Erfaren WordPress bureau med stor erfaring

Leder du efter et kompetent og transparent wordpress bureau, så er har du fundet det rigtige sted. Vi kan nemlig hjælpe dig med både viderudvikling eller optimering af en nuværende wordpress hjemmeside, samt udvikle en helt ny hjemmeside hvis behovet skulle være der. Vores udviklere sidder internt på vores lokation i Kolding, hvor du vil få tildelt en fast udvikler og projektleder for at sikre en nem og hurtig process.

Vi har igennem tiden hjulpet virksomheder med at bygge både små og store wordpress hjemmesider, administrationsystemer, intranet, integrationer til 3. parts og plugins. Sammenlagt har vi over 30 års erfaring indenfor WordPress, og med alle de forskellige løsninger vi har lavet igennem tiden, gør det at vi kan komme ind og hjælpe jer med at vælge de rigtige løsninger til de tanker og ønsker i har.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Beregn pris på ny hjemmeside

Et WordPress bureau der har fokus på det tekniske

En WordPress hjemmeside består som standard af 3 niveauer af kode: tema, plugins og rest api. Hvor teamet anbefales at indeholde hjemmesidens design og funktioner til slutbrugeren og plugins skal indeholde særskilte funktioner som eksempelvis kan hjælpe en administrativ i systemet og API bliver anvendt af eksterne aktører. Hvis ikke din WordPress hjemmeside opbygges korrekt udfra WordPress retningslinjer og strukturer så vil du på sigt løbe panden mod en mur og din hjemmeside vil være på lånt tid før du vil opleve problemer med hastigheden, opdateringer eller viderudvikling.

Som dit wordpress bureau har vi stort fokus på at netop det ikke sker, og de løsninger vi udvikler overholder både wordpress men også vores egne standarder. Om vi skal viderudvikle en hjemmeside, eller opbygge en ny sørger vi for at det tekniske fundament er bygget udfra WordPress retningslinjer og fuld integreret med et hurtigt og brugervenligt design. Samtidig ejer du hjemmesiden vi bygger, så du altid er sikret i at kunne beholde den løsning der er lavet.

Læs mere om hvorfor du skal vælge wordpress

Hvad kan vi tilbyde som dit wordpress bureau?

sfsfgsdfg

Et WordPress bureau med integreret design og markedsføring

Hos Adtention tilbyder vi 360 graders løsninger og rådgivning, hvilket adskiller os fra andre wordpress bureauer. Når vi bygger hjemmesider fokusere vi ikke kun på udviklingen, men at der er mange elementer der skal give en større synergi i samspillet mellem UX design, udvikling, markedsføring. 

Allerede ved design udkastet vil vi eksemepelvis tænke SEO struktur og konverteringsoptimering ind, for at sikre at hjemmesiden vil performe udefra din målgruppe og den eventuelle markedsføringsindsats du har og de målsætninger du har opsat. 

En hjemmeside er nemlig ikke bare en hjemmeside, rent udviklingsmæssigt skal den overholde mange forskellige parametre som sikkerhed og optimering udfra googles retningslinjer, hastighed, cookies, brugervenlighed og meget mere. Det er også derfor det er afgørende hvem der skal lave ens hjemmeside alt efter hvad formålet er og hvor længe den løsning der bliver lavet holder og kan følge med på den udvikling ens virksomhed har.

Hos Adtention kan du være sikker på at vi tænker mange af disse faktorer igennem når vi skal bygge eller videreudvikle en hjemmeside, samt du ejer alt der bliver lavet så du altid er sikker på at kunne gøre det du vil med din hjemmeside og du ikke er afhængig af os som dit wordpress bureau.

Udregn pris på din hjemmeside
Adtention digitalt bureau miljøbillede

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Hvad koster wordpress udvikling ved os som bureau?

Det kan være svært at give en præcis pris på hvad wordpress udvikling koster, da det kommer meget an opgaven der skal løses og hvor mange timer der skal anvendes. Som standard tager vi 850 kr. ekskl. moms i timen som wordpress bureau, men her gør vi det anerledes end mange andre fordi vi fakturer ikke for hvert påbegyndt time, men den aktuelle tid vi anvender. Hvilket vil sige, at hvis en opgave tager 30 minutter vil det koste 425 kr. Vi vil altid på forhånd estimere en opgave så der aldrig vil komme skjulte regning fra os. 

