Hvorfor WordPress hjælp, support
og vedligeholdelse er en god idé

Tid er penge, og din wordpress installation skal lynhurtigt op at køre igen. Så er det heldigt for dig, at Adtentions udviklere har over 30 års sammenlagt og -bragt erfaring i WordPress. Med andre ord: vi kender til de fleste fejl og udfordringer, som kan og vil opstå, når din hjemmeside og forskellige digitale systemer skal snakke fornuftigt sammen. Og vi har helt sikkert også saglige svar på de spørgsmål, du måtte sidde inde med – ellers finder vi dem.

Alt det gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre med din WordPress hjemmeside, når du oplever fejl, du har brug for teknisk hjælp, tilretninger eller noget helt fjerde. Vi ved nemlig, at downtime koster kassen. Derfor vil der altid blive tilkoblet en udvikler og projektleder på din hjemmeside, som gør vejen til kompetent support, fysisk eller via skærmdeling, så kort som muligt. 

Klik for hulan, hvis du har brug for hjælp til din wordpress hjemmeside.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Få hjælp lige her
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

WordPress hjælp baseret på lige præcis dit setup

 

Inden et samarbejde med os starter og vi rundhåndet deler ud af vores viden, skal vi lige vide, hvad det er, vi har at gøre med. Den slags kræver et grundigt forarbejde for at sikre, at vi kan målrette vores rådgivning til dit system. Derfor inviterer til vi hurtigt til bureaukaffe og opstartsmøde, hvor vi sammen kortlægger de behov, du aktuelt sidder med og eventuelt fremtidsplaner. Når det er på plads beder vi allernådigst om adgang til dit system.

Når vi er kommet indenfor i teknikrummet, vil vores dygtige udviklere foretage en grundig gennemgang af en lang række tekniske aspekter under hjelmen på din hjemmeside og hele det bagvedliggende system. Her kigger vi bl.a. på, hvor solid koden er, hvor opdateret systemet er, hvor mange plugins, siden har. Herefter vil udvikleren og projektlederen i samarbejde finde den mest fornuftige vej videre.

Vi lytter altid til dine ønsker og behov, men rådgiver også ærligt og redeligt omkring hvad der rent faktisk kan lade sig gøre, og i hvilken rækkefølge optimeringerne bør komme. Fornuftig prioritering er især vigtig, nå ikke man har uendelige ressourcer. 

Læs mere om hvordan

Overvejer du en WordPress Serviceaftale?

God idé. Med en WordPress Serviceaftale hos Adtention kan du sove lidt tryggere om natten, velvidende at din wordpress hjemmeside er i gode hænder. En serviceaftale hos os kan skræddersyes til dit behov og indeholde både løbende opdatering af systemet, backups, overvågning 24/7 og sågar udviklertimer til ad hoc-rettelser hver måned.

Serviceaftale BASIC
495 kr.
pr. mdr.
Daglig backup til ekstern server
Løbende opdatering af WordPress
Løbende opdatering af plugins
Daglig scanning med anti-malware system
Sikkerhed mod spam og hacking
Sikkerhedstjek
24/7 overvågning af hjemmesiden
1 times måned support
Serviceaftale CUSTOM
1695 kr. +
pr. mdr.
Daglig backup til ekstern server
Løbende opdatering af WordPress
Løbende opdatering af plugins
Daglig scanning med anti-malware system
Sikkerhed mod spam og hacking
Sikkerhedstjek
24/7 overvågning af hjemmesiden
2 timers måned support

Hvorfor du skal tage WordPress vedligeholdelse alvorligt

WordPress er et af verdens støreste CMS systemer. Det udvikler sig med lynets hast, og mens det betyder en masse fordele for din online forretning fremfor andre systemer, giver WordPress også en række sikkerhedsmæssige udfordringer, hvis ikke du samtidig opdaterer og holder tungen lige i munden.

WordPress er et open source system, hvilket betyder, at hele kodebasen bag ligger frit tilgængelig, og alle mennesker i verden kan bidrage til systemet. Det gør det muligt at tilpasse en WordPress løsning til præcis dine behov. Men lige så stor en fordel det er, ligeså stor en ulempe kan  det være, hvis ikke man ved, hvad man foretager sig. Der er nemlig – desværre – en række usympatiske individer og organisationer derude på det store internet, som kan udnytte den viden til at finde huller i systemet.

Det er her fornuften ved løbende WordPress vedligeholdelse kommer ind i billedet. Med WordPress, de rette plugins og fornuftig support er du sikret hurtige opdateringer, så snart der opdages en sikkerhedsbrist, og giver generelt bare en hurtigere og mere sikker WordPress løsning.

Derfor anbefaler vi alle vores kunder at de vedligeholder WordPress, enten solo eller sammen med os og en serviceaftale.

Hvis du selv står for din WordPress vedligeholdelse, anbefaler vi altid daglige backups, altid opdaterede sikkerheds-plugins som f.eks. Wordfence, og generelt egentlig bare, at alle dine WordPress plugins er opdaterede. I tvivl?

