WordPress hjælp, support og vedligeholdelse

Hos Adtention har vi over 30 års sammenlagt erfaring i WordPress, hvilket gør at vi kender til rigtig mange af de fejl der kan opstå eller de spørgsmål du eventuelt sidder inde med. 

Det gør at vi hurtigt kan hjælpe dig med din WordPress hjemmeside hvis du oplever fejl, har brug for guidens, tilretninger eller noget helt tredje. Der vil altid blive tilkoblet en udvikler og projektleder til dig, som gør at du vil modtage personlig teknisk hjælp, hvor vi fysisk eller over skærmdeling vil sidde og hjælpe og rådgive omkring din wordpress installation i det du har brug for.

Har du brug for hjælp til din wordpress hjemmeside, så tag endelig kontakt til os.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

WordPress hjælp der er baseret på dit system

 

Inden du påbegynder et samarbejde med os, vil vi altid være grundige i vores forarbejde, for at sikre du modtager den rigtige hjælp til dit system. Det gør vi ved at tage en indledende samtale omkring de behov du sidder med, og herefter bede om adgang til dit system. 

Efter vi har modtaget adgang, vil en af vores udvikler lave en gennemgang af din hjemmeside og system hvor vi kigger på hvordan koden er, hvor opdateret det er, hvor mange plugins du har og lign. Her vil udvikleren og projektlederen i samarbejde finde den bedste løsning til hvordan der kan arbejdes videre med dit system udfra den indledende dialog vi har haft.

Det er vigtigt for os at lytte til dine behov, og i samarbejde rådgive omkring de løsninger der kan lade sig gøre og vil forbedre det system du har.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Mangler du en wordpress serviceaftale?

Med en wordpress serviceaftale kan du sove trygt om natten, velviden at din wordpress hjemmeside er fuldt opdateret og bliver holdt øje med 24/7. En serviceaftale ved os kan nemlig både indeholder opdateringer af systemet, backups, overvågning og sågar timer til rettelser hver måned.

Serviceaftale 1
495 kr.
pr. mdr.
Daglig backup til ekstern server
Løbende opdatering af WordPress
Løbende opdatering af plugins
Daglig scanning med anti-malware system
Sikkerhed mod spam og hacking
Sikkerhedstjek
24/7 overvågning af hjemmesiden
1 times måned support
Serviceaftale 2
1695 kr. +
pr. mdr.
Daglig backup til ekstern server
Løbende opdatering af WordPress
Løbende opdatering af plugins
Daglig scanning med anti-malware system
Sikkerhed mod spam og hacking
Sikkerhedstjek
24/7 overvågning af hjemmesiden
2 timers måned support

Hvorfor er wordpress vedligeholdelse vigtigt?

Da WordPress er en af verdens støreste CMS systemer, gør det at systemet bevæger sig i en stor hast og at der samtidig er risiko forbundet med WordPress.

En af de store fordele ved WordPress er at det er et open source system, hvilket betyder at hele kodebasen bag wordpress ligger frit tilgængelig, og alle mennesker i verden kan bidrage til systemet, og det gør det også muligt at tilpasse din wordpress til præcis dine behov. Men lige så stor en fordel det er, er det også en ulempe. Eftersom kodebasen ligger frittilgængelig, så er der desværre mennesker rundt omkring i verdenen der udnytter denne viden til at finde huller i systemet.

Og her kommer wordpress vedligeholdelse ind i billedet. WordPress og deres plugins sørger nemlig for hurtige opdateringer så snart de finder en sikkerhedsbrist, og samtidig er der muligheder for at drifte ens wordpress hurtigere og mere sikkert.

Derfor anbefaler vi alle vores kunder at sikre deres wordpress bliver vedligeholdt enten af dem selv, eller igennem en service aftale.

Hvis du selv foretager din wordpress vedligeholdelse, anbefaler vi altid at sikre du har daglige backups, sikkerhed på systemet igennem et plugin eksempelvis Wordfence, og holder din wordpress og plugins opdateret så vidt som muligt.

Lad os hjælpe dig
Adtention digitalt bureau miljøbillede

Hvor hurtigt kan vi hjælpe dig med din wordpress?

Hjælp til wordpress kan bestå af mange forskellige typer opgaver som akutte opgaver, forbedringer, optimeringer og nye funktionaliteter hvilket også gøre at opgaverne kan variere i leveringstid. Vi anvender oftest følgende udgangspunkt på opgaver som ikke er akutte:

 • 0-4 timers opgaver
  Er normalt opstartet og udført indenfor 1 uge
 • 4-15 timers opgaver
  Er normalt opstartet og udført indenfor 2 uge
 • 15-40 timers opgaver
  Er normalt opstartet og udført indenfor 4 uger
 • 40+ timers opgaver
  Vil blive booket ind i iht. vores kalender og kan variere meget, alt efter hvor stor opgaven er.

