Webbureau Herning

Er du på udkig efter et professionelt webbureau i Herning, så kan du med fordel kontakte Adtention. Vi er et landsdækkende bureau, og vi fungerer allerede som webbureau i Herning for flere forskellige kunder. Vi kan levere alt fra brand-strategi og identitetsdesign til webudvikling og annoncering – og alt derimellem. Du bestemmer selv, om vi som dit webbureau i Herning skal hjælpe dig med hele eller dele af dit projekt.

Uanset i hvilket omfang du vælger, at vi skal være en del af dit projekt, kan du være sikker på, at vi altid leverer med effekt. Vi er først tilfredse, når vores kunder er. Derfor kan du altid forvente lidt ekstra af os som dit webbureau.

Adtention er meget mere end et traditionelt webbureau i Herning. Vi er på mange måder et specialistbureau med bredde. Vi tilbyder blandt andet alle de klassiske bureauydelser, men vi kan også hjælpe med andre forskellige content- og marketingservicer. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Vi står klar til at hjælpe dig uanset dit behov.

Hvis du har brug for hjælp til udvikling af hjemmeside, SEO eller webdesign i Herning, kan Adtention hjælpe dig med at tage din digitale løsninger til helt nye højder.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Lad os hjælpe dig med at udvikle en professionel hjemmeside

En hjemmeside kan have afgørende betydning for din virksomheds vækst. Derfor er det vigtigt at have en hjemmeside, der både er gennemtænkt og veludført, og som i det hele taget passer til dine kunder & din virksomheds værdier og stil. Når du bruger Adtention som dit webbureau i Herning, kan du få hjælp til at udvikle en ny hjemmeside. Vi har stor ekspertise inden for hjemmesideudvikling, hvilket er din garanti for et resultat i særklasse.

Hos Adtention får du dog meget mere end blot en flot hjemmeside. Vi fungerer i lige så høj grad som din samarbejdspartner, og vi giver dig altid en 360-graders rådgivning. Inden vi går i gang med at udvikle din hjemmeside, sætter vi os altid grundigt ind i din forretning. På den måde kan du være sikker på at få en hjemmeside, der nøjagtigt matcher dine ønsker og behov. Vi tager dig selvfølgelig  med i hele processen der er i ved at få ny hjemmeside. Du kan desuden se frem til fordele som:

 • Ejerskab over hjemmesiden
 • Ingen binding
 • Rateopdeling af betalingen
 • +200 succesfulde projekter.

Når du får hjælp til dit webdesign i Herning hos Adtention, kan du se frem til en gennemskuelig oplevelse. Vi har en ambition om at være dit trygge webbureau i Herning, og vi tager derfor altid god tid til at sætte dig ind i udviklingen af din hjemmeside.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Gør en forskel for din virksomhed med en effektiv webshop

Hvis du leder efter et webbureau i Herning, der kan hjælpe dig med forbedre din webshop, så er der god grund til at kontakte Adtention. Som landsdækkende bureau kan vi hjælpe dig med webdesign i Herning. Vi ved, hvad det indebærer at udvikle en webshop, der er både hurtig, nem og konverteringsparat. Med mere end 100+ webshopprojekter i bagagen, kan vi også lave en webshop, der passer præcist til dine ønsker og behov.

Har du brug for hjælp til webdesign i Herning, der består at mere end blot et simpelt design og nogle produkter, så kan vores specialister hjælpe dig sikkert i mål. Når vi samarbejder med dig om en ny webshop, prioriterer vi altid en klar kommunikation mellem dig og os som dit webbureau i Herning. Vi sørger desuden for at foretage korrekte funktionsvalg, så du kan bruge data fra din webshop til videre markedsføring.

Når du får hjælp til udvikling af din webshop hos Adtention, sørger vi for, at brugervenligheden er i top. Det betyder blandt andet, at det bliver nemmere for besøgende i din webshop at navigere rundt mellem forskellige varer, og det bliver let for dig at navigere i webshoppen rent administrativt. Få Adtention til at designe din webshop, og få fordele som:

 • Ingen binding
 • Webshopejerskab
 • 5/5 stjerner på Trustpilot
 • Ingen uforudsete regninger.

Hos Adtention har vi fokus på markedsføring, når vi udvikler din webshop. Hvis du leder efter et kvalitetsbevidst webbureau, der kan hjælpe dig med markedsføring i Herning, vil Adtention med stor sandsynlighed være det helt rette valg for dig. Klik her og bliv klogere på, hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomhed ved at designe din webshop.

Udregn pris på din hjemmeside
Mads Client consultant og Mathias Head of sales går ned af gangen miljø billede

Kom til tops i Googles søgeresultater med SEO

Har du brug for hjælp til SEO i Herning, så kan Adtention hjælpe dig med at få størst muligt udbytte af dit organiske materiale. SEO kan være en avanceret disciplin, men hos Adtention har vi mange års erfaring inden for en bred vifte af brancher. Når du får hjælp til arbejdet med SEO hos os, får du altid en tekstforfatter og et linkbuilding-budget inkluderet.

