KATEGORI
Design, Udvikling, Corporate, SEO, Google Ads

KUNDE
Hydra-Comp A/S

WEBSITE
www.hydra-comp.com

Fuldt integreret website og webshop hjælper dygtig hydraulikvirksomhed til øget omsætning og skarpere salgsfokus

Kunden

Hydra-Comp er specialister i udvikling og servicering af skræddersyede hydraulikløsninger og pumpestationer. Det er de ret dygtige til. Så dygtige, at de i dag er totalleverandør til en lang række brancher indenfor industrien. Værktøjet er et topmoderne produktionsapparat og en stab af yderst kompetente specialister, som hver dag udvikler nye, unikke løsninger og holder eksisterende kørende, som var de nye.

Udfordringen

Når en dygtig sælger sander til i rutiner, der blot servicerer eksisterende, men ikke skaffer nye kunder, så er det på tide at lade klog digitalisering tage over. 

Hydra-Comp havde simpelthen alt for mange manuelle ordremodtagelser af mindre genbestillinger, som betød at salgsfunktionen var bænket bag en skærm, når de i virkeligheden hellere ville ud og kapre nye kunder og større opgaver. Hydra-Comp havde derfor brug for en automatisering af ordremodtagelsen, der sikrede at nuværende kunder blev taget godt i hånden med deres mindre bestillinger.

Løsningen

Hydra-Comps helt egen B2B-webshop, fuldt integreret med deres ERP(C5) og med adgang til kundedatabase, kontrakter, rabatter, ordrer og online bestilling af alle produkter i det omfattende sortiment – både eksisterende og nye kunder. Webshoppen varetager nu alt bogføring, og alle registreringer i C5. Samtidig kan Hydra-Comp nu markedsføre online, som hvilken som helst anden webshop og ad den vej få endnu flere, nye kunder.

Resultatet

Efter en succesfuld lancering af det nye website er de frigjorte salgsressourcer investeret klogt i en newbizz-strategi, som bl.a. skal løfte virksomheden op og ud over landets grænser. Samtidig omsætter webshoppen allerede for over 350.000 kr. takket være en større markedsføringsindsats. Kort sagt en ren win-win.

Upload Image...

Holdet bag

Signe-Amalie Martinussen

Project Manager
sam@adtention.dk
44 14 26 99

Kasper Laugesen Art Director i kreativ

Kasper Laugesen

Art Director
kl@adtention.dk

Rico Kubel

SEO Specialist & Tracking
rk@adtention.dk

Webudvikler Mathias Nørreskov

Mathias Nørreskov

Web Developer
mnk@adtention.dk