Webbureau Århus

Leder du efter et professionelt webbureau i Århus, der kan levere alt fra brand-strategi, kommunikation, identitetsdesign og webdesign til online markedsføring og annoncering? Så kan du med fordel vælge Adtention. Vi har nemlig stor erfaring med at udvikle og designe strategisk funderet kommunikation. Hos Adtention har vi et mål om at skabe brands, der er værd at elske. Læs mere her på siden om, hvordan Adtention kan hjælpe dig med hele eller dele af dit projekt.

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Professionelt og erfarent webbureau

Hos Adtention designer vi kommunikation, der giver mening for både afsender og modtager. Vi tilbyder klassiske bureauydelser sammen med forskellige content- og marketingservicer. Hos os er faglighed, ærlighed og rådgivning i fokus, hvilket er din garanti for en service i særklasse. Uanset hvor i landet du befinder dig, hjælper vi dig med vores specialistviden i forbindelse med udviklingen af din nye hjemmeside eller webshop. 

Hvis du har brug for hjælp til design, programmering/udvikling eller andre digitale løsninger, er vi dit foretrukne webbureau i Århus og omegn. Vi leverer altid med effekt, så du kan få endnu mere ud af din virksomhed. Du har rigtig mange muligheder hos os, og i virkeligheden er det kun din fantasi, der sætter grænsen. Vi kan eksempelvis bidrage til at styrke dit brands vision ved at udvikle værdier og væremåde fra A til Å. Hvis du i stedet har brug for rådgivning til frontend- og backend-udvikling i form af brugeroplevelse og API-udvikling, står vi også klar til at hjælpe dig.

Tilfredse kunder er fundamentet for et godt bureau

Lad Adtention fungere som dit webbureau i Aarhus. Vi er først tilfredse med slutproduktet, når du er. Derfor kan du altid forvente lidt ekstra, når du vælger os til at håndtere dit digitale projekt. Du får desuden følgende fordele:

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog.

Hos os får du en klar og tydelig proces, så du hele tiden ved, hvor langt vi er med dit projekt.

Læs mere om hvordan vi vil gøre
Adtention digitalt bureau miljøbillede

Få et flot hjemmesidedesign

Hvis du har en hjemmeside, er det vigtigt, at den ser flot og præsentabel ud. Få hjælp til webdesign i Århus, og tiltræk endnu mere opmærksomhed online. Med en professionel hjemmeside får du en side, hvor der er tænkt over selv den mindste detalje. Ofte er det nemlig den lille forskel, der kan have stor betydning for det samlede udtryk. Der skal være sammenhæng mellem dit produkt og hjemmesiden, så du får en rød tråd på din hjemmeside. 

Hos Adtention har vi lavet hjemmesider til mere end 300 tilfredse kunder. Som webbureau kan vi derfor også hjælpe dig med at få styr på dit hjemmesidedesign med en 360-graders rådgivning til din hjemmeside, hvilket betyder, at vi bidrager med helhedsopfattelsen af din virksomhed. Vi tror på, at du på den måde får et bedre resultat. 

Vi gør din hjemmeside klar til digital marketing

Når du vælger os som webbureau i Århus, sørger vi blandt andet for et responsivt design. Det betyder, at din hjemmeside altid er 100 % funktionsdygtig. Vi sørger desuden for, at din hjemmeside altid lever op til Googles standarder, bl.a. via hastighedsoptimering, så du har de bedste forudsætninger for at lave online markedsføring. Du får altid en designer, en projektleder og en webudvikler, når du udvikler din hjemmeside hos Adtention. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov designer vi hjemmesiden i en template, så du nemt kan vedligeholde din hjemmeside. Du kan læse mere om, hvordan du kan få en brugervenlig hjemmeside ved at klikke her.

Udregn pris på din hjemmeside

En professionel webshop med en målrettet procesplan og webdesign i Århus

Når du leder efter kvalitetsbevidste webbureauer i Århus, kan du med fordel holde øje med Adtention. Har du brug for at få designet en webshop, der blandt andet er optimeret i forhold til mobiler, tablets og computerenheder i de nyeste browsers? Hvis ja, så er der god grund til at vælge Adtention. Vi er dit webbureau i Århus og omegn, og vi forstår, at en webshop kan være en af de mest fundamentale platforme i din organisation. Med 100+ webshopprojekter i baggagen ved vi desuden, at en professionel webshop altid starter med en målrettet procesplan.

På det første møde tager vi os god tid til at forstå dit projekt, herunder formålet med webshoppen samt ønsker til opbygningen af designet. Som webbureau ved vi præcis, hvad det indebærer at udvikle en professionel webshop med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov. Vi tør derfor også godt garantere, at vi kan designe en webshop, der matcher dine forventninger.

