Hjemmeside udvikling

En gennemtænkt og velbygget hjemmeside kan være nøglen til din virksomheds vækst. Hos Adtention sætter vi os altid grundigt ind i din forretning. Kombineret med vores ekspertviden i den digitale verdens mangeartede muligheder, og vores ambition om altid at give dig en gennemskuelig og fagligt kompetent oplevelse, er vi trygge samarbejdspartnere når du skal have udviklet en ny hjemmeside.

 • Du ejer hjemmesiden
 • Ingen binding
 • Betalingen kan opdeles i rater
 • +200 succesfulde projekter
 • Ingen uforudsete regninger
 • Mobil- og tabletvenlig
 • Danske udviklere
 • Teknisk søgemaskineoptimeret
Beregn pris på din hjemmeside

Sådan arbejder vi med hjemmeside udvikling

At bygge en hjemmeside handler om at sammensætte det lækre design med brugervenlighed, der gør din hjemmeside funktionel for den besøgende. Det er vigtigt, at vi sammen får defineret formålet med din hjemmeside, så vi på bedst mulig vis kan sikre udførelsen af selvsamme. Hvor skal knapperne side, hvordan skal dine call-to-actions placeres og hvilke billeder fungerer bedst hvor? Det er alt sammen vigtige overvejelser, så vi sikrer, at dine brugere kommer godt gennem den tiltænkte brugerrejse.

Hos Adtention har vi mange års erfaring med udvikling af hjemmesider til mange forskellige brancher og typer af virksomheder. Vi forstår vigtigheden af kontinuerlig optimering og fokus på konventeringer, og sætter altid dit unikke behov i centrum for vores løsning til dig. En tæt samarbejdsproces er en integreret del af vores tankegang, og på baggrund heraf har vi udviklet et utal af projekter. Som kunde hos Adtention får du altid korrekt rådgivning, faglig sparring, gennemskuelig dialog og løsninger, der virker.

 • Fuld transparens
 • Fokus på dit formål
 • Brugervenligt system
 • Sikret mod hackere
 • Øget trafik på din hjemmeside
 • Optimeret til Google
Læs mere om vores proces

Vores hjemmesideløsning er uden begrænsninger for dig: Få friheden tilbage

Vi ved, at det er lige så vigtigt for dig, at din hjemmeside er nem at håndtere administrativt, som det er, at den er nem for dine besøgende at bruge. Derfor bygger vi hos Adtention altid hjemmesider, der giver dig fuld frihed.

Med en hjemmeside udviklet af Adtention, vil du altid hurtigt og let kunne redigere indholdet på din hjemmeside – f. eks tilføje nye sektioner, billeder, rette i teksten og meget mere. Vores mål er, at du bliver uafhængig af en udviklingspartner, når der skal rettes småting og detaljer hen ad vejen. Dermed opnår du større frihed.

Med et brugervenligt hjemmeside-interface målrettet dine besøgende, korrekt teknisk optimering og et udviklingsmæssigt motorrum, der spiller, placerer vi dig i markedet med de bedste odds.

En hjemmeside optimeret efter dine behov – og med den rigtige rådgivning

Ved Adtention får du 360-graders rådgivning til din hjemmeside. Eftersom vi ikke blot er et udviklingshus, men også har kompetente kræfter indenfor markedsføring, design og kreativitet, kan vi varetage din virksomheds behov fra A-Z.

Vores erfaring siger os nemlig, at desto større en tværfaglig forståelse vi kan bidrage med i helhedsopfattelsen af din virksomhed, desto bedre et resultat får du i sidste ende.

+ 27%

konverteringsrate

+47%

load-hastighed

+31%

besøgsvarighed

-15%

Bounce rate

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Få alt det mest nødvendige ét sted

At få hele pakken kan være en lang proces – men vi har gjort det let at få det hele samlet ét sted.

Vores proces er klar og tydelig – for både din og vores skyld

“Med den rigtige proces, sikre vi høj levering for både kunden og for os selv. Kunden ved hele vejen igennem hvor vi er med projektet, og hvornår de skal allokere tid til projektet. Processen bliver altid fuldt op med en tidsplan for at have klare forvetninger til samarbejdet.”

Head of Web
Peter Jørgesen

Det første møde

Dette møde er afgørende for hele processen. Vi tager os tid til afdække formålet med din hjemmeside, hvordan du ønsker designet og hvem din virksomhed er.

Analyse-fasen

Vi analyserer al den information, vi har fået på vores første møde. På baggrund heraf udarbejder vi en plan for den bedste løsning til dig, og laver en endelig kravspecifikation over, hvad din hjemmeside skal kunne.

Design-fasen

Den godkendte kravspecifikation overdrages sammen med et brief til vores design-team. Efter en intern kvalitestkontrol, sendes designet til godkendelse hos dig. Der er altid to korrekturgange medregnet i prisen.

Udviklningsfasen

Udviklerne opbygger hjemmesiden på baggrund af det godkendte design. Du har altid to kvalitetskontroller, hvoraf den ene er intern og den anden er i samarbejde med dig. Når hjemmesiden er godkendt, afholder vi et oplæringsmøde i systemet.

Lancering

Når kvalitetskontrollen er færdig, indkalder vi dig til et lanceringsmøde. Her afdækker vi, hvordan og hvornår din webshop skal lanceres. Vi sørger naturligvis også for, at din nye hjemmeside er live.

Har vi ikke besvaret alle dine spørgsmål omkring din hjemmeside?

Vi vil så gerne bruge denne plads på at rådgive dig og besvare alle de spørgsmål, du ligger inde med – men vi må også indse, at hjemmesiden ville blive ret lang.

