Webbureau Aalborg

Er du på udkig efter et professionelt webbureau i Aalborg? Så er der god grund til at kontakte Adtention. Adtention er et landsdækkende bureau, som allerede fungerer som webbureau for en bred vifte af forskellige kunder. Vi har mange års erfaring med digitale løsninger, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor får du alt andet end traditionelle standardløsninger, når du bruger Adtention som dit webbureau. 

Adtention er et kreativt digitalt bureau, der kan hjælpe med at gøre dine digitale drømme til virkelighed og hjælpe dig til digital succes. Ingen opgave er for stor, ej heller for lille. Vi møder dig som kunde, nøjagtigt hvor du er i processen. Du bestemmer også, om vi skal deltage i hele eller dele af forløbet. Uanset omfanget garanterer vi, at vi altid leverer med effekt. Som dit webbureau i Aalborg går vi ikke på kompromis med selv den mindste detalje. Derfor kan du altid forvente lidt ekstra af Adtention som digitalt bureau.

Få hele paletten med Adtention

Hos Adtention leverer vi alt fra brand-strategier og identitetsdesign til webudvikling og annoncering – og alt derimellem. Når du vælger os som dit webbureau, er det i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen for dine digitale løsninger. Vi tør godt udfordre status quo med udgangspunkt i vores enorme ekspertise inden for de forskellige områder. 

Har du brug for hjælp til at udvikle et webdesign, online markedsføring eller designe en hjemmeside i Aalborg, så kan Adtention hjælpe dig sikkert i mål med dit projekt.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Styrk din forretning med en flot og professionel hjemmeside

Hvis du drømmer om at vækste din virksomhed, så er du formentlig langt fra den eneste. Med en effektiv og velbygget hjemmeside har du gode muligheder for at blive set af potentielle kunder og styrke din forretning. Når du skal udvikle en ny hjemmeside, kan det være en fordel at få råd og vejledning af specialister. Lad Adtention fungere som dit webbureau i Aalborg, og få en nærværende samarbejdspartner. Vi sætter os altid grundigt ind i din virksomheds identitet, hvilket er din garanti for at få en hjemmeside, der matcher din forretnings værdier. 

Vi kan hjælpe dig med at designe din hjemmeside, da vi har en bred ekspertviden i den digitale verdens mangeartede muligheder. Med udviklingen af en ny hjemmeside har du et rigtig godt udgangspunkt for at skille dig positivt ud fra mængden. Når du vælger Adtention som dit webbureau i Aalborg kan du desuden se frem til fordele som:

 • Ejerskab af hjemmesiden
 • Ingen binding
 • Rateopdeling af betalingen
 • +300 succesfulde projekter.

Mere end bare en hjemmeside

Når du bruger Adtention til at designe en ny hjemmeside, vil du formentlig få et resultat, der er lidt ud over det sædvanlige. Vi ved nemlig, hvordan man bedst bygger en hjemmeside med fokus på et lækkert grafisk design og brugervenlighed. Vi sørger blandt andet for at gøre din hjemmeside så funktionel for den besøgende som muligt, hvilket forhåbentlig resulterer i en bedre kundeoplevelse. 

Inden vi overhovedet går i gang med at designe din hjemmeside, er det afgørende, at vi får defineret dens formål. På den måde kan vi sikre, at du får et resultat, der stemmer bedst overens med dine ønsker og behov. I et samarbejde med dig skal vi eksempelvis klarlægge, hvor knapperne skal sidde, samt hvilke billeder der fungerer bedst. Intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger Adtention som dit webbureau i Aalborg. Alle overvejelser er vigtige, så vi sikrer, at dine brugere får den mest optimale kunderejse.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Få mere ud af din virksomhed – få hjælp til webdesign i Aalborg

Som virksomhedsejer kan du sikkert nikke genkendende til, at det kan have stor betydning for din virksomhed at have en webshop. En moderne og professionel webshop handler dog om mere end blot et simpelt design og præsentation af nogle produkter. Hos Adtention ved vi, hvordan du bygger en webshop, der er både hurtig og konverteringsparat. 

Når vi samarbejder med dig om at udvikle din webshop, tager vi altid afsæt i dine forventninger. Med en webshop har du en af de mest centrale salgsplatforme i din organisation, og derfor prioriterer vi at give dig en gnidningsfri proces. Det betyder blandt andet, at der altid er klar kommunikation mellem dig og os som dit webbureau. På den måde kan begge parter være sikre på, at ingen vigtig information går tabt i processen.

Samspil mellem hjemmeside og markedsføring

Vi sørger desuden for korrekte funktionsvalg, så du kan bruge data fra din webshop til videre online markedsføring. Vi har også fokus på konvertering og brugervenlighed, så det bliver nemt for både dig og dine besøgende at bruge webshoppen. Brug Adtention som dit webbureau til at designe din webshop i WordPress eller Magento, og få fordele som:

 • Ingen binding
 • Ejerskab af webshoppen 
 • 5/5 stjerner på Trustpilot
 • Ingen uforudsete regninger.

Adtention er meget mere end blot et traditionelt webbureau i Aalborg. Vi er i lige så høj grad et 360-graders bureau, hvor du får alle former for specialister inden for digitale løsninger under samme tag. Adtention kan derfor hjælpe dig med udvikling af webdesign ved at tilbyde en unik viden om, hvordan din webshop kan hænge bedst sammen i forhold til din ønskede strategi. Kort fortalt ved vores designere, hvordan webshops skal stå visuelt, mens vores tekstforfattere skriver konverterbare tekster. 

Udregn pris på din hjemmeside
Adtention digitalt bureau miljøbillede

Katrine – Projektleder i Web

Kom til tops i Googles søgeresultater med SEO

Få digital success med SEO. SEO er en nødvendighed, hvis du gerne vil forbedre dine placeringer i Googles søgeresultater og blive mere synlig online. Vi har hjulpet alle brancher med at dække en lang række facetter inden for online marketing og visuel identitet. Når du bruger Adtention som dit webbureau, kan du få hjælp til både de tekniske dele af SEO-arbejdet samt dybdegående analyser af dine brugerdata i Google Analytics. Vi kan også hjælpe med oprettelse og optimering af din Google My Business profil. Hos Adtention finder du en række SEO-specialister, der har stor ekspertviden inden for en bred vifte af virksomhedstyper inden for stort set alle brancher. Derfor kan vi hjælpe dig med at øge udbyttet af din organiske markedsføring og blive set af potentielle kunder. 

Lad Adtention fungere som dit foretrukne webbureau, og få desuden:

 • Tekstforfatter inkluderet
 • Linkbuilding-budget inkluderet
 • Månedlig afrapportering
 • SEO- og konkurrentanalyse.

Et grundigt forarbejde

Inden vi går i gang med at arbejde med online markedsføring for din forretning, foretager vi en indledende analyse af, hvor du kan opnå den størst mulige effekt. Der er mange faktorer, der kan have betydning for din placering i Google, og derfor er det vigtigt med en grundig analyse. Vi indgår naturligvis i en dialog med dig om strategien for din online marketing, så vi sammen kan blive skarpe på, hvordan du kan få mest muligt ud af dit nuværende setup.

Vælg Adtention som dit webbureau i Aalborg, og få et indblik i din hjemmesides styrker og svagheder i forhold til SEO. Vi fokuserer blandt andet på konverterbar trafik, så du får flere besøgende, der har stor sandsynlighed for at konvertere.  

Læs mere om SEO

Få styr på Google Ads

Google Ads kan være et rigtig effektivt værktøj til at nå målene for din virksomhed. Med den populære annonceringsplatform har du mulighed for at tiltrække trafik, der afgiver varme leads. Alt dette tracker vi direkte i din Google annoncering eller opkobler dataen med din Google Analytics. Med Google Ads vil du med stor sandsynlighed hurtigt opleve en stigning på din bundlinje. Hvis du vil opnå flere varme leads, kan du med fordel bruge Adtention som dit webbureau i Aalborg. Vi har stor erfaring med Google Ads, og vi ved, at det kan gøres på mange forskellige måder. 

Inden for Google Ads kan vi eksempelvis hjælpe med søgenetværket, der er tekstbaserede annoncer. Hos Adtention tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du kan få annoncer, der er baseret på formålet. Uanset om du ønsker at øge salget af produkter eller opnå flere henvendelser til din virksomhed, kan Adtention hjælpe dig i mål via Google Ads. 

Når du bruger Adtention som dit webbureau til Google Ads, får du blandt andet:

 • Certificerede specialister
 • Månedlig afrapportering
 • Proaktivitet i opstartsfasen
 • Fokus på konverterbar trafik.

Du har mange forskellige muligheder med online marketing. Hos Adtention kan vi eksempelvis også hjælpe med Google Shopping, der er din unikke mulighed for at få dine produkter vist direkte i søgeresultaterne på Google. Med Google Shopping har du en annonceringsmulighed, der typisk giver en høj konverteringsrate. 

Hvis din virksomhed har en app, som du gerne vil promovere, kan Googles app-annoncering være det helt rigtige valg for dig. Googles app-annoncering giver dig mulighed for at promovere din app på nogle af de mest populære tjenester, heriblandt Google Søgning, YouTube og meget mere. Med Googles app-annoncering har du en suveræn metode til at promovere din app på.

Læs mere om Google ads

Skal vi give et bud på at være dit webbureau i Aalborg?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Nå ud til din målgruppe med Facebook-annoncering

Lad Adtention fungere som dit online marketing bureau, hvis du har brug for kvalificeret hjælp til sociale medier. Med denne annonceringstype har du et effektivt værktøj til at nå direkte ud til din målgruppe. Hos Adtention har vi stor ekspertise inden for blandt andet leadgenerering og trafikanskaffelse, hvilket kan skabe værdi for din virksomhed. Når du får Adtention til at hjælpe dig med sociale medier, får du blandt andet:

 • Fuld kontrol over dit spend
 • Performanceorienteret annoncering
 • Fuldt ejerskab af din annoncekonto og Pixel
 • Annoncering til netop din målgruppe.

Der er mange forskellige muligheder at tage i brug i arbejdet med Facebook-annoncering. Brug Adtention som professionelt webbureau og start et samarbejde med en række specialister, der kan give dig de bedst mulige resultater.

Vi tilbyder blandt andet hjælp til dynamisk produktannoncering, hvor du har mulighed for at vise dine produkter samlet. Det er et meget fordelagtigt værktøj, da du eksempelvis har mulighed for at tilpasse annonceringen efter, hvilke produkter den pågældende bruger har været inde at kigge på tidligere. Med dynamisk produktannoncering har du derfor mulighed for at skabe mere relevante annoncer. 

Facebook-annoncering giver dig også mulighed for at arbejde med retargeting, som er en smart måde til at geneksponere tidligere besøgende på din hjemmeside. Med retargeting kan du præge potentielle købere til at lave en konvertering. Du kan læse mere om, hvordan Adtention kan hjælpe dig med at nå ud til din målgruppe med sociale medier ved at klikke her

Få hjælp til dine kreative løsninger hos Adtention

Adtention kan fungere som meget mere end blot dit webbureau i Aalborg. Vi kan nemlig også bruges som digitalt reklamebureau, og med mere end 30 års erfaring inden for reklamebranchen har vi opnået en imponerende indsigt i mange forskellige kreative løsninger. Hos Adtention kan du derfor få hjælp til, hvordan det kreative kan understøtte din digitale tilstedeværelse. Vi sørger for, at dit projekt kommer sikkert i mål, uanset om det er udviklingen af et nyt kreativt koncept, design eller reklamefilm. 

Hvis du er på udkig efter et professionelt webbureau, hvor de kreative og udviklerne sidder tæt sammen, så kan du med fordel kontakte Adtention. Hos os arbejder alle vores specialister tæt om at få det bedst mulig resultat ud af dit produkt. Når du starter et samarbejde med os, vil du derfor få tilkoblet en række dedikerede specialister til dit projekt. Du får desuden en kontaktperson, som står klar til at drive projektet fra A til Z. Klik her, og læs mere om, hvad Adtention kan tilbyde inden for kreative løsninger.