Ingen brugervenlighed uden fokuseret frontend udvikling 

En af de vigtigste features på din hjemmeside eller webshop er måden, brugerne navigerer rundt på siden på. Finder de, det de leder efter nemt og enkelt, eller farer de vild i en uklar kunderejse? Forskellen mellem de to er dygtig og dedikeret frontend udvikling.

Uden et brugervenligt og overskueligt design, som både teknisk og desingmæssigt løfter oplevelsen bliver det uden tvivl endnu mere udfordrende at konvertere besøgende til kunder. Hvilket jo er en ret væsentlig årsag til at have en hjemmeside in the first place.

Hos Adtention ved vi, hvor meget frontend udvikling og design betyder. Derfor har vi både UX designere og frontend udviklere internt som i tæt samarbejde skaber og udvikler de bedste kreative og digitale løsninger, når nye hjemmesider skal se dagens lys, eller en eksisterende hjemmeside skal løftes op til nutidens digitale standarder.

Brug for frontend udvikling, så tager vi gerne et indledende og fuldstændig  uforpligtende snak om potentiale og muligheder.

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Et levende hjemmeside design øger konventeringen

Du har selv prøvet det: at lande på en hjemmeside, som med velvalgte videoer og tilpas doserede animationer integreret i designet giver dig en wow-oplevelse. Du er ikke alene. Det er nemlig bevist, at besøgende bliver op til 2,6 længere på hjemmesider med videoer og animationer, og sidst men absolut ikke mindst, så viser tallene, at gøres det rigtig, øger det konventeringen med 86%.

Men det er ikke altid så ligetil at integrere animation og video på en hjemmeside., Hvis ikke det skal fremstå som et halvfærdigt forsøg kræver det stor erfaring og stor viden indenfor frontend udvikling, og kendskab til præcis de teknologier, der skal til, for at løsningen også spiller i længden. Det er nemlig ikke alle programmeringssprog, eller for den sags skyld udviklere, der kan sikre, en teknisk og designmæssig korrekt løsning.

Hos Adtention er vi et 360-graders bureau som går til video og animation med både grafisk øje og tekniske briller. Det sikrer den nødvendige synergi i måden vi tænker frontend udvikling på. Om det er et komplet redesign, eller blot konverteringsoptimering, så har vi øje for detaljen.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Hvorfor bruge tid på frontend udvikling?

Svaret på, hvorfor brands og virksomheder overhovedet skal bruge tid på frontend udvikling er egentlig  ganske ligetil: det handler om penge og kunder, og flere af begge. Når det er sagt, så ligger der alligevel en lidt mere nuanceret virkelighed bag.

Tillad os at uddybe. Vi sammenligner ofte en hjemmeside med en fysisk butik. Uanset hvor god en placering butikken har, og hvor mange besøgende, der vælter ind ad døren, så sælger man ikke en hujende fis, hvis det roder, gulvet er snavset, og man kun viser 10% af sortiment, fordi resten ligger i en stor bunke ude bagved.

En flot hjemmeside handler om brugervenlighed foran, de rette teknologier bagved, om høj hastighed og om at skabe de rette følelser og fornemmelser, når kunderne klikker forbi. Hvis ikke dit produkt serveres flot og overskueligt – og helt ideelt, samtidig udstråler din virksomheds værdier – ja, så vil dine besøgende forblive præcis det, besøgende.

Derfor kobler vi hos Adtention (næsten) altid en backend udvikler og frontend udvikler på projekter. Én der udvikler det tekniske bag disken, én der designer hele oplevelsen foran. 

Det kunderne ser og oplever er i sidste ende det der skaber forretning og brands. Jo vist, selvfølgelig skal det teknisk spiller max, men hvis ikke det ser og føles rigtigt er det skønne spildte kræfter.

Udregn pris på din hjemmeside
Miljø billede af Kasper kreativ designer

Frontend udvikling
skal også ses på bundlinjen

Søger du “optimer din hjemmeside” på Google, kommer der i skrivende stund 1.730.000 søgeresultater frem, der alle som en påstår at have præcis den rigtige opskrift på en digitale eliksir, der med et sender din salgskurve på himmelflugt.

Men hvorfor optimere noget, som måske – med lidt klog programmering – allerede virker? Hos Adtention, gør vi ikke noget med mindre det giver mening. Ændringer eller optimeringer udelukkende baseret på mavefornemmelser lader vi andre om.

