Få på få minutter en pris på din nye webshop – helt uforpligtende!

Det er et stort spring at skulle have sin første webshop, eller at få bygget sin eksisterende webshop op fra ny. Det ved vi godt. Derfor gør vi lige dét ekstra ud af, at du får en tryg, gennemskuelig og kyndig oplevelse. Her på siden kan du gratis udregne en pris på din nye hjemmeside. Det er 100% uforpligtende.

Hvad er fordelene ved at vælge Adtention som din (måske) fremtidige samarbejdspartner?

 • Du ejer 100% selv din nye webshop
 • Ingen binding hverken helt eller delvist
 • 5/5 stjerner på Trustpilot
 • Opdel betalingen i rater
 • +3.000 succesfulde webprojekter
 • Ingen uforudsete regninger
 • Altid 100% mobil- og tabletvenligt design
 • Fagligt kompetente medarbejdere
Modtag prisestimat på 2 minutter
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 • Hvilken type af webshopløsning søger du?

Sådan tænker vi webshops hos Adtention

En webshop er fr mange virksomheder en helt essentiel salgsplatform – og ikke mindst et visitkort på, hvem du er og hvad du kan.

Derfor er det også et redskab, der kræver tid og de faglige kompetencer at føre succesfuldt i mål. Heldigvis har vi prøvet det mange gange før.

Når du køber en webshop hos os, tager vi altid udgangspunkt i fire vigtige faktorer. Således får du både en professionel webshop og en gnidningsfri proces.

 • Klar kommunikation – mellem bureau og dig
 • Korrekt funktionsvalg – så du beholder din webshops data til videre markedsføring
 • Konvertering – uden en høj konventering spilder du penge og kræfter
 • Brugervenlighed – både for dig rent administrativt, og for den besøgende i salgsøjemed

Punkterne er den nedkogte fond baseret på alle de webshops, vi gennem årene har udviklet. Det har krævet mange grundige timer med reflektion og analyse at komme frem til, hvordan vi som bureau leverer dig det bedste produkt.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med dig

Øg din webshops konverteringer

Hvis ikke din webshop konverterer dine besøgende til betale kunder, er det blot en stilstående udgift – og så går hele pointen med en webshop, og alt det sjove ved at drive forretning, hurtigt af det. Derfor får du hos os en webshop med fuld fokus på konverteringer.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites.

30%

Øget organisk omsætning.

40 kunder

Lavere omkostninger pr. lead

Vi har din ryg og sørger for alle dine must haves

Du kan trygt lade dine bekymringer bliver hjemme. Hos Adtention tager vi både os selv og din forretning ret alvorligt. Derfor sørger vi altid for, at din webshop overholder de gældende standarder. Så er du og dine kunder i de tryggeste hænder.

Peter webudvikler

Proces, proces, proces: Sådan bliver din nye webshop til

“Vi ved, at den bedste webshop bliver til på baggrund af en grundig procesplan. Hos Adtention sørger vi altid for, at du er med hele vejen – og derfor er vores proces helt ærlig, helt gennemskuelig og altid lige til.”

Head of Web
Peter Jørgensen

Det første møde

Dette møde er afgørende for hele processen. Vi tager os til at få afdækket hvem din virksomhed er og fremover ønsker at være, webshoppens formål samt hvilke drømme i har til webshoppens design.

Analyse-fasen

Efter det første møde analyserer vi den information, vi har fået fra dig. Herefter udarbejder vi et udkast til den plan og krav-specifikation, vi mener fører til den bedste løsning for din virksomhed.

Design-fasen

Den godkendte kravspecifikation overdrages til vores dygtige designere. Herefter overgår designudkastet til intern kvalitetskontrol, inden det sendes til dig. Vi tilbyder vi dig altid to korrekturgange.

Udviklningsfasen

Vores udviklere begynder at programmere din nye webshop jf. det godkendte design og kravspecifikationen. Der medfølger altid to kvalitetskontroller. Den ene er intern, og den anden er for både dig og os. Når systemet er godkendt, afholder vi en oplæring af dig i brugen af din nye webshop.

Lancering

Når kvalitetskontrollerne er færdiggjorte, afholder vi et lanceringsmøde. I denne fase aftaler vi en præcis dato for lancering – og vi sørger naturligvis også for, at din nye webshop er flyvende til tiden.

Ofte stillede spørgsmål

Med en professionel webshop hos os får du mulighed for at snakke sammen med velkendte partnere. Integrer og automatisér bl.a. med betalings-, fragt- og regnskabssystem.

Vi ved godt, at det er en stor beslutning at vælge din samarbejdspartner – og vi svarer gerne på alle dine spørgsmål, store som små. Der er dog en del spørgsmål, vi støder hyppigere på end andre, og dem har vi forsøgt at svare på her.

Er der ingen påtvungne løbende omkostninger?

Nej. Du betaler ét fast beløb for din webshop. Vi har transparens omkring prisen på din nye webshop, og det hele dokumenteres naturligvis på skrift. Er der behov for tilføjelser til din webshop, eller udgifter forbundet med de ønsker du har, oplyses du naturligvis herom og vi diskuterer sammen mulighederne. Der er ingen løbende eller tvungne omkostninger – vi vægter vores dialog, åbenhed og ærlige proces meget højt.

Hvor lang tid tager det jer at lave min webshop?
Du vil typisk have din færdige webshop indenfor 8-12 uger. Hos Adtention får du nemlig både et design, selve udviklingen, både intern og ekstern kvalitetskontrol og et lanceringsmøde med oveni hatten.
Estimatet varierer naturligvis også efter, hvor stor din webshop er, og om der skal migreres varer fra tidligere systemer. I dét tilfælde kan det tage lidt længere. Når vi indgår et samarbejde, får du en fuld procesplan, så du kan følge med i, hvornår de enkelte dele skal være færdig og naturligvis en endelig leveringsdato.
Hvad er WordPress?

WordPress er et content management system – altså et system bygget til at lade din webshop eller hjemmeside leve, hvor du kan oprette og ændre tekster, produkter, billeder og meget mere. Hos Adtention anbefaler vi WordPress hjemmesider på grund af den store brugervenlighed og fleksibilitet systemet tilbyder. Det gør det nemt for både dig og den besøgende at navigere rundt på siden, at redigere indhold samt at opdatere hjemmesiden løbende.

Hvad betyder det, at webshoppen er mobilvenlig?

At en hjemmeside eller en webshop er mobilvenlig betyder, at den er responsiv – altså at den tilpasser dig skærmstørrelsen på den enhed, du tilgår mediet fra. Det kan være PC, mobiltelefon eller tablet. Således får dine besøgende altid den bedste brugeroplevelse, uanset hvordan de foretrækker at handle hos dig.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en virtuel plads på en server, hvor alle filer til din hjemmeside opbevares. Hos os er dine hjemmesidefiler altid 100% sikre.

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Skal vi give et bud på din webshop?

Vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit næste projekt. Dialog med os er altid 100% uforpligtende. 

Kontakt os Beregn din pris