Hastighedsoptimering af hjemmeside & webshops

Som tommelfingerregel siger vi i webindustrien, at du har syv sekunder til at fange din besøgendes opmærksomhed. Måske sidder du allerede og gaber lidt her.

Hvis fire af de syv sekunder går med, at dine besøgende skal indlæse hjemmesiden, har i næsten allerede opbrugt al opmærksomheden – på intet at fortælle. Av. Derudover kan vi tilføje, at de fleste besøgende i gennemsnit bruger 2,1 minut på din hjemmeside – ja, ikke per side, men på hele din hjemmeside!

Det er sparsomme sekunder, du har at gøre med – så sørg for, at du bruger dem rigtigt. Derfor er hastighedsoptimering et vigtigt værktøj, når du driver virksomhed på internettet.

 • Længere sessionsvarighed
 • Optimere din markedsføring
 • Øger dine SEO-placeringer
 • Mindre bounce rate
 • Højere konvertering
 • Ingen skjulte gebyrer
Lad os hjælpe dig
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Hastighedsoptimering handler om at mindske dine annoncekroner og forbedre brugeroplevelsen 

Det kan lyde underligt, at hastighedsoptimering kan gøre så stor en forskel for din forretning. Det er dog ikke noget, vi trækker op som en kanin af en tryllekunstners høje hat. Hvis du vil forbedre din nuværende performance så læs videre.

Vi analyserer løbende på både vores egen og på vores kunders performance, og vi kan se, at når du forbedrer din indlæsningshastighed med bare ét sekund, forbedres din afvisningsrate med 17-23%. Dermed har du altså en tilsvarende forbedret chance for at sælge til disse kunder, der normalt ville have forladt din hjemmeside. Dette betyder også at din brugere konverterer mere, og det kan selvfølgelig mærkes på dit online salg.

Det betyder også, at flere af dine besøgende får mulighed for at bevæge sig rundt på din hjemmeside og lære dig bedre at kende – og det ser vi også typisk sparer en del annoncekroner på den betalte annoncering. Din kvalitetscore stiger, og din ROI vil øges.

Derudover nu mere tid brugerne er på din hjemmeside, nu bedre placeringer får du også på Google da det faktisk er en rangerings faktor. Og når din går fra et langsomt website, til at hjemmesiden nu er toptunet og hurtigt, så får du også en højere konvertering.

Det vil sige, at de penge og den tid, du bruger på hastighedsoptimering, oftest vil være hurtigt tjent hjem. Derfor er hastighedsoptimering vigtigt.

Prøv at teste din hjemmesides hastighed med Googles eget værktøj “Google pagespeed insights”her

Få hjælp til hastighedsoptimering nu

Sådan arbejder vi med hastighedsoptimering

Har du en langsom hjemmeside, så kan du her se, hvilket ting vi hyppigst kaster os over, før vi optimere din nuværende performance med hastighedsoptimering, kan du se herunder hvad vi kigger på, for at sikre at din hjemmeside bliver hurtigere.

Hvordan forløber en proces med hastighedsoptimering?

Når vi arbejder med hastighedsoptimering, tager vi udgangspunkt i tre grundtrin. Således får vi fundet frem til kernen af dit problem, og ikke mindst en løsning på dem.

 • Analyse
  Her definerer vi præcist hvad dit problem er og hvilken hjælp, du har brug for. Herefter fremsender vi et budget, en rapport og et estimat på, hvilket resultat du kan forvente på din hastighedsoptimering.
 • Optimering
  Her får vi overdraget adgang til dit system, og påbegyder optimering af punkterne fra analysen, ofte her vil vi også lave teknisk seo.
 • Kvalitetskontrol og afrapportering
  Til sidst vil vi sikre, at hjemmesiden fungerer som før optimeringen og fremviser de resultater, som hastighedsoptimering sikrer fremadettet.

Med denne process sikrer vi, at du får leveret en endnu bedre og hurtigere hjemmeside – helt uden fejl og mangler. Kun ren og skær effekt (og fart).

Få hjælp til din optimering nu

Hastighedsoptimering og resultater du kan stole på

Vi har lavet hundredevis af hastighedsoptimeringer, bl.a. til Illums Bolighus, Solgt.com og på flere forskellige systemtyper – så vi kan helt sikkert også hjælpe dig godt på vej! Inden vi laver en hastighedsoptimering, udarbejder vi altid en analyse baseret på din nuværende situation. På baggrund heraf kommer vi med løsningsforslag, og vi tør godt garantere, at du vil se resultater med det samme.

Se hvordan vi gav solgt.com bedre brugeroplevelse herunder.

100 +

Hjemmesider optimeret

1,5 – 2sek

Gns. bedre load time

21%

Gns. lavere bounce rate

22%

Gns. formindskede serverressourcer

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Hastigheds optimering med pingdom speed test

Martin Johansen – Udvikler

Martin Johansen Webudvikler hos Adtention

Hvad koster hastighedsoptimering?

Prisen på hastighedsoptimering er meget forskellig. Det varierer bl.a. alt efter dit CMS (content management system) du har, hvor omfattende dit website er, og hvor stor en forbedring du ønsker at se.

Nogle systemer er nemmere at hastighedsoptimere end andre. Tager du eksempelvis dem der bruger WordPress website og Magento website, er disse systemer nogle af de nemmeste at optimere til, eftersom der er så mange plugins og assisterende værktøjer i form af moduler, der bidrager til hastighedsoptimering på systemerne.

Størstedelen af de hastighedsoptimeringer vi foretager koster mellem 6.000 – 12.000 kr ekskl. moms. Disse priser er inklusiv analyse og optimering af hastigheden, hvilket giver dig et godt indblik i, hvad du kan forvente. Prisen kan variere alt efter dit system.

Bestil en analyse

Kan du selv lave hastighedsoptimering på dit system?

Alt efter hvad system du er placeret i, kan du godt lave hastighedsoptimering selv. Det er ikke en nødvendighed, at du kan kode og forstår dig på webudvikling. Oftest handler hastighedsoptimering om at kende til de rigtige knapper, du skal trykke på og hvordan du komprimere billeder og komprimere din hjemmesides indhold.

Til open source-systemer som WordPress, Magento og Prestashop findes der et utal af plugins og moduler der kan hjælpe dig, og denne guide vil du med garanti også få stor glæde af, hvis du planlægger at hastighedsoptimere dit website.

Skal vi drøfte dit projekt, eller give dig bedre placeringer på Google? så kontakt os på formularen herunder.

Skal vi give et bud på at hastighedsoptimere din hjemmeside?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Hvad er hastighedsoptimering?

Ved hastighedsoptimering går man ind og optimerer hjemmesidens client og server site. En hjemmeside består nemlig af to dele – den del serveren håndterer og den del browseren håndterer.

Hvordan hastighedsoptimere jeg WordPress?

Her vil du kunne læse mere om hvordan du selv kan hastighedsoptimere din WordPress hjemmeside