Webbureau Ikast

Er du på udkig efter et erfarent webbureau i Ikast? Så kan du med fordel tage kontakt til Adtention, der er et landsdækkende bureau. Vi har mange års erfaring med udvikling af digitale løsninger, og vi har allerede fungeret som webbureau i Ikast for flere forskellige virksomheder. Vi er det oplagte valg, når du har brug for et webbureau i Ikast, der er i tæt samarbejde med dig om at nå dine strategiske mål. Du har rigtig mange muligheder for få hjælp til dine digitale løsninger hos Adtention, og det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen.

Adtention fungerer ikke blot som dit webbureau i Ikast. Vi er i lige så høj grad et specialistbureau med bredde, hvilket er din garanti for 360-graders rådgivning. Vi kan hjælpe med alt fra klassiske bureauydelser til forskellige content- og marketing-servicer. Du bestemmer, om vi skal hjælpe med hele eller dele af dit projekt. Uanset omfanget sørger vi for at levere et resultat, der lever op til dine forventninger. 

Vi kan levere alt fra produktkoncepter og emballagedesign til webdesign og SoMe – og alt derimellem. Vi tager altid udgangspunkt i, hvor du er i processen i forhold til dit projekt, så vi kan hjælpe dig bedst i mål. 

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Styrk din virksomhed med en professionel webshop

En webshop kan have stor betydning for din virksomheds vækst. Derfor er det vigtigt at have en webshop, der er både hurtig og konverteringsparat. Lad Adtention fungere som dit webbureau i Ikast, og få hjælp til at designe en lækker webshop. Med 100+ webshopprojekter i bagagen ved vi, at en webshop handler om mere end et simpelt design og tilføjelsen af nogle produkter. 

Når du indgår i et samarbejde om at udvikle en ny webshop til din virksomhed, sørger vi for, at du får en gnidningsfri proces. Det betyder blandt andet, at vi garanterer en klar kommunikation mellem dig og os som dit webbureau i Ikast. På den måde undgår vi, at vigtige informationer går tabt i forløbet, og samtidig kan du føle dig tryg gennem hele processen. Du kan i øvrigt se frem til fordele som:

 • Ingen binding
 • Ejerskab af webshoppen
 • 5/5 stjerner på Trustpilot
 • Ingen uforudsete regninger.

Lad Adtention være dit webbureau i Ikast, og få en webshop med fokus på markedsføring. Vi sørger for, at din webshop er teknisk søgemaskineoptimeret, hvilket forbedrer mulighederne for at opnå en god placering i Googles søgeresultater. Vi tilbyder desuden korrekte funktionsvalg, så du kan beholde data fra din webshop til andre markedsføringsaktiviteter. Vi sikrer, at brugervenligheden er i top – både for dine besøgende på webshoppen og for dig rent administrativt. Hvis du vil læse mere om, hvordan Adtention kan hjælpe dig med at udvikle en velbygget webshop, skal du klikke her.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Få mere ud af din forretning med en gennemtænkt hjemmeside

Hvis du leder efter et webbureau i Ikast, der har stor ekspertviden inden for udvikling af hjemmesider, så er der god grund til at vælge Adtention. Vi har stor erfaring med hjemmesideudvikling, og vi sætter os altid grundigt ind i din forretning, inden vi går i gang med samarbejdet. En hjemmeside kan have stor betydning for væksten i din virksomhed, og derfor har vi en ambition om at hjælpe med udviklingen af din hjemmesode ved at have fokus på blandt andet brugervenligheden. I samarbejde med dig definerer vi målet med din hjemmeside. Det har nemlig betydning for, hvor eksempelvis knapperne skal sidde, og hvor billeder skal indgå. 

Som dit webbureau i Ikast leverer vi et responsivt design, så din hjemmeside kan tilgås fra alle typer af enheder. Derudover sikrer vi, at din hjemmeside er optimeret mod Google, ligesom vi generelt hastighedsoptimerer hele siden. Lad Adtention designe din hjemmeside, og få fordele som:

 • Ejerskab af hjemmesiden
 • Ingen binding
 • Rateopdeling af betalingen
 • +200 succesfulde projekter.

Når du vælger Adtention som dit webbureau i Ikast, kan du se frem til en klar og tydelig proces. Eksempelvis starter ethvert samarbejde med et indledende møde, så vi kan få afdækket formålet med din hjemmeside. Herefter går vi ind i analysefasen, hvor vi grundigt gennemgår al den information, som vi har fået på det første møde. Vi er i løbende dialog med dig under hele forløbet, så du ved nøjagtigt, hvor vi er i processen. 

Klik her, og læs mere om, hvordan Adtention kan hjælpe dig med at designe en professionel webshop til din virksomhed.