Adtention – Et webbureau med flere fordele

Du ejer naturligvis webshoppen, når den er færdigudviklet. Efter lanceringen kan vi fungere som dit assisterende udviklingshus, hvis du efterfølgende ønsker hjælp til forskellige opgaver. Alt i alt kan du blandt andet få glæde af følgende fordele, når du vælger Adtention som dit foretrukne webbureau i Århus:

  • Ingen binding
  • 5/5 stjerner på Trustpilot
  • Ingen uforudsete regninger
  • Fokus på online marketing
  • Teknisk søgemaskineoptimering.

I tæt samarbejde med dig stiller vi skarpt på, hvordan vi kan fungere som dit webbureau i Århus. Vi kigger blandt andet på, hvordan vi kan få din webshop til at hænge sammen med din strategi og dine kreative tiltag til tekst og billeder. Hvis du vil have en webshop, der kan tiltrække mange kunder, kan du læse mere om dine muligheder ved at klikke her.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Signe-Amalie – Projektleder i Web

Oplev større synlighed online med SEO i Århus

Som dit webbureau hjælper vi dig også med SEO i Århus. Med SEO forbedrer du dine muligheder for at nå til tops i Googles søgeresultater. Som dit webbureau i Århus kan vi sørge for din søgemaskineoptimering fra A til Å. Vi tager altid udgangspunkt i de områder, hvor vi ser den størst mulige effekt. Derfor vil vi altid foretage en indledende analyse af, hvor din hjemmeside har mest potentiale i forhold til optimering af SEO. Der er mange faktorer, der kan have indflydelse på dine placeringer i Google. Det er på mange måder en tidskrævende disciplin at opnå en god placering på søgemaskinerne, og det er ikke nok blot at have fokus på at skrive indhold og lave nogle forskellige links. 

Hos Adtention får du et webbureau med SEO-specialister, der har erfaring inden for en bred vifte af brancher. Vi kan derfor hjælpe dig med at øge din online tilstedeværelse via organisk markedsføring. Vi tilbyder blandt andet:

  • Tekstforfatning
  • Linkbuilding-budget
  • Ingen binding
  • 5/5 stjerner på Trustpilot
  • Månedlig afrapportering.

Ekspertise og rådgivning

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at vi forstår din forretning. Derfor er vi altid i tæt dialog med dig som kunde, så du kan få mest muligt ud af dit nuværende setup. Derudover foretager vi en grundig analyse af din hjemmeside med henblik på fremtidige muligheder. Vi har også fokus på konverterbar trafik, så du får besøgende, der sandsynligvis vil konvertere. Hos os får du meget mere end et traditionelt webbureau i Århus. Vi er nemlig ikke kun faglige eksperter, men også konsulenter. Du kan derfor altid få rådgivning nøjagtigt i forhold til dine behov. 

Vil du læse mere om dine muligheder for SEO hos et professionelt webbureau? Klik her og bliv klogere på, hvordan Adtention sørger for alt fra on-page SEO til linkbuilding og off-page SEO. Vi hjælper ikke kun virksomheder i Århus med SEO, vi hjælper også med SEO i Vejle og SEO i Herning.

Opnå målbare resultater med Google Ads

Hos Adtention kan du få hjælp til Google Annoncering, der kan være et fantastisk rebskab til at opnå dine mål. Med Adtention som dit webbureau i Aarhus får du en kvalitetsbevidst rådgivning, så du kan få mest muligt ud af dine resultater. Vi kan eksempelvis bidrage til øget salg af produkter, henvendelser til din virksomhed og downloads af forskelligt materiale.

Vi kan desuden hjælpe med Google Shopping, der er din unikke mulighed for at få vist dine produkter direkte i søgeresultatet på Google. Google Shopping har typisk en høj konverteringsrate, hvor produktet bliver vist med en pris og et flot billede. Som dit webbureau i Århus kan vi også hjælpe med remarketing, der er annoncer henvendt til brugere, som allerede har besøgt din hjemmeside. Hos os kan vi designe annoncer til remarketing i samtlige formater. Du kan derfor både få søgeannoncer, produktannoncer og grafiske bannerannoncer. 

Fordele ved at vælge Adtention som Google Ads bureau:

  • Certificerede specialister
  • Ingen binding
  • Fokus på konverterbar trafik
  • Proaktivitet i opstartsfasen
  • Afstemning i forhold til din forretning.

Du kan hurtigt opleve resultater med Google Annoncering. Når en søgeannonce er blevet oprettet på Google, vil den typisk gå live i løbet af 30 minutter. Når annoncen er live, vil du allerede kunne begynde at se de første resultater. Vær opmærksom på, at det kan tage lidt længere tid med Google Shopping, da Google skal verificere produkterne først. Hvis du vil have et eksempel på, hvordan vi som webbureau i Århus og omegn kan hjælpe med at opnå resultater med Google Ads, skal du klikke her.

