Udvikling af webapp til en samlet løsning

Webapp (PWA) er blevet et af de store buzzwords, og det er med god grund. Webapps gør det muligt at bygge cross-platform-systemer på samme kodebase, hvilket betyder at det ikke længere er nødvendigt at bygge adskilte applikationer til de forskellige styresystemer som I anvender. Det giver jer ikke kun øget effektivitet, men også fordele når det kommer til økonomi og sparet tid. 

I alt sin enkelthed betyder webapp at ens web-applikation(hjemmeside) bliver gjort tilgængelig som et program/app på de enheder der ønskes understøttet. Det betyder at hvis man ændrer skriftstørrelsen på ens hjemmeside, vil selvsamme ændring også ske på jeres apps, både på computer, telefoner og tablets.

Hos Adtention arbejder vi også med webapps, og anbefaler det i mange tilfælde til vores kunder, da det giver øget fleksibilitet, og sikrer et ensartet udtryk når det kommer til design. Vil du vide mere? Læs med nedenfor og bliv klogere på web-apps

  • Ingen binding
  • Kompetente udviklere
  • 300+ udviklingsprojekter
  • Fokus på kvalitet og effekt
  • Transparente processer
  • Fast dialog og rapportering
Kontakt os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Web app – en vigtig del af dine kunders rejse og oplevelse

Med en webapp kan du give dine kunder den komplette oplevelse ved at være tilgængelig på alle de medier og enheder de benytter. Dine kunder vil kunne installere din hjemmeside/webshop eller service som en del af deres iPhone, android, tablet eller computer.

Der findes mange eksempler på virksomheder som benytter en web-app med stor succes – eksempelvis Facebooks Messenger, Boozt, Verisure eller Slack. Deres webapp er blevet en del af måden hvorpå vi bruger deres systemer, om det er gennem hjemmesiden, en mobil-app eller computerprogram.

Der er mange fordele ved at anvende en webapp i modsætning til blot at have en hjemmeside. Fordelene kan have mange årsager, både funktionsmæssigt i form af tilgængelighed eller anvendelse af enhedens funktioner, men også i forhold til hvordan du kan bruge forskellige markedsføringsværktøjer.

Igennem en webapp vil den besøgende ikke blot kunne “lukke” vinduet ned og glemme jeres hjemmeside, fordi applikationen altid vil være synlig på kundens startskærm eller enhed, og yderligere vil det være muligt at sende push-notifikationer til dine kunder direkte gennem deres telefon.

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Hvornår bør man anvende en web-app?

Der kan være mange årsager til at man ønsker en webapp. Det kan være at applikationen skal anvendes internt eller eksternt i ens virksomhed, den kan være kundeorienteret eller et salgsværktøj. 

Lad os antage du har en service virksomheder hvori du har ansat konsulenter. Konsulenterne har brug for at vide hvilke kunder de skal håndtere på hvilke dage, og samtidig også kunne behandle kunden i form af dataudfyldelse. Her vil en web-app være den perfekte løsning, fordi konsulenterne kan installere denne applikation både på deres iPad eller iPhone, og samtidig også tilgå hjemmesiden på deres computer når de kommer tilbage til kontoret.

En webapp kan benyttes om det er en webshop, platform, service eller noget helt andet der drives. Du skal dog være opmærksom på værdiskabelsen inden du begynder på udviklingen af en webapp, eftersom det er dyrere at udvikle end en almindelig hjemmeside. Forarbejdet har altså et stor betydning – men det hjælper vi dig selvfølgelig med, så du får det mest skarpe og gennemtænkte resultat. 

Vi vil altid anbefale at du får din idé udviklet som en webapp, fremfor det vi kalder en native app, i hvert fald når det er muligt. En native app er nemlig en applikation bygget specifikt til det enkelte styresystem, for eksempel kun til iOS. 

Er du i tvivl om du skal have udviklet en web-app fremfor blot en hjemmeside, så vil vi gerne hjælpe med rådføre og og give vores besyv på din case.

Kontakt os

En webapp skal give din virksomhed værdi

Prisen på en webapp er højere i forhold til en almindelig hjemmeside eller web-applikation, da der skal tænkes flere faktorer, teknologier og brugerflader ind. Derfor er det også vigtigt at få klarlagt hvordan denne løsning kommer til at skabe værdi i din virksomhed, eller om en hjemmeside vil være tilstrækkeligt til den løsning I søger.

I et opstartsmøde med Adtention vil vi hjælpe med at klarlægge brugerens rejse, og om denne teknologi overhovedet er nødvendigt for jeres målgruppe, og hvilke type konverteringer den kan bidrage med.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Signe – Projektleder i Web

Hvad koster det at få udviklet en webapp?

Det kan være svært at give en konkret pris på en web-app, eftersom opgavetyperne er meget forskellige fra webshops, til administrative systemer og platforme. Der findes selvfølgelig heller ikke to virksomheder der er ens, og derfor skal jeres løsninger heller ikke være det.

Årsagen til at vi ikke blot kan fremvise en “all-round”-pris er oftest fordi:

  • Vi ikke kender til kravene på din case på nuværende tidspunkt 
  • Vi eller du som kunde ved ikke hvornår en app’en er færdigudviklet og hvad der er MVP(minimal viable product) eller hvilke faser vi skal igennem 

Vi vil gerne give et uforpligtende estimat på hvad det vil koste at lave webapp hos os, på baggrund af jeres tanker og idéer. Efter dette måde kan vi svare på “Hvad koster en webapp?” til jeres individuelle case.

Hvis du heller ikke er helt sikker på hvilken type app du skal have udviklet, hjælper vi gerne med at rådføre om selvsamme, så vi har et godt, fælles udgangspunkt.

Hvordan virker en web app?

En webapp fungerer stort set på samme måde som det vi i fagtermer kalder en native app. Alt efter dine krav, vil dine kunder både kunne benytte din webapp i browseren, eller installere den som en applikation på deres telefon eller computer. 

Der findes mange måder at lave en webapp på, men den hyppigste brugte er det der hedder PWA(Progressive Web App) hvor ens besøgende kan tilføje applikationen som bogmærke på hjemskærmen, hvortil ens styresystem vil åbne applikationen i browseren.

Hvilke muligheder har jeg med en webapp?

Som nævnt tidligere, er en webapp markant billigere at udvikle end native apps. Det gør også at der er nogle begrænsninger i forhold til hvad man kan tilgå på brugerens styresystem – for eksempel GPS, interagere med andre apps, fingerskanner og lignende. Yderligere skal man også være opmærksom på at webapps kræver det at brugeren har internet, hvorimod native apps kan fungere i offline tilstand.

 

Skal vi give et bud på din web app?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit udviklingsprojekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Hvad er en webapp?

En webapp er en applikation som er programmeret ligesom en hjemmeside/web applikation. Web applikationen kan derefter omdannes til individuelle applikationer til forskellige enheder ligesom iOS, Android eller et computerprogram baseret på samme kodebase.

Det gør en webapp fleksibel og omkostningsbesparende, hvis ens koncept er afhængig af både en hjemmeside og en eller flere mobil apps, der kan fremvise de samme funktioner, data og indhold. Alt efter hvordan ens webapp bliver udviklet, vil ændringer/tilføjelser på ens hjemmeside også bliver tilpasset på de forskellige applikationer der hører til. Kunden ser altså en ensartet og strømlinet virksomhed, lige meget hvilken platform de er på.

På den måde, vil det ikke længere være nødvendigt at have forskellige applikationer, alt efter hvilket styresystem dine kunder benytter – alt er samlet ét sted.