KATEGORI
Business to Business, Corporate

KUNDE
Inspiring Denmark

WEBSITE
www.inspiringdenmark.dk

AWARDS
Echo Awards / DM / Bronze

Ambassadørkorps fremmer erhvervsturismen

Inspiring Denmark arbejder for udvikling af erhvervsturisme i Syddanmark. Ambitionen er at gøre regionen til Danmarks førende for udvikling og tiltrækning af internationale konferencer og kongresser.

Udfordring
Inspiring Denmark ønskede at rekruttere et ambassadørkorps, der kan promovere organisationen og Syddanmark som kongresdestination i korpsets professionelle netværk. Målgruppen er udvalgte professorer, overlæger, forskere og politikere i Syddanmark – travle, ambitiøse og engagerede mennesker, der ikke bider på hvad som helst.

Løsning
Først designede vi identiteten for ambassadørkorpset, et stramt og eksklusivt univers med snert af hemmelig loge, der understøttede historien om, at modtageren var nøje udvalgt. Dernæst sendte vi et personligt brev, lukket med korpsets lak og segl til alle potentielle ambassadører. I brevet forklarede vi nøgternt om Inspiring Denmarks ambassadørkorps, hvilken rolle modtageren var tiltænkt i samme, og hvad ambassadørhvervet vil indebære af fordele – ikke kun for den enkelte – men for hele regionen. Call to action var et vedlagt, frankeret ”analogt” svarkort samt en opfordring til at gå ind på et mikrosite i samme stramme stil med informationsfilm og digital tilmelding.

Afslutningsvis designede vi en unik æske fyldt med eksklusive chokolader lavet specielt til formålet af en af Danmarks dygtigste chocolatier. Med chokoladen sendte vi ét af to følgebreve. Enten en ærbødig tak for tilmelding eller et brev, der respektfuldt mindede modtageren om, at vedkommende stadig var udvalgt som ambassadør, og at vi manglede at høre fra dem.

80% sagde ja til at
blive ambassadør for
Inspiring Denmark.