Reklamebureau

– Stærk kommunikation og kreativitet

Adtention er en fusioneret virksomhed med 40 talenter på bureauet. Vi har i over 35 år været et full service reklamebureau, og nu har vi fået en række digitale talenter ind i butikken. Her blev vi et kreativt, digitalt bureau.

At være et kreativt reklamebureau er stadig en vigtig del af vores DNA, og med kunder som Eurodan Huse, InterSport, Jotun og LEGOLAND ved vi, at vi kan vores kram indenfor det kreative, markedsføringsmæssige, strategiske, digitale og konceptuelle.

  • Dygtige og passionerede specialister
  • Dialog og rapportering
  • Ressourceoptimering
  • Du ejer din løsning
  • Ingen uforudsete regninger
  • Ingen begrænsninger
Kontakt os

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Hvad kan vi som reklamebureau tilbyde dig?

Som reklamebureau med mere end 35 års erfaring har vi store mængder erfaring, samt et stort netværk af samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig fra den spæde start til en fuldt integreret virksomhed, der står stærkt i sin branche. Herunder kan du se nogle af de mest anvendte services vi tilbyder.

Vi er Adtention – et reklamebureau med fokus på det digitale

Som vi plejer at sige: “du skal erobre hjerter, før du erobrer markedsandele”, og vi hjælper dig gerne med begge dele.

Det traditionelle reklamebureau har tidligere arbejdet meget med fysiske medier, men i dag er der ligeså stor efterspørgsel på digital kunnen og indsigt i de nyeste trends – både analogt og digitalt. Derfor er vi specialiseret i helheden mellem de fysiske og digitale muligheder din virksomhed har.

Vi er ikke kun stærke på traditionelle medier som TV, radio og reklamer på busser og busstoppesteder. Vi ser på tidens trends, hvem din målgruppe er, og hvorhenne vi kan fange dine kunder – alle de elementer, der skal give dig succesfuld reklame, markedsføring og branding. Om din virksomhed egner sig bedst til TikTok, Google Ads eller noget helt andet – vi skal nok finde den helt rigtige løsning til netop jer, og hjælpe jer med at komme i gang.

Ligesom vi rådgiver vores kunder til at kigge kreativt på deres løsninger og services, gør vi som reklamebureau det samme med den rådgivning vi giver dig.

Synergien mellem de kreative talenter og vores digital marketing afdeling giver dig gennemtestede og gennemarbejdede løsninger, udarbejdet gennem erfaring, analyse og dialog. Her får du en målrettet markedsføring, som styrker dit brand.

Læs mere om vores proces

Reklamebureau med over 35 års erfaring

Som nævnt tidligere, har vi over 35 års erfaring i at drive et reklamebureau, men sammenlagt over 150 års erfaring på bureauet. Dette giver os en utrolig stor fordel, fordi vi ved hvordan markedet fungerer, hvordan din strategi kan udformes, og kan genkende hvordan du står i forhold til dine konkurrenter.

Vi lever og ånder for at skabe kreative løsninger, og statistikkerne nedenfor er et godt eksempel på dette:

200+

Kundeprojekter håndteret

5år

Gns. samarbejdstid

150 års

Sammenlagt erfaring indenfor reklamebranchen

40 +

Kollegaer til at hjælpe dig

Vi briefede Adtention på et temmeligt komplekst projekt, nemlig at skabe et nyt emballagedesign, som kommunikerer de værdier vi som brand står for og kan forstærke vores markedsposition, og som også kan udrulles på 12 markeder. Vi har fået et rigtig godt resultat og vores kunder tager rigtig godt imod det nye design, hvilket i sidste ende er det vigtigste. Adtention har hele vejen været fleksible, haft en hurtig responstid, og været behagelige samarbejdspartnere.”
Anette Lindeblad, Dechra

Hvad koster et reklamebureau?

Vi tilbyder en bred vifte af produkter og services, og prisen kommer helt an på hvilket produkt du har brug for, og hvor stort dit projekt er.

Vi tager gennemsnitligt 850 – 1.200 kr. i timen på de projekter vi arbejder på. Vores timepris varierer, alt efter hvilken fagperson du skal have tilkoblet din opgave, og hvilket af vores produkter vi skal hjælpe dig med.

Vi begynder først at registrere tid, når vi begynder på arbejdet – eksempelvis under workshoppen. Du vil altid blive gjort opmærksom på, hvis vi begynder at registrere tiden, så du kan altså altid få en uforpligtende samtale eller et tilbud, for at se hvad dine muligheder her, uden at skulle betale.

Kontakt os
Gruppe af mennesker der holder et møde
Brian Stein CEO hos Adtention

Adtention som dit reklamebureau

Det er vigtigt at der er klare linjer, samt en forståelig proces for at komme i mål med dit reklameprojekt. Vi laver skræddersyede løsninger under en struktureret tilgang, der passer til netop din virksomhed, og som du kan være en vigtig del af.

Vores proces i 5 simple trin;

Indledende møde

Vi bruger det indledende møde til at høre om din opgaves omfang, og hvordan vi som kreativt bureau kan hjælpe dig. Det er også her vi finder ud af, hvilke ressourcer vi skal have tilknyttet projektet, og forberede os til workshoppen, hvor vi har analyseret og forberedt vores tanker.

Workshop

Inden workshoppen vil der blive fremsendt en agenda, som indeholder evt. spørgsmål fra det indledende møde, som du som kunde skal forholde dig til inden mødet. Workshoppen bliver brugt til at sikre forståelse hele vejen rundt, og lægge evt. løsninger frem som vil blive brugt til oplægget.

Oplæg

Her vil vi fremvise, hvordan vi løser jeres projekt igennem en præsentation med vores kreative udlæg på løsningen, her vil samtidig være et budget og tidsramme inkluderet.

Eksekvering

Som det største af trinene, vil der her blive eksekveret på det godkendte oplæg ud fra budgetrammerne og oplægget.

Analyse

Efter eksekveringen er startet, iht. branding, vil der blive analyseret på de initiativer, der er blevet sat i værk og reflekteret over eventuelle tilretninger

Et digitalt bureau med 360 graders rådgivning

Du har sikkert et hav af reklamer, som du kan huske – fra din barndom og frem til nu. Og det er dem vi er vilde med at lave. Hos Adtention får du alt samlet under et tag, fra de kreative idéer, til konceptudvikling, reklamefilm, og den digitale markedsføring af ideen, alt for at løfte kendskabet af din virksomhed og skabe målbare resultater.

Gennem vores afdelinger sørger vi for stor vidensdeling, så der skabes et ensartet og skarp produkt, hvor alle har bidraget med deres ekspertise, hvad end det er grafisk design, marketing eller webudvikling.

Det er dét, der gør Adtention til langt mere end et reklamebureau, men et digitalt kreativt bureau.

Billede af kreativ projektleder der hænger materiale op på væggen

Skal vi give et bud på dit projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt og skabe resultater.

Kontakt os