Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

40% af verdens hjemmesider er bygget i WordPress, og det er der mange gode grund til. WordPress gør det nemlig muligt at komme i mål med fantastiske løsninger, både når det handler om funktionalitet men bestemt også designmæssigt.

Hos Adtention anbefaler vi en WordPress hjemmeside på grund af den store brugervenlighed og fleksibilitet systemet tilbyder. Det gør det nemt for både dig og den besøgende at navigere rundt på siden, at redigere indhold samt at opdatere hjemmesiden løbende.

 • Fremtidssikret og skalérbart
 • Optimeret til markedsføring
 • Nemt at anvende administrativt
 • Google elsker WordPress
 • Ingen uforudsete regninger
 • Ingen begrænsninger
Beregn pris på hjemmeside
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Få en WordPress hjemmeside som let kan markedsføres

WordPress er et open source-system, hvilket vil sige, at alle udviklere i hele verden kan bidrage til koden og til at forbedre sikkerheden i systemet. Med 40% af verdens hjemmesider bygget i WordPress betyder det, at millioner af udviklere løbende hjælper og støtter systemet – og dét kommer dig til gode.

Således er du med en WordPress hjemmeside altid med på de nyeste trends. Hver gang Facebook, Google, eller andre sociale medier laver et nyt tiltag, der potentielt vender op og ned på måden, du markedsfører dig på, er der udviklere, der vil bygge en hjælpende hånd, der lader dig fortsætte din markedsføring. Det betyder også, at du med en hjemmeside bygget i WordPress altid kommer foran dine konkurrenterr, fordi du får adgang til de nyeste funktioner, plugins, assistance til markedsføring og meget mere.

Samtidig elsker internettets mange søgemaskiner WordPress. Det skyldes blandt andet den simple opbygning af systemet, og at de fleste templates til WordPress er bygget med søgemaskineoptimering for øje.

Derfor vil en WordPress hjemmeside give dig de rigtige forudsætninger for at opretholde en stærk, digital tilstedeværelse – inklusiv et flot design, nem vedligeholdelse og stor skalérbarhed målrettet din fremtid.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Hvad kan en WordPress hjemmeside tilbyde dig?

Her får du et par af vores yndlingsgrunde til, at du bør vælge en WordPress hjemmeside. Bare rolig – der er mange flere.

Hvordan vælger du det rigtige WordPress-bureau?

Fordi WordPress er et af de mest udbredte hjemmesidesystemer i hele verden, er der også mange om buddet, når du vil have lavet din nye hjemmeside i WordPress.

En af ulemperne med WordPress er, at der findes et utal af plugins udviklet. Mange bureauer installerer blot plugins fremfor at udvikle skræddersyede funktioner, der nøje og præcist imødekommer din forretning. De mange plugins får din hjemmesides nervesystem til at koge over, og det gør, at din hjemmeside bliver langsom og besværlig at få styr på samt at vedligeholde.

Vær derfor opmærksom på følgende, når du selv vælger at lave en hjemmeside i WordPress, eller når du skal vælge et bureau, der får dig godt i mål:

 • Brug så få plugins som muligt – kod dig ud af det meste
 • Vælg et ordentligt, skalérbart tema med mange muligheder
 • Opbyg din WordPress-side med henblik på, at du selv skal kunne drive den
 • At bureauet ikke ejer din hjemmeside
 • At bureauet ikke opkræver betaling for vedligehold og løbende opdatering af den, under dække af, at den i første omgang er gratis

Ovenstående eksempler er gode tommelfingerregler, du bør tjekke af, inden du vælger den partner, der skal varetage din hjemmeside. Hos Adtention overholder vi naturligvis alle de gældende retningslinjer og tommelfingerregler, så din hjemmeside kommer sikkert i mål.

Værd at vide om WordPress

Vi har sammenlagt over 80 års erfaring med WordPress. Med Adtention ved roret som dit webbureau, er du sikker på at modtage en professionel hjemmeside i WordPress, som du kan have stor glæde af over de næste mange år.

100000+

Plugins

40%

CMS-marked

10000+

Templates

120 +

Lande bruger WordPress

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Peter – Head of Web

Peter webudvikler

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Det svarer lidt til at spørge, hvad en rumraket koster. Hvor stor skal din rumraket være, hvor langt skal den flyve og skal den have kaffemaskine med ombord? Prisen på en WordPress hjemmeside er forskellig fra case til case. Hos Adtention arbejder vi ikke med one size fits all-løsninger, og det samme gælder vores priser. Prisen varierer derfor fra projekt til projekt og sættes efter, hvor stor din hjemmeside er og hvad den skal kunne (kaffemaskinen kan vi ikke klare, medmindre du kigger forbi).

Størstedelen af de hjemmesider vi laver, ligger fra 15.000 kr. ekskl. moms og op til 55.000 kr. ekskl. moms. Forhåbentligt giver det dig et nogenlunde billede af, hvad du kan forvente. Din endelige pris afhænger af, hvad du har behov for og hvilke funktioner du ønsker.

Prøv vores gratis og uforpligtende prisudregner herunder, for at få et mere konkret bud på prisen til dit WordPress-projekt.

Beregn pris på hjemmeside

Få et kompetent WordPress-bureau

Vores branche er præget af løfter om guld og grønne skove – det ved vi godt. Hos Adtention får du seriøs, kompetent og faglig rådgivning, altid med sandheden om, hvordan din løsning bedst udføres, som centrum.

Vi tager kvaliteten af vores arbejde seriøst. Derfor gennemgår alle vores udviklere også vores strikse interne uddannelsesforløb, der består af følgende:

 • Code session
  Vi afholder én session i måneden, hvor vores udviklere skiftes til at undervise hinanden i et nyt emne eller en ny teknologi, der kommer vores kunder og hinanden til gavn.
 • Code standard
  Alle vores udviklere er oplært i samme kodningsstandarder, hvilket gør det muligt for os nemt at flytte udviklere rundt mellem opgaver. Således bevarer vi også en ensartet struktur i det arbejde, vi leverer.
 • Code review
  Før kode bliver lagt online på dit system fra vores testmiljø, gennemgår koden et grundigt internt review af en senior udvikler.

Vi koder efter følgende motto: “De næste udviklere, der skal se vores kode, skal tænke “dét sted vil jeg arbejde, fordi der er styr på det!””.

Denne mentalitet sikrer os en kontinuerlig ambitiøs, struktureret og seriøs udviklingsproces.

WooCommerce-webshop

Woocommerce er en del af WordPress, som installeres ind i WordPress-motoren. Over 1.000.000 webshops er bygget i WooCommerce, hvilket gør det til en utrolig fordelagtig platform til din nye webshop og et system, vi gerne anbefaler vores kunder.

Woocommerce webshop

Laravel hjemmeside

WordPress hjemmesider passer til mange forskellige projekter, men ikke alle. Drømmer du om en hjemmeside eller en webshop, der ikke passer ned i en standard template og kræver en større datamotor, så anbefaler vi Laravel. Laravel er et fleksibelt system, der gør det muligt at opbygge utroligt kraftfulde løsninger,

WordPress hjemmesider passer til mange projekter, men hvis du har et system der ikke passer ned i en standard skabelon og kræver større fleksibilitet samt en større data motor så kan Laravel bestemt anbefales til dig.

Laravel hjemmeside

Hastighedsoptimering

Hastigheden på din WordPress hjemmeside er én af de vigtigste faktorer. Hvis din indlæsningshastighed er 2-4 sekunder, er der faktisk 40% større chance for, at kunden hurtigt er væk og videre fra din hjemmeside igen. Derfor gør vi en dyd ud af, at din hjemmeside er så hurtig og effektiv som mulig – for både din skyld, for brugervenligheden af siden for dine besøgende, og for Googles rangering af din side. Læs herunder hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Hastighedsoptimering

Vil du have et bud på din WordPress-opgave?

Hvis du er blevet nysgerrig på et samarbejde med os omkring din hjemmeside eller webshop i WordPress, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på en snak med dig om, hvordan du kan hjælpe dig godt og trygt i mål. 

