Online marketing-bureau

Leder du efter et kvalificeret online marketing-bureau uden binding, med en transparent proces, der vægter ærlighed og rådgivning højt? Så er du kommet til det rette sted. Hos Adtention ved vi nemlig, at online marketing er nemlig en af de vigtigste dele af din onlineidentitet og mulighed for anskaffelse af nye kunder.

Som dit online marketing-bureau rådgiver vi dig, og hjælper dig med alt fra Google Ads og Facebook til SEO og e-mail markedsføring. Samtidig driver vi også udvikling og design, så vi har altså en unik mulighed for at have overblik over hele din virksomheds identitet. Vi ønsker ikke at sælge en markedsføringsløsning til en hjemmeside der ikke kan konvertere den trafik der bliver skaffet, så vores position sikrer at vi også kan hjælpe med at forberede din hjemmeside til øget trafik. Vi er altså med dig hele vejen, blandt andet gennem dialog og rapportering, alt sammen under samme tag.

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

Et online marketing-bureau med fokus på data

Et af de mest tydelige punkter der adskiller online marketing fra fysisk markedsføring er det datagrundlag, som man kan udnytte i online markedsføring. Har du en banner på et busstoppested, ved du ikke hvor mange mennesker der reelt har set dit budskab, eller hvor mange mennesker der har reageret på banneret.

Gennem online markedsføring  – for eksempel SEO, Google Ads, E-mail marketing eller Facebook annoncering – vil du altid kende de præcise tal, blandt andet hvor mange der besøger din hjemmeside, hvor mange der har integreret med din annonce, og hvor mange der har set den. Dermed ved man hele tiden hvor meget man får igen for de penge man anvender, og det data kan man bruge til at optimere fremtidige annoncer, blandt andet hvilke målgrupper man kan nå, hvilke teknikker der fungerer og meget andet. 

Gennem 300+ kunder har vi som online markedsførings-bureau samlet en kæmpe mængde data fra mange brancher og målgrupper. Vælger du en partner som os, får du altså pludselig kæmpe know-how indenfor din branche, som du kan udnytte i den online markedsføringsproces.

Hvad kan vi gøre som dit marketing bureau?

Herunder kan du se nogle af de services vi kan tilbyde som online marketing bureau, når du vælger os til at stå for din online markedsføringsindsats. Har du nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så du kan blive klogere på hvordan vi kan hjælpe netop dig. 

Online marketing med kunstig intelligens

Fordi vi hos Adtention både har udvikling og marketing internt, sikrer det at vi ikke kun er gode til at skabe dit udtryk i markedet, men vi kan også nørde indenfor data tracking, API-opsætninger, endpoints og meget mere. Bare rolig – du behøver ikke kende til disse betegnelser, det er det vi er her for. 

Som et af de få marketing-bureauer i Danmark kan vi hjælpe med helheden i din marketing. Kunstig intelligent får stadig større indflydelse i marketing-branchen, og det gør vi selvfølgelig også brug af, for at optimere din markedsføring. Dette er blandt andet i form af tracking af kunder på Facebook, Google og Youtube, der også selv har opsat kunstig intelligens til at lave deres markedsføring, for at skabe det mest relevant indhold til deres brugere. Det vil sige at jo mere tracking og indhold de giver på dine besøgende, desto bedre bliver den machine learning som er bygget til at kende din målgruppe. De kender kundernes interaktioner, og hvilke andre potentielle kunder der matcher målgruppen.

Det er også det der adskiller os fra andre digitale bureauer. Vi har både kreative medarbejdere internt til at skabe dit udtryk og finde på den nye ide, samt specialister der forstår de tal din markedsføring giver, og ikke mindst de udviklere der skal opsætte den tracking der er behov for, for at få mest muligt ud af den kunstige intelligens og data som indsamles.

Vi er et resultatorienteret marketing-bureau

Det er ingen hemmelighed at online marketing skal kunne betale sig, både for handling og spend. Det er også derfor vi fokuserer på at skabe resultater og værdi for din virksomhed. Samtidig har vi rapportering hver måned og ingen binding på vores løsninger. For hvis vi ikke kan performe skal både vi, men også dig, kunne stoppe samarbejdet så det ikke bliver en negativ forretning for dig.

Vi sørger for at opsætte den rigtige tracking for at vi kan bevise at den digitale marketing vi laver virker, men også for at skabe tryghed ved dig. Med over 300+ håndtere ved vi nemlig, hvordan processen og kommunikationen skal foregå for at du for et vellykket resultat. Det giver også dig en unik mulighed for at følge med i hvordan markedsføringen fungerer, og du bliver klogere på driften og resultaterne. 

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Marcus – Projektleder i Web

Forbered din hjemmeside til online marketing

Alle marketing bureauer kan skabe MEGET trafik. Det svære er at skabe RELEVANT trafik. En anden udfordring er at have en relevant hjemmeside hvor trafikken kommer ind. Hvis ens fysiske butik har den bedste placering på Strøget i  København, men hvis kunden kun kan se 20% af den og ikke finde rundt i produkterne man har, vil man miste mange og man får ikke nok ud af sin placering. 

Derfor er konverteringen utrolig vigtig på din hjemmeside. Hvis du modtager 1000 besøgende, men kun har 1 salg, skal du enten have din hjemmeside optimeret ellers driver du ikke relevant trafik. Gennem 150+ cases med konverteringsoptimering ved vi præcis hvilke do’s and dont’s du skal være opmærksom på, så du hurtigt kan øge navigationen og forbedre brugerrejsen på din hjemmeside. Dette vil ikke kun spare dig penge på dit annoncebudget, men også få kunden gennem flere funnels – eksempelvis nyhedsbrev, varekøb, udfyldelse af en formular eller lignende, 

Som dit online marketing-bureau ville vi aldrig sælge markedsføring ind, hvis vi på forhånd kan se at hjemmesiden ikke ville give kunder, men vi vil i stedet anbefale en optimering først.

Fordi vi har alle ressourcer internt, sikrer det at vi ikke kun fokuserer på din markedsføring, men din digitale tilstedeværelse som helhed, og hvilke parametre du kan skrue på for at øge værdien af din hjemmeside og trafik. 

konverteringsoptimering

Skal vi give et bud på din digitale marketing?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Er der forskel på online marketing bureauer?

Hvordan vælger jeg det rigtige online marketing bureau?