Lad os hjælpe dig
Adtention digitalt bureau miljøbillede

Hvor hurtigt kan vi rykke ud for dig og din WordPress?

Vores leveringstid er så kort som overhovedet mulig, men opgaver i WordPress er mangeartede og tidsforbruget ligeså. Er det akut smider vi alt, hvad vi har i hænderne, men ellers får du her et estimeret overblik:

 • 0-4 timers opgaver
  Er normalt opstartet og udført indenfor 1 uge
 • 4-15 timers opgaver
  Er normalt opstartet og udført indenfor 2 uge
 • 15-40 timers opgaver
  Er normalt opstartet og udført indenfor 4 uger
 • 40+ timers opgaver
  Bookes i iht. kalender, forvent længere leveringstid.

Uanset hvad og hvor langt tid vi estimerer, så er der omstændigheder uden for vores kontrol, og så er vores første prioritet altid at levere et ordentligt produkt. Hellere en dag for sent end ufærdigt.

Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt”
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Projektleder i webudvikling Simone Zibrandtsen

Hvad koster wordpress hjælp?

Prisen på hjælp til wordpress bliver ved os oftest defineret i timepris, hvor vores er 850 kr. ekskl. moms. Årsagen til at vi oplyser vores timepris, er at det er ikke muligt at give en specifik pris, eftersom det afhænger af den enkelte opgave. Vi har derfor samlet en liste over de opgaver vi får flest henvendelser på, og samt et estimat for at give bedre indsigt:

 • Hjælp, min WordPress er blevet hacket
  Gns. 2.000 – 3.500 kr. Prisen afhænger meget af, hvor stor hjemmesiden er, og hvor kode der skal kigges igennem. 
 • Opdatering af WordPress
  Gns. 2.500 – 3.500 kr. Venligst bemærk at prisen på opdatering af WordPress afhænger meget af, om WordPress er sat korrekt op hvornår der sidst er blevet foretaget en opdatering.
 • Sikkerhedsoptimering af WordPress
  Gns. 1.000 – 1.500 kr. Prisen er rimelig fast, da vi kender de alle de kneb der virker i WordPress, takket være vores +300 webprojekter.
 • Konverteringsoptimering
  Gns. 4.000 – 16.000 kr. Prisen afhænger meget af hjemmesidens størrelse er, og formålet med konverteringsoptimeringen. 
 • Hastighedsoptimering
  Gns. 3.000 – 6.000 kr. Prisen kan varierer alt efter hvilket tema din hjemmeside er bygget på, og antallet af plugins og hvor opdateret din installation er.

Sidder du med en eller flere WordPress udfordringer, du har brug for hjælp til, så  kontakt os med det samme. Vi kvitterer hurtigt med et uforpligtende estimat.

Sikkerhed på din WordPress

Som nævnt, er WordPress et af verdens støreste open source systemer, hvilket desværre også gør det til et sårbar system hvis kun rocker en standard WordPress installation.

Det er derfor uomtvisteligt vigtigt at du prioriterer sikkerheden på din WordPress hjemmeside. Ellers er risikoen for en decideret nedlukning i dage en ganske reel risiko, hvis uheldet og hackeren er ude. En lukket hjemmeside er ofte lig med tab i omsætning.

Hvor god er sikkerheden lige på din installation? Er du i tvivl, så synes vi ærligt talt, du bør kontakte os med det samme.

Et sikkert bud på WordPress sikkerhed? Skriv, ring, fax – bare du gør noget!

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan gøre din WordPress installation mere sikker.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Sikrer korrekt WordPress vedligeholdelse, at jeg ikke bliver hacket?

Det er desværre sådan med digital teknologi, at man aldrig kan vide sig 100% sikker. Selv med optimal sikkerhed kan din installation blive hacket, men med en serviceaftale og fast vedligeholdelse af WordPress minimerer du risikoen betragteligt. Ingen af vores kunder med en serviceaftale endnu er iøvrigt blevet hacket (knock on wood).

Findes der WordPress udfordinger I ikke kan tackle?

Det korte svar: Vi ved det ikke. Til dags dato har vi ikke fået en opgave, vi ikke kunne levere en løsning på. Det hjælper selvfølgelig på det hele, at her sidder +8 udviklere med tre årtiers samlet erfaring i WordPress og 100-vis af hjemmesider og webshops. Hvis det utænkelige skulle ske, og vi ikke kan knække nøden, så refunderer vi naturligvis for de timer, vi har spildt. 

Hvad er forskellen på en wordpress serviceaftale og wordpress supportaftale?

En serviceaftale sikrer, at din WordPress installation minimerer fejl på din hjemmeside, holder den opdateret med alt det nyeste, og sørger for, at sikkerheden er så god, som den kan blive – altsammen uden, at du skal røre en finger. God idé, hvis du spørger os.