Udregn pris på din hjemmeside
Adtention digitalt bureau miljøbillede

Optimer dine digitale løsninger med Google Ads

Google Ads kan være et effektivt værktøj til at opnå dine mål med din virksomhed. Brug Adtention som dit webbureau i Ikast, og få hjælp til at benytte det brugbare redskab. Google Ads er en annonceringsplatform, der giver dig mulighed for at tiltrække trafik i form af varme leads. Med Google Ads vil du derfor formentlig hurtigt opleve en stigning på din bundlinje. Som dit webbureau i Ikast kan vi hjælpe med mange forskellige typer af annoncer. 

Vi tilbyder blandt andet løsninger inden for Display-annoncer, der typisk er grafiske bannerannoncer. Når denne type af annoncer målrettes korrekt, er det et suverænt værktøj i forbindelse med den generelle branding af din virksomhed. Vi kan også hjælpe med eksempelvis YouTube-annoncering, der er en platform, som er billig i drift. Du kan nemt udbrede kendskabet til din virksomhed med YouTube-annoncering, da du først betaler for annonceringen, hvis en kunde ser 30 sekunder af din annonce. Hvis en kunde lukker annoncen ned før 30 sekunder, vil det være gratis for dig. 

Lad Adtention fungere som dit webbureau i Ikast, og få blandt andet fordele i forbindelse med Google Ads som:

 • Certificerede specialister
 • Ingen binding
 • 5/5 stjerner på Trustpilot
 • Månedlig afrapportering.

Hos Adtention afstemmer vi altid i forhold til dine ønsker og behov. Vi sørger for fokus på konverterbar trafik og produktivitet i opstartsfasen. Samtidig er vi i dialog med dig hver måned, og du kan i øvrigt få rådgivning i det omfang, som du har brug for. 

Vil du blive klogere på, hvilken forskel Google Ads kan gøre for din virksomhed? Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med annonceringplatformen ved at klikke her.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Kathrine – Projektleder i Web

Bliv opdaget online med SEO

Som virksomhedsejer skal du ikke bekymre dig om, hvordan du kan nå til tops i Googles søgeresultater. Lad i stedet Adtention fungere som dit webbureau i Ikast, og få hjælp til at få større udbytte af din organiske markedsføring. Hos Adtention har vi stor ekspertviden inden for SEO, og vi ved, at SEO-arbejdet består af meget mere end blot at skrive noget indhold. Vores SEO-specialister har erfaring med en bred vifte af virksomhedstype, hvilket er din garanti for en kvalificeret rådgivning og sparring. 

Som dit webbureau i Ikast kan vi blandt andet hjælpe med on-page SEO. Det betyder, at vi optimerer indholdet på din hjemmeside, så det står stærkere i forhold til Googles regler og krav. Vi kigger eksempelvis på titler, interne links og generelt tekstindhold, så både Google og dine kunder bliver endnu mere glade for din hjemmeside. 

Vi tilbyder også hjælp med off-page SEO, hvor vi foretager en grundig analyse af din linkprofil. Vi hjælper med at styrke din placering på Google ved at fjerne links, som skader din hjemmeside. Omvendt finder vi også links, der kan være med til at gavne din hjemmeside. Lad Adtention håndtere dit SEO-arbejde, og få fordele som:

 • Tekstforfatter inkluderet
 • Linkbuilding-budget inkluderet
 • Ingen binding
 • 5/5 stjerner på Trustpilot.

Hos Adtention prioriterer vi din SEO-indsats ved at foretage en gennemgående analyse af din hjemmeside. Vi har fokus på konverterbar trafik, så du har større sandsynlighed for at få besøgende, der er konverteringsparate. Brug os ikke kun som specialister, men også som dine konsulenter. Vi tilbyder forretningsmæssig rådgivning, så du kan få den nødvendige vejledning i forbindelse med dit projekt. Klik her, og læs mere om, hvordan Adtention kan gøre en forskel for din virksomhed ved at forbedre SEO-indsatsen.

Læs mere om SEO

Kontakt Adtention allerede i dag, og få hjælp til at forbedre dine digitale løsninger

Uanset om du har brug for hjælp til hjemmesideudvikling, Facebook-annoncering, SEO eller webdesign i Ikast, så står Adtention klar til at hjælpe dig. Med mere end 30 års erfaring inden for reklamebranchen kan vi også fungere som dit digitale reklamebureau. Hos Adtention ved vi, hvordan det kreative kan understøtte de digitale muligheder. Hvis du har brug for hjælp til at udvikle et kreativt koncept, design, reklamefilm eller noget helt fjerde eller femte, kan Adtention hjælpe dig sikkert i mål med dit projekt. 

Hos Adtention arbejder de digitale og kreative tæt sammen under samme tag. På den måde kan du være sikker på, at alle kreative tanker bliver en del af din digitale løsning. Når du starter et samarbejde hos os, vil et hold af dedikerede specialister arbejde detaljeret sammen om dit projekt. Du vil naturligvis få en kontaktperson, som står for at drive forløbet sikkert fra A til Z. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan Adtention bedst kan hjælpe dig i forhold til dit digitale projekt, er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Som dit webbureau i Ikast står vi klar til at give et bud på dit kreative og digitale projekt.

Skal vi give et bud på at være dit webbureau i ikast?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse