KATEGORI
Visuel identitet, hjemmeside

KUNDE
Planet Huse

WEBSITE
www.planet-huse.dk

Når man som Planet Huse har bygget kvalitetshuse i over tre årtier, er er det vigtigt, at den gode oplevelse fortsætter digitalt.

Det bedste fritidshus på jorden” kræver også det bedste digitalt

Planet Huse har mere end 30 års erfaring med at bygge fritidshuse og træhuse i Danmark. Faktisk har de efterhånden bygget mere end 15.000 energirigtige huse i Danmark og Europa.

Da vi havde Planet Huse i røret, ønskede de bl.a. at få et nyt responsivt og søgemaskineoptimeret website, så de kunne blive endnu mere synlige i det virtuelle landskab.

Implementering af ny visuel identitet og udvikling af en ny, SEO-optimeret og brugervenlig hjemmeside af samme høje kvalitet som de fritidshuse, Planet Huse designer og bygger i Danmark og resten af Europa. Ved flytning af indhold fra den gamle hjemmeside og til det nye system, ønskede Planet Huse nemlig at bibeholde deres SEO position.

Fremtidssikret hjemmeside-løsning 

Adtentions løsning er et fuldt skalerbart system, hvor det er enkelt for Planet Huse selv at redigere eksisterende tekster, billeder med mere.

Det er ligeledes blevet gjort nemt for Planet Huse at tilføje, redigere og strukturere deres eget indhold løbende, så deres virtuelle identitet og hjemmeside altid er opdateret.

Processen og roadmap til succes blev tegnet I samarbejde med vores dygtige SEO-specialister. Derfor er alle tekniske aspekter af websitet optimeret til at kunne modtage, tilpasse sig til og tracke moderne forbrugeres dynamiske adfærd.

Holdet bag

Teknologichef Jesper Kaae
Peter webudvikler

Peter Jørgensen

Head of Web
pj@adtention.dk
61 40 45 78

Kasper Laugesen Art Director i kreativ

Kasper Laugesen

Art Director
kl@adtention.dk