Det skal dog siges, at hvis det er en akut opgave, som eksempelvis at din wordpress er blevet lukket ned, eller hacket eller andet der er ødelæggende for din forretning, så gør vi alt vi kan for at springe til i samme sekund og tilbyde hurtig hjælp.

Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt”
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Projektleder i webudvikling Simone Zibrandtsen

Hvad koster wordpress hjælp?

Prisen på hjælp til wordpress bliver ved os oftest defineret i timepris, hvor vores er 850 kr. ekskl. moms. Årsagen til at vi oplyser vores timepris, er at det er ikke muligt at give en specifik pris, eftersom det afhænger af den enkelte opgave. Vi har derfor samlet en liste over de opgaver vi får flest henvendelser på, og samt et estimat for at give bedre indsigt:

 • WordPress hacket
  Gns. 2.000 – 3.500 kr. Prisen afhænger meget af hvor stor hjemmesiden er, og hvor meget der skal tjekkes igennem. 
 • Opdatering af WordPress
  Gns. 2.500 – 3.500 kr. Den store prisen faktor indenfor opdatering af wordpress er hvor længe siden der sidst er blevet foretaget en opdatering, og om ens wordpress er sat korrekt op. Hvis ikke, kan det godt blive dyre.
 • Opsæt sikkerhed på min wordpress
  Gns. 1.000 – 1.500 kr. Prisen variere sjældent, eftersom vi har en liste med præcise tiltag der skal til på din wordpress, som er udarbejdet igennem 200+ projekter som vi ved virker.
 • Konverteringsoptimering
  Gns. 4.000 – 16.000 kr. Prisen afhænger meget af hvor stor hjemmesiden er, og hvilket formål der er med konventeringsoptimeringen. 
 • Hastighedsoptimering
  Gns. 3.000 – 6.000 kr. Prisen kan variere her, alt efter hvilket tema din hjemmeside er bygget på, hvor mange plugins og hvor opdateret din installation er.

Sidder du med en eller flere opgaver du har brug for hjælp til, som ikke er nævnt ovenfor, så er du velkommen til at kontakte os, og vi vil komme med et uforpligtende estimat på hvad hjælp til din wordpress hjemmeside vil koste ved os.

Sikkerhed på din WordPress

Som nævnt tidligere, er WordPress et af verdens støreste open source systemer, hvilket også gør det til et sårbar system hvis man blot har en helt standard wordpress installation, som gør ens hjemmeside udsat.

Derfor er det vigtigt at prioritere sikkerheden af ens hjemmeside, fordi ellers vil der være risiko for ens hjemmeside kan blive lukket ned i et par dage hvis man er uheldig. Og en nedlukket hjemmesiden, kan i mange tilfælde også være forbundet med tabt omsætning.

Hvis du er i tvivl om hvor god sikkerheden er på din installation, så tag endelig kontakt til os, så vil vi sagtens kunne kigge ind i det hurtigt.

Få tryghed med en serviceaftale

Skal vi give et bud på dit at hjælpe med din wordpress hjemmeside?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Sikre wordpress vedligeholdelse at jeg ikke bliver hacket?

Det er desværre sådan med teknologi og det digitale univers at man aldrig kan sige du kan være 100% sikker på at din installation ikke vil blive hacket. Men med en serviceaftale og fast vedligeholdelse af din wordpress vil du risikoen for det sker være formindsket markant. Vi har endnu ikke oplevet en af vores kunder der har en serviceaftale blive hacket.

Hvad hvis i ikke kan løse vores wordpress opgave?

Vi har endnu ikke prøvet til dags dato at ikke kunne løse en opgave vi har tilbudt vores hjælp til. Her skal det også siges, at hos os er der 8+ udviklere, som alle har erfaring i WordPress, fra forskellige systemer, hjemmesider og webshops. Det giver en stor viden og erfaring iht. at læse problemstillinger og opgaver.

Hvis det skulle ske, at vi ikke kunne løse en opgaver vi har budt på, vil vi melde det tilbage til dig som kunde, og hertil refundere de timer der er blevet brugt. 

Hvad er forskellen på en wordpress serviceaftale og wordpress supportaftale?

En serviceaftale ved os sikre at din wordpress hver måned er up to date, at sikkerheden er i top og der ikke sker fejl på din hjemmeside. Dette gør vi med en serviceaftale hver måned uden du skal gøre noget.

Med en supportaftale, køber du eksempelvis en wordpress serviceaftale samtidig med x antal timer i måneden som du kan anvende til spørgsmål og forbedringer på din hjemmeside. Med en supportaftale er det oftest ændringer du aktivt fremsender eller aftaler med os der skal gøres, som vi så sikre bliver tilpasset, samtidig med vi står tilrådighed for dig.