Mangler du en WordPress udvikler?

Står du og mangler en WordPress udvikler så er du kommet det rigtige sted. Hos Adtention har vi samlet 30+ års erfaring i WordPress, samt WordPress er en af vores spidskompetencer. Udviklerne i Adtention er danske sidder alle internt, hvilket gør processen simpel og formindsker miskommunikation.

Igennem tiden har vi både bygget store og små løsninger i WordPress, som gør at vi rådgive på begge niveauer. Om du har brug for hjælp til videreudvikling, design, backend udvikling, eller noget helt andet er vi sikre på vi kan hjælpe med at finde den rigtige løsning til din hjemmeside. 

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

WordPress udvikler der overholder standarderne

Udvikling af WordPress kan på mange måder fejle hvis ikke en wordpress udvikler overholder de standarder WordPress har lagt for dagen. Ved ikke at overholde standarderne kan det medføre til en langsom hjemmeside, begrænsning i andre udviklere kan overtage projektet, at det ikke kan opdateret og ikke mindst at der bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Hos Adtention vægter vi vores faglighed er høj, og sørger for at vores udviklere altid er med på beatet, og ikke mindst overholder retningslinjerne fra WordPress. Men det er nemt at sige, forskellen er blot vi gør noget ved det. Vi afholder code session hver måned hvor et emne der trender bliver taget op og gennemgået med alle udviklere, codereview hvor vi gennemgår hinandens kode for at sikre kvaliteten, og coding standard som gør at alle udviklere ved os koder på samme måde og nemt kan overtage hinandens arbejde.

Det gør at du kan fokusere på det du er god til, og lade vores wordpress udvikler stå for teknikken og vores projektleder for den rigtige løsning.

Internt har vi et motto der lyder på at “de næste udviklere, der skal se vores kode, skal tænke “dét sted vil jeg arbejde, fordi der er styr på det!”

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Vi finder den rigtige wordpress udvikler til dig

Der kan være stor forskel på hvilken wordpress udvikler der skal bruges alt efter om opgaven består af design, backend, frontend udvikling eller en blanding. Derfor afholder vi altid et møde inden opstart på opgaven sammen med dig, hvor vi gennemgår det der skal udvikles og komme tilbage med et estimat. Efter accept af estimatet vil vi på baggrund af mødet finde den mest optimale wordpress udvikler  til opgaven og booket det ind.

I opstartsmødet fokusere vi på at rådgive til den bedste og mest rentable løsning, om du allerede ved præcis hvad du ønsker, eller blot har nogle tanker kommer vi ind og understøtter med hvilket muligheder der er for at få det udviklet. 

Hvis du allerede har en wordpress hjemmeside i forvejen spørger vi ofte om adgang til systemet på forhånd inden vi afgiver et estimat. Her vil en wordpress programmør gennemgå din nuværende installation og opsætning, naturligvis uden at ændre noget. På baggrund af denne gennemgang vender vi noglegange tilbage med optimeringspunkter vi har fundet under gennemgangen. Denne gennemgang er uforpligtende, men det er for at sikre både os, men også dig som kunde at vi kan levere det resultat der ønskes.

WordPress programmering som skaber værdi

Værdi kan måles på mange forskellige faktorer, alt efter om konventeringen stiger, hastigheden bliver forbedret, arbejdstimer formindskes osv. En ting er dog sikkert at det der bliver udviklet skal give værdi, på den ene eller anden måde. Det betyder også at når vi tænker løsninger, tænker vi ikke kun på at få lavet opgaven så hurtigt som muligt, men udfordre på den viden vi har om løsningen kunne optimeres.

Igennem tiden har vi bygget alt fra hyldesystemer til webshops, en scanner der automatisk kan scanne stregkoder og opskrive lagret, automatisk håndtering af en hel kunde process fra salg til håndtering af kundeforhold, automatisk bogføring, automatiske kunde supports. I alt har vi sparet 10.000-vis af timer for virksomheder, og vi er sikker på vi også kan hjælpe din virksomhed med at spare penge eller timer med en wordpress programmør og den rigtige rådgivning.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder Adtention Digitalt bureau

Hvad koster en wordpress udvikler?

Vi giver altid et estimat før vi begynder en opgave, og estimatet skal godkendes. Hvis der skulle ske overskridelse af estimatet vil vi altid melde dette ud ved 80% opnåelse af estimatet, for at sikre processen er transparent og der ingen uventet regning vil komme. Vi registrere alt vores tid, og fakturere altid kun aktuel tid og ikke pr. påbegyndt time. Det vil sige at hvis vores wordpress udvikler bruger 31 minutter, så vil der blive sendt en faktura med 31 minutter og en opgørelse over tiden per opgave der er brugt.

Vores timepris er 850 kr. ekskl. moms i timen for en wordpress udvikler, og alt efter opgavens omfang vil vi enten give et estimat eller projekt pris. Hvis du har brug for kontinuerlig udvikling på din løsning har vi også mulighed for en fast time aftale i måneden, hvor at timeprisen vil blive mindre alt efter hvor mange timer der skal bruges, det kan du læse mere om under “Få en dedikeret wordpress udvikler hver måned”.

Står du med en opgave nu, du gerne vil høre vores bud på så kontakt os endelig og vi vil komme med vores besudl på en løsning samt estimat.

Få en dedikeret WordPress udvikler hver måned

Hvis du har brug for udvikling på din hjemmeside kontinuerligt kan det være en god ide at indgå en fast udviklingsaftale. En fast udviklingsaftale fungere på den måde at der eksempelvis købes 40 timer hver måned, hvortil vi så vil styre udviklingsprocessen. Der vil blive afholdt sprint hver 2. uge hvor vi i fællesskab vil gennemgå de opgaver der skal udføres indtil næste sprint samt nytilkommen opgaver eller ideer. Du kan læse om nogle af de fordele der er ved at indgå en timeaftale:

 • Der er booket tid hver måned til din hjemmeside og du har en udvikler til rådighed og kan springe over booking kalenderen, hvilket vil give en højere udviklingshastighed
 • Der vil blive tildelt en dedikeret wordpress udvikler hver måned + en redundans udvikler ved eksempelvis sygdom
 • Timeprisen vil være billigere ved faste aftaler
 • Mulighed for hurtig omstilling ved nye ideer, eftersom timerne er booket på forhånd
 • Et team tilkoblet din hjemmeside der understøtter på rådgivning og optimering

I opstartsmødet vil vi hjælpe med at finde ud af hvad der giver mest økonomisk mening for dig, og rådføre omkring en fast udviklingsaftale, estimat eller projektbaseret pris. 

Skal vi give et bud på at være din wordpress udvikler?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Vælg den rigtige wordpress programmør

Som nævnt tidligere kan der være stor forskel på hvilken wordpress programmør der skal anvendes alt efter opgavens omfang og krav. Her er det vigtigt at du er opmærksom på hvilken type opgave du skal have udviklet, fordi mange udviklere nævner de kan bygge hjemmesider i WordPress, men der er stor forskel på en informations hjemmeside til en teknisk WordPress løsning hvor der eksempelvis skal være brugeroprettelse, håndtering af forskellige lagre, integrationer til eksterne systemer eller lign.

Mange wordpress programmøre anvender oftest mange plugins hvilket kan gøre ens hjemmeside kan blive langsom men også “begrænset”, fordi hvis en af disse plugins bliver opdateret og de andre plugins ikke understøtter denne opdatering, så vil hjemmesiden fejle.

Det er naturligvis altid godt at anvende teknologier der eksister i forvejen for både at spare tid og penge, men alt med måde.

Derfor er det altid en god ide at spørger den wordpress programmør man er i dialog med om de kan fremvise nogle tekniske løsninger de har lavet uden om plugins, og ikke blot tidligere hjemmesider. Her vil du kunne se tydeligt fagligheden på udvikleren og om personen er mere fokuseret på design, teknik, eller begge dele.

Hvad er en WordPress udvikler?

En wordpress udvikler er som der ligger i navnet en der udvikler til WordPress. WordPress udviklere er oftest specialiseret i løsninger til web, og kan programmeringssproget PHP. WordPress et stort open source CMS som nemlig er opbygget i programmeringssproget PHP, ligesom mange andre systemer som eksempelvis Magento, Prestashop, Laravel. Hos Adtention arbejder vi kun med systemer og teknologier som anvender sproget PHP, som gør at alle udviklere kan hjælpe og understøtte hinanden.