KATEGORI
SEO

KUNDE
Winther Cykler

WEBSITE
wintherbikes.com

Bare fordi man er et traditionsrigt og yderst respekteret brand, betyder det ikke, at søgemaskinerne også ved, hvem man er

Trofæsøgeord til en traditionsrig virksomhed

Winther er velsagtens synonym med den gode cykeloplevelse for store som små i Danmark. Siden 1932 har Danmarks ældste cykelfabrik leveret velkørende tohjulede transportmidler til store og små, og virksomheden drives i dag af 3. generation.

Men bare fordi man er et traditionsrigt og yderst respekteret brand, betyder det ikke, at søgemaskinerne også ved hvem du er. Winther ønskede mere synlighed på de store trofæ-søgeord i de organiske søgeresultater.

Optimering af on-page og off-page SEO gav pote

Som svar på kundens problemstilling, udviklede vi en SEO-strategi med on- og offpage optimering af Winthers hjemmeside. Strategien skabte vi med henblik på at gøre Winthers hjemmeside mere synlige for eksisterende og potentielle kunder i søgeresultaterne. 

Winther gik fra flere side 2-placeringer uden trafik, til at få flere top 3-placeringer på de mest populære søgeord indenfor branchen med 5400 månedlige søgninger. Det skabte over 125% mere trafik på eksisterende landingssider over en periode på 3 måneder.

Derudover oplevede Winther en stigning i sessioner på 160% over 4 måneder sammenlignet med sidste år. På 3 vigtige søgeord, med sammenlagt 8500 månedlige søgninger, ligger wintherbikes.com nummer 1, 3 og 5 i de organiske søgeresultater.

Holdet bag

Mikael Sørensen head of marketing hos Adtention A/S

Mikael Sørensen

Head of Marketing
mi@adtention.dk