Vi har som primært 3 forskellige måder vi driver en process på som består af:

 • Time basis
  Det er oftest anvendt til mindre opgaver, hvor vi estimere opgaven på forhånd og efter accept vil begynde at foretage udviklingen og registrere den tid der bliver anvendt som vil blive faktureret sidst på måneden.
 • Projekt pris
  Anvendes ved større nye projekter, hvor giver en fast pris på projektet samt en kravspecifikation for at sikre begge partere.
 • Kontinuerlig udvikling
  Anvendes hvis du har brug for kontinuerlig udvikling hver måned på din hjemmeside eller webshop. Ved kontinuerlig udvikling vil timeprisen kunne ændre sig markant

Inden opstart af et samarbejde vil vi altid have et opstartsmøde som er helt uforpligtende hvor vi går mere i detaljer omkring hvad du ønsker at få lavet. Hvis du allerede har en nuværende hjemmeside som du ønsker forbedret eller viderudviklet skal vi oftest have adgang til din nuværende wordpress for at sikre vi kan hjælpe dig med udviklingen og for at kunne give et mere nøjagtigt estimat.

Er du interesseret i at høre mere, så kan du kontakte os på knappen herunder hvortil vi vil indkalde til et opstartsmøde og vise mere om hvad vi kan som dit wordpress bureau.

Vores hjemmeside proces

Hvorfor WordPress?

WordPress er en af de mest udbredte systemer og har på sit højste været anvendt på 30% af verdens hjemmesider. Og det er bestemt ikke uden grund. WordPress er en af de mest fleksible hjemmeside løsninger(CMS) der findes. Fordelen ved WordPress er, at der findes mange hjælpeværktøjer til at få opsat en hjemmeside hurtigere som gør det billigt og effektivt. Andre systemer vil det måske tage 200 timer at opsætte en hjemmeside, hvor i WordPress kan det gøres på 50 timer. Du  får også som administrator af systemet et fleksibel og brugervenligt system hvor du kan styre det meste af indholdet selv, uden at være afhængig af et wordpress bureau.

Samtidig med at det er besparende, har WordPress 1.000.000 udviklere koblet på verden over, som alle hjælper med at optimere og forbedre systemets grundkode men også forbedringer i form af plugins og sikre at systemet hele tiden følger de nyeste trends. Ligeledes kan du 

WordPress startede oprindeligt som et blog netværk tilbage i 2003, hvilket gjorde at de fokuserede meget på systemet skulle være SEO optimeret for at disse blogs blev fundet på søgemaskinerne. Samtidig med at det er blevet viderudviklet til at kunne anvendes til mere end blot blog forsat de med at fokusere på SEO strukturen. 

Så hvis du vil have en hjemmeside der er billig, hvor SEO grundlaget er højt og et system der er utrolig fleksibel og ikke begrænset, så vil vi helt bestemt anbefale WordPress.

Skal vi være dit nye wordpress bureau?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din hjemmeside pris
Indholdsfortegnelse

Hvorfor vælge et wordpress webbureau fremfor en freelancer?

Der er flere fordele ved at vælge et wordpress webbureau, som består af man får adgang til en højere mængde viden og ressourcer samt forskellige kompetencer. Det skaber en større mulighed for dig som virksomhed for at komme foran dine konkurrenter. Herunder kan du se 4 fordele ved at vælge et wordpress bureau:

 • Udviklingshastighed
  Det kan være svært for en freelancer at følge med på alle nye teknologier, hvorimod at der eksempelvis ved os er 36 specialister fordelt med viden indenfor design, udvikling, markedsføring. Hvilket også betyder at laver Facebook et nyt intiativ som eksempelvis facebook pixel API, vil vi hurtigt vide det og kunne understøtte løsningen, hvor en freelancer har flere bolde og ikke altid vil kunne understøtte i samme hast.
 • Sygdom
  Hvis der sker sygdom ved os vil der altid være redundans som gør at en anden udvikler vil kunne overtage opgaven så din forretning oplever stilstand på det der skal udvikles. Hvis du eksempelvis havde en freelancer som blev syg i 1-2 uger, vil der opstå ventetid, fordi ingen andre vil kunne overtage opgaverne.
 • Komplet rådgivning
  Det er nemmere for et wordpress webbureau at kunne yde en komplet rådgivning hvis du skulle have spørgsmål til yderligere punkter omkring din hjemmeside som markedsføring, seo, konvertering eller andet, eftersom vi har det hele inhouse. Ved Adtention har vi 7+ udviklere siddende, som alle arbejder med forskellige wordpress løsninger hvilket gør vi har en bred vifte af løsninger vi tidligere har lavet som vi kan drage erfaring fra.
 • Kompetencer
  Du kender sikkert sætningen “Du kan ikke være ekspert i alt”, og har måske selv prøvet at have for mange kassetter på, det gør at ens fokus bliver spredt og kvaliteten formindskes. I et digitalt bureau som vores, har vi opdelt vores roller, så folk kan uddanne sig videre i det de er gode til, så vi har specialister indenfor forskellige felter, istedet for at være “blæksprutter”.