Mangler du en WordPress udvikler?

Står du og mangler en dygtig WordPress udvikler? Eller måske et helt team? Så er du landet det helt rigtige sted. Du er nemlig landet hos Adtention, som med +30 års samlet erfaring i WordPress hurtigt kan sætte kode og retning på dine digitale udfordringer. Faktisk betragter vi vores evner ud i WordPress som en af vores spidskompetencer, og da alle vores dygtige udviklere taler dansk og sidder in-house, får du vores spidskompetence helt uden misforståelser.

Adtention har gennem tiden designet og udviklet både små og store løsninger i WordPress. Det gør os i stand til at tilbyde kompetent rådgivning på alle niveauer uanset om du har brug for hjælp til videreudvikling, design, backend udvikling eller noget helt fjerde.

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kontakt os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Hyr altid en WordPress udvikler der overholder standarderne

Udvikling af applikationer i WordPress kan hurtigt løbe af sporet, hvis ikke den pågældende wordpress udvikler overholder de grundlæggende programmæssige standarder dikteret af WordPress. Og det kan få konsekvenser, som en hver professionel business ikke gider bøvle med. Vi nævner i flæng: langsom hjemmeside, dyre “ommere” når en anden Worpress udvikler skal videreføre projektet og sidst men absolut ikke mindst risiko for ikke at kunne opgradere og således kompromittere virksomhedens it-sikkerhed. Nej tak.

Hos Adtention vægter vi derfor faglighed højt, og vi sørger for, at vores udviklere altid er med på beatet, og altid lige på retningslinjerne fra WordPress. Men det er nemt at sige, forskellen er blot, at vi gør noget ved det. Vi afholder code sessions hver måned, hvor et emne, der trender bliver taget op og gennemgået med alle udviklere, vi praktiserer code review hvor vi kigger hinandens koder igennem for at sikre kvaliteten, og opretholder en streng coding standard som gør, at alle udviklere på Adtention koder på samme måde og nemt kan overtage et projekt fra en anden.

Det gør, at din business kan fokusere på det, den og du er god til. Og så overlade teknikken til en dygtig WordPress udvikler og en grundig projektleder der håndfast kører projektet i mål.

Adtentions udviklere har et motto: “Den næste udvikler, der skal se på min kode, skal tænke “dét sted vil jeg arbejde, fordi der er styr på det!”

Læs hvordan vi gør det

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

“Øh, hvordan finder jeg lige den
rigtige WordPress udvikler til projektet?”

Der kan være stor forskel på hvilken wordpress udvikler der er bedste mand eller kvinde på opgaven. Er det design, backend, frontend udvikling eller én stor pose blandede bolsjer? Derfor afholder vi altid et opstartsmøde, hvor vi sammen diskuterer og gennemgår det, der skal udvikles, hvorefter vi vender tilbage med et estimat. Accepteres estimatet vil vi på baggrund af opgaveformuleringen finde den optimale wordpress udvikler og booke tid asap.

Under opstartsmødet møder du mennesker med fagligt funderede og erfaringsbaserede holdninger til den rigtige løsning. Og målet er altid: at ramme det firkantede sweetspot mellem design, funktionalitet, ydelse og pris.  

Er man allerede den lykkelige ejer af en wordpress hjemmeside skal du forvente, at vi beder om adgang til systemet, inden vi kan afgive et retvisende estimat. Her gennemgår en wordpress programmør den nuværende installation og opsætning, naturligvis uden at ændre noget. På baggrund af gennemgangen vender vi ofte tilbage med mulige optimeringspunkter, vi har identificeret. Gennemgangen er 100% uforpligtende, men en god idé er for at sikre både os, men også kunden den bedste løsning for pengene.

WordPress programmering skal skabe værdi

Værdi kan måles på mange måder. Taler man digitalt handler det helt sikkert om at oppe konverteringsrater, sænke indlæsningstider, og om at sige ja tak til at brænde færre ressourcer af i teknik. En ting det i hvert fald handler om er, at skal noget udvikles så skal det skabe værdi. På den ene, anden eller tredje måde. Derfor tænker vi ikke kun på at få projektet så hurtigt igennem som muligt, vi udfordrer altid, når vi mener, at vi kan skabe endnu mere værdi for kunden.

Igennem tiden har vi udviklet alt fra hyldesystemer til webshops, en automatisk stregkodescanner der opskriver lagret, automatisk håndtering af en hel kundeproces fra salg til håndtering af kundeforhold, automatisk bogføring, automatiske kundesupport. I al beskedenhed har vi sparet danske virksomheder 10.000-vis af arbejdstimer med kun ordentlig rådgivning og en dygtig wordpress programmør, og vi er sikre på, vi også kan hjælpe din virksomhed med samme.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus, Solgt.com

Peter – Head of Web

Peter webudvikler

Hvad koster en dygtig wordpress udvikler?

Det korte svar: det kommer an på opgaven. Det lange svar er, at du får et prisestimat, før vi begynder en opgave, og det skal naturligvis godkendes, før vi rammer tasterne. Og for at sikre en 100% transparent proces og nul uventede regninger melder vi altid ud, når der resterer 20% af budgettet, og vi kigger vi ind i en mulig overskridelse.

Vi registrerer alt vores tid og fakturerer altid kun faktisk tid – ikke pr. påbegyndt time. Det vil sige at hvis vores WordPress udvikler bruger 31 minutter, så vil der blive sendt en faktura med 31 minutter og en opgørelse over tiden per opgave der er brugt.

Vores timepris er 850 kr. ex. moms i timen for en wordpress udvikler, og alt efter opgavens omfang vil vi enten give et timeestimat eller samlet projektpris. Hvis du har brug for løbende support og/eller udvikling på din løsning har vi også mulighed for en fast timeaftale med klækkelige rabatter på timeprisen alt efter opgavens omfang. Det kan du læse mere om under “Få en dedikeret wordpress udvikler hver måned”.

Interesseret i at høre mere eller står du med en konkret opgave nu? Kontakt os.

Få din helt egen WordPress udvikler på månedsbasis

En hjemmeside bliver aldrig sådan helt færdig. Nye standarder, ny software, nye og flere kunder udfordrer hele tiden status quo og kræver konstant udvikling både over og under den digitale motorhjelm. Står du eller en du kender i den situation anbefaler vi en fast udviklingsaftale.

Med en fast udviklingsaftale på for eksempel 40 timer pr. måned, kan vi helt styre udviklingsprocessen med sprints hver 2. uge, hvor vi i fællesskab først gennemgår de opgaver der er på bordet, og dernæst smider nye opgaver og ideer på samme. Fordele? For den da, ja:

 • Dedikerede udviklertimer på din hjemmeside uden forudgående booking, sætter ekstra gang i udviklingshastigheden.
 • Bliver “din” wordpress udvikler syg eller ferieramt har vi altid en fast afløser klar i kulissen, der ved hvad det handler om.
 • Timeprisen er naturligvis lavere, når du indgår en faste aftale.
 • Mulighed for hurtig omstilling, når nye værdiskabende ideer opstår for os til hos kunden.
 • Ét fast team tilkoblet din hjemmeside med fokus på kompetent rådgivning og digital optimering af din virksomhed eller organisation.

I opstartsmødet hjælper vi med at finde frem til, hvilken løsning der giver bedst økonomisk mening for dig, om det en fast udviklingsaftale, et estimat eller en projektbaseret pris.

Her får du et godt bud på din næste wordpress udvikler

Hvis du med rette føler, at vi er det helt rigtige digitale sted for dig og din virksomhed at komme videre, så kvitterer vi gerne for tilliden med et kvalificeret bud på den bedste løsning. Det er 100% uforpligtende. Og 100% ligemeget om det er online, over en cola her eller en god kop kaffe der. Vi er altid klar til nye udfordringer.

Kontakt os

Indholdsfortegnelse

Vælg den rigtige wordpress programmør i første hug

Som nævnt ovenfor er der stor forskel på den ene og den anden wordpress programmør, og hvem af de to, der er den bedste på opgaven. Her er det vigtigt, at du er opmærksom, at det er “nemt” at lave en hjemmeside i WordPress. Det kan alle i princippet. Men at gøre det designmæssigt og teknisk korrekt er en helt anden sag. Der er desuden stor forskel på at udvikle en simpel informationshjemmeside og til at udvikle en omfangsrig og teknisk avanceret WordPress løsning komplet med brugeroprettelse, håndtering af forskellige lagre, integrationer til eksterne systemer og lign.

Her tyr mange wordpress programmører ofte at anvende såkaldte plugins, hvilket kan medføre at en hjemmeside bliver langsommere, men også “begrænset”, hvis det pågældende plugin ikke bliver opdateret eller andre plugins ikke understøtter opdateringen, så har man et udfordring, som skal kodes væk på ordentlig facon. Det er naturligvis altid godt at anvende teknologier der eksisterer i forvejen, hvis det sparer os både tid og penge. Men det skal gøres klogt.

Derfor anbefaler vi, at du spørger den wordpress programmør, du er i dialog med, om de kan fremvise tekniske løsninger lavet uden plugins, og ikke bare hjemmesider, de har udviklet i WordPress. Det er et godt tegn på, om fagligheden er på plads og om vedkommende er mere fokuseret på design end teknik, eller der er balance i sagerne, som der bør være.

Hvad er en WordPress udvikler?

En wordpress udvikler  udvikler applikationer i og til WordPress. En WordPress udvikler er oftest specialiseret i løsninger til web, og kan tale programmeringssproget PHP i søvne. WordPress et stort open source CMS, som er opbygget i PHP, ligesom mange andre systemer, eksempelvis Magento, Prestashop og Laravel. Hos Adtention arbejder vi kun med systemer og teknologier der understøtter PHP, hvilket gør at alle vores udviklere taler samme programmeringssprog.