KATEGORI
Corporate, Retail

KUNDE
Jotun Danmark A/S

WEBSITE
www.jotun.com

Fra ukendt mærke til trendsættende forbrugerfavorit

Hvordan giver man et populært og historisk brand nyt liv på et nyt marked? Det var vores opgave for Jotun Danmark A/S, der ville fra de norske fjelde og med på de danske pensler.

Udfordring
I Danmark har Jotun indtil nu været et professionelt brand, som kun kendes af fagfolk. Dog er mærkerne Lady interiørmaling og Demidekk træbeskyttelse både kendte og populære forbrugerprodukter og tages hyppigt ned af hylderne i de almindelige byggemarkeder og malerforretninger. Men selve brandet Jotun er stort set ukendt blandt danske forbrugere på trods af kendskabet og populariteten i Norge.

Løsning
Vores team udviklede et nyt strategisk sigte for Jotuns markedsføring. Fra at kommunikere virksomhedens mange produkter enkeltvis, skal Jotun nu være et kendt forbrugerbrand i Danmark. Brandet Jotun skal drive kendskabet med sin innovative produktudvikling og viden om farvetrends.

Det strategiske arbejde har resulteret livsstilskampagnen ”Små og store mesterværker”, som har fokus på mennesker, inspiration og involvering. Noget, som forbrugerne i højere og højere grad søger i forbindelse med stort set alt. Kampagnen er med stor succes eksekveret i livsstils- og indretningsmagasiner samt online.

Målet er, at Jotun bliver afsender af farvetrends, som forbrugerne retter sig efter hver sæson. Så hvor vinklen før var, at Jotun blev valgt af malermesteren, så er det i dag forbrugeren selv, der aktivt efterspørger brandet, når der skal vælges maling, som er synonymt med design og livsstil.

Holdet bag

Kreativ digital projektleder Dorte Knold

Dorte Knold

Client Manager
dk@adtention.dk
76 31 41 31

Kasper Laugesen Art Director i kreativ

Kasper Laugesen

Art Director
kl@adtention.dk

Henrik Buelund koncept udvikler og branding

Henrik Buelund

Conceptual Copywriter
hb@adtention.dk

Kreativ digital projektleder Dorte Knold

Dorte Knold

Client Manager

76 31 41 31
dk@adtention.dk

Kontakt Dorte Knold, hvis din hjemmeside trænger til en opdatering.