Digital transformation

I en højteknologisk verden er det næsten selvsagt at en digital strategi har en stor betydning. På trods af det, er det en stor udfordring for mange virksomheder at forstå og følge med på den digitale transformation og udvikling, samt finde mulighederne der både ændrer virksomheden organisatorisk med interne arbejdsprocesser, men også med de eksterne faktorer det kan indebære.

Hos Adtention har vi arbejdet med over 600 virksomheder, hvor vi har hjulpet med alt fra at lave digital strategi, placere sig i markedet, konceptudvikling og skabe interne, digitale processor med de værktøjer der findes ude i markedet, opsættelse af hjemmeside og digital markedsføring. Vi favner bredt og kan hjælpe med at lave en struktur og strategi for hvordan din virksomhed får en digital transformation.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

En digital transformation i dit tempo

Det handler om at starte med det der giver mest værdi for din virksomhed, og danne sig et overblik og hvilket indsatsområder der er. Med andre ord, start småt og skalér op, når I har kapaciteten. Ved at starte med de mindre punkter, sikrer det at din virksomhed og kollegaer hurtig vil mærke til digitaliseringen, og det den kan bidrage med, både på bundlinjen men også i forhold til effektivitet og flere andre aspekter.

Hos Adtention arbejder vi med dette tankesæt. I opstartsmøderne vil vi analysere og spørge ind til hvordan hele virksomheden drives: fra et produkt bliver bestilt, til det fragtes, hvordan kundehenvendelser blive besvaret, hvilke digitale initiativer der allerede er igangsat. Herefter vil vi lave en analyse og et oplæg, hvor vi ser på hvordan den digitale transformation kan se ud, samt et fyldestgørende overblik over virksomhedens struktur.

Se vores proces

Hvad kan den digital transformation indebære?

Der findes mange måder at arbejde med digital transformation, også alt efter de behov den enkelte virksomhed har, og hvad formålet er. Herunder kan du læse de 6 terminologier vi anvender når vi hjælper med digital transformation i en lang række forskellige virksomheder.

Er din virksomhed klar til digital transformation?

Det er bestemt ikke en hemmelighed at en digital transformation kræver meget arbejde, tid og ressourcer. Derfor er det også vigtigt at afgøre om din virksomhed er klar til at modtage en digital transformation og igangsætte selvsamme.

Herunder kan du se nogle af de spørgsmål vi plejer at starte med i et opstartsmøde som du kan anvende til at se hvor i står i jeres digitale rejse:

 • Vil vores forretningsmodel kunne blive påvirket?
 • Kan vi drive en mere effektiv virksomhed?
 • Hvor skal vi starte og slutte?
 • Har vi de rigtige kompetencer til at gennemføre de nødvendige forandringer?
 • Hvordan kan nye og gamle it-processer sameksistere, mens vi omstiller os?

Hvis eksempelvis jeres forretningsmodel vil blive påvirket negativt under en digital transformation, fordi i ikke kan drive kunderne samtidig med digitaliseringen, skal i først have fundet en løsning på dette.

Hvis disse spørgsmål kun har skabt mere røre i vandende, er det en god idé at benytte et konsulent hus som os, til at komme ind og understøtte jer. Vi kan se potentialet, og genkender du fordele og ulemper der kan findes i en succesfuld digital transformation.

Læs mere om os

En digital transformation til at opnå resultater

Resultater kan måles på mange måder i form af effektivisering, nye kunder, øget dækningsgrad, bedre indblik i produkthastighed og mange flere. Inden man starter på en digitalisering er det vigtigt at man har at defineret formålet på forhånd, om det består af ét mål eller flere delmål.

Vi fokuserer altid på at få kortlagt hvor vi skal starte, men også hvor det er ønsket vi skal ende – hvad er jeres egentlige formål? Som nævnt tidligere er det vigtigt at resultaterne kan mærkes hurtigt, og derfor starter vi altid med det der er nemmest at implementere for at skabe værdi og gejst omkring hele digitaliseringen af hele din organisation.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Adtention digitalt bureau miljøbillede

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Hvad koster digital transformering?

Det at svært at fremvise en decideret pris, eftersom vi skræddersyer vores løsninger individuelt fra case til case. I starten af samarbejdet vil der blive afholdt et opstartsmøde, hvor vi kort vil gennemgå jeres virksomheds interne og eksterne processer, hvorefter vi vil komme tilbage med et overordnet estimat. Herefter vil der blive afholdt en workshop – oftest på 6 timer – hvor vi går i dybden og kommer med det endelige estimat.

For at give en prisindikation, tager vi 850 kr. ekskl. moms timen, og de virksomheder vi hjælper ligger oftest ikke under 150-200 timer fra start til slut på hele projektet. Dette indeholder opstartsmøde, workshops, analyse og eksekveringsplan og hjælp til eksekvering.

Hvad indebærer et digital transformation forløb med Adtention?

Vores forløb til digital transformation er meget dynamiske, fordi de skal kunne tilpasses de behov den enkelte virksomhed har. Men hovedsageligt følger vi den samme proces, som vi har udviklet gennem mange års hjælp til virksomheder med deres digitale tilstedeværelse.

Processen består primært altid af:

 1. Opstartsmøde
 2. Workshop
 3. Analyse og indsigt
 4. Oplæg på plan og løsninger
 5. Eksekvering / Implementering

Du vil yderligere få tilkoblet en konsulent som vil være din primære kontaktperson hele vejen igennem forløbet. Konsulenten vil også hjælpe med eksterne partnere hvis de skal indover.

Skal vi give et bud på din digitale transformation?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Digital transformation