Effektiv Instagram Annoncering med Adtention

Sæt skub i hjulene på din virksomhed gennem en effektiv og velplanlagt Instagram Annoncering, der tager udgangspunkt i de nyeste teknologier og med et strategisk mindset. Gennem vores mange års erfaring med markedsføring og annoncering på Instagram, har vi dannet erfaringerne og vidensgrundlaget, for at ramme dine kunder på den bedste måde. Er i klar til at tage jeres Instagram annoncering til det næste niveau?

 • Fuld kontrol over ad spend
 • Performanceorienteret annoncering
 • Fuld ejerskab over din annoncekonto & Pixel
 • Annoncering til netop din målgruppe
 • Hjælp til annoncegrafik & annoncetekster
 • Kompetent rådgivning
 • Step-by-step gennemgang ved opstart
 • Dialog hver måned
Få et prisestimat her
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

Således arbejder vi med din Instagram annoncering

Ved at indgå i et samarbejde med Adtention til din annoncering på Instagram får du et transparent samarbejde uden binding. Vi ønsker ikke at du skal være tvunget i et samarbejde, det skal udelukkende være din tilfredshed med resultaterne, der gør at du bliver.

Vi tror på at et tæt samarbejde, hvor dialog og ordentlighed overfor hinanden skaber de bedste resultater og rammer for at videreudvikle din virksomhed. Hos Adtention kan du forvente en kompetent sparringspartner i både med- og modgange. Du står aldrig alene med din Instagram annoncering.

 • Ingen binding
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Ingen dikkedarer
 • Transparens
 • Gennemgang af annoncer hver måned
 • Fast aftalt ad spend
 • Annoncering tilpasset din virksomhed
 • Optimeret efter trends og tendenser
Læs om vores proces

Udvalgte cases

16,6

ROAS

6 millioner

Eksponeringer

Adtentions indsats er helt afgørende for vores fremdrift og positive udvikling. Uanset om det er softwareudvikling eller online markedsføring, så er det med højt engagerede-, dygtige og selvkørende medarbejdere som skaber gode resultater. Absolut en anbefaling herfra”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

4500+

Lifetime leads

10,5 millioner

Eksponeringer

boerne boblen

600+

Purchases

5,57%

Gennemsnitlig CTRS

Bliv mere appellerende online

Instagram er verdens 4. mest populære sociale medie i 2022 jf. statista.com, og netop derfor er det vigtigt som virksomhed at være tilstede her, hvis du ønsker en fyldestgørende digital tilstedeværelse. Instagram annoncering er på samme måde genialt som man kender det fra Facebook annoncering. Du har mulighed for at ramme et stort publikum med forskellige produkter og budskaber, som er tiltalende for dine kunder. 

Ønsker du hjælp og en kompetent sparringspartner til Instagram annoncering? Vi står klar til at hjælpe dig og du skal blot klikke på den røde knap nedenfor. Kontakt os i dag!

Kontakt os her

Sådan sætter Instagram gang i hjulene

Gennem Instagram annoncering har du muligheden for selv at vælge de placeringer, som er mest relevante for dine produkter eller services. Her kan vi målrette vores annoncering direkte, så de rammer dine potentielle kunder bedst på de manuelle placeringer på Instagram.

108 %

Stigning i besøgende

10,67 %

Stigning i konverteringsrate.

103,77 %

Stigning i transaktioner

144,89 %

Stigning i omsætning

Smagning

“Vi har gennem flere år arbejdet sammen med Adtention om Google Ads og annoncering på Facebook. Vi oplever medarbejderne som yderst kompetente, imødekommende og fleksible. Og så skader det jo bestemt ikke at vi får tydeligt gode resultater ud af indsatsen. Vi giver vores bedste anbefalinger til Adtention.”

Dennis – Smagning.com

SoMe annoncering på Facebook

Brug de rette værktøjer til at nå bedre ud til dine kunder

Med Instagram er der mange forskellige værktøjer, som kan anvendes for at opnå ens målsætninger, men hvordan anvender man dem bedst? Det kan være kompliceret for den almene virksomhedsejer, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med ekspertviden.

Instagram – Få den rette hjælp til din annoncering

“Hos Adtention har vi en simpel proces, hvor du er med hele vejen. For os er det vigtigt, at du forstår vores arbejde, og føler dig inkluderet i hele forløbet. Vi tager altid højde for dine ønsker, når vi laver dine annoncer på Instagram.”

Paid Social Specialist
Jens Lundhede

Startup møde

Det første møde er altid det vigtigste. Her lærer vi dig at kende som kunde, og får de vigtigste ting at vide omkring din virksomhed, så vi sammen kan skabe de bedste resultater. Her skal vi også sikre os vi har alle de nødvendige adgange, så vi er sikre på at vi kan udføre vores arbejde bedst muligt.

Opsætning af annonceringsstruktur

Det er meget vigtigt at annonceringsstrukturen passer til den enkelte case. Det vil også sige, at vi er i tæt dialog omkring dine data og hvilke ting, vi som specialister ved fungerer, og dig som kunde, som ved hvad der giver mest værdi for din virksomhed. Det kan være du som kunde skal have en stor eller lille annonceringsstruktur, og derfor er det vigtigt at vi tilpasser din annonceringsstruktur helt korrekt, alt efter hvilke mål du måtte have, og hvilken case der er tale om. 

Implementering af annoncering

Når vi har færdiggjort annonceringsstrukturen på kundens konto, begynder vi at implementere de forskellige annoncer med billeder/videoer og tekster, der enten er udarbejdet af jer selv, eller er noget vi udarbejder. Det er meget vigtigt for os, at du er med hele vejen igennem processen.

Gennemgang af annonceringen med dig

Vi gennemgår altid alt vores arbejde med nye og nuværende kunder. Det skaber en god dialog omkring, hvad der er blevet lavet, og hvorfor det er blevet lavet. Så har du som kunde også et godt overblik over virksomhedens annoncekonto.

Analyse af annonceringen

Vi bestræber os altid på at du som kunde får mest ud af dine annoncekroner, og det vil også sige, at vi hyppigt gennemgår jeres annoncering og kigger på hvad der performer, og hvad der ikke gør. Ud fra hvad analysen viser, gennemgår vi forbedringsmulighederne med dig som kunde.

Optimering af annonceringen

Optimering af annonceringen på Facebook er altafgørende for at sørge for bedst mulig performance, og det arbejde vi laver for vores kunder, her hos Adtention. Det er blandt andet her vi arbejder på at optimere, så i får mest muligt ud af jeres annoncekroner.

Opnå mere værdi med Instagram annoncering

Det er ikke for sent for dig at komme i gang med din Instagram annoncering. Der er allerede mange virksomheder i nutidens verden, som anvender Instagram annoncering og oplever en stor succes med det. Både for dem selv, men også deres kunder.

Hvordan ved du om din annoncering er succesfuld? Der er flere værdier det kan måles på og det afgøres altid efter, hvad din virksomheds mål er. Derfor kan der måles på alt fra leads til salg til trafik, tilmelding af nyhedsbrev og mere endnu. Det vigtigste er at det er målbare KPI’er som der arbejdes ud fra.

Vælger du Instagram annoncering gennem Adtention er du sikker på der bliver forventningsafstemt i forhold til, hvordan vi skaber mest værdi for dig og din virksomhed gennem annonceringen. På den måde kan vi bedst levere det rette resultat til dig.

Beregn pris

Hvad skal du selv stå for?

Jens – Paid Social Specialist

For at opnå de bedste resultater med markedsføringen, er det vigtigt for os at vores kunder er lige så dedikeret i at anskaffe gode resultater til dem selv som vi er. Det vi kræver af dig som dit bureau, er en tæt dialog mellem dig og din tilknyttede specialist. Ligeledes er det nødvendigt at du er behjælpelig når det gælder kampagner, billeder, tekst, særlige tilbud, samt forståelsen af dine kunder og produkter.

Hvorfor er dette nødvendigt tænker du måske? Det sikrer at vi hele tiden er proaktive i samarbejdet og dermed ikke bliver hægtet af, af konkurrenterne på dit marked. De bedste cases opnår kun de resultater de gør, fordi de er proaktive og motiveret.

Ved at du aktivt leverer ideer og inputs til os, der evt. kan anvendes til annonceringen, er der større sandsynlighed for at annonceringen rammer “spot on” i forhold til netop det din målgruppe leder efter.

2 hjerner tænker oftest bedre end 1, og det samme gør sig gældende når det handler om at skabe det ideelle indhold til din målgruppe. Ved at have en tæt dialog kan vi sammen opnå en højere konverteringsrate på din markedsføring, som gør at samarbejdet er værdiskabende for begge parter.

Synergieffekter mellem markedsføringskanaler

Forestil dig en verden hvor du selv kan bestemme, hvor mange kunder der kommer ind i din butik. Det er blandt andet den verden, som et digital marketing bureau kan skabe for dig og din virksomhed. Ved at møde kunderne i øjenhøjde i et personligt regi, hvor du kan komme ud med dine budskaber i en visuel og præsentabel manér. Samtidig vil SEO og Google Ads hjælpe dig og din virksomhed med at fange de kunder, som måske allerede kender dig eller aktivt søger efter noget, som du kan tilbyde dem. De bagvedliggende mekanismer bag de tre platforme, sikrer dig at du kan skaffe nye kunder, samtidig med at du varetager og øger loyaliteten for dine nuværende kunder.

SEO

SEO kan være en af de bærende elementer i din markedsføring. Det kan tage tid at opbygge et godt fundament i SEO-verdenen, men et godt stykke SEO-arbejde resulterer i et meget sikkert og stabilt fundament, som sender en jævn strøm af kvalitets-trafik til din online forretning.

SEO fungerer derved som den kraftfulde dieselmotor i din online forretning, og kan blive din pålidelige og økonomiske løsning for online eksponering og omsætning på lang sigt.

Læs mere om SEO her

Google Ads

Vil du komplimentere din SEO-indsats, eller vil du bare gerne have hurtigere resultater? Google Ads kan fungere som din effektive omsætnings- eller lead-motor, som kan give dig en målrettet eksponering for de kunder, som netop søger efter de ydelser eller produkter, som du kan tilbyde dem.

Google Ads er en effektiv platform til at ”springe over køen” og få en top-placering af dine links på Google, eksponeret for de kunder, som du ønsker at sælge til.

Læs mere om Google Ads her

Skal vi give et bud på din Instagram annoncering?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Guide: Alt du skal vide om annoncering på Instagram

De fleste i nutidens verden kender til det populære medie: Instagram. Siden dets start i 2010 er Instagram blevet en af de mest populære typer af sociale medier, særligt efter at Facebook opkøbte mediet i 2012.

Instagram er et mere visuelt medie end de fleste andre, hvor billeder og videoer deles med brugerens følgere og verden omkring dem. Når en bruger laver et opslag med et billede, eller en video, har andre brugere mulighed for at kommentere, like, dele eller gemme opslaget. Derudover er der også funktionen som hedder “Stories”, hvor brugerne kan dele en midlertidig video eller et billede, der forsvinder efter 24 timer.

Hvad er annoncering på instagram?

Helt basalt er annoncering på Instagram de annoncer, som vises i burgernes feed på Instagram. For at kunne lave annoncer på Instagram kræver det at man opretter en Facebook Business Manager. Dette lyder måske underligt, men det skyldes at Instagram ejes af Facebook og derfor skal det oprettes gennem Business Manager. Det betyder ligeledes at du kan både annoncere på Facebook og Instagram samtidig gennem Facebook Business Manager. Hvis du kun ønsker at annoncere på Instagram kan du også gøre det, men det skal stadig gøres samme sted.

Hvad koster Instagram annoncering?

Det er desværre ikke muligt at give en konkret pris på, hvad Instagram annoncering koster. Instagram annoncering ligesom ved Facebook er et auktionshus, hvor prisen på annonceringen afhænger af, hvor stor et annoncebudget du lægger. Ud fra budgettet kan du så bestemme, hvor meget du vil betale i en given periode, pr. dag eller pr. resultat. Hvis man vælger pr. resultat kan det være flere forskellige ting, hvor prisen påvirkes, hvilket kan afhænge af om du måler på prisen pr. klik eller prisen pr. konvertering.

Når du begynder at annoncere på Instagram deltager du i auktionen om at få eksponeret dine annoncer for din udvalgte målgruppe. Dine klikpriser på Instagram vil variere meget mellem visningen og klikket. Her kan du opleve at du skal betale helt ned fra 50 øre og op til 15 kr. En af de ting, som påvirker klikprisen kraftigt er konkurrencen. Jo større konkurrence, jo højere vil prisen pr. klik eller visning også være. I forhold til det daglige budget kan du mindst bruge 5 kr. pr. klik, hvor at du mindst kan anvende 25 kr., hvis du bruger pr. visning.

