Webbureau København

Står du og mangler et webbureau i København, så er der hjælp at hente hos Adtention. Vi er et landsdækkende webbureau, der hjælper flere forskellige virksomheder med digitale løsninger, også i København og omegn. Hos Adtention sidder små 40 erfarne specialister, og vi yder 360-graders personlig rådgivning inden for kreativitet, webdesign, webudvikling og markedsføring. Vores digitale eksperter står altid klar til at hjælpe dig til konkurrencedygtige priser.

Hos Adtention skiller vi os ud fra webbureauerne i København. For ikke nok med, at vi har en kæmpe passion for det, vi laver, så ved vi også, hvad vi står for rent fagligt. Selvindsigt er en vigtig del af vores arbejdsgang – så vi ved præcist, hvilke løsninger vi kan stå inde for, så du får den service, der lever op til dine forventninger. Det vigtigste for os er nemlig, at du får en service, der er af den absolut højeste kvalitet, og hvis du er glad og tilfreds med slutproduktet, så er vi også glade og tilfredse.

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog
Kontakt os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Hvad kan vi tilbyde?

Der findes rigtig mange webbureauer i København og i resten af landet, så hvorfor skal du lige vælge Adtention? Det er der nogle rigtig gode grunde til. Adtention tilbyder dig ikke kun webudvikling – vi kan assistere dig fagligt og personligt fra A til Z undervejs i hele processen. Vi er som sagt et 360-graders bureau, så al kommunikation og alle de vigtigste fagligheder finder du under samme tag. Det betyder, at der ikke er nogen bolde, der bliver tabt imellem stolene, og du slipper for at rende fra det ene bureau til det andet for at få dækket alle din behov. Når du bruger Adtention som dit webbureau, kan du være sikker på, at du får:

  • Kompetente og topprofessionelle webudviklere
  • Fokus på kvalitet fremfor kvantitet
  • Transparente processer, så du ved og forstår, hvad vi hjælper dig med.
  • Fast og løbende dialog med vores webudviklere. Det giver dig den største tryghed.

Og ikke nok med det, så slipper du for at binde dig til en kontrakt. Du får et trygt samarbejde.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Vi hjælper dig med at følge den digitale transformation

I den højteknologiske verden, som vi lever i, har en stærk digital strategi en stor betydning for din virksomhed. På trods af at mange godt ved det, kan det stadig være en stor udfordring at forstå og følge med den digitale transformation og udvikling, som finder sted i verden.

Hos Adtention har vi mere end 600 virksomheder på CV’et. Vi hjælper allerede mange kunder i København som deres webbureau og understøtter med både store og små løsninger. Vi har hjulpet dem med alt fra at skabe en digital strategi, hvordan de skal placere sig i markedet, visuelle identitet, konceptudvikling, udvikling og opsætning af hjemmeside og digital markedsføring.

Vi favner bredt og kan hjælpe dig med din digitale transformation, så du står stærkere i markedet. Hos Adtention arbejder vi med tankesættet om at starte med det, der giver mest værdi for din virksomhed. I opstartsmøderne vil vi, i fællesskab med dig, danne os et overblik over, hvilke indsatsområder vi bør fokusere på. Vi vil spørge dig ind til, hvordan din virksomhed drives: fra at kunden bestiller dit produkt, til det fragtes, hvordan du besvarer kundehenvendelser, og hvilke digitale initiativer du allerede har igangsat. Herefter analyserer vi os frem til, hvordan den digitale transformation kan se ud for dig. Det vigtigste for os er blot, at du får en digital transformation, der følger dit tempo.

Udregn pris på din hjemmeside
Mads Client consultant og Mathias Head of sales går ned af gangen miljø billede

Få lavet et professionelt webdesign

Ligger din virksomhed i København, og skal du have lavet et nyt webdesign? Din hjemmeside er som regel det første, din kunde ser. Hvis de ser en rodet hjemmeside, som er svær at navigere rundt i, vil de fleste hurtigt forlade siden for at give konkurrentens hjemmeside et besøg og eventuelt foretage et køb der. Faktisk har din hjemmeside kun omkring syv sekunder til at overbevise den besøgende om, at de skal blive hængende og i bedste fald konvertere dem, så din investering er godt givet ud. Derfor er designet af din hjemmeside også ét af de vigtigste punkter at optimere.

Hjemmesidens design er dog ikke ensbetydende med, at den har et flot æstetisk udtryk. For hvis hjemmesiden er svær at navigere rundt i, vil de fleste stadig foretrække konkurrenten med den let overskuelige hjemmeside. Et godt hjemmesidedesign kommer altså ikke udelukkende an på, hvordan den ser ud, men det handler i lige så høj grad om, hvor de forskellige elementer skal placeres, så den er brugervenlig for kunden. Samtidigt skal den også udstråle din virksomheds identitet og holde fokus på at guide den besøgende igennem de informationer, de har brug for, før de vil foretage et køb. Hos Adtention designer vi hjemmesider, der har fokus på brugervenlighed, som skaber konverteringer.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Signe – Projektleder i Web

Skal du have hjælp til programmering i København?

En flot opbygget hjemmeside kræver en stærk motor, der kan trække hele maskineriet. Det er på dette område, at vi sætter én af vores kompetente udviklere på banen. Hos Adtention er du ikke i direkte dialog med vores udvikler. I stedet får du tilknyttet en kontaktperson, som videregiver alle dine ønsker og behov til en webudvikler – så sparer vi dig for alle de kringlede og uforståelige termer. Hos Adtention arbejder vi primært i PHP, cms systemet WordPress, Magento og Lavarel. Få bygget din nye hjemmeside i trygge hænder hos Adtention.

Hjemmeside udvikling

Digital markedsføring i København – vores specialister sidder klar

Søger du digital markedsføring i København, kan vi også hjælpe dig med de rigtige løsninger. Vi har et hold af specialister inden for content marketing, der kan hjælpe dig med at skabe unikt indhold gennem tekstforfatning, der er rettet mod dine målgrupper, så du får mere trafik til din hjemmeside. Om du kender til disciplinen eller ej, så er content marketing lige nu vigtigere end nogensinde før. Det handler om at skabe informativt, værdi- og tillidsskabende indhold, så dit brand står stærkere end konkurrenternes. Hos Adtention tilbyder vi hjælp til din hjemmeside igennem SEO, Google Ads og Facebook annoncering på sociale medier. Vi hjælper med alle ydelser til din online markedsføring, så din webshop, eller webshops, har de bedste forudsætninger for succes. Læs mere om SEO København.

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt? Så kontakt os endelig. Vi står klar til at finde den bedste webløsning til dig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt og online markedsføring. Hvad end om du foretrækker et fysisk møde, telefon eller et online møde, så står vi klar. Vi har mere end 30 års erfaring og har kunder i hele landet.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Vi gør det komplekse simpelt for dig

Vi er klar over, at der i vores branche findes et væld af tekniske termer, der for mange mennesker er et komplet fremmedsprog. Hos Adtention er vi helt forstående over for, at det også er en svær branche at være kunde i. For hvad skal man som kunde helt præcist tro på, hvis man ikke forstår halvdelen af det, der bliver sagt?

Du har, ligesom vi også selv har, sikkert hørt mange skrækhistorier med godtroende kunder, der er blevet snydt af et webbureau. I vores webbureau tager vi stor afstand fra dette, og vi gør vores bedste for at gøre op med denne lidt uheldige branchetendens. At købe en ydelse hos et webbureau skal for alt i verden være trygt og transparent.

Med ordet ”transparent” mener vi netop, at du som kunde ved og forstår, hvad vi laver for dig. For det kan som sagt godt være svært at gennemskue og sætte sig ind i. Hos Adtention arbejder vi derfor målrettet med at simplificere alt det, du synes er komplekst, ved at gøre alle de tekniske termer og forklaringer letfordøjelige. Vores erfaring siger os, at det er den bedste måde at gøre det på, så vores kunder får en tryg og flydende oplevelse. Det giver nemlig glade kunder.

Læs mere om vores proces

Adtention fokuserer på din vækst

Hos Adtention arbejder vi ikke ud fra tilfældige mavefornemmelser. Vi ved at data er en væsentlig del for at opnå online succes. Vores udviklings- og marketingteam er et dedikeret hold dataspecialister, der sidder klar med en masse tips, tricks og tilgange til, hvordan konverteringsgraden på din hjemmeside kan forøges. Det lyder måske simpelt, men med data kan vores specialister næsten spå, hvilke knapper der skal skrues på, for at du får mere trafik, en højere konverteringsgrad og ikke mindst et højere salg i din forretning. Få en professionel hjemmeside med Adtention som samarbejdspartner, der skaber online succes til din online markedsføring og få flere kunder i din forretning.

Vi dækker hele landet

Det er faktisk ikke vigtigt, hvor henne i landet at du befinder dig. Hvad end om du bor i Jylland, på fyn eller på Sjælland – ja sågar Langeland, så står Adtention klar til at hjælpe dig som webbureau og med din digitale indsats. Læs bl.a. mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med SEO i Århus eller med SEO i Odense.

Skal vi hjælpe dig med dit digitale projekt?

Er du tændt på idéen om at få et kompetent og topprofessionelt webbureau i København til at varetage dit digitale projekt og online marketing? Med os som webbureau i København, når du hele vejen rundt, hvad end om det er kreative løsninger, ny hjemmeside, Facebook annoncering på sociale medier eller at være nr. 1 i søgeresultatet på Google. Vi hjælper både alt fra de små virksomheder til de mellemstore virksomheder og de helt store.

Kontakt os endelig – det er 100 % uforpligtende, og vi tager gerne en snak om, hvordan et tæt samarbejde med os kan hjælpe dig, så du har en stærk digital profil til online succes.

Kontakt os