Derfor udarbejder vi altid en grundig foranalyse, inden vi ændre en eneste linje kode. Til den analyse bruger vi primært Google Analytics og Hotjar, så vi sikrer os, at de forbedringer, vi anbefaler har rod i virkeligheden.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Projektleder i webudvikling Simone Zibrandtsen

Hvad koster frontend udvikling?

Det kan være vanskeligt at give en eksakt pris på hvad frontend udvikling koster. Det afhænger naturligvis af opgavens præcise natur og omfang. Når det er sagt,  vil vi alligevel gerne – med ovenstående forbehold in mente – forsøge at give dig en indikation på, hvor vi som bureau ligger.

Størstedelen af den frontend udvikling vi gør i, ligger typisk i prisspændet mellem 25.000 – 75.000 kroner ex moms, og indeholder som regel både designudkast og kodning.

På udkig efter en pris på optimering af nuværende hjemmeside eller udvikling af en ny funktion? Så kræver et prisoverslag et indledende møde, så vi kan få mere indsigt i, hvad der skal udvikles.

Læs mere om udvikling

Frontend udvikling i mange forskellige sprog

Frontend udvikling er en disciplin, hvori der konstant kommer nye teknologier, nye kodesprog og nye måder at opbygge hjemmesider på, som gør det nemmere at designe webløsninger, som taler perfekt sammen med moderne browsere. Men det kan være svært for virksomheder at følge med.

Så det gør Adtention for dig. Vi er på toppen af nye trends, og taler flydende HTML, CSS, Javascript, Vue.js, Angular og React.

Er du interesseret i at forstå, hvad vi taler om, og hvorfor det er en god idé for din forretning, så kontakt os asap.

Få et godt bud på fantastisk frontend udvikling lige her

Er du blevet solgt på idéen om at lade os stå bag dit næste webprojekt, så klik nedenfor.

Enhver snak indtil officielt håndslag er naturligvis 100% uforpligtende, og kaffe og iskold cola er helt klart inkluderet.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hvad er frontend udviklning?

Frontend-udvikling er processen med at designe og udvikle brugergrænsefladen på en hjemmeside eller en webapplikation, herunder design og implementering af klientsidelogik og browserens interaktion med serveren og for at alt spiller uanset skærmstørrelse og enhed. Programmeringssproget er typisk JavaScript, HTML og CSS.

Hvad er frontend udvikling og hvad er backend udvikling?

Frontend udvikling er alt det foran, altså det brugere kan se og navigere rundt i. Backend udvikling er alt det der sker inde bagved på serveren. Tag som eksempel en formular, som de fleste sider har en eller flere af. At felterne er grå og teksten hvid er frontend udvikling, trykker du “send”, så er det backend der overtager og sørger for at data bliver sendt afsted eller lagret.

Hvad laver en frontend udvikler?

En frontend udvikler skaber interaktive brugergrænseflade og en hjemmeside eller applikation. De er ansvarlige for alt, hvad brugeren ser, interagerer med og oplever på hjemmesiden. Sproget er HTML5/CSS3, JavaScript (jQuery), Cascading Style Sheets (CSS), responsivt design og kompatibilitetsudfordringer på tværs af browsere.

Hertil er en frontend udvikle, ja, frontend, en fullstack udvikler kan navigere i både frontend og backend. Frontend udviklere har oftest deres egen “stil”, som de sværger til, og som gør dem særlig egnede til særlige projekter. Hos Adtention ved vi altid, hvem der er bedst på opgaven.

Hvordan finder du den rigtige frontend udvikler?

En god frontend udvikler har erfaring med de teknologier, din hjemmeside er bygget på. En frontend-udvikler er fortrolig med basale programmeringssprog som HTML, CSS, JavaScript . Husk altid at finde ud af hvilken platform din hjemmeside er bygget på. Er den fx udviklet i Angular eller React er der ofte langt mellem udviklere som kan hjælpe dig.

En god frontend-udvikler forstår vigtigheden af tilgængelighed og brugervenlighed. De er også i stand til at samarbejde med designere og andre udviklere for at sikre, at hjemmesiden fungerer korrekt på tværs af alle enheder. Hvis du skal ansætte en frontend udvikler internt, så spørg altid efter referencer, og om de referencer ser ordentlige ud.

Hvad er forskellen på en designer og frontend udvikler?

Betragt en designer som arkitekten, der tegner prototypen og hele principielle visuelle design, men som ikke altid tager højde for, om det kan lade sig gøre. En frontend udvikler får det til at se sådan ud, samtidig med, at det er også er funktionelt og tilgængeligt online.