Det må aldrig blive kedeligt. I så fald gør vi ikke vores job ordentligt

34 dygtige kolleger og en kundeliste sprængfyldt med spændende virksomheder og brands gør, at din hverdag sjældent kommer til at føles som en.

Er du vores næste talent?

Vi hænger os ikke i titler, men holder af entusiastiske talenter. Kom som du er, eller send os en ansøgning hvis du tror, at vi er et match made in marketing heaven.

Hos Adtention bliver du en del af et idérigt miljø, hvor vi hverken er bange for at lære eller at lytte. Som personer er vi vidt forskellige, og vi kommer med et væld af mangeartede baggrunde, interesser og erfaringer, der til sammen gør os i stand til i fællesskab at løse den ene udfordrende opgave efter den anden for vores kunder.

Mere om Adtention

Events

Skal du have plads ved siden af Mads, Mette eller Miguel?

Finder du ikke din drømmestilling her, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Bliv klogere på processen

Du har med hjertebanken klikket på “send”-knappen, og nu går hele det store maskineri igang. Men hvad sker der egentligt, når du har søgt en stilling hos os?

Hvordan ser dét der maskineri ud?

Når ansøgningsfristen er nået, lukker vi ned for både jobopslaget og ansøgningsmulighederne. Herefter gennemgår vi alle ansøgningerne til det pågældende opslag, og vælger de kandidater, vi tænker passer bedst ind fagligt og socialt. Det er også i denne fase, at vi ringer ud til mulige kandidater med opfølgende spørgsmål.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du kan forvente at få svar på din ansøgning snarest muligt, når ansøgningsfristen er udløbet.

Er jeg garanteret et svar retur?

Ja. Vi svarer på alle ansøgninger.

Hvordan fungerer jobsamtaler hos jer?

Jobsamtaler hos Adtention er en uformel dialog. Det er en mulighed for, at vi kan se hinanden i øjnene og lære hinanden en anelse bedre at kende. Vi serverer kaffe, te eller sodavand, og du får naturligvis også en rundvisning af vores kontor på Dalbygade.

Du er altid til samtale med afdelingslederen for den afdeling, du søger job i. Sommetider deltager også Dennis eller Brian, der til dagligt har Adtentions førerskjorte på.

Afhængigt af hvilken stilling, du har søgt, kan du blive bedt om at løse relevante opgaver til en potentiel samtale nummer to.

Kan jeg få feedback på min ansøgning?

Ja da! Det er både spændende og grænseoverskridende at sende et stykke af sig selv til en potentiel arbejdsgiver, og ønsker du feedback på udfaldet af din ansøgning, er det naturligvis det mindste, vi kan gøre.