Kreativt bureau København

Adtention er et digitalt kreativt bureau baseret i København, der specialiserer sig i at forene kreativitet og konceptuel tænkning med digitale muligheder. Vi guider dig som kunde fra den spirende kreative idé til dens fulde udfoldelse på markedet.

Med over 35 års erfaring indenfor reklamebranchen og kunder som Intersport, Jotun, Eurodan huse, Legoland ved vi, hvordan du kommer i mål med dit projekt, om det er koncept, kreativitet, design eller content marketing du har behov for.

 • +35 års erfaring
 • Kompetent rådgivning
 • Prisvindende kreativitet
 • Transparent proces
 • Fast kontaktperson
Kontakt os
Solgt.com cases billede af grafisk materiale

Vores kreative proces

Vi skiller os ud fra andre kreative bureauer i København. Hos os arbejder digitale eksperter, kreative hoveder og udviklere side om side. Grunden er enkel: Kombinationen af konkret markedsdata og kreative indspark fører til en stærkere synergi i udviklingen af nye koncepter, ideer eller reklamefilm.

Ved opstart af et projekt vil vi altid dedikere et hold af specialister og kreative til dig, samt en kontaktperson, der står for at drive og forme projektet i tæt dialog med dig.

Vores tilgang er struktureret i fem klare faser: Indledende møde, workshop, oplæg, eksekvering og analyse. Denne metodik sikrer, at vi fuldt ud forstår projektets kernekoncept, dine ønsker og forventninger, hvilket garanterer en frugtbar dialog og et resultat, der møder dine forventninger.

 • 360 graders rådgivning
 • Digitalt mindset
 • 200+ kunder
 • Ingen binding
 • Konceptudvikling
 • Branding

Hvad kan vi tilbyde dig?

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Følg tidsånden

Hos Adtention er vi drevet af troen på, at det er essentielt at være i takt med tiden. I en verden, der er i konstant forandring, forpligter vi os til at være på forkant med de nyeste trends, teknologier og strømninger. Vores mission er at sikre, at det arbejde, vi leverer, ikke kun er højst relevant, men også resonerer med tidens dynamik.

Som et kreativt bureau er det afgørende for os at holde trit med tiden. Dette opnår vi ved kontinuerligt at opsøge ny viden, lytte og hente inspiration fra både nationale og internationale markedsledere og innovatører. Vores passionerede medarbejdere er dedikerede til deres håndværk, og hos Adtention drager vi fordel af en kultur præget af intern vidensdeling og konstant faglig udvikling.

Vi er ivrige efter at dele alle disse indsigter med dig.

Læs mere om Adtention
Brian Stein CEO hos Adtention

Vi har skabt processen for at levere et fantastisk produkt

“Med den rigtige proces, sikrer vi en høj levering for både kunden og for os selv. Kunden ved hele vejen igennem, hvor vi er med det kreative oplæg, og hvornår de selv skal allokere tid til projektet. Processen bliver altid fuldt op med en tidsplan for at have klare forvetninger til samarbejdet.”

Adm. direktør
Brian Stein

Indledende møde

Vi bruger det indledende møde til at høre om din opgaves omfang, og hvordan vi som kreativt bureau kan hjælpe dig. Det er også her vi finder ud af, hvilke ressourcer vi skal have tilknyttet projektet, og forberede os til workshoppen, hvor vi har analyseret og forberedt vores tanker.

Workshop

Inden workshoppen vil der blive fremsendt en agenda, som indeholder evt. spørgsmål fra det indledende møde, som du som kunde skal forholde dig til inden mødet. Workshoppen bliver brugt til at sikre forståelse hele vejen rundt, og lægge evt. løsninger frem som vil blive brugt til oplægget.

Oplæg

Her vil vi fremvise, hvordan vi løser jeres projekt igennem en præsentation med vores kreative udlæg på løsningen, her vil samtidig være et budget og tidsramme inkluderet.

Eksekvering

Som det største af trinene, vil der her blive eksekveret på det godkendte oplæg ud fra budgetrammerne og oplægget.

Analyse

Efter eksekveringen er startet, iht. branding, vil der blive analyseret på de initiativer, der er blevet sat i værk og reflekteret over eventuelle tilretninger

Har vi ikke besvaret alt endnu?

Vi elsker at rådgive og fortælle om hvad vi kan, men hvis vi skal forklare alt vil denne underside komme til at fylde alt for meget.

Hvis vi ikke har fået forklaret alt, og du stadig har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe til os og få rådgivning gratis, eller læse nogle af de ofte stillede spørgsmål vi har til kreativt bureau lige her.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør I med billeder?

Det kan være forskelligt alt efter, hvilken opgave vi løser. Vi har et samarbejde med forskellige fotografer alt efter, hvilken stil billederne skal have, og hvad formålet er. Oftest, under en kreativ proces, anbefaler vi at få taget nye billeder til dine nye kampagner eller koncept. Har din virksomhed i forvejen har en høj kvalitet af internt materiale, vil vi gerne kigge ind i, om dette kan anvendes.

