Beregn din hjemmeside pris

Hvad koster en hjemmeside? Det kan være svært at sige. Prisen på en hjemmeside kan nemlig variere meget alt efter hvad du har behov for. Det kommer an på systemkrav, størrelse, funktioner og meget andet. Herunder kan du se hvad en hjemmeside kan koste, og se et estimat på hvad din hjemmeside pris ville blive, her hos Adtention.

 • 100% gratis og uforpligtende
 • Hurtigt overblik
 • Transparent dialog
 • Altid responsivt
 • +3.000 succesfulde projekter
 • Ingen uforudsete regninger
 • Dansk udvikling og support
 • Uddannede medarbejdere
Mobilvenlig hjemmeside design Dansani
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Webbureau med fokus på kvalitet til en god pris

Med de rigtige teknologier og systemer skal man ikke bygge en hjemmeside fra bunden hver gang, og det betyder at der er know-how fra 100.000+ timers hjemmesideproduktion, der kan bruges til din kommende hjemmeside.

Med systemer som WordPress, Magento og Laravel kan man uden de store hjemmeside priser få et kvalitetsprodukt leveret, med et moderne design som udstråler din virksomhedsidentitet.

Disse systemer gør det ikke kun brugervenligt og lækkert for dine besøgende, men sikrer også at du som administrator har en stor fleksibilitet i hvordan du driver dit system. Vores unikke WordPress har nemlig en pagebuilder som gør det muligt for dig at trække, flytte og redigere indholdet på din hjemmesiden uden at have teknisk forståelse.

Dette er med til at sikre at du ikke skal have et bureau ind over hver gang du skal lave små ændringer, og det bidrager blandt andet til den gode pris.

Læs hvordan vores webbureau vil hjælpe dig

Hvad får du med i hjemmeside prisen ved os?

Hos Adtention er vi et 360-graders bureau, der både hjælper med markedsføring, udvikling og design. Herunder kan du se nogle af de ting du får med i prisen når du køber din næste hjemmeside hos os.

Leder du efter en hjemmeside pris?

Vi bliver tit spurgt “hvad koster en hjemmeside”? Priser på hjemmesider kan variere meget alt efter hvilket bureau du beder om hjælp. Hos Adtention har vi ikke nogle specifikke pakker. Alle priser bliver til gengæld udregnet individuelt fra opgave til opgave, alt efter dine behov, ønsker og funktioner der skal tilkobles.

Hvis du leder efter et estimat på hvad prisen nogenlunde ville være på en hjemmeside ved os, kan du prøve vores hjemmeside prisberegner lidt længere oppe. Alle hjemmeside-priser er oftest inkluderet designudkast, opsætning, oplæringsmøde, og projektledelse, hvilket vil sige at du modtager hele pakken – men speciallavet til dig.

Vi hjælper både små og store virksomheder med deres løsninger. Fra en helt almindelig informationshjemmeside til store administrative systemer. Vores prisberegner tager udgangspunkt i at du skal have bygget en WordPress hjemmeside, og hvis du skal have bygget et større administrativt system så tag endelig fat i os, så vi kan få en bedre dialog omkring de muligheder der findes og hvordan vi kan understøtte jer.

Og vi må ikke glemme at du ejer hjemmesiden efter lancering, og der er ingen binding på os. Det er altså en engangsinvestering.

Udregn pris på din hjemmeside
Solgt.com cases billede af grafisk materiale

Find formålet og skab resultater

En professionel hjemmeside er en investering, og skal gerne kunne betale sig hjem. Om det er gennem salg, leads, eller brand awareness er det vigtigt at fokusere på formålet.

Hos Adtention får du viden fra tre afdelinger – udvikling, design og  markedsføring. Det er samlet i din løsning, hvilket sikrer at det ikke kun er en funktionel hjemmeside rent programmeringsmæssigt, men også at der er taget højde for din konvertering, markedsføringsindsats og SEO.

Samtidig går vi meget op i at lave et tidløst design, som sikrer at i de næste mange år, vil dine kunder og konkurrenter tænke at din hjemmeside er helt ny.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Hvad koster en hjemmeside?