Når vi arbejder med SEO, tager vi altid udgangspunkt i, hvor din virksomhed har bedst mulighed for at opnå størst mulig effekt. Derfor foretager vi blandt andet en indledende analyse, hvor vi bliver endnu klogere på din virksomhed. Når vi kender din virksomhed, ved vi, hvilke faktorer der kan have indflydelse på dine placeringer i Google.

Få hjælp til SEO i Herning hos Adtention, og indgå i en løbende dialog om strategien. Vi gennemgår dit nuværende setup med henblik på, hvordan du hurtigst kan opleve resultater. Vi fokuserer på konverterbar trafik, så du får besøgende med høj sandsynlighed for at konvertere. Hos os får du vejledning i nøjagtigt det omfang, som du har brug for. Vi fungerer nemlig ikke blot som dit webbureau i Herning – vi er i lige så høj grad et bureau fuld af konsulenter. Få desuden fordele som:

 • Analyse af din side og dine konkurrenter
 • Konverteringsoptimering
 • Tilpasning til din virksomhed og dine behov
 • SEO som top- eller bottom funnel eller begge dele.

Få hjælp til SEO hos Adtention, og bliv opdaget online. Vi kan håndtere hele din SEO-løsning, heriblandt eksempelvis kategoritekster, off-page SEO, metainformationer og meget, meget mere.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Katrine – Projektleder i Web

Slip fantasien løs med dine kreative løsninger hos os

Adtention er meget mere en dit webbureau i Herning. Med mere end 30 års erfaring inden for reklamebranchen, kan vi fungere som digitalt reklamebureau. Derfor kan vi hjælpe din virksomhed med at få det kreative og konceptuelle til at understøtte din markedsføring. Du bestemmer, om vi skal være med i projektet fra start til slut. Under alle omstændigheder sørger vi for, at dit projekt kommer sikkert i mål.

Når du starter et samarbejde med Adtention, vil du hurtigt opleve, hvordan de kreative og digitale arbejder helt tæt sammen. Det gør de, så vi opnår den mest optimale vidensdeling, og du får det bedste resultat. Vi gør dine kreative tanker til virkelighed, og vi kan hjælpe dig med både skabelsen af nye koncepter, reklamefilm og lignende. Hos os får du et hold af dedikerede specialister tilkoblet dit projekt, og din kontaktperson vil naturligvis sørge for at drive processen.

Når du vælger Adtention som dit webbureau i Herning, kan du sagtens forvente lidt ekstra af både samarbejdet og forløbet. Vi tager os god tid til dig og dit projekt, og derfor vil eksempelvis forløbet bestå af et indledende møde, workshop, oplæg, eksekvering og analyse.

Kontakt os i dag og få hjælp til dine digitale løsninger

Hos Adtention kan vi forstærke din virksomheds kommunikation gennem digital forstærkning. Det gør vi ved at gøre det komplicerede ukompliceret og ved at skabe brands, der er værd at elske. Lad Adtention fungere som dit webbureau i Herning, og få et kvalitetsbevidst samarbejde om dit projekt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan Adtention kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed med forskellige digitale løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi står klar til at tage din virksomhed til nye højder med alt fra markedsføring, systemudvikling, Google Ads og alt derimellem.

Vi har kompetencer og erfaring inden for alt fra wordpress løsninger til skræddersyet webshops og systemer. Så det er kun jeres fantasi der sætter grænser for hvad vi kan skabe. Om det er en simpel side eller om i skal have hele paletten med en ny hjemmeside med professionel design er helt op til jer. Vores kompetencer spreder sig bredt, hvilket også betyder vi kan hjælpe jer med alt fra digital strategi til markedsføring.

Skal vi give et bud på at være dit webbureau?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Nå ud til din målgruppe med Google Ads

Få hjælp til markedsføring i Herning ved at kontakte Adtention. Foruden hjemmesideudvikling, design af webshop og SEO-løsninger kan vi hjælpe med styrke din virksomhed med Google Ads. Google Ads er en populær annonceringsplatform, der kan bruges til at skabe varme leads. Leads, som er gode for din virksomhed, da de er klar til at skabe omsætning. Med Google Ads vil du formentligt hurtigt opleve en stigning på din bundlinje.

Vi kan blandt andet styrke din virksomheds annoncering ved brug af søgenetværket, der er tekstbaserede annoncer. Søgenetværket kan blandt andet være med til at øge salget af produkter eller resultere i flere henvendelser til virksomheden. Med Google Shopping har du til gengæld mulighed for at vise dine produkter direkte i Googles søgeresultater. Google Shopping er en effektiv mulighed for annoncering, da det ofte giver en høj konverteringsrate. Lad Adtention stå for din annoncering og få blandt andet:

 • Certificerede specialister
 • Ingen binding
 • 5/5 stjerner på Trustpilot
 • Månedlig afrapportering.

Grundlaget for at få succes med Google Ads er en grundig analyse af din virksomhed. Som dit webbureau i Herning tager vi udgangspunkt i, hvad du ønsker at opnå med din virksomhed. Læs her, hvad der er afgørende for, om din virksomhed bliver vist i toppen af Google.