Effektiviser processerne i din virksomhed med programmering

Du kan sikkert komme på de første ti opgaver, der hver dag tager tid fra dig – tid, som du hellere vil bruge på noget helt andet. Måske er det bogføring, måske er det det at printe forsendelsessedler eller måske er det noget helt fjerde, som du drømmer om at automatisere.

Her kommer programmering ind i billedet! Med programmering kan du effektivisere en række manuelle arbejdsgange. Det gør vi blandt andet ved at nytænke hvorledes du driver jeres interne processer. Vi er også svært glade for interationer, plug-ins eller skræddersyet kode, der kan håndtere din unikke udfordring.

Hos Adtention har vi i årenes løb programmeret et utal af tunge systemer, hjemmesider og webshops. Hvis du har en skør ide, eller et problem du gerne vil have løst, så slip tøjlerne og lad vores viden og erfaring skabe dig optimale løsning.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ færdige projekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Tag kontakt til os
backend udvikling
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Hvad kan vi programmere for dig?

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Programmering med fokus på automatisering

Bruger du uanede mængder af tid på processer, der kan gøres smartere? Hos Adtention er vi specialister i programmering med fokus på automatisering af krævende manuelle processer.

Der findes mange gode automatiseringsmuligheder på markedet, der gør livet med dine digitale platforme meget lettere for dig; bogføringssystemer, automatiske flows til tilbudsgivning og salg, systemer som kan generere automatiske køreruter for dine kørende folk eller bookingsystemer, der lader dine kunder booke deres egne ydelser hos dig.

Hos Adtention har vi mange års erfaring som integrationspartner, og du må hjertens gerne udfordre vores erfaringer. Når vi programmerer automatiske løsninger til dig, undersøger vi først markedet for at se, om der allerede findes noget, der minder om den løsning vi påtænker. Så tager vi udgangspunkt i dét, så du både sparer tid og penge. Vi bygger dog også gerne lige dét, du drømmer om, for vi ved godt, at nogle behov og udfordringer er så krævende, at vi skal starte helt fra bunden.

Når det kommer til programmering og automatisering, er der nemlig meget få begrænsninger. Der findes naturligvis de store og tunge systemer, der sørger for, at håndtere hele din salgsproces fra A til Å, eller som sætter alvorlig fut under svartiderne på alle dine supporthenvendelser. Men det er også muligt at løse mindre udfordringer, der måske mest af alt er en mindre hovedpine, du er træt af. Det kan eksempelvis være en frokost-app, der automatisk trækker et navn blandt dine kollegaer på kontoret og dermed bestemmer, hvem der står for dagens frokost.

Med andre ord er der ingen grænser for, hvad programmering kan løse af manuelle udfordringer. Det skal blot være en rentabel beslutning. Derfor regner vi altid på, hvad vores løsningsforslag koster kontra dét, du kan spare ved at implementere den.

Hvis du har en helt vild idé, eller blot er nysgerrig på, hvad vi med programmering kan automatisere for dig, er vores telefoner, indbakker og hoveddøren på kontoret altid åben. Kig forbi, ring eller skriv – så gennemgår vi sammen din virksomheds interne processer og arbejdsgange, og vi kommer med et bud på, hvad programmering kan løse for dig.

Udregn pris på din hjemmeside

Andre services indenfor programmering

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Programmering med kvalitet som kerne

Du ved allerede, at dansk er et sprog – men vidste du, at programmering også er et sprog, og derfor tillige består af syntakser, der skal stemme overens? 

Når vi udvikler, er der, ligesom med dansk, mange måder at skrive den samme sætning på. Skal det være formelt? Let at læse? Er det til et ekspertsegment? Uanset hvad, handler det om at fremme forståelsen og minimere risikoen for misforståelser – både når det kommer til at skrive dansk eller at programmere.

For at sikre, at vores udviklere hos Adtention alle snakker samme sprog, og dermed besidder det samme høje faglige niveau, har vi opsat nogle retningslinjer for den måde, vi programmerer på.

 • Kodestandarder
  Alle vores udviklere bliver oplært i samme måde at tænke og programmere på – naturligvis med udgangspunkt i de gældende standarder. Således er vi sikre på, at alle i huset forstår hinandens kode og kan forklare den til dig som kunde.
 • Kodedage
  Hver måned afholder vi et internt kursus om et emne, som én af vores udviklere har valgt og forberedt for de resterende udviklere. Sådan vidensdeler vi og styrker vores interne kompetencer.
 • Kodegennemgang
  Inden vi lægger vores kode online, bliver den kigget igennem af en anden udvikler. Sådan sikrer vi vores høje standard, bl.a. at koden er korrekt, at den er forståelig for både brugere og computere, og at der ikke er noget, der falder gennem sprækkerne.

Med udgangspunkt i ovenstående regelsæt sikrer vi, at vores arbejde altid har en tilfredsstillende standard.

Læs mere om hjemmeside udvikling

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse