Få en forbedret hjemmeside med frontend udvikling

En af de vigtigste områder til din hjemmeside eller webshop er frontend udvikling, og det er med god grund. Fordi uden et brugervenligt og overskuelig design, som overholder moderne rammer kan det være svært at få konventerede besøgende til kunder, som er en af de væsentligste årsager til at have en hjemmeside.

Hos Adtention ved vi hvor meget frontend udvikling og design har af betydning, det er derfor vi både har UX designere og frontend udviklere internt som samarbejder om at skabe de bedste kreative og digitale løsninger til når der skal laves nye hjemmesider, eller en nuværende hjemmeside blot skal optimeres.

Har du brug for hjælp til frontend udvikling, så vil vi gerne tage et indledende møde mig dig, og en uforpligtende snak.

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

Et livligt hjemmeside design, skaber øget konventeringer

Du har måske selv prøvet at tilgå en hjemmeside der enten har videoer eller animationer integreret i designet, og fået en woaw-oplevelse. Og det er med god grund, det er nemlig bevist at besøgende har 2,6 gange højere sessions varighed på hjemmesider med videoer og animationer, og at det samtidig også øger konventeringen 86%.

Men for at kunne få de rigtige animationer og inkorporeret de rigtige videoer, uden det virker som et ufærdigt produkt kræver det stor erfaring og høj viden indenfor frontend udvikling, og anvendelse af de rigtige teknologier. Det er nemlig ikke alle programmeringssprog eller udviklere der kan give det samme touch.

Hos Adtention er vi et 360-graders bureau der både arbejder med grafik, udvikling, video redigering og animationer, hvilket giver en stor synergi i den måde vi tænker frontend udvikling på, om det er et komplet retouch, eller blot ind og optimere konventeringen, har vi øje for deltaje hele vejen igennem, og skaber et livlig og interessant skabende design.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Hvorfor bruge tid på frontend udvikling?

Svaret på hvorfor du skal bruge tid på frontend udvikling er meget simpel, og det handler oftest om penge og kunder. Men der ligger mere bag det. Vi sammenligner tit en hjemmeside med en fysisk butik, ligemeget hvor god en placering din butik har, og hvor mange gæster du får ind i din butik, vil du ikke sælge noget hvis det hele er beskidt, rodet og du kun viser 10% af dine vare, fordi resten er gemt ude på lagret eller et andet sted.

En flot hjemmeside handler både om brugervenlighed, moderne teknologier, hastighed og skabe de rigtige følelser ved dine besøgende. Og hvis ikke din hjemmeside er overskuelig og ikke udstråler din virksomheds sjæl, jamen så vil dine besøgende oftest forblive som besøgende.

Derfor kobler vi hos Adtention næsten altid en backend udvikler og frontend udvikler på projekterne, så vi har en til at lave teknikken nede i motorrummet, men også en der tænker den besøgendes synspunkt ind i det, så de nye funktioner eller optimeringer har det samme look and feel som resten af hjemmesiden, selvom det måske er udviklet 1-2 år senere.

Vi anbefaler altid at bruge ekstra tid på det kunderne ser, fordi i sidste ende, er det kunderne der skaber ens forretning, og, jo vist, selvfølgelig skal det virke, men der er ingen grund til at bygge en motor med 500 hestekræfter, hvoraf der kun benyttes 100, og så have masser af skrammer og ridser, der vil det altid være bedre at have en hjemmeside der stråler, selvom motoren under kun er 50 hestekræfter, men får kunden derhen hvor de skal.

Udregn pris på din hjemmeside
Miljø billede af Kasper kreativ designer

Optimering med frontend-udvikling der gør en forskel

Søger du “optimere din hjemmeside” på Google, kommer der i skrivende stund 1.730.000 foreslag frem, som alle menes at have den unikke eliksir til at vækste din forretning.

Men hvorfor optimere noget, der måske fungere, til det værre? Hos Adtention, foretager vi ikke ændringer eller optimeringer baseret på mavefornemmelser. Vi udarbejder en foranalyse inden vi laver vores rettelser som er baseret på Google Analytics data og Hotjar hvor vi sikre hvilket områder der skal optimeres, og hvordan vi kan optimere det, hvorefter en frontend udvikler vil blive indraget.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Projektleder i webudvikling Simone Zibrandtsen

Hvad koster frontend-udvikling?

Det er svært at give en pris på hvad et frontend udvikling koster, da det afhænger af opgaven og hvor mange timer projektet vil tage. Og uden at vide nærmere omkring det projekt du eventuelt gerne vil have udviklet, vil vi gerne prøve at give en pris indikation.

Størstedelen af det frontend udvikling vi foretager ligger fra 15.000 – 55.000 kr ekskl. moms. Prisen tager udgangpunkt i en ny hjemmeside og indeholder oftest et design udkast, samt kodning af designet.

Leder du derimod efter en pris på at optimere en nuværende hjemmeside eller udvikling af ny funktion kræver det vi først har et møde hvor vi kan få mere indsigt i opgaven, hvortil vi vil give dig et estimat.

Læs mere om udvikling

Frontend udvikling i mange forskellige sprog

Frontend er et hurtigt voksende område indenfor hjemmesider, hvori der hele tiden kommer nye teknologier, nye kode sprog og nye måder at opbygge ens hjemmeside design til at være hurtigere og endnu bedre til de moderne browsere.

Hos Adtention følger vi med på de nye trends, og kan derfor hjælpe med HTML, CSS og Javascript som er de basale sprog, og yderligere også supportere med Vue.js, Angular og react.

Frygt ej, kender du ikke de ovenstående betegnelser skal vi nok hjælpe dig med at finde ud af hvad dit system er bygget i, for at se om vi kan hjælpe med at udvikle eller videreudvikle dit projekt.

Er du interesseret i at høre mere, eller finde ud af hvad dit system er bygget i, så tag endelig kontakt til os.

Skal vi give et bud på frontend udvikling til dig?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hvad er frontend udviklning?

Frontend-udvikling er processen med at designe og bygge brugergrænsefladen til et websted eller en webapplikation. Det omfatter også design og implementering af al klientsidelogik, samt håndtering af browserens interaktion med serveren.

En frontend-udvikler bruger typisk et programmeringssprog som JavaScript, HTML og CSS til at implementere deres designs. De er også ansvarlige for at sikre, at siden er lydhør over for forskellige skærmstørrelser og enheder

Hvad er forskellen på frontend udvikling og backend udvikling?

Frontend udvikling består af alt det på hjemmesiden eller systemet som den besøgende eller forbrugere kan se og navigere i, hvortil backend udvikling er alt det der sker inde bagved af funktionaliteter altså i motorrummet oftest kaldet serveren.

Eksempelvis når du kigger på en formular, er det du kan se, at felterne er grå, med hvid tekst i end del af frontend udviklingen, og så snart du trykker på “send” formular, så er det backenden der overtage anmodningen og sørger for den enten bliver sendt afsted eller lagret.

Hvad er en frontend udvikler?

Frontend-udviklere skaber brugergrænsefladen og interaktiviteten på et websted eller en applikation. De er ansvarlige for alt, hvad brugeren ser, interagerer med og oplever på hjemmesiden.

Jobbet kræver færdigheder i HTML5/CSS3, JavaScript (jQuery), Cascading Style Sheets (CSS), responsivt design og kompatibilitetsudfordringer på tværs af browsere.

Hertil er en frontend udvikler oplært specifikt til at udvikle i frontend sprog, hvorimod en fullstack udvikler både kan navigere i frontend og backend.

Frontend udviklere har oftest forskellige stile indenfor design som de holder sig indenfor, og derfor finder vi hos Adtention altid den der passer bedst til det design udkast du har godkendt.

Hvordan finder du den rigtige frontend udvikler?

Den bedste måde at finde en god frontend-udvikler på er ved at lede efter en, der har erfaring med de teknologier, du bruger. En frontend-udvikler bør altid kende til HTML, CSS, JavaScript som er de meget basale programmeringssprog. Her er det vigtigt at få defineret hvad din nuværende løsning er bygget i, fordi alt efter om den er bygget i Angular eller React, kan der være langt imellem de udviklere du skal finde.

En god frontend-udvikler bør være i stand til at forstå vigtigheden af tilgængelighed og brugervenlighed. De bør også være i stand til at arbejde med designere og andre udviklere for at sikre, at webstedet fungerer korrekt på tværs af alle enheder.

Hvis du leder efter at ansætte en frontend udvikler internt, så altid spørg efter at se referencer, og om de referencer der bliver fremsendt eventuelt ligner det du godt kan lide.

Hvad er forskellen på en designer og frontend udvikler?

En designer er lidt ligesom en arkitekt, hvor designeren skal sørger for at lave linjerne, og udtrykket men ikke nødvendigvis tager højde for om det kan lade sig gøre.

Her er frontend udviklerens job så at bygge designet så det er funktionelt og tilgængelig som en hjemmeside.