Digital marketing-bureau

Vi er dit digitale marketing-bureau, og hjælper gerne med alle digitale aspekter af din markedsføring. Vi brænder for vores fag, både webudvikling, markedsføring og design, og hjælper med alt fra SEO og Facebook annoncering til e-mail marketing og Google Ads. Samtidig hjælper vi også med at bygge hjemmesider, webshops og lignende, så du kan få en samlet, optimeret og fremtidssikret løsning for din virksomhed. 

Det betyder at du kan modtage en 360-graders løsning og rådgivning ved os, fra starten af dit projekt i designprocessen, til udviklingen og markedsføringen. Med 300+ virksomheder i bagagen, ved vi hvordan man skal gå til markedet i et utal af brancher, og hvordan vi kan hjælpe dig til at få mere synlighed online.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

Et bureau der ikke er som de andre digitale marketing bureauer

Vi fokuserer på at skabe den bedste oplevelse for dig som kunde, gennem samarbejdet, resultaterne og tryghed.  Vi ved at det er noget som alle kan love, men vi gør altid vores bedste for at du føler din inkluderet og velinformeret gennem hele processen – det er jo DIN virksomhed der er i fokus. Vi forsøger at gøre dette tydeligt gennem en transparent proces, hvor du som kunde hele tiden er med, og vores services er naturligvis uden binding eller opstartsomkostninger.

Fordi vi ingen binding har, har du frihed til at stoppe samarbejdet hvis resultaterne ikke kan skabes. Vi ønsker ikke at arbejde for kunder, hvor vi ikke kan bidrage til en rentabel forretning, “ingen kompromis – kun resultater”. Ingen binding betyder også at vi skal performe hver måned og ikke kan hvile på laurbærrene, for at sikre at du som kunde forblive ved os.

Samtidig har vi valgt ikke at have nogle specifikke pakker, men i stedet tilpasse enhver løsning perfekt til jeres behov, så du får 100% værdi for dine penge.

Desuden er vi utrolig ambitiøse på både vores egne vegne, men også dine som kunde. Vi vil nemlig vinde, og vise dine og vores konkurrenter at vi altid kan gøre det bedre, hver eneste måned. Vi arbejder ud fra et motto der lyder på;

“Hvis der er en anden, der en dag skal overtage annoncekontoen, skal alt være så professionel opsat at de har lyst til at søge en stilling ved os, på grund af den høje faglighed.”

Hvad kan vi tilbyde som dit digitale bureau?

Hos Adtention modtager du ikke kun rådgivning omkring din marketing, men også hvad der kan forbedres i forhold til hjemmeside og andre medier, for at sikre at kundens bevægelse er bedst mulig, hele vejen rundt. Herunder kan du læse nogle af de digitale services vi også tilbyder.

Datadrevet digitalt marketing-bureau

En af de store fordele ved digital marketing kontra fysiske medier, er al den data der ligger til grund for ens beslutninger. Man behøver ikke længere gætte sig frem til hvad der vil virke i din online markedsføring

Ved digitale produkter trackes de besøgende hele vejen rundt på de platforme der benyttes. Blandt andet kan du se hvor de trykker, hvordan den besøgende til gik din hjemmeside, hvad de køber og hvilke andre handlinger de laver. Det giver et bedre indblik i hvordan dine annoncekroner bliver udnyttet, og er med til at sikre at du får mest muligt ud af dem. Med over 300 digitale kunder, kan du være sikker på at vi har et stort datagrundlag, som vi bruger til din fordel.

Det samme gør sig gældende for udvikling af hjemmesider eller webshops. Vi ved nemlig at det kræver erfaring og data, for at få de bedste vilkår for konverteringen, hastighed og brugeroplevelsen. Fra branche til branche kan der være stor forskel på hvordan ens hjemmeside skal opbygges og hvilken type brugeroplevelse der skal være fokus på, men vi kender vores kunder, og glæder os allerede til at lære dig og din målgruppe bedre at kende!

Derfor er det en kæmpe fordel at vælge et digital marketing bureau som os, der besidder store mængder data og know-how i mange aspekter.

Et digitalt marketing-bureau der har fokus på resultater

Vi opsætter ikke annoncer baseret på mavefornemmelser, men ren og skær data og erfaring. Det er muligt på baggrund af vores mange kunder, som vi har arbejdet med gennem tiden. Markedsføring er en investering, og ligesom alle andre investeringer skal denne også være rentabel og give værdi til din virksomhed, og det er en af vores vigtigste faktorer.

Udover transparens og ingen binding, kombineret med god kommunikation og inddragelse af dig, ved vi at det er resultaterne vi blive målt på, og for at bevise det, udarbejder vi en rapport hver måned. Denne rapport viser progression i den forhenværende måned og hvilket arbejde der skal laves i den næste måned. Ved siden af det har vi et en app, hvor du hele tiden se hvor godt det går med dine annoncer. Selvom vi er hands-on hele tiden, betyder det ikke at du ikke også kan være det.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Marcus – Projektleder i Web

Hvordan vælger du det rigtige digitale marketing bureau?

Det kan være svært at danne sig et overblik over de uendelige muligheder af marketing bureauer der findes. Desværre er branchen fyldt med skræmmehistorier, og alle lover gule og grønne skove. Derfor har vi lavet en checkliste, som du kan bruge til at sikre dig om dit fremtidige markedsføringsbureau prioriterer dine interesser. 

 • Ingen binding
  Det er vigtigt at den aftale du indgår er uden binding. Så sikrer du, at du altid har mulighed for at ophøre samarbejdet hvis resultaterne ikke opnås eller samarbejdet brister.
 • Spørg om timepris
  Timeprisen er en stor faktor, fordi mange bureauer tager 750+ kroner i timen. Hvis det bureau du er i dialog med så tilbyder dig SEO, Google Ads, og Facebook annoncering til 4500 kroner, betyder det at de reelt har 2 timer per produkt på en hel måned. Her skal de forfatte tekst, lave annoncer, optimere, analysere, idéskabe og meget mere. Det vil ikke være en reel mulighed, og vil kun føre til et ikke-resultatskabende samarbejde.
 • Certificering
  De forskellige annonceplatforme har alle certificeringer, som det enkelte bureau kan tage og bestå. Disse beviser at det digitale marketing bureau kan finde ud af værktøjerne og annonceplatformene.
 • Branchekendskab
  At have en tidligere eller nuværende kunde indenfor din branche er altafgørende for din markedsføring. Her springer du mange af fejlene over, og sparer mange penge, fordi at bureauet allerede ved hvordan de skal gå til dine kunder
 • Forsikringsforhold ang. driftstab for dig som kunde
  Hvis der sker nedbrud i markedsføringen, er det vigtigt at dit tab som kunde kan blive dækket, ved at bureauet er forsikret mod dette.

De ovenstående punkter er naturligvis alle punkter vi kan garantere hos Adtention, og det er en god idé at skrive sig disse bag øret hvis du er i gang med at starte op med et marketing selskab, for at undgå marketingbranchens farlige ryttere.

Hvad koster et digital marketing bureau?

Prisen på digital markedsføring er meget varierende alt efter hvilket bureau du vælger og hvordan deres prisstruktur er. Men vi vil gerne give dig en indikation på hvad vi tilbyder af priser. Vi har nemlig ikke nogle pakker på vores løsninger. 

Inden vi fremlægger en pris, foretager vi altid en analyse af din hjemmeside og hvilke annonceringsplaforme vi anbefaler at du benytter. Dernæst vil vil udarbejde et estimat på hvad afkastet bliver, samt en proces over forløbet ved os. I et møde med dig gennemgår og tilrettelægger vi forløbet og sætter dig ind i hvad der skal gøres. 

Efter processen er godkendt vil vi give en pris på baggrund af det arbejde der skal foretages, for at opnå de målsætninger vi har opsat for samarbejdet. Dette bliver udregnet på baggrund af vores timepris på 850 kr. ekskl. moms.

Gennemsnitligt ligger vores løsninger på 4.000-6.000 kroner i måneden per platform og service. Det er inklusiv indeholder analyse, definering af formål, opsættelse af annoncer, processer, optimering, rapportering og dialog i samarbejdet. Prisen kan både være mindre og højere alt efter hvor konkurrencepræget markedet er, og hvor meget arbejde der skal til for at skabe resultaterne.

Skal vi give et bud på at være dit digitale bureau?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Digital marketing bureau