KATEGORI
Udvikling

KUNDE
Restudy

WEBSITE
https://restudy.dk/

En ny hjemmeside og et skalérbart system til Danmarks største video-undervisningsportal

Læring for store og små

Restudy er Danmarks største videobaserede undervisningsportal, og henvender sig til eleverne fra folkeskolernes 3. klasse, til og med 3.g på det gymnasiale niveau.

I 2018 kom Restudy til os og spurgte, om ikke vi kunne give en hjælpende hånd med revitaliseringen af platformen. Den trængte til et gevaldigt skub direkte ud i den moderne, digitale virkelighed. Den daværende platform var udviklet af en udenlandsk virksomhed, og systemet var uskalérbart til Restudys hurtigtvoksende størrelse. På daværende tidspunkt havde Restudy omkring 200.000 medlemmer.

Restudy ønskede derudover, at deres nye platform skulle kunne understøtte flere brancher end blot undervisning i en uddannelsessammenhæng. De ville også gerne, at virksomheder kunne drage fordel af platformens teknologier og funktionalitet, bl.a. til oplæring af nye medarbejdere.

En revitaliseret og skalérbar platform til fremtiden

Resultatet er en moderne hjemmeside. Det bagvedliggende system lader eleverne logge ind med deres UNI-login, som tildeles alle med tilknytning til de danske uddannelsesinstitutioner.

I dag har Restudy mere end 300.000 medlemmer, der nyder godt af adgangen til de 31 fag, som platformen tilbyder undervisning i. Der er over 2000 videoer optaget af undervisere på alle niveauer, og til hver video hører der grundige beskrivelser og baggrund til, som supplerer den visuelle og auditive læringsoplevelse.

Eleverne har desuden mulighed for at anmelde de enkelte undervisningsvideoer, og underviserne har fået lettilgængelige præsentationsprofiler, der bidrager med en dybere indsigt i, hvem der står bag de mange videoer.

Holdet bag

Peter webudvikler

Peter Jørgensen

Head of Web
pj@adtention.dk
61 40 45 78