Du kan også udregne et estimat på dit projekt herunder. Det er 100% gratis og uforpligtende. 

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hvad er en WordPress hjemmeside

WordPress startede i 2003 som et blog system for at gøre det nemmere for folk at skrive omkring deres hobbyer og dele nyheder. Herefter blev WordPress i fagtermer et CMS(Content management system) hvortil wordpress så kunne bruges til mere end blot blogs.

Hvis en udvikler lavede hans egen hjemmeside, ville han altid skulle redigere i koden for at tilpasse billeder, tekster ol. Igennem et CMS system som WordPress gør det at du som administrator af systemet selv kan redigere indhold, hertil billeder, tekst, sektioner placeringer og meget mere.

I alt sin enkelthed er en WordPress hjemmeside blot en hjemmeside med wordpress installeret. Ved at anvende WordPress gør det at du som kunde spare utrolig mange penge både nu men også på sigt. Der er nemlig 1000-vis af timer bag WordPress som du pludselig ikke skal betale for og springer over, men du bibeholder stadig et bæredygtigt og veludviklet system trods det er markant billigere.

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside

40% af alle hjemmesider i verden er bygget i WordPress, som gør at for dig som kunde er det effektivt, billigt og fremtidssikret.

WordPress har igennem tiden fokuseret på 2 hovedsagelige punkter; SEO optimeret system, Administrativ nemt at bruge. De har haft kæmpe success med begge. Fordi du som kunde har nemlig de vi i fagtermer kalder “Pagebuilder” som gør at du visuelt kan se og redigere din side samtidig, ved at trække rundt på sektioner, tilføje nye elementer og rette i tekst og billeder uden at du behøves at være teknisk eller kende til programmering.

Yderligere har WordPress 100.000 forskellige plugins, som gør at du kan spare en stor mængde tid både udviklingsmæssigt når du skal integrere nye funktioner, men også hjælpe værktøjer til dig selv som Yoast SEO som gør det muligt at udføre for folk uden at have kendskab til SEO.

Det skaber en kæmpe mulighed for dig som kunde, selv at sørger for din vækst, og med et ordenligt webbureau i ryggen som os, at du altid er foran dine konkurrenter.

Professionel hjemmeside i WordPress

Ved at vælge WordPress så har du sikret et stort bagkatalog af temaer og forskellige designs du frit kan vælge imellem. Mange af disse temaer er der brugt 1000-vis af timer på at få opbygget så de er bedst mulige iht. SEO, hastighed, brugervenlighed, og konventering. Det gør du får en professionel hjemmeside i wordpress fra starten af, med det rigtige udtryk.

Blander du så de lækre designs med et webbureau ligesom vores, der kender markedet, brancherne og mulighederne vil du få en hjemmeside der fremviser din virksomheds kvalifikationer og gør det nemt for den besøgende at komme fra A til B.

En professionel hjemmeside i WordPress er nemlig ikke kun et flot design, men handler om helheden mellem hvordan dine besøgende interagere med dine elementer som kommer fra din markedsføring, hvor meget værdi den skaber til dig igennem konventeringer og meget mere.

Eksempelvis er SEO en stor faktor for at det er en professionel hjemmeside i WordPress, hvis ikke de gense SEO regler bliver overholdt som maks 1 h1’er per side, en høj score i Google pagespeed insights, og en god intern struktur vil udgangspunktet for at blive synlig på Google ikke være tilstede, og dermed er det i vores øjne ikke en professionel hjemmeside i WordPress man har fået leveret.

Hos Adtention er du sikker på at vi kigger på helheden eftersom vi er et 360-graders bureau der kan hjælpe med din marketing, hjemmeside og design.

Lave din egen hjemmeside

Mange host ligesom One.com, Simply.com har integreret det der hedder “WordPress quick” installation, som gør det muligt at installere og opsætte en WordPress hjemmesiden uden at have programmeringserfaring.

Det betyder at du kan spare en stor del af pengene på at lave en hjemmeside, og allokere de penge på markedsføring og vækst i din forretning istedet for.

Vi har lavet en komplet guide til hvordan du selv opsætter en WordPress her.