SEO Herning

Søger du et digitalt marketing bureau til at lave din SEO i Herning for dig? Velkommen hos Adtention, hvor vi er klar til hjælpe dig med opnå topplaceringerne på dine søgeord. Vores SEO specialister har kompetencerne indenfor hele paletten af SEO – lige fra off-page til on-page optimering til teknisk SEO. Digital markedsføring, og især SEO, er en verden der konstant er i bevægelse. Derfor er vores specialister altid opdateret på de seneste opdateringer til Googles algoritme, så vi kan udarbejde SEO på din hjemmeside med den nyeste viden.

Vores erfaringsgrundlag er stort, og med over 300 SEO projekter i bagagen, har vi erfaring med håndtering af SEO på mange virksomheder af flere forskellige størrelser.

  • Ingen binding
  • Kompetente specialister
  • 300+ SEO projekter
  • Fokus på kvalitet
  • On page seo og content-baseret SEO
  • Månedlig rapportering
Udregn din pris på SEO her
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

Få søgemaskinerne til at vise dig i toppen af søgeresultaterne

ROI ppc vs SEO

Søgemaskineoptimering” sikrer en brugervenlig hjemmeside for både kunder og Googles robotter. Hjemmesiden skal være navigerbar og levere værdi. Googles mere end 200 algoritmer bestemmer placeringen i søgeresultater, hvilket kan være komplekst. Mange virksomhedsejere har ikke tid til at dykke ned i SEO, hvorfor Adtention kan assistere for at styrke din online tilstedeværelse.

En top 3 placering i søgeresultaterne fører til flere kliks, potentielle kunder og øget omsætning. SEO indeholder primært on-page og off-page optimering. On-page fokuserer på hjemmesidens indhold (f.eks. seo tekster), teknisk og relevans, mens off-page, som linkbuilding, øger hjemmesidens troværdighed. Modsætningen til betalt trafik fra Facebook annoncering og Google Ads, er SEOs organiske trafik bygget på en datadrevet strategi uden klikpriser.

SEO bør ses som en langtidsholdbar investering. Selvom effekten af SEO kan tage tid – fra 3 måneder med et eksisterende fundament til 6-8 måneder fra bunden – er afkastet mærkbart. Adtention tilbyder denne optimering for at øge din virksomheds leads og trafik.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

SEO bureau i Herning med fokus på organisk vækst

Når vi laver SEO for virksomheder i 7400 Herning, så er fokus altid at skabe mest mulig vækst, samt hurtigst mulige resultater for vores kunder, fordi vi ønsker tjener os selv hjem hurtigst muligt.
Dette gør vi ud fra en konkret strategi som vi følger før at samarbejdet kan starte op:

SEO Cases

Herunder ser du nogle af vores vækst cases indenfor SEO. Kurven du ser herunder er stigning i organisk trafik, altså trafik fra Google som kommer igennem SEO.

 

Skioutlet fik en 360 graders overhaling med alt fra koncept til branding, digital markedsføring og ikke mindst SEO. Ovenfor ser du, hvordan SEO på bare 1 år gjorde en markant forskel for Skioutlets trafik i deres højsæson. Læs mere om Skioutlet her.

Succes med SEO på Solgt.com

 

Solgt.com kom med udfordringen: "hvordan gør vi det så nemt som muligt at sælge sin bil?". Herefter gik vi i gang med både visuel identitet og kreativt koncept, samt digital markedsføring. Gennem vores flere års samarbejde har Solgt.com fået stor succes på deres organiske indsats. Her kan du læse mere om casen.

Organisk vækst med SEO fra Adtention på DinBilpartner

 

DinBilpartner har efterhånden været kunde i huset i flere år. Her har vi også været med hele vejen rundt. I løbet af 2022 lancerede vi en ny hjemmeside til dem, og det er med til at bære yderligere frugt på det SEO arbejde vi foretager. Vil du vide mere? Læs mere om casen her.

Vi står klar til at varetage din SEO i Herning

Ved valg af et SEO bureau i Herning er det vigtigt at researche bureauets tidligere cases, virksomhedens alder og størrelse for at sikre dig ressourcer og tryghed. Også kontraktbetingelserne er afgørende; vær påpasselig med lange bindingsperioder, som kan hindre dig i at afslutte samarbejdet, hvis kemien mangler.

Hos Adtention prioriterer vi åbenhed. Vi binder ikke vores kunder, så du er fri til at stoppe, hvis samarbejdet ikke matcher dine behov. Vores customer succes manager holder dig konstant informeret gennem rapporter og møder efter dine ønsker. Et nært samarbejde mellem bureau og kunde fører til de bedste resultater, og vi er her for at assistere dig med dine udfordringer.

Udregn din pris på Søgemaskineoptimering
Adtention digitalt bureau miljø billede

360 graders digitalt bureau til lokale virksomheder i Herning

Med Adtention får du et kreativt digitalt bureau, der kan håndtere alle dele af din markedsføring. Vi har specialister inden for alle de forskellige digitale marketingkanaler. Samtidig er vi også et webbureau, der kan hjælpe dig med din nuværende hjemmeside, eller hvis du er på udkig efter en ny hjemmeside eller webshop, så kan vi også være behjælpelige med det.

Ved at vælge at få SEO i Herning hos Adtention vil du ikke blot opleve forbedret organisk trafik, men denne investering vil også hjælpe dine andre marketing kanaler og generelt din online synlighed. Da vi hjælper med at gøre din hjemmeside mere konverterbar og brugervenlig, samt mere relevant i forhold til søgeord, så vil du også opleve en forbedret performance på f.eks. Google annoncering. Ved at vi varetager din SEO optimering får vi forbedret din kvalitetsscore til dine annoncer vha. mere relevant indhold på dine landingssider. Kvalitetsscoren hjælper din annoncering, så du får mere ud af dit annoncebudget, en skarp pris på dine klikpriser og dermed også en bedre ROAS.

Vi hjælper alt fra små til mellemstore virksomheder, og selvfølgelig også de helt store virksomheder, så de kan rangere højt på deres søgeord.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Miljø billede af Henrik koncept udvikler Adtention digitalt bureau

Rico – SEO specialist

Rico SEO specialist

Brug for lokal SEO i Herning?

Ejer du en fysisk butik? Vi hjælper gerne din lokal forretning med lokal SEO, så du kan opsnappe alle de lokale søgninger, der nu må finde sted i dit lokal område. Vi har stor erfaring med søgemaskineoptimering til lokal SEO, og forstår os på alt fra optimering af din Google My Business til oprettelse af landingssider, som tager udgangspunkt i lokal SEO, til NAP citations m.m.

Strategien for din lokal SEO i Herning vil altid tage udgangspunkt i din målgruppe, din forretning, samt dine lokale konkurrenter i din branche. Vi hjælper din webshop eller webshops med at blive mere synlig i søgeresultaterne. Sæt gang i din SEO Herning nu.

Læs mere om lokal SEO
Lokal SEO i Herning Google maps

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er en 100% uforpligtende snak, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse