Erfarne wordpress eksperter

Med sammenlagt 30 års erfaring og 300+ hjemmesider udviklet i WordPress kan vi vidst godt med ydmyghed kalde os selv for wordpress eksperter. Vi har nemlig hjulpet med at bygge store og komplekse systemer i wordpress men også mindre hjemmesider til at vise information omkring en virksomhed.

Når vi kalder os selv wordpress eksperter indbære det ikke kun den udvikling vi foretager har en høj standard, men også at vi supplere med de rigtige løsninger og den rigtige rådgivning på baggrund af vores erfaring. Vi kan hjælpe dig både hvis du har en hjemmeside i WordPress på forhånd du skal have viderudviklet eller skal have opbygget en ny hjemmeside. 

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

En skræddersyet wordpress løsning til dine behov

Hos Adtention tilbyder vi en 360 graders rådgivning, da vi både har markedsføring, design og udvikling under samme tag. Det betyder at du får adgang til en stor mængde viden til at komme foran dine konkurrenter, og hvis du har brug for hastighedsoptimering, en mere seo venlig hjemmeside, en specialudviklet løsning eller et opdateret design kan vi hjælpe dig med en skræddersyet løsning til netop dine behov. 

At vi har disse services i samme hus sammenlagt med vi er wordpress eksperter giver mange synergier som gør at vi kan understøtte din hjemmeside eller webshop på en helt anden måde end mange andre kan. I vores løsninger tænker vi nemlig ikke kun hvordan vi skal udvikle det, men hvordan det der skal udvikles skaber værdi, hvordan vi tilpasser designet og ikke mindst får mere ud af din markedsføringsindsats som en del af din digitale forretningsudvikling.

Det vil sige at vi kan både hjælpe med at finjustere de små detaljer, men også bygge tungere specialudviklet løsninger til din WordPress installation.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

WordPress eksperter der fokusere på helheden

Når vi beskriver os selv som wordpress eksperter handler det meget om den erfaring og ekspertise vi har, men ikke kun indenfor WordPress men alt det wordpress indebærer. WordPress består nemlig ikke kun enkeltstående af design, udvikling eller markedsføring men en kombination af dem alle. Det vil også sige, at når vi udvikler en hjemmeside eller foretager viderudvikling så tænker vi ikke kun udviklingen ind i det men også design, SEO regler, hastighed, konventering ol. Vi ser din wordpress hjemmeside som en helhed, og de forbedringer der bliver foretaget skal give værdi. 

Inden opstart af en opgave afholder vi altid en workshop hvor vi gennemgår det der skal laves ned i mindste detalje, hvortil der vil blive udarbejdet en kravspecifikation for at sikre dig men også os i at vi kan levere det ønsket resultat. Kravspecifikationen vil altid blive udarbejdet af en af vores wordpress eksperter for at sikre at den overholder de rigtige punkter iht. udviklingen og de rigtige termer. Under udarbejdelsen af kravspecifikationen kigger vi også på helheden og diskutere internt hvilket lønsinger der vil være de rigtige at vælge for at vi overholder vores egen høje standard, og hvordan det skal bygges.

Hos os vil du ikke kun få adgang til en wordpress ekspert, men et team af wordpress eksperter som alle kan hjælpe og understøtte med de rigtige løsninger på baggrund af erfaring fra forskellige type hjemmesider, og flere hoveder er altid bedre end et. 

Udregn pris på din hjemmeside
Adtention digitalt bureau miljø billede

En fast wordpress konsulent tilkoblet din virksomhed

Hvis du anvender WordPress som system, vil du efter samarbejdsindgåelse med os få tildelt en WordPress konsulent og projektleder som sidder internt på vores lokation i kolding. Du kan anvende begge til at få rådgivning og sparring af eksempelvis om nye ideer kan lade sig gøre uden du skal betale for en support aftale hver måned. Vi har nemlig et meget transparent tankesæt, så længe du er kunde ved os får du fordele uden at skulle betale ekstra. Vi vil eksempelvis udsende en mail til alle vores wordpress kunder hvis der kommer en ny opdatering til WordPress som har en sikkerhedsopdatering for at gøre opmærksom på det.

Det gør at du kan få den sparring og rådgivning du har behov for, af en wordpress konsulent til at kunne komme foran dine konkurrenter. Vi hjælper også gerne med nye ideer og tiltag, på baggrund af den erfaring og viden vi har.

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Hvordan håndtere vi viderudvikling?

Har du allerede en wordpress installation i forvejen som du ønsker at få viderudviklet kan vi også hjælpe med det. Der vil blive afholdt et opstartsmøde omkring de rettelser og eventuelle tidligere problemer du har haft med din wordpress eller tidligere bureau, her vil vi oftest spørger om adgang til din hjemmeside både i form af FTP og administrator adgang. Efter mødet vil en af vores wordpress eksperter gennemgå din hjemmeside for at se om de punkter der skal udvikles er mulige, og om der eventuelt er andet vi skal være opmærksom på i systemet. Vi opstarter aldrig en opgave uden at have kigget i motorrummet først.

Efter en af vores wordpress eksperter har gennemgået hjemmesiden, vil vi komme med et oplæg med pris på hvordan vi vil viderudvikle på hjemmesiden. Under vores gennemgang finder vi ofte små forbedringerpunkter som vi også tager med i oplægget, som kan give brugeren en bedre oplevelse. Gennemgangen som en af vores wordpress eksperter foretager er gratis og uforpligtende eftersom vi gør det både for din men også vores skyld for at sikre vi kan levere et ordenligt produkt.

Efter accept på vores tilbud vil du få tildelt en wordpress konsulent og en projektleder som derefter sørger for at drive løsningen i mål.

Adtention digitalt bureau miljøbillede

Skal vi give et bud på en løsning til dig?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse