Køb hjemmeside der virker

At have en hjemmeside er i dag en selvfølge, og at købe en hjemmeside skal ses som en investering. Men hvad er dit formål med at købe en hjemmeside? Uden et formål, og uden den rigtige partner vil du ikke vide hvilket produkt du modtager og om det overhovedet vil gavne din virksomhed.

Hos Adtention har vi gennem mere end 35 år hjulpet virksomheder med at finde de rigtige løsninger i deres branding og marketing, og rådført et utal af virksomheder i deres digitale løsninger og brug af hjemmesider. Vi vil gerne høre om dine tanker, krav og behov, og komme med vores bedste bud på hvordan vi ville løse din nye hjemmeside.

 • Fremtidssikret og skalérbart
 • Optimeret til markedsføring
 • Nemt at anvende administrativt
 • 35 års erfaring
 • Ingen uforudsete regninger
 • Ingen begrænsninger
Beregn pris på din hjemmeside
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

En hjemmeside lavet af kompetente specialister

At købe en hjemmeside kan være en stor beslutning, og det indebærer meget tid.  Er man ikke selv ekspert, kan det hurtigt virke som et uoverskueligt projekt.

Hos Adtention får du en høj faglighed med kompetente og uddannede webudviklere, med en fastlagt proces for din nye hjemmesider, baseret på 400+ tidligere projekter, som sikrer at hjemmesiden vil komme i mål og både du og vi kan stå inde for resultatet.

Hvis du vælger at købe din nye hjemmeside hos os, vil du blive tildelt en kontaktperson som skal sikre at dit projekt bliver drevet i mål, hvorefter du vil modtage en tidsplan for hvornår du skal sætte tid af, og hvornår vi har sat tid af. Vi vil hele vejen igennem holde dig i hånden og sikre at du ved hvornår de forskellige stadier i hjemmesiden er igangsat.

Efter lancering ejer du den hjemmeside du har købt, og der er ingen binding til os som bureau. Vi bliver et konsulenthus, hvor vi rådgiver og hjælper med eventuel tilføjelser til hjemmesiden. Vi vil altid give et estimat inden vi går i gang med en opgave, så du har et transparent og tydeligt overblik over økonomien forbundet med hjemmesiden.

Læs mere om processen bag hjemmesiden

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Køb hjemmeside med fokus på konventering

Som nævnt tidligere er en hjemmeside en investering, og en investering skal betale sig hjem igen. Derfor er det også vigtigt at den hjemmeside du køber er fokuseret på at genere værdi for din virksomhed.

Når vi opstarter en hjemmeside process definere vi altid formålet med hjemmesiden, formålet kan være opdelt i følgende:

 • Fokus på salg
  En hjemmeside der er bygget decideret til at genere salg og få den besøgende igennem et salgsflow med betaling
 • Fokus på information / Brand
  Er en hjemmeside der fokusere på at hjælpe den besøgende til at finde det information de leder efter hurtigst muligt, og skabe fokus på brandet omkring hjemmesiden
 • Fokus på lead genering
  En hjemmeside der har fokus på at skabe leads igennem flere funnels som eksempelvis kontakt formular, nyhedsbrev, fremsendelse af pris katalog eller lign.

Formålet behøves ikke kun at være en af de ovenstående, men kan sagtens blandes, lad os sige vi ønsker 70% fokuseret på lead generering og 30% på information. Det er dog vigtigt at formålet bliver defineret, fordi ellers vil designeren og udvikleren ikke vide hvordan hjemmesiden skal opbygges eller hvad de skal ligge vægt på af indhold.

Ved at købe en hjemmeside med fokus på konventering, er du sikker på du får værdi for de penge du investere.

Hjemmeside der overholder de nye tendenser

Køber du en hjemmeside ved os, kan du være sikker på at den overholder de nyeste tendenser og standarder indenfor markedsføring, hastighed og udvikling. Med 360 graders rådgivning er vi hele tiden opmærksomme på hvad der bevæger sig i markedet om det er design, tracking, markedsføring eller lign. Det gør at du ikke er bagud med den hjemmeside du modtager fra os og kan følge med den fortsatte og konstante udvikling.

Samtidig kan vi som bureau med over 40 mennesker rådgive dig så snart der sker ændringer du skal være opmærksom på. Om det er GPDR, Google Web Core Vitals eller simple cookie ændringer.

56%

Stigning i Return on Ad Spend (ROAS)

10%

Fald i klikpris (CPC)

17%

Stigning i besøgsvarighed

-24 +

Bounce rate

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Dansani mockup design materiale eksempel

Bjørn – Udvikler

Hvad koster det at købe en hjemmeside?

En hjemmeside kan koste alt fra 10.000 kr. til 500.000 kr. alt efter om det blot er en hjemmeside, om det er et system eller om det er en webshop, eller alle tre ting integreret i samme platform.

Hvis vi tager udgangspunkt i en helt almindelig informationshjemmeside som fokusere på at genere leads igennem 2-3 funnels koster sådan en hjemmeside oftest 24.000 – 38.000 kroner ekskl. moms ved os. Det er inklusiv et designudkast, opsætning af hjemmesiden og et oplæringskursus.

Ønsker du at opgradere din nuværende hjemmeside i stedet for at købe en hjemmeside, kan vi også hjælpe med det. Vores timepris er 850 kr. ekskl. moms, og vi giver altid et estimat på opgaven inden vi starter.

Hvis du leder efter en pris på et større eller mere komplekst system kan vi desværre ikke give en pris her på siden, men vi vil gerne høre mere om projektet og komme med et estimat på at løse det. Det er naturligvis uforpligtende.

Få en pris på din hjemmeside

Køb hjemmeside uden binding som du ejer

Når du køber en hjemmeside er det vigtigt at sikre at du ejer hjemmesiden men også at der ingen binding er på hjemmesiden. Det giver dig en stor mulighed for at kunne flytte leverandør, hvis du føler dig begrænset eller vil prøve nye veje.

Ved Adtention ejer du hjemmesiden efter lancering og der er ingen binding. I stedet vil vi blot agere konsulenthus og hjælpe med videreudvikling og rådgivning omkring din hjemmeside. Hvis du ønsker nye funktioner bygget så vil vi altid give et estimat inden vi påbegynder opgaven så du har et transparent og overskuelig overblik over den økonomi det indebærer. Hvis vi kan se vi overgår tid, vil vi altid melde dette ud inden vi fortsætter.

Vi fakturerer aldrig påbegyndt time, men den præcise tid vi bruger, hvilket vil sige at hvis vi bruger 12 minutter, vil du modtage en faktura på 12 minutter.

Vil du have et bud på din nye hjemmeside?

Hvis du er blevet nysgerrig på et samarbejde med os omkring din hjemmeside eller webshop i WordPress eller Magento er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på en snak med dig om hvordan vi kan hjælpe dig godt og trygt i mål. 

Du kan også udregne et estimat på dit projekt herunder. Det er 100% gratis og uforpligtende. 

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Køb hjemmeside inklusiv hosting

Sikre dit næste køb af hjemmeside

Køb hjemmeside i WordPress