Anvender I mediebureau?

Nej, det gør vi ikke. Vi håndterer selv hele processen internt, hvortil vi planlægger hele processen fra start til slut med kampagner, markedsføring, tv kampagner ol.

Hvem har rettighederne på det materiale der udarbejdes?

Overholdes kontrakten vil du som kunde eje det materiale vi laver.

Vi er stolte af vores danske designere og kreative hoveder – Vi outsourcer ikke

Vi har bevidst valgt ikke at outsource vores designere og kreative talenter. Vi har store ambitioner, og vi ved, at synergien ved at have samlet alle specialister i et hus ikke kan opnås på anden vis.

Hos Adtention kan du forvente en enkel og klar kommunikation, hvor spørgsmål hurtigt kan besvares og du rådgives korrekt.

På den måde kan vi sikre, en høj kvalitet og levering.

Skal vi give et bud på dit kreative projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os skabe et kreativt koncept for dig? Så ser vi frem til opstartsmødet, hvor vi kan høre mere om jeres tanker.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Et kreativt bureau i øjenhøjde med forbrugeren

At udtænke en skør ide og udføre den efterfølgende er der mange der kan, men at skabe et kreativt oplæg, føre det videre til kommunikation og eksekvering på baggrund af din målgruppe, i tråd med din virksomheds DNA, kræver mange års erfaring og viden.

Vi har +35 års erfaring som kreativt bureau og med referencer igennem tiden som “Få hus drømmen ud af hovedet” for Eurodan, “Sælg din bil hurtigt” for Solgt.com, og mange flere projekter, ved vi, hvad det kræver at skabe en ide og et koncept, der rammer forbrugeren i øjenhøjde.

Når vi arbejder med kreativitet er vores første prioritet at skabe værdi og tale til forbrugerens værdigrundlag. Om det er på strategisk niveau, igennem kommunikation, visuelt eller noget helt fjerde kommer helt an på din virksomheds behov. Denne service kan vi levere ved at have et team tilkoblet din virksomhed, som alle er placeret under samme tag, som skaber en agil og dynamisk arbejdsproces. Alt efter hvad opgaven lyder på vil der oftest være flere kreative tilkoblet projektet fra start til slut, i samarbejde med en projektleder.

Kreativitet og kommunikation baner vejen

Strategisk kommunikation eksternt såvel som internt er en af de stærkeste værktøjer til din virksomheds branding og synlighed. På trods af vigtigheden af strategisk kommunikation, er det oftest det, der bliver nedprioriteret mest. Årsagen er oftest mangel på tid eller viden om, hvor man skal starte og slutte. Problemet er, at en virksomheds DNA primært defineres igennem tekst og visuelle elementer, og hvis rammerne ikke er dannet vil det falde til jorden.

Som et kreativt bureau arbejder vi med en bred palette for at sikre en ensformet kommunikation til markedet i samspil med kreativiteten. I et samarbejde med os, vil du ikke længere skulle tænke på om virksomheden har tiden det kræver, fordi vi håndterer processen fra start til slut. Det eneste der skal bruges tid på er nogle få møder for at gennemgå de oplæg vi har udarbejdet, og sikre at vi er på det rette vej iht. hvor i ønsker jeres virksomhed skal bevæge sig hen.

Kreativt digitalt bureau med fokus på strategi

Hvor er du nu? Hvor skal du hen? Hvad er formålet? Hvad er virksomhedens mål? Der er mange spørgsmål, der skal besvares inden vi som kreativt bureau kan skabe den kreative ide. Foruden de spørgsmål vil vi som kreativt bureau ikke kunne levere et koncept, der både omfavner din virksomhed vision, men også dine forbrugere.

Uden den rigtige strategi og grundlag, vil der blive skabt et kreativt koncept som oftest aldrig bliver fuldt til døren.

Derfor ved vi hos Adtention, at strategi, kommunikation, strategisk design og kreativitet alle er afhængige af hinanden, for at skabe en støre fællesmængde.

Digital markedsføring, udvikling og kreativitet i samme bureau

Som nævnt tidligere er Adtention et kreativ digitalt bureau, men samtidig har vi også udvikling og digitale specialister siddende internt. Det giver os en stor fordel iht. nye trends indenfor den digitale verden som vi kan anvende i vores kreativitet og kommunikation.

Ved at have de rigtige mennesker i huset ved vi, at de ideer og løsninger vi skaber kan lade sig gøre offline så vel som online. I en digital verden kan det være svært at komme udenom en nytænkende ide, der ikke omfatter digitalisering. Derfor er det en stor fordel at vælge et kreativt bureau som os, da vi helt fra idé fase til eksekvering af annoncering og udvikling kan hjælpe. Du har “one point of contact”, og undgår at holde kontakt med flere bureauer på samme tid.

Det gør også at når vi tænker kreativitet tænker vi ikke kun på at skabe den gode idé, men vi skal have den gode idé tilpasset forbrugerens adfærd både digital og analog. Vi sørger for, at din kommunikation og visuelle kommunikation har en rød tråd hele vejen rundt.