Derfor har vi samlet alle de ofte stillede spørgsmål her. Vi håber, at det kan hjælpe dig godt på vej – men er der mere, der presser sig på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
Ejer jeg selv min hjemmeside?

Ja. Når din hjemmeside er lanceret, er det 100% din hjemmeside. Du ejer både det tekniske og alt indholdet.

Herefter bliver vi, hvis du ønsker det, dit assisterende udviklingshus, som gerne hjælper dig med dine opgaver fremadrettet. Der er heller ingen bindinger eller ekstra regninger hos os.

Ønsker du en dag at skifte leverandør af din hjemmeside, så står vi naturligvis klar til at hjælpe de nye udviklere ind i det system, og den løsning, vi har rådført dig omkring.

Hvad betaler jeg for, når jeg køber en hjemmeside hos jer?

Når du vælger at købe hjemmesideudvikling hos Adtention, får du altid en designer, en projektleder og en webudvikler med i prisen. Fra disse kan du trække rådgivning og ekspertise fra vores tidligere projekter. Sammen besidder dit stærke hold viden om de typiske faldgruber, og hvordan du sikkert styrer udenom dem. Vi sætter os altid grundigt ind i din virksomhed og dine ønsker, så din opgave bliver løst på bedst mulig vis.

At få en ny hjemmeside er mere end blot lidt kode hist og her. Der er mange ting der skal defineres, sikres, og beskrives for at du får det rigtige produkt som opfylder dine behov. Derfor bliver vores projekter stortset altid opdelt udfra følgende skema:

Hvem sørger for, at indholdet fra min gamle hjemmeside flyttes?

Der er to muligheder: Du gør det eller vi gør det. Hvad der er smartest, hurtigst og billigst varierer fra case til case. Det er typisk noget, vores kunder selv vælger at håndtere, men vi hjælper med alt det, vi kan – for webshops er det typisk flytning af produkter og ordrer, men kunden vælger selv at skrive nye tekster.

Hvad der passer bedst til dig taler vi om til opstartsmødet.

Bliver min hjemmeside bygget på en skabelon?

Både og. Vi tager altid udgangspunkt i en unik fortolkning af dine behov, ønsker og eventuelle referencer. Herfra udvikler vi hjemmesiden i en template, som gør det nemt og fleksibelt for dig at rette i indholdet og løbende vedligeholde din nye hjemmeside.

Hvilket system bygger I min hjemmeside i?

Vi bygger alle hjemmesider i WordPress eller Laravel. Årsagen til dette er, at begge systemer er utrolig fleksible og man går ikke på kompris med kvalitet og design. Samtidig er systemerne heller ikke begrænsede og kan derforbenyttes af næsten alle løsninger.

Hvad gør i med server m.m, når I udvikler min nye hjemmeside?

Når udviklingsfasen er ved at nå i mål, indkalder vi dig til et lanceringsmøde omkring din nye hjemmeside, hvor vi gennemgår hele løsningen. Her vil vi også gennemgå, om du ønsker server og hosting, back-ups, opsætning af e-mail eller noget helt fjerde. Hvad vores kunder har behov for, er meget forskelligt – derfor er vi klædt godt på til at varetage det hele.

Har du spørgsmål til f. eks. hosting i de indledende møder, skal du blot spørge. Så tænker vi det ind fra begyndelsen.

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

WordPress-hjemmesider

Det er ikke uden god grund at 40% af verdens hjemmesider er bygget i WordPress. WordPress giver stor fleksibilitet og brugervenlighed til både den administerende og den besøgende på hjemmesiden.

Med millioner af udviklere verden over, er du sikker på altid at kunne bruge de nyeste teknologier indenfor markedsføring, konventeringer og lignende – netop derfor anbefaler vi WordPress.

WordPress hjemmeside

Laravel-hjemmesider

Ved store løsninger, der har et stort datagrundlag, tager vi Laravel-frameworket i brug. Det kræver nemlig en lidt større motor, og det kan vi bygge med Laravel – helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller design.

Derudover får du med en hjemmeside bygget i Laravel også en række gode integrationsmuligheder.

Laravel hjemmeside

Specialbyggede løsninger

Ingen opgave er for stor – eller lille! Med den rigtige rådgivning kan din virksomhed spare et utal af timer ved at digitaliserede processen. Hos Adtention har vi speciale i digital rådgivning, også de mere af komplekse af slagsen. Har du et tidskrævende analogt projekt, der skal transformeres? Gi’ os et kald!

Backend udvikling

Vink farvel til outsourcing og besværlig kommunikation – vi sidder i Kolding

Vi har bevidst valgt ikke at outsource vores hjemmeside-udviklere, fordi vi vil give dig den bedste og mest strømlinede kommunikation fra start til slut. Alle vores kollegaer sidder på vores kontor i Kolding – det har vi erfaret giver den bedste synergi til faglig funderet 360-graders rådgivning om alt fra design, til webudvikling og markedsføring (og en langt bedre forståelse for dit unikke projekt på tværs af discipliner).

Fordi alle vores webudviklere fysisk er samlet, har vi også mulighed for at uddanne dem internt gennem code sessions, overholdelse af vores interne code standards m.m.. Således får du altid en hjemmeside i topklasse.

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit hjemmesideprojekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hvad er en hjemmeside

Hvordan laver man en hjemmeside

hvad koster en hjemmeside

hvad koster en professionel hjemmeside

hvad koster det at få lavet en hjemmeside

hvad koster en hjemmeside med webshop

hvad koster en hjemmeside om året

hvordan opretter man en hjemmeside

hvad koster en hjemmeside om måneden

hvad er et hjemmeside CMS