Hvad koster en ny hjemmeside? Beregn det her – gratis og uforpligtende

Som webbureau er ét af de spørgsmål vi hyppigst møder: “Jamen hvad koster en ny hjemmeside?”

Istedet for at klø os i håret og trække tøvende på det, har vi udviklet en prisberegner til dig. Her kan du helt gratis og uforpligtende (ja, helt ærligt!). Ved at udfylde skemaet nedenfor, og dermed gøre os klogere på, hvilken type virksomhed du driver, samt hvilken slags hjemmeside, du ønsker, kan vi give dig et realistisk prisestimat på din nye hjemmeside. Helt simpelt.

  • 100% gratis og uforpligtende
  • Hurtigt overblik
  • Transparent dialog
  • Altid responsivt
  • +3.000 succesfulde projekter
  • Ingen uforudsete regninger
  • Dansk udvikling og support
  • Uddannede medarbejdere
Modtag prisestimat på 2 minutter
1
2
3
4
5
6
7
8
9
  • Hvor stor er din virksomhed?

Sådan arbejder vi med dit hjemmesideprojekt

En gennemtænkt og velbygget hjemmeside er fundamantalt for enhver virksomhed i 2021. Hos Adtention sætter vi os altid grundigt ind i din unikke forretning – både når vi har den afklarende og indledende dialog, når vi designer rammerne for din nye hjemmeside og når vi udvikler. Det har vores mere end 3.000 succesfulde web-projekter klædt os godt på til.

Kombineret med vores ekspertviden i den digitale verdens mangeartede muligheder, og vores ambition om altid at give dig en gennemskuelig og fagligt kompetent oplevelse, er vi trygge samarbejdspartnere når du skal have udviklet en ny hjemmeside.

Bliv klogere på, hvordan vi arbejder

Få meget mere ud af din hjemmeside

Hvis ikke din hjemmeside gavner din forretning, bliver den hurtigt en dyr og tung klods om benet. Det vinder hverken du eller dine kunder på. Derfor har vi hos Adtention fuld fokus på brugervenlighed og konverteringsoptimering, så din hjemmeside bliver et værdifuldt aktiv, der hurtigt tjener sig hjem igen.

Du skal selvfølgelig ikke bare tage vores ord for det. Hør hvad Kathrine fra Luksushuse har at sige om vores samarbejde.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites.

30%

Øget organisk omsætning.

40 kunder

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har udviklet vores nye kreative strategi og har med indsigt og forståelse for autobranchen været med til at sætte Din Bilpartner på agendaen.”

Kathrine – Luksushuse.dk

Hvad indeholder en hjemmeside fra Adtention?

Ved Adtention får du 360-graders rådgivning til din hjemmeside. Eftersom vi ikke blot er et udviklingshus, men også har kompetente kræfter indenfor markedsføring, design og kreativitet, kan vi varetage din virksomheds behov fra A-Z.

Peter webudvikler

Processen for den perfekte webshop er skabt.

“Med den rigtige proces, sikre vi høj levering for både kunden og for os selv. Kunden ved hele vejen igennem hvor vi er med projektet, og hvornår de skal allokere tid til projektet. Processen bliver altid fuldt op med en tidsplan for at have klare forvetninger til samarbejdet.”

Head of Web
Peter Jørgensen

Det første møde

Det første møde er afgørende for din nye hjemmeside. Vi tager os tid til afdække formålet med din hjemmeside, hvordan du ønsker designet og hvem din virksomhed er.

Analyse-fasen

Vi analyserer dine ønsker og behov på baggrund af det første møde. Herefter udarbejder vi en plan for den bedste løsning til dig, og laver en endelig kravspecifikation over, hvad din hjemmeside skal kunne.

Design-fasen

Den godkendte kravspecifikation overdrages sammen med et brief til vores design-team. Efter en intern kvalitestkontrol, sendes designet til godkendelse hos dig. Der er altid to korrekturgange medregnet i prisen.

Udviklningsfasen

Udviklerne opbygger hjemmesiden på baggrund af det godkendte design. Du har altid to kvalitetskontroller, hvoraf den ene er intern og den anden er i samarbejde med dig. Når hjemmesiden er godkendt, afholder vi et oplæringsmøde i systemet.

Lancering

Når kvalitetskontrollen er færdig, indkalder vi dig til et lanceringsmøde. Her afdækker vi, hvordan og hvornår din webshop skal lanceres. Vi sørger naturligvis også for, at din nye hjemmeside er live.

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange overvejelser, og mindst lige så mange spørgsmål forbundet med valget af samarbejdspartner, når du skal have en ny hjemmeside. Her har vi forsøgt at besvare nogle af dem, vi hyppigst støder på.

Bliver dit spørgsmål ikke besvaret her, er du altid velkommen til at kontakte os.

Er der ingen skjulte gebyrer?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet placerat sapien. Suspendisse potenti. Nullam feugiat blandit mauris, non fringilla urna ultrices vel. Donec id urna consectetur, pellentesque libero rutrum, congue massa.

Hvor lang tid tager det jer at lave min webshop?

Du vil typisk have din færdige hjemmeside indenfor 8-12 uger. Hos Adtention får du nemlig både et design, selve udviklingen, både intern og ekstern kvalitetskontrol og et lanceringsmøde med oveni hatten.

Estimatet varierer naturligvis også efter, hvor stor din hjemmeside er, og om du selv vil lave indhold til hjemmesiden, eller om vi skal gøre det for dig. Når vi indgår et samarbejde, får du en fuld procesplan, så du kan følge med i, hvornår de enkelte dele skal være færdig og naturligvis en endelig leveringsdato.

Hvad er WordPress?

WordPress er et content management system – altså et system bygget til at lade din webshop eller hjemmeside leve, hvor du kan oprette og ændre tekster, produkter, billeder og meget mere. Hos Adtention anbefaler vi WordPress hjemmesider på grund af den store brugervenlighed og fleksibilitet systemet tilbyder. Det gør det nemt for både dig og den besøgende at navigere rundt på siden, at redigere indhold samt at opdatere hjemmesiden løbende.

Hvad betyder mobilvenlig?

At din hjemmeside er mobilvenlig betyder, at den er responsiv. Dermed tilpasser den sig automatisk skærmstørrelsen på den enhed, du tilgår hjemmesiden fra. I dag er det vigtigere end nogensinde, da flere og flere besøger hjemmesider fra mobiler og tablets.

At en hjemmeside eller en webshop er mobilvenlig betyder, at den er responsiv – altså at den tilpasser dig skærmstørrelsen på den enhed, du tilgår mediet fra. Det kan være PC, mobiltelefon eller tablet. Således får dine besøgende altid den bedste brugeroplevelse, uanset hvordan de foretrækker at handle hos dig.

At en hjemmeside eller en webshop er mobilvenlig betyder, at den er responsiv – altså at den tilpasser dig skærmstørrelsen på den enhed, du tilgår mediet fra. Det kan være PC, mobiltelefon eller tablet. Således får dine besøgende altid den bedste brugeroplevelse, uanset hvordan de foretrækker at handle hos dig.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en virtuel plads på en server, hvor alle filer til din hjemmeside opbevares. Hos os er dine hjemmesidefiler altid 100% sikre. 

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris