WordPress eksperter, i Jylland af alle steder? Jep!

Med +30 års samlet erfaring og +300 hjemmesider udviklet i WordPress tillader vi, med lidt jysk ydmyghed – at kalde os selv for wordpress eksperter. Vi har bygget alt fra digitale visitkort, til store og komplekse systemer med integrationer til både internt software og eksterne systemer i WordPress.

Når vi på den måde trutter i egen trompet og kalder os selv for wordpress eksperter er det egentlig blot for at sige, at vi har erfaringen til at levere høj standard i både foranliggende rådgivning og den bagvedliggende løsning. Om det er forbedringer nu og her eller helt forfra er vi sådan set ligeglade med, WordPress er hjemmebane uanset.

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

En wordpress løsning
skræddersyet til din forretning

Mobilvenlig hjemmeside design Dansani

Hos Adtention tilbyder vi 360-graders rådgivning. Inden du bliver rundtosset over klichéen, så betyder det blot, at vi tænker markedsføring, design og udvikling som tre sider af samme sag, og derfor helst skal holdes under ét tag. Det øger nemlig sandsynligheden for, at du kan komme det lille, men uhyre vigtige, skridt foran dine konkurrenter.

Uanset om du har brug for hastighedsoptimering, en mere SEO-venlig hjemmeside, en specialudviklet løsning, et opdateret design eller effektiv markedsføring af hele butikken, så har vi helt sikkert en god idé til hvordan. 

Alle digitale kompetencer i ét hus, sammenlagt med vores selvproklamerede status som wordpress eksperter gør, at du får adgang til en lang række ganske fornuftige synergier. Du skal nok i virkeligheden betragte os mindre som leverandør af digitale ydelser, og mere som din digitale sparringspartner ud i alt, hvad der kan styrke din forretning og tilstedeværelse on- som offline.

I vores løsninger tænker vi nemlig ikke kun, hvad vi helt konkret skal udvikle, men i høj grad også hvordan vi bedst skaber værdi, hvordan vi tilpasser designet og ikke mindst, hvordan vi sammen får mere ud af din markedsføringsindsats. Kald det digital forretningsudvikling, hvor du ikke behøver at bruge kræfter på det. Vi hjælper med alle størrelser af virksomheder til alle behov.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Få en fast wordpress konsulent tilkoblet din virksomhed

Har du sagt ja tak til os som din nye WordPress samarbejdspartner, siger du også  ja til din helt egen WordPress ekspert og projektleder hos os. Begge sidder klar bag skærmen med kompetent rådgivning og sparring, når nye idéer skal trykprøves, uden at du nødvendigvis behøver at punge ud for en månedlig supportaftale. Vi kan nemlig godt lide at gå transparent til værks.

Er du kunde hos os, kan du spørge om hvad som helst og tilmed forvente et kvalificeret svar uden at skulle betale ekstra. Og ved vi noget, du bør vide, som eksempelvis en snarlig lancering af vigtig sikkerhedsopdatering til WordPress, så er du den første vores wordpress konsulent ringer til. Vi vil gøre alt, hvad der skal til, for at du kan komme det vigtige mulehår foran dine konkurrenter. Her får du løbende WordPress support så du er i trygge hænder hele tiden.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

WordPress eksperter med udelt fokus på helheden

Når vi beskriver os selv som WordPress eksperter handler det mest af alt om at sætte præcise ord på den brede erfaring og know-how indenfor WordPress, vores team helt objektivt besidder. For disciplinen i WordPress er bred og kræver bredde.

WordPress er ikke blot et content management system til at designe flotte hjemmesider i, men et helt økosystem af software og funktioner, som kan sammensættes på kryds og tværs til stærke individuelle løsninger, præcist tilpasset din virksomheds digitale virkelighed – og fremtid især.

Speaking of, så er det altid med fremtiden for øje, at vi udvikler og designer vores løsninger. Vigtige faktorer som SEO, indlæsningshastighed, konvertering, markedsføring, udviklingsmuligheder mm. tænkes naturligt ind fra starten af. Som i øvrigt altid begynder med en workshop, hvor vi nøje gennemgår det, der skal udvikles helt ned i mindste detalje.

Workshoppen munder ud i en kravspecifikation, som er og bliver projektets rygrad og rettesnor. Den forpligter gensidigt, så vi sammen kan levere på alle aftalte parametrer.

Kravspecifikationen udarbejdes altid af en af vores wordpress eksperter, så vi sikrer, at den indeholder alt det aftalte ift. udvikling og tekniske krav mm. Bag kravspecifikationen ligger både en helhedsbetragtning samt internt og tung faglig diskussion om valg af den rigtige løsning. Altsammen for at vi kan indfri både dine forventninger, og egen høje standarder for ordentlig og ansvarlig webudvikling,

Hos os vil du ikke kun få adgang til en, men et helt team af wordpress eksperter, som alle vil programmere deres ypperste for at hjælpe og understøtte din forretning. En ting er sikkert og vist, de gør det dygtigt og med baggrund i mangeårig erfaring. Desuden er flere hoveder altid bedre end et. 

Udregn pris på din hjemmeside
Adtention digitalt bureau miljø billede

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Sådan videreudvikler vi din WordPress hjemmeside 

Er du allerede den lykkelige ejer af en WordPress hjemmeside, men ønsker at løfte niveauet til næste for at skabe en visuel identitet, så har vi de perfekte udviklere til jobbet. Men først skal vi lige afholde et opstartsmøde, hvor alle rettelser såvel som tekniske udfordringer lægges til fuld skue for alle. Det er vigtigt, at vi vender alle aspekter, gode som dårlige, for at vi kan levere den korrekte rådgivning til jeres WordPress side. 

Her skal vi venligst, men bestemt bede om fuld og uhindret adgang til systemet bag i form af FTP- og administratoradgang. På den måde kan en af vores wordpress eksperter nøje kan gennemgå systemet for at verificere, at de aftalte rettelser og/eller nye features rent faktisk har digital gang på jorden, og om der eventuelt gemmer sig skjulte udfordringer, som vi skal være opmærksomme på, før at vi skriver og knækker koden. Vi påbegynder ikke en opgave uden først at have tjekket motorrummet. Sådan er vi så principfast skruet sammen og på den måde får du også mere konkurrencedygtige priser på et samarbejde med os.

Når en af vores wordpress eksperter har gennemgået hjemmesiden lander et oplæg til løsningen på dit bord. En komplet løsning med en plan og pris på, hvordan vi vil videreudvikle på hjemmesiden. Under vores gennemgang finder vi ofte små forbedringspunkter, som også tages med i oplægget. Venligst bemærk, at gennemgangen er indeholdt i prisen og tilmed uforpligtende. Vi gør det ikke kun for din, men ligeså meget for vores egen skyld. Det gør det nemlig meget nemmere for os at levere et ordentligt slutprodukt som du kan være glad for i mange år.

Adtention digitalt bureau miljøbillede

Har du brug for et godt bud på løsning?

Så behøver du blot at klikke rødt forneden og så videre. Vi lover, at det er en 100% uforpligtende snak, og sandheden er i virkeligheden også, at vi altid er klar på en god og gratis snak om, hvordan vi med vores digitale tæft kan hjælpe dig i mål med dit projekt – lige meget om det er en ny wordpress hjemme eller en gammel hjemmeside.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse