Erfarent WordPress bureau
til deres tjeneste

På udkig efter et kompetent wordpress bureau med transparente processer og dygtige udviklere og designere? Look no further. Vi ved rent faktisk noget om udvikling af hjemmesider. Om det er fra bunden, om det er viderudvikling, om det er optimering af en nuværende wordpress hjemmeside er vi sådan set ligeglade med, det skal bare give mening for alle parter. Men så er vi også leveringsdygtige i solide løsninger på de fleste af dine digitale udfordringer og platforme – altid med én fast udvikler, designer og projektleder knyttet på projektet.

Resumeet tæller efterhånden over 300 projekter. Små og store wordpress hjemmesider for store og små brands, administrationsystemer, intranet, og en hulens masse integrationer til 3. parts-plugins. Altsammen fordelt over sammnenlagt 30 års hands-on erfaring med WordPress. Pitch slut.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Få et oversalg på en ny hjemmeside
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Mød et WordPress bureau, som nørder det tekniske

Som standard består en WordPress hjemmeside af 3 niveauer af kode: tema, plugins og rest API. I den perfekte treenighed skal temaet indeholde hjemmesidens design og funktioner rettet mod slutbrugeren, plugins skal indeholde administrative funktioner og API laget forbindelser til eksterne applikationer og aktører. Hvis ikke en WordPress hjemmeside opbygges strukturelt korrekt ud fra gældende retningslinjer, vil man på sigt rende ind i problemer med hastighed, opdatering, sikkerhed eller videreudvikling.

Bliver vi dit WordPress bureau lover vi fuld fokus på, at netop dét ikke sker. De løsninger, vi udvikler, overholder både WordPress’ guidelines men også vores egne interne standarder. Om vi skal videreudvikle en hjemmeside, eller opbygge en ny, sørger vi for at det tekniske fundament er i orden og fuld integreret i et hurtigt og brugervenligt design. Samtidig sikrer vi, at du får fuld kontrol over en  hjemmeside, der fremtidssikret i det omfang, det er teknisk muligt.

Hvorfor wordpress?

Hvad kan et kreativt WordPress bureau tilbyde din forretning?

Disciplinerne er mange og løsningsmulighederne ditto, men koden er altid bundsolid

Et WordPress bureau med integreret design og markedsføring

Hos Adtention tilbyder vi 360-graders løsninger og rådgivning, hvilket i de fleste tilfælde adskiller os fra andre wordpress bureauer. Når vi bygger hjemmesider fokuserer vi ikke kun på udviklingen, men også på at skabe optimal synergi i samspillet mellem UX design, udvikling og markedsføring.

Allerede ved designudkastet vil vi eksempelvis tænke SEO-struktur og konverteringsoptimering ind, for at sikre, at hjemmesiden performer maksimalt i forhold til din målgruppe, den eventuelle markedsføringsindsats og de målsætninger, du har opsat for din forretning.

En hjemmeside er nemlig ikke bare en hjemmeside. Rent udviklingsmæssigt skal den overholde mange forskellige parametrer som sikkerhed, optimering ift. googles retningslinjer, hastighed, cookies, datasikkerhed, brugervenlighed og meget mere. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige partner til at bygge din nye hjemmeside, så du er sikker på, at løsningen holder og kan følge med i udviklingen både eksternt og internt i din virksomhed.

Med Adtention i dit ringhjørne kan du være sikker på, at vi tænker disse faktorer ind, når vi skal bygge eller videreudvikle en hjemmeside. Vi garanterer også, at du får fuld ejerskab over alt, der bliver lavet. På den måde er du ikke stavnsbundet til ét specifikt WordPress bureau og kan du stort set gøre hvad du vil med din hjemmeside.

Udregn pris på din hjemmeside
Adtention digitalt bureau miljøbillede

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Hvad koster det at gøre os til dit WordPress bureau?

Uden en konkret briefing er det naturligvis vanskeligt, endda lodret umuligt, præcist at give dig en samlet fast pris på, hvad wordpress udvikling koster, og hvor mange timer, vi skal bruge. En WordPress udvikler hos os koster som standard 850 kr. i timen ex moms. Da vi er et WordPress bureau lidt ulig andre, fakturerer vi ikke per påbegyndt time, men udelukkende for anvendt tid. Helt ned på minuttet. Tager en opgave 30 minutter koster det 425 kr., færdig arbejde. Du modtager desuden et kvalificeret prisestimat inden opgavestart, så du får det fulde overblik og ingen skjulte regninger.

Hos Adtention har vi som udgangspunkt tre forskellige afregningsmetoder, der hver især er skræddersyet til forskellige typer opgaver og kunder:

 • På timebasis
  Den mest fornuftige afregningsform til mindre opgaver, hvor vi estimerer opgave og budget på forhånd, og efter accept, påbegynder udviklingen med stram tidsregistrering, som du har fuld adgang til. Vi fakturerer sidst på måneden.
 • Samlet projektpris
  Vi udregner en fast pris på baggrund af en præcis projektbeskrivelse, briefing og kravspecifikation. Ideelt ved større, nye projekter, hvor fuld gennemsigtighed er vigtig for alle parter.
 • På månedsbasis
  En god løsning, hvis du har behov for løbende udvikling og teknisk backup på hjemmeside eller webshop. Vores standardtimepris vil naturligvis blive lavere alt afhængig af aftalens natur.

