WooCommerce webshop – den simple integration til en effektiv e-handelsforretning

En af de mest udbredte webshop systemer i verden er WooCommerce – og det er med god grund. Med sin simple brugerfalde og nemme integration til WordPress, er en WooCommerce webshop et fordelagtigt valg for de fleste, der drømmer om at drive forretning på internettet.

WooCommerce er nemt for dig som administrator at bruge og lære, og sikrer dig fuld egenkontrol over din webshop; fra moms, produkter, priser samt fragt og forsendelse.

 • Fremtidssikret og fleksibelt
 • Optimeret til markedsføring
 • Nem administration
 • Ingen binding
 • Ingen uforudsete regninger
 • Ingen begrænsninger
Lad os hjælpe
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Få en WooCommerce webshop med fokus på markedsføring

WooCommerce er opbygget med samme ideologi som WordPress, og med sin store markedsandel gør det WooCommerce en robust spiller på webhop og b2b webshop markedet.

Systemerne er open source, hvilket betyder, at alle kan bidrage til videreudviklingen af dem. Dermed arbejder millioner af udviklere, hver dag på, at gøre WooCommerce bedre for dig. Et jordnært eksempel er, at hver gang Google lancerer en ny søgealgoritme. Efter få timer, sommetider inden lanceringen overhovedet er live, er der udviklere i fuld sving med at løse de udfordringer, der berører alle med WooCommerce webshops. Dermed er du altid foran dine konkurrenter.

WooCommerce webshops har tillige mange integrationer til Google Ads, Facebook, Pricerunner og affiliate-marketing. De fleste og mest populære partnere har deres egne moduler til WooCommerce, hvilket gør det utroligt nemt for dig at skabe synergi mellem din webshop og din markedsføring og alle de praktiske opgaver, der følger med, når man driver en online butik.

Med en webshop bygget i WooCommerce har du altså de bedste forudsætninger for at genere trafik igennem din markedsføring.

Hvad kan en WooCommerce webshop tilbyde dig?

Her finder du nogle af de vigtigste fordele ved at vælge en WooCommerce webshop.

Integrér din WooCommerce webshop med alle dine uundværlige yndlingstjenester

I en webshop kan der være meget administrativ arbejde, som man gør til dagligt manuelt. Det kan være alt fra at flytte kundens oplysninger manuelt til PostNord for at printe en label, til selv at bogføre alle sine ordre.

Med en Woocommerce webshop, og den rigtige rådgivning, kan du undgå alt det manuelle arbejde, og fokusere på det, der skaber værdi for din webshop. Nogle af de oftest brugte integrationer er:

 • Integration af bogføringsystemet og Woocoomerce webshop, som gør systemet automatisk bogføre alle dine ordre
 • Integration af GLS/PostNord/Bring og din Woocommerce webshop så kunden eksempelvis selv kan vælge udleveringssted og du kan printe en label direkte fra din webshop
 • Integration af dit PoS system til Woocommerce, så din webshop og PoS system snakker sammen
 • Integration af live chat
 • Integration af nyhedsbrev platform som eksempelvis Mailchimp

Bare rolig, du behøver ikke at kende alle integrationer, der findes på markedet, her skal vi nok hjælpe dig med at vælge de rigtige løsninger for at effektivisere din forretning

Udregn din pris

Woocommerce som din næste webshop

Med sammenlagt over 80 års erfaring i WordPress/Woocommerce, gør det at vi har en høj erfaring indenfor optimering af webshops, opstilling, konverteringer og meget mere. Vi ved præcis, hvilke plugins, koder og funktioner du skal benytte ud fra dine behov.

+ 27%

konverteringsrate

+47%

load-hastighed

+31%

besøgsvarighed

-15%

Bounce rate

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Bjørn – Udvikler

Hvad koster en Woocommerce webshop?

Eftersom at der er så mange ting man kan gøre med en webshop, fra automatisk indskanning af vare, til relaterede vare byggede på AI, hyldesystem til nemmere pakning, eller integrationer af eksterne partnere gør det, det utrolig svært at sige, hvad en Woocommerce webshop koster.

