Hjemmeside udvikling

En gennemtænkt og velbygget hjemmeside kan være nøglen til din virksomheds vækst. Hos Adtention sætter vi os altid grundigt ind i din forretning. Kombineret med vores ekspertviden i den digitale verdens mangeartede muligheder, og vores ambition om altid at give dig en gennemskuelig og fagligt kompetent oplevelse, er vi dit trygge webbureau samarbejdspartner når du skal have udviklet en ny hjemmeside.

Beregn pris på din hjemmeside
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Sådan arbejder vi med hjemmeside design og udvikling

At bygge en ny hjemmeside handler om at sammensætte det lækre design med brugervenlighed, der gør din hjemmeside til en funktionel og professionel hjemmeside for den besøgende. Det er vigtigt, at vi sammen får defineret formålet med din hjemmeside, så vi på bedst mulig vis kan sikre udførelsen af selvsamme. Hvor skal knapperne side, hvordan skal dine call-to-actions placeres og hvilke billeder fungerer bedst hvor? Det er alt sammen vigtige overvejelser, så vi sikrer, at dine brugere kommer godt gennem den tiltænkte brugerrejse.

Hos Adtention har vi mange års erfaring med udvikling af hjemmesider til mange forskellige brancher og typer af virksomheder. Vi forstår vigtigheden af kontinuerlig optimering og fokus på konverteringer, og sætter altid dit unikke behov i centrum for vores løsning til dig. En tæt samarbejdsproces er en integreret del af vores tankegang, og på baggrund heraf har vi udviklet et utal af projekter. Som kunde hos Adtention får du altid korrekt rådgivning, faglig sparring, gennemskuelig dialog og løsninger, der virker.

Læs mere om vores proces

Vores hjemmesideløsning er uden begrænsninger for dig: Få friheden tilbage

Vi ved, at det er lige så vigtigt for dig, at din hjemmeside er nem at håndtere administrativt, som det er, at den er nem for dine besøgende at bruge. Derfor bygger vi hos Adtention altid hjemmesider, der giver dig fuld frihed.

Med en ny hjemmeside udviklet af Adtention, vil du altid hurtigt og let kunne redigere indholdet på din hjemmeside – f.eks tilføje nye sektioner, billeder, rette i teksten og meget mere. Vores mål er, at du bliver uafhængig af en udviklingspartner, når der skal rettes småting og detaljer hen ad vejen. Dermed opnår du større frihed. Vi leverer en professionel hjemmeside til dig.

Med et brugervenligt hjemmeside-interface målrettet dine besøgende, korrekt teknisk optimering og et udviklingsmæssigt motorrum, der spiller, placerer vi dig i markedet med de bedste odds.

En hjemmeside optimeret efter dine behov – og med den rigtige rådgivning

Ved Adtention får du 360-graders rådgivning til din nye hjemmeside. Eftersom vi ikke blot er et udviklingshus, men også har kompetente kræfter indenfor markedsføring, design og kreativitet, kan vi varetage din virksomheds behov fra A-Z.

Vores erfaring siger os nemlig, at desto større en tværfaglig forståelse vi kan bidrage med i helhedsopfattelsen af din virksomhed, desto bedre et resultat får du i sidste ende. På den måde får du et hjemmeside design, der tager udgangspunkt i et responsivt design, som er optimeret hele vejen rundt.

57 %

Gns. højere konverteringsrater

43 %

Gns. hurtigere websites

31 %

Gns. øget besøgsvarighed

15 %

Gns. formindsket bounce rate

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Få alt det mest nødvendige ét sted

At få hele pakken kan være en lang proces – men vi har gjort det let at få det hele samlet ét sted fra et responsivt design til en teknisk hurtig hjemmeside.

Peter webudvikler

Vores proces er klar og tydelig – for både din og vores skyld

“Med den rigtige proces, sikre vi høj levering for både kunden og for os selv. Kunden ved hele vejen igennem hvor vi er med projektet, og hvornår de skal allokere tid til projektet. Processen bliver altid fuldt op med en tidsplan for at have klare forvetninger til samarbejdet.”

Head of Web
Peter Jørgensen

Det første møde

Dette møde er afgørende for hele processen. Vi tager os tid til at afdække formålet med din hjemmeside, hvordan du ønsker designet og hvem din virksomhed er.

Analyse-fasen

Vi analyserer alt den information, vi har fået på vores første møde. På baggrund heraf udarbejder vi en plan for den bedste løsning til dig, og laver en endelig kravspecifikation over, hvad din hjemmeside skal kunne.

Design-fasen

Den godkendte kravspecifikation overdrages sammen med et brief til vores design-team. Efter en intern kvalitestkontrol, sendes designet til godkendelse hos dig. Der er altid to korrekturgange medregnet i prisen.

Udviklningsfasen

Udviklerne opbygger hjemmesiden på baggrund af det godkendte hjemmeside design. Du har altid to kvalitetskontroller, hvoraf den ene er intern og den anden er i samarbejde med dig. Når hjemmesiden er godkendt, afholder vi et oplæringsmøde i systemet.

Lancering

Når kvalitetskontrollen er færdig, indkalder vi dig til et lanceringsmøde. Her afdækker vi, hvordan og hvornår din webshop skal lanceres. Vi sørger naturligvis også for, at din nye hjemmeside er live.

Har vi ikke besvaret alle dine spørgsmål omkring din hjemmeside?

Vi vil så gerne bruge denne plads på at rådgive dig og besvare alle de spørgsmål, du ligger inde med – men vi må også indse, at hjemmesiden ville blive ret lang.

Derfor har vi samlet alle de ofte stillede spørgsmål her. Vi håber, at det kan hjælpe dig godt på vej – men er der mere, der presser sig på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
Ejer jeg selv min hjemmeside?

Ja. Når din hjemmeside er lanceret, er det 100% din hjemmeside. Du ejer både det tekniske og alt indholdet.

Herefter bliver vi, hvis du ønsker det, dit assisterende udviklingshus, som gerne hjælper dig med dine opgaver fremadrettet. Der er heller ingen bindinger eller ekstra regninger hos os.

Ønsker du en dag at skifte leverandør af din hjemmeside, så står vi naturligvis klar til at hjælpe de nye udviklere ind i det system, og den løsning, vi har rådført dig omkring.

Hvad betaler jeg for, når jeg køber en hjemmeside hos jer?

Når du vælger at købe website udvikling hos Adtention, får du altid en designer, en projektleder og en webudvikler med i prisen. Fra disse kan du trække rådgivning og ekspertise fra vores tidligere projekter. Sammen besidder dit stærke hold viden om de typiske faldgruber, og hvordan du sikkert styrer udenom dem fra hjemmeside udvikler til projektledelse. Vi sætter os altid grundigt ind i din virksomhed og dine ønsker, så din opgave bliver løst på bedst mulig vis.

At få en ny professionel hjemmeside er mere end blot lidt kode hist og her. Der er mange ting, der skal defineres, sikres, og beskrives for at du får det rigtige produkt som opfylder dine behov. Derfor bliver vores projekter stortset altid opdelt udfra følgende skema:

Hvem sørger for, at indholdet fra min gamle hjemmeside flyttes?

Der er to muligheder: Du gør det eller vi gør det. Hvad der er smartest, hurtigst og billigst varierer fra case til case. Det er typisk noget, vores kunder selv vælger at håndtere, men vi hjælper med alt det, vi kan – for webshops er det typisk flytning af produkter og ordrer, men kunden vælger selv at skrive nye tekster.

Hvad der passer bedst til dig taler vi om til opstartsmødet.

Bliver min hjemmeside bygget på en skabelon?

Både og. Vi tager altid udgangspunkt i en unik fortolkning af dine behov, ønsker og eventuelle referencer. Herfra udvikler vi hjemmesiden i en template, som gør det nemt og fleksibelt for dig at rette i indholdet og løbende vedligeholde din nye hjemmeside.

Hvilket system bygger I min hjemmeside i?

Vi bygger alle hjemmesider i WordPress eller Laravel. Årsagen til dette er, at begge systemer er utrolig fleksible og man går ikke på kompromis med kvalitet og hjemmeside design. Samtidig er systemerne heller ikke begrænsede og kan derfor benyttes af næsten alle løsninger. Du vil i starten af projektet få tilkoblet en fast hjemmeside udvikler til dit projekt, som hjælper med rådgivning omkring den rigtige løsning.

Hvad gør i med server m.m, når I udvikler min nye hjemmeside?

Når udviklingsfasen er ved at nå i mål, indkalder vi dig til et lanceringsmøde omkring din nye hjemmeside, hvor vi gennemgår hele løsningen. Her vil vi også gennemgå, om du ønsker server og hosting, back-ups, opsætning af e-mail eller noget helt fjerde. Hvad vores kunder har behov for, er meget forskelligt – derfor er vi klædt godt på til at varetage det hele.

Har du spørgsmål til f. eks. hosting i de indledende møder, skal du blot spørge. Så tænker vi det ind fra begyndelsen.

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

WordPress-hjemmesider

Det er ikke uden god grund at 40% af verdens hjemmesider er bygget i WordPress. WordPress giver stor fleksibilitet og brugervenlighed til både den administerende og den besøgende på hjemmesiden.

Med millioner af udviklere verden over, er du sikker på altid at kunne bruge de nyeste teknologier indenfor markedsføring, konverteringer og lignende – netop derfor anbefaler vi WordPress.

WordPress hjemmeside

Laravel-hjemmesider

Ved store løsninger, der har et stort datagrundlag, tager vi Laravel-frameworket i brug. Det kræver nemlig en lidt større motor, og det kan vi bygge med Laravel – helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller design.

Derudover får du med en hjemmeside bygget i Laravel også en række gode integrationsmuligheder.

Laravel hjemmeside

Specialbyggede løsninger

Ingen opgave er for stor – eller lille! Med den rigtige rådgivning kan din virksomhed spare et utal af timer ved at digitalisere processen. Hos Adtention har vi speciale i digital rådgivning, også de mere komplekse af slagsen. Har du et tidskrævende analogt projekt, der skal transformeres? Gi’ os et kald!

Backend udvikling

Vink farvel til outsourcing og besværlig kommunikation – vi sidder i Kolding

Vi har bevidst valgt ikke at outsource vores hjemmeside-udviklere, fordi vi vil give dig den bedste og mest strømlinede kommunikation fra start til slut. Alle vores kollegaer sidder på vores kontor i Kolding – det har vi erfaret giver den bedste synergi til faglig funderet 360-graders rådgivning om alt fra design, til webudvikling og markedsføring (og en langt bedre forståelse for dit unikke projekt på tværs af discipliner).

Fordi alle vores webudviklere fysisk er samlet, har vi også mulighed for at uddanne dem internt gennem code sessions, overholdelse af vores interne code standards m.m.. Således får du altid en professionel hjemmeside i topklasse.

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit hjemmesideprojekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

En fast hjemmeside udvikler tilkoblet dit projekt

Igennem et projekt er det vigtigt have den samme hjemmeside udvikler tilkoblet, eftersom personen er sat ind i koden, konceptet og kender dig som kunde. Selvom udviklerne koder på samme måde, er der stadig en stor forståelse en ny udvikler skal sætte sig ind i. Ved ikke at have den samme hjemmeside udvikler kan der opstå fejl, forringet kode, tidsspild, og misforståelser. Derfor fokuserer vi altid på at booke den samme hjemmeside udvikler ind til hele projektets forløb.

Ved os er det dog ikke kun den samme hjemmeside udvikler du vil have tilkoblet, men hele teamet, der løser din opgave vil være fastsat fra starten af. Det betyder også du har en fast kontaktperson i form af en projektleder hele vejen, som sørger for at sikre processen og leveringen.

Website udvikling, hvor du er i de rigtige hænder

Det er nemt for et bureau at sige at der bliver leveret en høj kvalitet af kode, fordi det er en meget lille andel af mennesker der reelt kan tjekke kvaliteten fordi det kræver at have viden indenfor emnet. Det prøver vi at modbevise ved at sikre den website udvikling vi laver har en høj kvalitet, i form af anerkendte metoder for at kunne levere en komplet hjemmeside, så du som kunde kan følge dig sikker hele vejen igennem projektet.

Når vi foretager website udvikling benytter vi bl.a. code review, code sessions og coding standards for at levere et ordenligt projekt. Men samtidig har vi også fokus på at hvis projektet en dag skal gives videre til nogle andre udviklere af den ene eller anden årsag, at de nye udviklere har nemt ved at overtage projektet, og kan læse den kode der er skrevet, så du ikke skal starte forfra som ofte sker.

Efter lanceringen vil hjemmesiden være ejet af jer, uden binding til os eller skjulte gebyrer. Vi vil hele vejen igennem projektet tage jer i hånden og komme med anbefalinger til hosting, email-services, backups, cms-system ol. Efter lanceringen hjælper vi jer med rådgivning og sparring omkring hjemmesiden, og hvis i har brug for yderligere website udvikling afgiver vi altid et estimat på opgaven som kræver godkendelse inden vi påbegynder en opgave.

Vi følger altid den samme process med få justeringer alt efter projekt, for at sikre vi har en høj levering for både dig og for os selv. Du ved hele vejen igennem hvor vi er med projektet, og hvornår i skal allokere tid til projektet.

Det er også det der gør, at vi ved udvikling af website at det har en høj kvalitet, og du som kunde er i gode hænder.

Mangler du en hjemmeside udvikler?

Hvis du står og mangler en hjemmeside udvikler er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig et udviklings team siddende i Kolding, til at udvikle på wordpress, laravel, magento og custom løsninger. Vi kan hjælpe dig med både videreudvikling af din nuværende hjemmeside eller lave en helt ny hjemmeside, hvis det er behovet.