Før vores samarbejdet starter officielt vil vi altid afholde et opstartsmøde som er helt uforpligtende, hvor vi går i detaljer omkring projektets detaljer og hvad du ønsker skal ske. Hvis du allerede har en nuværende hjemmeside, som du ønsker forbedret eller viderudviklet kan det ske, at vi beder om adgang til din nuværende CMS løsning for at kunne give dig et mere præcist prisestimat.

Er du interesseret i at høre mere? Så er dit nye WordPress bureau kun et par klik væk lige nedenfor.

Vores hjemmesideproces

Hvorfor er en WordPress løsning en rigtig god idé?

WordPress er en af de mest udbredte systemer og lå på sit højeste bag 30% af verdens hjemmesider. Bestemt ikke uden grund. WordPress er stadig en af de mest fleksible og brugervenlige hjemmeside løsninger (CMS) på markedet. Ikke mindst fordi der med WordPress følger massevis af nyttige hjælpeværktøjer som gør, at man kan udvikle en hjemmeside hurtigere, billigere og mere effektivt. Hvor det tager 200 timer at opsætte en hjemmeside i andre systemer, kan det i WordPress gøres på 50 timer. Som administrator af systemet får du desuden adgang til et fleksibelt og brugervenligt system, hvor du kan styre det meste af dit content selv, uden at være afhængig af dit WordPress bureau.

Udover besparelser i verdensklasse, har WordPress også mere end 1.000.000 udviklere verden over, som alle hjælper med at optimere og forbedre systemets grundkode og forbedringer af plugins, så systemet hele tiden følger de nyeste trends og teknologier.

WordPress startede oprindeligt som et blognetværk tilbage i 2003, og gjorde en dyd ud af, at systemet var SEO optimeret for at blogs i netværket kunne findes på søgemaskinerne. Sideløbende blev WordPress viderudviklet til at kunne meget mere end blot blogs.

Så hvis du er i markedet efter et system til din hjemmeside, der er billigere at udvikle i, hvor SEO grundlaget er i orden, og som samtidig er utrolig fleksibel og uden begrænsninger, så giver vi WordPress vores varmeste anbefalinger.

Skal vi være dit nye wordpress bureau?

Er du blevet lidt småtændt på idéen om at lade Adtention varetage dit projekt, så kontakt os hellere end genre. Vi lover det er 100% uforpligtende, og at vi altid er klar på en faglig velfunderet snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit webprojekt.

Kontakt os Beregn din hjemmeside pris
Indholdsfortegnelse

Hvorfor vælge et WordPress webbureau fremfor en freelancer?

Der er mange fordele ved at vælge et WordPress webbureau. Udover adgang til en større mængde viden og ressourcer og en bred vifte af seniorkompetencer, giver det også virksomheder mulighed for at komme foran konkurrenterne. Der er oven i købet flere fordele ved at vælge et wordpress bureau:

 • Udviklingshastighed
  Det kan være svært for en freelancer at følge med på alle nye teknologier. Hos Adtention sidder der 36 specialister med viden indenfor design, udvikling, konceptudvikling og markedsføring. Laver Facebook et nyt intiativ som f.eks. Facebook pixel API, ved du det, når vi ved det, og vi kan hurtigt omstille dit digitale setup til den nye virkelighed.
 • Sygdom stopper os ikke
  Bliver din Adtention-udvikler skidtmads, så har vi indrettet os således, at der altid er en anden udvikler i huset, som kender projektet. Du oplever altså ikke signifikante forsinkelser på flere uger, som kan opstå, hvis din freelancer bliver syg.
 • Komplet rådgivning
  Adtention er et WordPress webbureau med lidt mere motor under hjelmen end de fleste traditionelle webbureauer. Vi kan tilbyde komplet rådgivning  omkring din hjemmeside, markedsføring, seo, konvertering, konceptudvikling mm. Vi har det hele inhouse. Ved Adtention har vi mange dedikerede udviklere siddende, alle med årelang erfaring indenfor WordPress løsninger.
 • Kompetencer
  Man kan ikke være ekspert i alt. Du kender sikkert selv følelsen af at have for mange kasketter på. Vores kasketpolitik er det stik modsatte. Vi er digitalt bureau, hvor alle gør det, de er gode til (bortset fra, når man har køkkentjansen). Vi sørger desuden for at alle medarbejdere er på toppen af deres respektive fag, Vi fisker kun efter specialister, der kan samarbejde omkring kvalitetsløsninger, ikke “blæksprutter”. Hellere det halve helt, end det hele halvt.