Når det så er sagt, vil vi gerne give en prisindikation som du kan tage udgangspunkt i, vores pris oftest 22.000 – 56.000 kr. ekskl moms, som er en standard webshop. Denne pris er oftest inklusiv alt fra design, til udvikling til opsætning, så det er hele forløbet. Ønsker du unikke funktioner og en tilpasset webshop løsning tager vi gerne tage en snak med dig og fremsender et uforpligtende estimat.

Er du nysgerrig på, hvad en webshop vil koste dig ud fra dine krav, kan du prøve vores pris beregner herunder

Beregn pris på webshop

Kompetent Woocommerce webshop bureau

En webshop er ikke blot at hyre en udvikler og sætte et system op. For at få en professionel woocommerce webshop skal man tænke markedsføring, markedsanalyse, konkurrentanalyse og udviklning ind i det på samme tid.

I og med at Adtention er et digital 360 graders bureau, hvor vi omfavner både udvikling og markedsføring, og samtidig koncept udviklning, har vi alle hatte på under samme tag. Dette gør, at når vi er i dialog omkring en webshop løsning, ser vi alle perspektiver i løsningen, og ikke kun opsætter en simpel webshop.

Med interne undervisninger omkring SEO, Google Shopping og Facebook promoveringer, gør det at vi altid holder vores udviklere oppe på, hvordan strukturen skal være på din Woocommerce webshop, og hvilke initiativer du skal foretage dig for at skabe det bedst grundlag både for salg, men også trafik.

Magento webshop

Ved store og tunge webshop løsninger er Magento det perfekte match til dig. Med sin unikke kerne, bygget kun til at håndtere webshops, er Magento hurtig, kompatibel med de nyeste teknologier, og har skalerbar og lækre designs, som kan løfte din virksomhed til nye højder.

Magento webshop

Hastighedsoptimering

Hjemmesidens hastighed er en af de vigtigste faktorer på din hjemmeside. Hvis din load hastighed er 2-4 sekunder, er der faktisk 40% større chancen for at kunden forsvinder hurtigt fra din hjemmeside. Læs herunder, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Hastighedsoptimering

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering er en af de vigtigste optimeringer du kan fortage dig. Hvad hjælper det at have 100.000 i trafik i måneden, hvis du blot konverterer 10 kunder? Så fejler enten din markedsføring, eller din webshop i at lave de besøgende om til kunder. Lad os hjælpe dig med at undersøge, hvilke muligheder du har.

Konventeringsoptimering

Skal vi give et bud på din WordPress hjemmeside?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hvad er Woocommerce?

Woocommerce er et plugin til Worpdress, som blev bygget i 2011 af firmaet Automattic. WordPress blev bygget til et blog netværk helt tilbage i den spæde start, hvortil wordpress efterfølgende ændrede strategi og byggede det om til et mere gens CMS system, som kan bygges til alt fantasien kan opnå.

Wocoommerce er så webshop funktionen ovenpå en normal hjemmeside i WordPress, hvilket gør det utrolig fleksibelt, fordi her får man det bedste af begge verdener.

Hvorfor vælge en Woocommerce webshop?

Der findes 3 primære webshop systemer, som bliver anvendt oftest:

 • Woocommerce
 • Magento
 • Prestashop

Tilfælles er at de alle bygget på en open source base, hvilket vil sige at alle udviklere kan bidrage til opbyggelsen af systemet, hvis man finder fejl, mangler eller nye funktioner, der skal indbygges. En webshop med Woocommerce har den store fordel at den er bygget på WordPress. Woocommerce har nemlig alle de gense funktioner fra starten af for at kunne drive en webshop, hvorefter man så kan tilpasse med et webshop plugin, hvis du har brug for en bestemt funktion. Det gør at en webshop med woocommerce ikke er begrænset på nogen måder, men altid kan udvides