Skal vi hjælpe dig?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Nå direkte ud til din målgruppe med sociale medier

Sociale medier har et stort potentiale i forhold til at nå ud til et bredt publikum. Hvis du får hjælp fra et webbureau i Aarhus, kan du få hjælp til annoncering på sociale medier og netop nå ud til din målgruppe. Med annoncering på sociale medier kan du nemlig selv vælge relevante placeringer for dine produkter. Der findes mange forskellige værktøjer, som kan tages i brug. Vi tager altid udgangspunkt i dine mål, så du kan få de bedst mulige resultater. 

Som webbureau kan vi tilbyde at hjælpe dig med eksempelvis dynamisk produktannoncering. Med dynamisk produktannoncering kan du vise en stor del af dine produkter på samme tid. Du har også mulighed for at målrette annonceringen og dermed gøre annoncerne mere relevante for den enkelte bruger. Vi er desuden specialister i retargeting, der giver dig mulighed for at geneksponere forskellige produkter, som brugerne har kigget på. På den måde kan du styrke tvivlende brugere i at foretage et køb. 

Hos Adtention lægger vi altid vægt på, at du skal have et tilfredsstillende resultat. Derfor er det vigtigt for os at få forventningsafstemt i forhold til netop din virksomhed. Ingen virksomheder er ens, og derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi ved lige præcis, hvordan du skaber mere værdi for netop din virksomhed. Derudover får du blandt andet:

  • Fuld kontrol over dit spend
  • Fuldt ejerskab over din annoncekonto & Pixel
  • Performanceorienteret annoncering
  • Hjælp til annoncegrafik og -tekster. 

Vi er et webbureau med mange års erfaring inden for annoncering på sociale medier. Derfor kan vi levere gode resultater, og du er naturligvis med i forløbet. Du får selvfølgelig også indblik i alt, hvad der laves på din annoncekonto. 

30+ års erfaring med kreative løsninger

Ingen digital løsning er for stor, og ingen er for lille. Vi tager hånd om ethvert projekt, så du kan få endnu mere ud af din virksomhed og hjemmeside. Vi har fokus på, hvordan kreativiteten understøtter dine digitale muligheder så du får digital succes. Hos os arbejder de kreative og digitale altid tæt sammen. På den måde er vi sikre på, at de kreative tanker altid er taget i udformningen af dit kreative projekt. Hvis du er på udkig efter et digitalt webbureau i Aarhus, der kan tilbyde et hold af forskellige specialister, bør du kigge efter Adtention. 

Er du på udkig efter webbureauer i Aarhus, kan vi som webbureau blandt andet hjælpe dig i forhold til konceptudvikling. Med udgangspunkt i dine idéer, udvikler vi nogle præcise budskaber med forskellige visualiseringer. Vi tilbyder også hjælp til at sikre generel branding af din virksomhed. Det kunne eksempelvis være i form af en reklamefilm, hvor vi er med helt fra idé fasen til det færdige projekt. Vi hjælper derfor også med at skrive manuskriptet og finde de rigtige skuespillere. 

Vi hjælper dig med din visuelle identitet, så du i stedet kan koncentrere dig om noget andet. Vi er et webbureau i Aarhus, som følger de nyeste tendenser, hvilket er din garanti for et tilfredsstillende projekt. Hos os kan du forvente en enkel og klar kommunikation, og vi står altid til rådighed til at kunne besvare dine spørgsmål. Inden vi går i gang med dit kreative projekt, holder vi et indledende møde med dig om dine tanker til projektet. Se, hvad vi som webbureau i Aarhus og omegn kan tilbyde dig inden for kreative projekter ved at klikke her

Adtention dækker hele Danmark

Vi er et landsdækkende bureau, som hjælper dig hele vejen rundt, lige fra offline til online marketing. Hos Adtention kan du samle alle ydelser ét sted. Vores mange specialister har flere års erfaring indenfor deres felter og derfor er vi klar til at hjælpe dig, hvad end om du befinder dig i Aalborg, på Bornholm eller i Sønderborg. Er du interesseret i at høre mere? Her kan du f.eks. læse mere om SEO Odense og SEO København.

Lad os hjælpe dig med dit projekt og bliv synlig online

Der findes rigtig mange forskellige webbureauer i Århus, men hos Adtention får du et forløb, der er lidt udover det sædvanlige. Hvis du drømmer om at finde et godt sted for webdesign i Århus, kan vi hjælpe dig sikkert i mål. Skal vi hjælpe dig med at vækste din forretning? Så kontakt os for en uforpligtende snak allerede i dag, og hør mere om dine mange muligheder hos os!