Anvender du en bred målgruppe med en lav konkurrence, vil du opleve at skulle betale mindre, men dette er ikke nødvendigvis den rette vej. Ved at vælge denne målgruppe kan du risikere at få en stor mængde irrelevant trafik ind, som ikke har i sinde at købe eller udfylde din kontaktformular. 

Hvis du derimod anvender en mere snæver målgruppe vil du også opleve en højere klikpris, men fordelen her ligger i at du vil opleve en højere konverteringsrate, fordi du vil få mere relevant trafik ind gennem annoncerne. Husk at sætte dit budget i værktøjet for ikke at overskride det planlagte annoncebudget. Her er det også vigtigt at vælge mellem om det skal være et dagligt eller et samlet budget.

Hvordan annoncerer man på Instagram?

Der er 2 primære måder hvorpå at man kan annoncere på instagram, men der findes også nogle tredjepartsværktøjer, som kan hjælpe hvis man foretrækker det. Vi anbefaler Facebook Business Manager.

Instagram appens muligheder for annoncering

Vælger du at anvende selveste Instagram appen har du mulighed for at “boost” de opslag som du laver på din Instagram. Annoncering via selve appen og det at “boost” er ikke noget vi anbefaler hos Adtention. Vi vil klart anbefale nr. 2 metode til at annoncere på Instagram, fordi det er en mere effektiv og datadrevet måde at gribe sagen an på. Dette vil gennemgås nu.

Annonceadministrator til annoncering på Instagram

Ved at anvende annonceadministratoren på Facebook Business Manager har du mulighed for at målrette dine annoncer bedre, og ligeledes optimere dem efter din målgruppe. Her kan du tilpasse dit video- og billedmateriale præcist til dine brugere, så du bedst muligt kan appellere til potentielle kunder. Det er her du får mest ud af dit annoncebudget.

Hvorfor bør man annoncere på Instagram?

Instagram er i nutidens verden et populært medie for rigtige mange mennesker. Dette gælder både brugerne, men også diverse virksomheder. Brugerne på mediet anvender det til at finde inspiration til hverdagen, hobbyen eller noget helt tredje. Der er derfor mange muligheder for at anskaffe sig nye kunder vha. Instagram.

Instagram har gjort det nemt og simpelt for diverse brands på mediet til at optimere e-handel på platformen. Vha. Instagram Shopping kan man tagge sine produkter i ens opslag, og på den måde kan man ramme brugerne på præcist de emner som de er interesseret i.

Udover tagging af produkter, så er selve annonceringen via Facebooks annonceadministrator super smart til at ramme brugerne, som du har valgt at målrette og optimere efter. Annoncering på Instagram er ens med Facebook annoncering og anvender ligeledes din Facebook Pixel (også kendt som Meta pixel i dag) til at lagre data, som kan anvendes til din fordel i forhold til at ramme potentielle kunder.

Hvorfor anvender brugerne Instagram?

I mange tilfælde anvendes Instagram til at være tættere på ens venner, familie, bekendte eller som en inspirationskilde til livet og de interesser man har. Da Instagram er et visuelt medie, hvor der dagligt søges efter inspiration vil man også opleve mere købeklare brugere. En af de måder, hvorpå at Instagram adskiller sig fra Facebook, er at feedet på Instagram er mere “clean”. På Facebook er alting blandet i en stor samsurium af statusopdateringer, nyheder, spil, marketplace, apps m.m., hvilket man ikke oplever på Instagram. Dermed er det også nemmere at fange brugerens opmærksomhed uden at flyde i ét, i et væld af eksponeringer fra alt muligt andet.

Hvordan administrerer du dine annoncer på Instagram?

Den måde hvorpå at du opretter og administrerer dine annoncer på gennem Instagram, er via din Facebook Business Manager. Det betyder også at du faktisk ikke behøver at have en Instagram profil for at kunne annoncere. Alligevel anbefaler vi typisk at man opretter en Instagram profil, fordi det giver dig mulighed for at besvare evt. kommentarer på dine opslag, og det gør det nemmere for brugerne at komme i kontakt med din virksomhed. Dette er med til at styrke dit “social-proof”, som betyder at din virksomhed virker menneskelig og legitim, hvilket kan give forbrugeren tryghed i købsprocessen.

Hvordan opretter du annoncer på Instagram?

Gennem din Facebook side kan du kontrollere din annoncer på Instagram. Først er det vigtigt at du vælger Instagram som en af de placeringer du ønsker. Det kan anbefales at tilføje sin Instagram konto i Facebook Business Manager, hvis man har en profil til sin virksomhed. Når dette er gjort skal du herefter udvælge de annoncer målsætninger, som passer til dine marketing KPI’er.

Hvilke muligheder for målsætninger kan man vælge imellem hvis man kører med annoncer på Instagram?

Ønsker du succes med din instagram annoncering er det vigtigt at arbejde med sine målsætninger i forhold til kampagnerne. Målsætningerne fortæller om, hvad fokus er for ens annoncering. Der er 3 hovedkategorier, hvor der er adskillige underkategorier til.

Kendskab – brand awareness

Denne målsætning handler om at forøge kendskabsgraden af jeres virksomhed ved at skabe en interesse for din virksomhed.

 • Kendskab til brand
  Målsætningen her er særdeles fordelagtig som en start til at påbegynde sin dataindsamling, hvis man intet har. 
 • Rækkevidde
  Her vil dine annoncer, samt produkter, fremvises så mange gange som muligt til brugere, der matcher din målgruppe.

Overvejelse

Anvend denne målsætning, når du vil øge bevidstheden omkring din virksomheds produkter, services m.m.

 • Trafik
  Her er målet at få lokket dine brugerdefinerede målgrupper ind på din hjemmeside, hvad end om det er en landingsside, blogindlæg m.m. Her er fokus typisk enten antallet af visninger, altså pris pr. visning eller pris pr. klik, som svarer til antallet af kliks på annoncen på Instagram. 
 • Interaktion
  Ved denne målsætning handler det om at få brugerne på Instagram til at interagere med dine annoncer. En interaktion kan være emner som f.eks. at de giver et “like” til din annonce, laver en kommentar eller deler annoncen. 
 • Leadgenerering
  Som navnet beskriver så handler denne målsætning om at indsamle leads til din virksomhed. Det er lige fra at udfylde en kontaktformular, til at tilmelde sig til nyhedsbrev eller lignende. 
 • Videovisninger
  Ved videovisninger finder Instagrams algoritme sig frem til, hvilke brugere den mener kunne være interesseret i dine videoer. 
 • Beskeder
  Når man anvender “Beskeder” har man mulighed for at komme direkte i kontakt med brugerne på Instagram, som kunne have interesse for din virksomhed. Dette gælder både nye potentielle kunder, men også eksisterende. 

Installation af app
Denne målsætning er til dig, der ønsker at få flere brugere til at installere din virksomheds app. Her bliver brugeren sendt direkte hen til det punkt, hvor appen kan downloades.

Hvordan ved jeg om min Instagram annonce er god?

Når man snakker om annoncering på Instagram er der 4 forskellige annonceformater som man arbejder ud fra. Hvordan udvælger man det rette format? Det er afhængigt af dit produkt og budskab. Derfor anbefaler at vi at man vælger det som præsenterer produktet på bedste vis.

De 4 annonceformater er:

 • Video
 • Billeder
 • Karruselannoncer
 • Annoncer til stories

Der er dog en række forhold som er vigtige at huske på afhængigt af det format du vælger til dine annoncer:

Vælger du video som din annonceformat, er det vigtigt at holde videoen kort og konkret, hvilket betyder at den ikke må vare mere end 1 minut, og helst gerne omkring de 15 sekunder. Samtidig er det vigtigt at din video enten er kvadratisk eller vertikal, da din video hermed vil udfylde den fulde plads på skærmen på Instagram. Grunden til at det er vigtigt at din video fylder hele skærmen, er at den dermed fanger opmærksomheden bedre hos brugeren på Instagram. Derudover bør du udarbejde undertekster til dine videoer, fordi flere og flere ser videoer på farten mens at de er i offentlig transport eller lignende. Det betyder at der er adskillige brugere, der ikke har lyd på deres mobiler og dermed kan teksten gøre at de stadig kan få værdi ved at se videoen.

Anvender du billedformatet skal du tænke over de dimensioner du arbejder med. Ligesom ved videoannoncering, skal dine billeder også være kvadratiske eller anvende det vertikale format. Det drejer sig om at fylde skærmen på Instagram, fordi det er den måde hvorpå at du bedst kan fange brugernes opmærksomhed.

Husk minimumsopløsningen på dine billeder

Anvender du det kvadratiske format er det vigtigt at anvende en minimumsopløsning på 600 x 500 pixels. Ligeledes skal din maksimumsopløsning være på 1936 x 1936 pixels. Ved et vertikalt billede er minimumsopløsningen på 600 x 750 pixels, hvor maksimumopløsningen er på 1936 x 1936 pixels. Det er vigtigt at huske din opløsning, hvis du ønsker at afspejle professionalisme og efterlade et godt førstehåndsindtryk hos brugerne.

Hvordan placeres annoncerne på Instagram

Når man arbejder med Instagram annoncering er der 3 annonceplaceringer som der arbejdes med. Alle 3 placeringer har både fordele og ulemper, hvilke placeringer som fungerer bedst for din virksomhed kan afhænge af din branche og målgruppe. Derfor anbefaler vi at du tester de 3 forskellige placeringer for at finde det, der rammer din målgruppe bedst.

Nyhedsfeed

Vælger du at placere dine annoncer i nyhedsfeedet vil dine annoncer være på startsiden som man lander på når man åbner Instagram. Dine annoncer vil derfor blive blandet med opslag fra profiler som brugeren følger. Her er det vigtigt at man sørger for at skille sine annoncer ud fra med de almindelige opslag. Der skal være et stærkt budskab og et iøjnefaldende stykke materiale bagved, som fanger brugerens opmærksomhed.

Stories

Disse annoncer er placeret mellem Instagram stories fra de profiler som brugeren følger. Annoncerne vil hurtigt minde om de organiske stories, men det er derfor vigtigt at gennemtænke ens format så man er sikker på, at man skiller sig ud fra mængden. Først og fremmest er det vigtigt at få udarbejdet sine annoncer i stories i et højformat, så de er tilpasset pladsen i stories. Hvis din annonce ikke udarbejdes i højformat vil dit kreative arbejde ikke blive udnyttet til sit fulde potentiale. Her kan det også være fordelagtigt at implementere lidt tekst på billedet for at fange brugernes opmærksomhed. Ligeledes hvis det er en kort video til stories, kan du med fordel tilføje tekst eller undertekster til videoen. På den måde kan brugere få glæde af din annonce selvom de ingen lyd har på mobilen.

Udforsk

Dette feed er særdeles interessant for dig, som ønsker at være der, hvor brugerne søger hen når de mangler inspiration fra forskellige profiler eller brands som de evt. ikke kender i forvejen. Disse brugere er ofte længere i købsprocessen, da de i forvejen er på udkig efter ny inspiration.

Hvilken annonceplacering skal jeg vælge?

Det er ikke unormalt at man bliver forvirret over, hvilken annonceplacering man bør vælge når der er flere muligheder. Ligeledes er man måske bekymret over at man ikke ved, hvilken en, der fungerer bedst for en. Der er desværre intet entydigt svar på dette, og derfor er det bedste svar at teste de forskellige placeringer, og ikke udelukkende fastlåse sig på en annonceplacering. Når du har testet de forskellige placeringer, kan du gennemgå annoncernes succeser, og faldgruber i den data du har opsnappet gennem din meta pixel. Men hvad er meta pixel og hvordan kan du anvende det? Læs med nedenfor.

Hvad er meta pixel og hvorfor kan det hjælpe med at skabe mere salg på Instagram?

Meta pixel er kodestykke du anvender til at indsamle data på, hvordan dine annoncer m.m. performer på både Facebook og Instagram. Med Meta Pixel kan du få et indblik i alt lige fra hvor mange, der har foretaget en interaktion på din annonce, til antallet af kliks, leads og køb gennem dine annoncer. Hertil er det selvfølgelig vigtigt at finde ud af, hvilken data som er vigtig for din virksomhed og tage udgangspunkt i det. Hvis dit primære mål er salg gennem annoncerne, så er det succeskriteriet.

Vha. denne data kan du skabe mere salg fordi du nu har dataindsigt i, hvilke annoncer der performer og hvilke der ikke performer. Du har derfor muligheden for at udarbejde nye annoncer, som er inspireret af det grafik og de budskaber du har anvendt på dine mest effektive annoncer.

Sådan kan du komme i gang med Instagram annoncering

Er du blevet tændt på ideen om at komme i gang med at annoncere på Instagram? Hvis du ikke selv ønsker at stå for det, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores Paid Social Specialister sidder altid klar til at hjælpe dig med at sætte skub i hjulene på din annoncering på sociale medier. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe vækst i din virksomhed.