Det kan være svært at give en hjemmeside-pris uden at kende opgavens omfang. Hjemmeside-priser kan nemlig være meget forskellige alt efter hvad hjemmesiden skal indeholde.

Men vi kan godt give en prisindikation. De hjemmesider vi oftest laver koster 28.000 – 58.000 DKK eksklusiv moms. Dette er inklusiv designudkast, oplæringsmøde, projektledelse, udvikling og flere andre detaljer.

Hvis du har en eksisterende hjemmeside som du gerne vil have opdateret vil opgaven oftest være mindre omfattende end at lave en ny hjemmeside. Men nogle gange kan det også være modsat, alt efter hvilket system din nuværende hjemmeside er lavet i, fordi hvis det er bygget på en gammel eller selvbygget platform, kan det være mere krævende for os at sætte os ind i, for at kunne lave rettelser.

Ny hjemmeside pris

Som nævnt ovenfor, kan prisen variere alt efter om du ønsker en ny, professionel hjemmeside eller rettelser på din nuværende hjemmeside. Det kan ske at vi vil anbefale dig at få opbygget en ny hjemmeside hvis det nuværende system er for gammelt, og det vil være billigere at bygge en ny end at optimere på det eksisterende.

Den nye hjemmeside vil vi ofte anbefale at få bygget som en WordPress hjemmeside, for at sikre dig fremadrettet for at du ikke ender i samme situation igen.

Vi hjælper både virksomheder med at optimere deres nuværende hjemmeside og lave nye hjemmesider. Hvis du gerne vil have en ny hjemmeside pris kan du prøve vores prisberegner her

Hvad koster en professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside i vores øjne er en professionel løsning og forløb. Slutproduktet SKAL leve op til alle de nyeste standarder og tendenser der er på markedet, og skal være brugervenligt for dig som administrator. Men samtidig skal der være en overskuelig tidsplan og et forløb for dig som kunde, så du føler dig tryg og inkluderet hele vejen igennem.

Hvad afgør en hjemmesidepris?

Hos Adtention bliver prisen altid udregnet på baggrund af det timeantal vi estimerer der skal til opgaven. Jo mere omfattende projektet er, desto højere pris vil projektet også koste. Hertil kan funktioner, antal undersider, flere sprog og online markedsføring også være afgørende for prisen på en hjemmeside. Dermed er det svært at svare præcist på spørgsmålet “Hvad koster en professionel hjemmeside?” eftersom det er så individuelt fra opgave til opgave.

Den måde vi udregner hjemmeside-priser på, er primært ud fra følgende struktur:

 • 10% Planlægning
 • 25% Design
 • 50% Udvikling, konfiguration, opsætning
 • 10% Projektstyring
 • 5% Implementering

Vores timepris starter fra 850 kr. i timen, og vores estimater bliver givet af vores interne udviklingsafdeling, så du er sikker på det er så nøjagtigt som muligt, og vi ikke overskrider det budget vi har givet.

Prisen på en professionel hjemmeside starter oftest på 28.000 kr hos os.

WordPress hjemmeside

Næsten halvdelen af verdens hjemmesider er bygget i WordPress. Det er der mange gode grunde til. WordPress giver stor fleksibilitet i udviklingen af systemet, og er som tommelfingerregel enormt brugervenligt for både dig og dine besøgende. Systemet har millioner af udviklere koblet på verden over, der kontinuerligt videreudvikler systemet. Dermed er du altid sikret et opdateret produkt.

Læs mere om WordPress hjemmesider

Laravel hjemmeside

WordPress passer naturligvis ikke til alt, og som dit webbureau er vores vigtigste opgave, at rådgive dig korrekt og efter dit behov. Derfor udvikler vi også i Laravel, de egner sig godt til hjemmesider, der kræver større og mere tekniske løsninger, eller til hjemmesider med et større datagrundlag.

Læs mere om Laravel hjemmeside

Skræddersyede løsninger

Vink farvel til standardløsninger og “one size fits all”. Med Adtention som dit webbureau, får du skræddersyede løsninger pakket ind i kompetent rådgivning, høj faglighed og et bredt kompetenceniveau. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler et skræddersyet tilbud på din unikke løsning.

Læs mere om backend udvikling

Skal vi give et bud på en hjemmeside-pris?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Få en pris på hjemmeside