Udvikling af plugins til WordPress

Har du et bestemt plugin du skal have udviklet til WordPress? Eller går du og drømmer om et plugin til WordPress, der kan gøre dit liv nemmere? Hos Adtention kan vi hjælpe dig både med struktureringen heraf samt den endelige udvikling. Vi har samlet 50 års erfaring i WordPress, og har løbende udviklet WordPress plugins til bl.a. ViaBill, PL og Partners og andre udbydere.

 • Udnyt dit system til fulde
 • Spar tid på integrationer
 • Brug dine ressourcer bedre
 • Du ejer selv koden
 • Ingen uforudsete regninger
 • Ingen begrænsninger
Kom i kontakt med os
Adtention digitalt bureau miljø billede
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

WordPress plugin udvikling kan hjælpe dine kunder med at få mere ud af dine funktionaliteter

Plugins er en udvidelse til WordPress, som gør det muligt for den normale administrator af deres WordPress at anvende dine services uden at skulle kunne programmere dem selv. Det gør plugins til en stor mulighed for at vækste din forretning.

Du har måske selv stiftt bekendtskab med plugins til WordPress før – det kan være i forbindelse med integration afbetalingsløsninger, forsendelse, gennem dit CRM- eller PoS-system. I såfald har du måske også oplevet, hvor meget lettere det gør tunge, administrative opgaver.

Har du en service I tankerne, du ønsker at  kunne tilbyde andre WordPress-brugere, kan vi hjælpe dig med at få det udviklet. Vi har bred erfaring indenfor at gøre det tekniske ganske simpelt, og besidder samtidig en høj faglighed indenfor WordPress og plugins.

Inden vi påbegynder udviklingen af dit WordPress plugin, kigger vi ud i markedet for at se, om der et plugin der allerede findes et plugin. I det tilfælde bruger vi det eksisterende plugin som udgangspunkt, hvilket gør det meget billigere for dig.

Læs mere om backend programmering

Eksempler på danske virksomheder, som benytter sig af WordPress plugin udvikling

Er du i tvivl om, hvad et WordPress plugin kan gøre for dig og din virksomhed? Du er med sikkerhed stødt på mange af dem – om du ved det eller ej. Her kan du se et par eksempler på danske virksomheder, der bruger udviklede WordPress plugins

3 vigtige faktorer du bør overveje, inden du får udviklet WordPress plugins

Der kan være mange årsager til, at du vælger at få udviklet et WordPress plugin. Typisk er det fordi, der er data eller produkter, der nemt skal kunne flyttes og anvendes på andre WordPress-installationer – eller noget, andre skal kunne have adgang til. Inden du får udviklet et WordPress plugin, skal du først og fremmest overveje dets præcise formål og hvordan det skal anvendes – måske har du en konkret idé, måske er din forestilling løst baseret på et behov. Uanset hvor i processen du er, kan vi hos Adtnetion hjælpe dig med at udvikle dit WordPress plugin.

Det er desuden også vigtigt, at du overvejer følgende:

 • Skal dit WordPress plugin specialbygges?
  Der findes et utal af plugins til WordPress. Inden du får udviklet dit plugin, er det en god idé at tjekke, om dét eller noget lignende din idé allerede eksisterer. Vi kigger gerne markedet igennem for dig, og vejleder dig tillige om, hvordan vi sammen kan gøre det til virkelighed, hvis ikke det findes.
 • Skal dit WordPress plugin anvendes af flere? 
  Som vi tidligere er løbet over, udvikles WordPress plugins, når noget skal være tilgængeligt for flere. Det kan sjældent svare sig i tilfælde, hvor en enkelt person skal have adgang. Hvis du har en speciel kode, som KUN du har brug for, kan det ikke betale sig at få det udviklet som WordPress plugin. Istedet udvikler vi det gerne direkte i dit WordPress-tema.
 • Vælg et fagligt og kompetent bureau
  Dette trin lyder måske indlysende og ganske simpelt – men ofte er det ikke sådan. Det bureau du vælger til at udvikle dit WordPress plugin SKAL have gjort det før, hvis du ønsker at offentliggøre dit plugin på f. eks. WordPress.org, Codecanyon ol. Disse platforme har STORE krav til dokumentation, kodestruktur og funktionalitet før de acceptere dit plugin på deres platforme. Hvis ikke dit valgte bureau har styr på det, kan du ende med en betydelig ekstraregning.

Ønsker du et bud på, hvordan vi løser din specifikke problemstilling, er du velkommen til at kontakte os.

Adtention digitalt bureau miljøbillede

Find det rigtige WordPress plugin til dine behov

Med over 58.000 gratis WordPress plugins, og ikke mindre end 1.500 betalte plugins, kan det være svært at finde præcist dét plugin, du leder efter. Vi anbefaler, at du begynder din søgning på tre af de mest populære platforme.

De tre ovenstående sider har strenge krav, udviklere skal leve op til, før deres WordPress plugins kan publiceres på deres platforme. Ved at vælge et plugin fra én af disse sider, er du sikker på, at du får et kvalitetsprodukt installeret på din WordPress-side.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

backend udvikling video eksempel

Regin – Webudvikler

Regin Lyngsø Webudvikler

Hvad koster det at få udviklet et WordPress plugin?

Inden vi kan tale om prisen for et WordPress plugin, er der tre trin, vi skal afdække.

 • Afdæk markedet for lign. WordPress plugins
  Vi undersøger, om der allerede findes en løsning derude som enten matcher dine kriterier enten helt elelr delvist, som vi kan bruge som grundkode.
 • Undersøg markedet for lign. funktioner
  Udover plugins, findes der også et utal af biblioteker med kode, der allerede er bygget til mange forskellige typer funktioner, som evt. kan anvendes til dit WordPress plugin.
 • Struktur og formålet med dit WordPress plugin
  Er det meningen, at dit plugin skal publiceres på plugin-platforme eller skal det blot bruges på din egen hjemmeside? Alt efter formålet, er der store forskel på kravene til dokumentation m.m og dermed prisen.

Vores timepris er 850 kr ekskl. moms for WordPress plugin udviklning, men kan variere efter, hvor meget tid projektet kræver.

Få estimat på udvikling af dit plugin

Hvorfor skal din løsning udvikles med et WordPress plugin?

Der findes en vigtig hovedregel i WordPress: Rør ikke WordPress’ kernekode!

Det vil sige, at man ikke må bygge om i WordPress’ standardfiler. Gør du det, risikerer du at miste al din kode og de funktioner, koden er bygget op omkring, så snart du opdaterer dit WordPress CMS.

Det slipper du dog let og elegant henover ved at få udviklet et plugin til WordPress. Således kan du tilføje funktioner til din hjemmeside udenom kernen af WordPress – og dermed opdatere dit CMS frit, for koden til dine funktioner er isolerede til dit plugin og kan dermed ikke forsvinde, når du opdaterer.

Dermed kan du også udvide den pågældende funktion på din eller dine kunders WordPress-sider markant uden at ødelægge deres installation.

Backend udvikling

Med backend udvikling kan automatisere dine manuelle processer og spare dig en hel del tid. Dermed kan du fokusere på dine kernekompetencer og din virsomheds ækst. Her kan du læse mere om, hvordan du kan effektivisere med backend udvikling.

Læs mere om backend udvikling

Laravel system

Skal du have lavet en stor, skæddersyet løsning og har du datamængder, der virker en anelse uoverskuelige at håndtere? Så kan Laravel meget vel være den helt rigtige løsning for dig. Vi er specialister i Laravel-udvikling.

Læs mere om Laravel system

WordPress hjemmesider

Langt de fleste hjemmesider er i dag bygget i WordPress, og det er der mere end én god grund til. Vink farvel til fordommene om blogs og standard-skabeloner. Vi har mange års erfaring med WordPress.

Læs mere om WordPress hjemmeside

Skal vi give et bud på udvikling af dit WordPress plugin?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse