KATEGORI
Design, Udvikling, Corporate film, SEO

KUNDE
Clemens Law A/S

WEBSITE
www.clemenslaw.dk

Kompetent juridisk rådgivning bør aldrig være mere end ét klik væk

Kunden

Clemens Law er et hæderkronet århusiansk advokatfirma beliggende i hjertet af smilets by. I en branche hvor tillid er altafgørende tilføjer Clemens ordentlighed, fællesskab, engagement, kvalitet og værdiskabende rådgivning til opskriften. 

Blandt deres mange langvarige klientforhold tæller både små og store danske virksomheder, som alle værdsætter Clemens Laws tårnhøje faglighed og ligefremme tilgang til selv meget komplekse sager.

Internt i virksomheden er visionen at skabe og dyrke et arbejdsfællesskab præget af tillid, respekt og høj faglighed, hvor ægte interesse, glæde og hensynet til det hele menneske er i fokus. Det er de lykkedes ret godt med, for vi har kun mødt utroligt rare og dygtige mennesker i samarbejdet.

Opgaven

Clemens Law kom til os med et ønske om tre ting. For det første en mere retvisende designmæssig historiefortælling om virksomheden. 

For det andet et mere kommercielt website, der skulle fungere som solidt anker for en effektiv markedsføringsindsats og lead-genereringen på deres digitale platforme. 

Og sidst men ikke mindst nem navigation og brugervenlighed, hvilket er ret vigtigt, når man har så mange juridiske discipliner og kompetencer under samme tag.

Løsningen

Som i de fleste tilfælde startede vi opgaven med et omfattende forarbejde. 

Først og fremmest var det afgørende at forstå Clemens Laws digitale strategi for at kunne optimere hjemmesiden i fuld overensstemmelse. Vi brugte også betydelig tid på at gennemgå data fra den tidligere hjemmeside via Google Analytics og markedsføringskanaler for at få indsigt i Clemens Laws aktuelle brugere og deres intentioner, når de besøgte siden. Derudover integrerede vi Hotjar for at observere, hvordan brugerne navigerede på hjemmesiden.

Baseret på denne analysen, designede og byggede vi den nye hjemmeside med udgangspunkt i Clemens Laws værdisæt, markedsføringsstrategi og de indsigter, vi havde opnået om deres brugere. Vores analyse afslørede, at mange brugere havde svært ved at finde det, de søgte. At finde specifikke advokater blandt de mange kompetencer og ansatte var simpelthen for svært. For at løse dette opsatte vi en yderst brugervenlig menustruktur samt et intelligent søgefelt, der kunne krydsreferere alt indhold og hurtigt forbinde brugerne med de relevante advokater og deres områder.

Resultatet

Resultaterne efter lanceringen af det nye site har mildest talt været bemærkelsesværdige. Allerede tre uger efter lanceringen steg sessionernes varighed med 88%, frafaldsprocenten faldt med 39%, og antallet af henvendelser steg med 22%. Disse forbedringer indikerer det, som vi godt vidste: at den nye hjemmeside både er mere brugervenlig og effektiv til at engagere besøgende og generere nye kundeemner for Clemens Law.

Holdet bag

Signe-Amalie Martinussen

Project Manager
sam@adtention.dk
44 14 26 99

Kasper Laugesen Art Director i kreativ

Kasper Laugesen

Art Director
kl@adtention.dk

SEO Specialist - Mikkel

Mikkel Borup

Senior SEO Specialist
mbo@adtention.dk

André Olsen

Web Developer
ao@adtention.dk