Reklamebureau København

Adtention er et powerhouse af kreativitet og kommunikation og arbejdsplads for 40 brillante sind. Gennem mere end tre årtier har vi stået i spidsen for et væld af kunder, som et full-service reklamebureau, der opererer på alle platforme. Med vores tilstedeværelse i København, bringer vi vores fordelagtige blend af kreativitet og digital finesse til kunder i hovedstaden.

Vi er stolte af at mestre kunsten at skabe banebrydende reklamer, der fanger og engagerer. Vores imponerende portefølje af klienter som Eurodan Huse, InterSport, Jotun, og LEGOLAND beviser vores ekspertise inden for kreativitet, markedsføring, strategi, digitale løsninger, og konceptudvikling.

  • Dygtige og passionerede specialister
  • Dialog og rapportering
  • Ressourceoptimering
  • Du ejer din løsning
  • Ingen uforudsete regninger
  • Ingen begrænsninger
Kontakt os

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Reklamebureau København – Hvad kan vi tilbyde dig?

Som kunde i København kan du nyde godt at vores mere end 35 års erfaring, og et omfattende netværk af samarbejdspartnere, der er klar til at støtte dig fra de første skridt til at blive en fuldt integreret virksomhed med en solid position i din branche. Nedenfor finder du et udvalg af vores mest populære services som digitalt bureau, designet til at bringe din vision til virkelighed.

Vi er Adtention – et reklamebureau med fokus på det digitale

Som vi plejer at sige: “Du skal erobre hjerter, før du erobrer markedsandele”, og vi hjælper dig gerne med begge dele.

Det traditionelle reklamebureau har tidligere arbejdet meget med fysiske medier, men i dag er der ligeså stor efterspørgsel på digital kunnen og indsigt i de nyeste trends. Derfor er vi specialiseret i helheden mellem de fysiske og digitale muligheder din virksomhed har. Så mangler du et reklame bureau i København, står vi klar til at styrke dit brand gennem en visuel identitet som inspirerer din målgruppe.

Hos os går vores ekspertise langt ud over de traditionelle mediekanaler som TV, radio og udendørs reklamer på busser og ved stoppesteder. Vi dykker ned i de nyeste trends, analyserer din målgruppe, og identificerer de mest effektive steder at engagere dine kunder. Det handler om at skabe en reklame-, markedsførings- og brandingstrategi, der virker. Uanset om din virksomhed trives på TikTok, Google Ads eller en tredje platform, er vi her for at finde den perfekte løsning for dig og guide dig gennem processen.

Ligesom vi rådgiver vores kunder til at kigge kreativt på deres løsninger og services, gør vi som reklamebureau i København det samme med den rådgivning vi giver dig.

Det tætte samarbejde mellem vores kreative genier og digital marketing team sikrer, at du modtager velafprøvede og fintunede strategier, skabt på baggrund af solid erfaring, dybdegående analyse og åben dialog. Resultatet er en skræddersyet markedsføringsindsats, der effektivt vil forstærke dit brands tilstedeværelse og værdi.

Læs mere om vores proces

Reklamebureau i København med over 35 års erfaring

Som nævnt tidligere, har vi over 35 års erfaring i at drive et reklamebureau, men sammenlagt over 150 års erfaring på bureauet. Dette giver os en utrolig stor fordel, fordi vi ved hvordan markedet fungerer, hvordan din strategi kan udformes, og kan vurdere hvordan du står i forhold til dine konkurrenter.

Vi lever og ånder for at skabe kreative løsninger, og statistikkerne nedenfor er et godt eksempel på dette:

200+

Kundeprojekter håndteret

5år

Gns. samarbejdstid

150 års

Sammenlagt erfaring indenfor reklamebranchen

40 +

Kollegaer til at hjælpe dig

Vi briefede Adtention på et temmeligt komplekst projekt, nemlig at skabe et nyt emballagedesign, som kommunikerer de værdier vi som brand står for og kan forstærke vores markedsposition, og som også kan udrulles på 12 markeder. Vi har fået et rigtig godt resultat og vores kunder tager rigtig godt imod det nye design, hvilket i sidste ende er det vigtigste. Adtention har hele vejen været fleksible, haft en hurtig responstid, og været behagelige samarbejdspartnere.”
Anette Lindeblad, Dechra

Hvad koster et reklamebureau i København?

Vi tilbyder en bred vifte af produkter og services, og prisen kommer helt an på hvilket produkt du har brug for, og hvor stort dit projekt er.

Vi tager gennemsnitligt 850 – 1.200 kr. i timen på de projekter vi arbejder på. Vores timepris varierer, alt efter hvilken fagperson du skal have tilkoblet din opgave, og hvilket af vores produkter vi skal hjælpe dig med.

Vi begynder først at registrere tid, når vi begynder på arbejdet – eksempelvis under workshoppen. Du vil altid blive gjort opmærksom på, hvis vi begynder at registrere tiden, så du kan altså altid få en uforpligtende samtale eller et tilbud, for at se hvad dine muligheder her, uden at skulle betale.

Kontakt os
Gruppe af mennesker der holder et møde
Brian Stein CEO hos Adtention

Adtention som dit reklamebureau

Det er vigtigt at der er klare linjer, samt en forståelig proces for at komme i mål med dit reklameprojekt. Vi laver skræddersyede løsninger under en struktureret tilgang, der passer til netop din virksomhed, og som du kan være en vigtig del af.

Vores proces i 5 simple trin;

Indledende møde

Vi bruger det indledende møde til at høre om din opgaves omfang, og hvordan vi som kreativt bureau kan hjælpe dig. Det er også her vi finder ud af, hvilke ressourcer vi skal have tilknyttet projektet, og forberede os til workshoppen, hvor vi har analyseret og forberedt vores tanker.

Workshop

Inden workshoppen vil der blive fremsendt en agenda, som indeholder evt. spørgsmål fra det indledende møde, som du som kunde skal forholde dig til inden mødet. Workshoppen bliver brugt til at sikre forståelse hele vejen rundt, og lægge evt. løsninger frem som vil blive brugt til oplægget.

Oplæg

Her vil vi fremvise, hvordan vi løser jeres projekt igennem en præsentation med vores kreative udlæg på løsningen, her vil samtidig være et budget og tidsramme inkluderet.

Eksekvering

Som det største af trinene, vil der her blive eksekveret på det godkendte oplæg ud fra budgetrammerne og oplægget.

Analyse

Efter eksekveringen er startet, iht. branding, vil der blive analyseret på de initiativer, der er blevet sat i værk og reflekteret over eventuelle tilretninger

Et digitalt bureau med 360 graders rådgivning

Du har sikkert et hav af reklamer, som du kan huske – fra din barndom og frem til nu. Og det er dem vi er vilde med at lave. Hos Adtention får du alt samlet under et tag, fra de kreative idéer, til konceptudvikling, reklamefilm, og den digitale markedsføring af ideen, alt for at løfte kendskabet af din virksomhed og skabe målbare resultater.

Gennem vores afdelinger sørger vi for stor vidensdeling, så der skabes et ensartet og skarp produkt, hvor alle har bidraget med deres ekspertise, hvad end det er grafisk design, marketing ydelser som SEO og Google Ads eller webudvikling.

Det er dét, der gør Adtention til langt mere end et reklamebureau, men et digitalt kreativt bureau.

Billede af kreativ projektleder der hænger materiale op på væggen

Skal vi give et bud på dit projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt og skabe resultater.

Kontakt os