Med sammenlagt 30 års erfaring i udvikling af hjemmesider og 300+ hjemmeside projekter lanceret, har vi en stor faglighed indenfor området til både små og store virksomheder. Som nævnt ovenfor vil du få tilkoblet en fast hjemmeside udvikler og projektleder, deres ansvar er først og fremmest at sikre levering på det der skal udvikles, men også at rådgive og nytænke løsninger, der kan give din virksomhed værdi.

Har du brug for udvikling af hjemmeside eller et system?

For hvert år der går, bliver det digitale marked kun større og større, hvilket også gør at virksomheder skal være mere omstillingsparate til den digitale transformation. Mange virksomheder har en hjemmeside udvikler tilkoblet som en fast aftale, hver måned, for at kunne følge med på de nye trends, men også komme foran deres konkurrenter med nye tiltag og ideer til en mere optimeret hjemmeside.

Vi har 3 modeller vi driver et udviklingsprojekt på, som består af projektbaseret pris, time basis eller fast udviklingsaftale i måneden. På baggrund af, hvad du har brug for at få udviklet og hvor lang tid det tager, vil vi vælge den model, der er mest rentabel til netop dit projekt. Der kan nemlig være forskel på timepris og betingelser alt efter, hvilken af modellerne, der bliver valgt.

Hvis du brug for udvikling af en ny hjemmeside, så vil vi gerne give vores oplæg på en løsning til det du skal have udviklet, naturligvis uforpligtende.

Hvad er en komplet hjemmeside?

Det kan være svært at definere sætningen “en komplet hjemmeside” eftersom det er individuelt for, hver hjemmeside alt efter, hvad kravene er til funktionaliteterne og hjemmeside design. Men dertil ligger svaret også lidt, fordi hvis hjemmesiden overholder de krav, der er opsat og bygget på baggrund af det hjemmeside design, der er lavet, vil hjemmesiden per definition være en komplet hjemmeside. Der er dog altid et men, fordi der findes mange teknologier du som kunde ikke kan kende til, som er bureauets ansvar at sikre at hjemmesiden også overholder for at det er en komplet og professionel hjemmeside. I vores øjne er de vigtigste punkter i en komplet og professionel hjemmeside følgende:

  • En grundig analyse inden påbegyndelse af hjemmesiden, hvad er formålet, hvem er målgruppen
  • Et system der er brugervenligt, både for din kunde men også dig som administrator ved tilpasninger, tilføjelser eller lign.
  • Hjemmesiden overholder de gængse SEO regler både teknisk, men også strukturelt
  • At udviklingen har en høj standard og er læsbart for andre
  • At løsningen er fremtidssikret i form af de teknologier der er anvendt

Vi har høje krav til os selv, og de løsninger vi laver og alt efter om det er en webshop, hjemmeside eller administrativ system, der skal udvikles, kan vores kriterier for en komplet og professionel hjemmeside være varierende.

Hvad koster en professionel hjemmeside

Prisen på en professionel hjemmeside kan variere meget alt efter de krav der er til hjemmeside design og responsivt design. Det ville være det samme som at spørge, hvad et hus koster, uden at have defineret, hvor stort huset skal være. Vi vil dog gerne give en prisindikation på, hvad udvikling af en professionel hjemmeside koster ved os, og det ligger oftest imellem 22.000 – 70.000 kr. Denne pris indeholder også en komplet hjemmeside fra hjemmeside design udkast til endelig lancering med projektledelse, hjemmeside udvikler og meget mere. Alt efter dine ønsker.

Prisen kan som sagt dog variere alt efter, hvad formålet med hjemmesiden er og de krav, der bliver stillet for, hvad systemet skal kunne. Er det blot en informations hjemmeside, så ligger vi i den lave ende prismæssigt, hvorimod en hjemmeside med integreret intranet og flere sprog vil være dyre.

Hvad koster en hjemmeside om året

Prisen for en helt almindelig hjemmeside vil ligge omkring 500-1.000 kr. om året for både web hosting, domæne, og email til domænet. Herefter er det afgørende for systemet hvad 3. parts integrationer der eventuelt er, eller hvor mange besøgende hjemmesiden har. Desto flere besøgende, desto højere årlig omkostning.

Hos Adtention har vi ingen binding på de hjemmesider vi laver og du betaler ikke et månedligt beløb for hjemmesiden vi har udviklet, hvilket betyder at du kun har web hosting omkostninger efter lancering af hjemmesiden.

Hvordan får jeg hjemmesideudvikling?

Vi håber at denne side har givet dig mange svar på de spørgsmål du eventuelt kunne have inden du begyndte at søge viden indenfor hjemmesideudvikling. Hvis ikke, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvor vi vil prøve at besvare netop dine spørgsmål helt uforpligtende.