SEO Herning

Søger du et digitalt marketing bureau til at lave din SEO i Herning for dig? Velkommen hos Adtention, hvor vi er klar til hjælpe dig med opnå topplaceringerne på dine søgeord. Vores SEO specialister har kompetencerne indenfor hele paletten af SEO – lige fra off-page til on-page optimering til teknisk SEO. Digital markedsføring, og især SEO, er en verden der konstant er i bevægelse. Derfor er vores specialister altid opdateret på de seneste opdateringer til Googles algoritme, så vi kan udarbejde SEO på din hjemmeside med den nyeste viden.

Vores erfaringsgrundlag er stort, og med over 300 SEO projekter i bagagen, har vi erfaring med håndtering af SEO på mange virksomheder af flere forskellige størrelser.

  • Ingen binding
  • Kompetente specialister
  • 300+ SEO projekter
  • Fokus på kvalitet
  • On page seo og content-baseret SEO
  • Månedlig rapportering
Udregn din pris på SEO her

Få søgemaskinerne til at vise dig i toppen af søgeresultaterne

ROI ppc vs SEO

Hvad er SEO? SEO betyder “Search Engine Optimization”, hvilket betyder “Søgemaskineoptimering” på dansk. Denne del af markedsføring handler derfor om, at gøre din hjemmeside så brugervenlig som muligt over for potentielle kunder, men også Googles robotter. Det skal være nemt at navigere rundt på din hjemmeside, og der skal være indhold, som leverer værdi til kunderne. Samtidig skal disse optimeringer også være med til at fortælle Googles robotter, hvad din hjemmeside handler om, så de kan give dig de placeringer på Google som du fortjener.

Da søgemaskiner, såsom Google, anvender mere end 200 forskellige algoritmer til at vurdere, hvordan du skal placeres i søgeresultatet, så kan det være en vanskelig verden at bevæge sig ud i. Det er desværre de færreste virksomhedsejere, som har tid til at tage sig en uddannelse i SEO, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med at forbedre din online tilstedeværelse, og skabe gode resultater til dig og din virksomhed.

Hvad er fordelen ved at opnå en top placering i søgeresultaterne? Når du opnår en top 3 placering på et givent søgeord, som er vigtigt for dig og din forretning, vil du typisk opleve flere kliks, flere kunder og mere omsætning.

SEO har visse primære arbejdsområder som man arbejder med for at opnå de ønskede placeringer. Her taler man om on-page og off-page optimering. On-page vil være alt det arbejde, som bliver foretaget direkte på din hjemmeside og kan være alt fra content til teknisk SEO til meta tags og meget mere. Det handler om at gøre din hjemmeside relevant og give de besøgende en god oplevelse.

Når man optimerer med henblik på off-page SEO, arbejder man med emner såsom linkbuilding, der har til formål at øge din hjemmesides troværdighed og autoritet overfor Google. En af fordelene ved at øge den organiske trafik, er at dette er gratis trafik sammenlignet med det du f.eks. får gennem Facebook annoncering og Google Ads. Med SEO er der ingen klikpriser eller annoncebudgetter, der skal tages højde for. Dette er blot hårdt arbejde og en gennemført datadrevet strategi, der giver resultater.

Når man arbejder med SEO skal man typisk anse dette som værende en del af den langsigtede strategi til en virksomhed. SEO er en pull-strategi og derfor kan man opleve, at der kan gå lidt tid før at man virkelig mærker effekten af arbejdet. Alligevel oplever vi typisk at, hvis man har arbejdet med SEO på sin hjemmeside før og har skabt et fornuftigt fundament, så oplever mange et positivt afkast allerede efter 3 måneder. Hvis man derimod ikke har arbejdet med SEO før, og vi skal være med til at bygge det op fra bunden, så kan det godt tage 6 – 8 måneder før at man mærker effekten af arbejdet.

Adtention tilbyder søgemaskineoptimering til din virksomheds hjemmeside så i kan få flere leads og mere konverterbar trafik.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

SEO bureau i Herning med fokus på organisk vækst

Når vi laver SEO for virksomheder i 7400 Herning, så er fokus altid at skabe mest mulig vækst, samt hurtigst mulige resultater for vores kunder, fordi vi ønsker tjener os selv hjem hurtigst muligt.
Dette gør vi ud fra en konkret strategi som vi følger før at samarbejdet kan starte op:

Vi står klar til at vare din SEO i Herning

Når du vælger et bureau til SEO i Herning anbefaler vi at du foretager en grundig undersøgelse af dine udvalgte bureauer. Det altid en god idé at se, hvilke cases et bureau har lavet tidligere, hvor mange år virksomheden har eksisteret og hvilken størrelse de er. Dette er med til at give tryghed til dig som kunde, fordi du dermed ved at der er ressourcer i virksomheden. Men det vigtigste punkt af alle er at undersøge, hvordan forholdene er når det gælder en kontrakt for samarbejde. Ønsker bureauet at binde dig til en given periode? Så skal du være ekstra opmærksom. Ved at lade dig binde til en kontrakt kan du nemlig ikke springe ud af aftalen, hvis du finder ud af at kemien bare ikke er der mellem dig og bureauet.

Hos Adtention går vi meget op i at lade vores resultater tale for de ydelser vi leverer. Derfor binder vi ikke vores kunder. Det betyder at, hvis du ikke føler at det giver mening for dig at have et bureau til at varetage din marketing længere, så har du altid muligheden for at stoppe samarbejdet.

Vi ønsker, at du som kunde skal kunne være med i strategien hele vejen, og derfor sørger vores customer succes manager altid for, at holde dig opdateret gennem rapporter og møder efter dit ønske og behov. Et tæt samarbejde, mellem kunde og bureau, erfarer vi er den bedste måde til at skabe de bedste resultater. Adtention står klar til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Udregn din pris på Søgemaskineoptimering

360 graders digitalt bureau til lokale virksomheder i Herning

Med Adtention får du et kreativt digitalt bureau, der kan håndtere alle dele af din markedsføring. Vi har specialister inden for alle de forskellige digitale marketingkanaler. Samtidig er vi også et webbureau, der kan hjælpe dig med din nuværende hjemmeside, eller hvis du er på udkig efter en ny hjemmeside eller webshop, så kan vi også være behjælpelige med det.

Udover vores digitale indsatser, så er vi også eksperter i offline marketing, hvor vi hjælper med at skabe en rød tråd i din offline marketing. Vi er bl.a. stolte af det samarbejde vi har med Intersport, Eurodan Huse og Lidl, hvor vi sørger for at udvikle deres offline marketing.

Ved at vælge at få SEO i Herning hos Adtention vil du ikke blot opleve forbedret organisk trafik, men denne investering vil også hjælpe dine andre marketing kanaler og generelt din online synlighed. Da vi hjælper med at gøre din hjemmeside mere konverterbar og brugervenlig, samt mere relevant i forhold til søgeord, så vil du også opleve en forbedret performance på f.eks. Google annoncering. Ved at vi varetager din SEO optimering får vi forbedret din kvalitetsscore til dine annoncer vha. mere relevant indhold på dine landingssider. Kvalitetsscoren hjælper din annoncering, så du får mere ud af dit annoncebudget, en skarp pris på dine klikpriser og dermed også en bedre ROAS.

Vi hjælper alt fra små til mellemstore virksomheder, og selvfølgelig også de helt store virksomheder, med at rangere højt på deres søgeord.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Rico – SEO specialist

Rico SEO specialist

Brug for lokal SEO i Herning?

Ejer du en fysisk butik? Vi hjælper gerne din lokal forretning med lokal SEO, så du kan opsnappe alle de lokale søgninger, der nu må finde sted i dit lokal område. Vi har stor erfaring med søgemaskineoptimering til lokal SEO, og forstår os på alt fra optimering af din Google My Business til oprettelse af landingssider, som tager udgangspunkt i lokal SEO, til NAP citations m.m.

Strategien for din lokal SEO i Herning vil altid tage udgangspunkt i din målgruppe, din forretning, samt dine lokale konkurrenter i din branche. Vi hjælper din webshop eller webshops med at blive mere synlig i søgeresultaterne. Sæt gang i din SEO Herning nu.

Læs mere om lokal SEO
Lokal SEO i Herning Google maps

WordPress hjemmeside

Næsten halvdelen af verdens hjemmesider er bygget i WordPress. Det er der mange gode grunde til. WordPress giver stor fleksibilitet i udviklingen af systemet, og er som tommelfingerregel enormt brugervenligt for både dig og dine besøgende. Systemet har millioner af udviklere koblet på verden over, der kontinuerligt videreudvikler systemet. Dermed er du altid sikret et opdateret produkt.

Læs mere om WordPress hjemmesider

Laravel hjemmeside

WordPress passer naturligvis ikke til alt, og som dit webbureau er vores vigtigste opgave, at rådgive dig korrekt (og så er det naturligvis sjovere for os begge to, hvis vi også kan føre rådgivningen ud i livet). Derfor udvikler vi også i Laravel, de egner sig odt til hjemmesider, der kræver større og mere tekniske løsninger, eller til hjemmesider med et større datagrundlag.

Læs mere om Laravel hjemmeside

Skræddersyede løsninger

Vink farvel til standardløsninger og “one size fits all”. Med Adtention som dit webbureau, får du skræddersyede løsninger pakket ind i kompetent rådgivning, høj faglighed og et bredt kompetenceniveau. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler et skræddersyet tilbud på din unikke løsning.

Læs mere om backend udvikling

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er en 100% uforpligtende snak, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse