Professionel hjemmeside

Med en professionel hjemmeside der er opdateret med de ændringer, som folk forventer – for eksempel brugervenlig og hastighed, forhøjer du du chancerne for at øge din indtjening markant, men også konverteringer på hjemmesiden.

Men hvad er en professionel hjemmeside og hvordan giver du din hjemmeside det skub den har brug for? Her på siden kan du læse mere omkring hvordan vi ser en professionel hjemmeside og hvordan du kan vurdere om andre tilbyder dig en professionel hjemmeside, der lever op til dine kunders skrappe krav og forventninger.

 • Fremtidssikret og skalérbart
 • Optimeret til digital markedsføring
 • Nemt at anvende administrativt
 • Google elsker WordPress
 • Ingen uforudsete regninger
 • Ingen begrænsninger
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

En professionel hjemmeside med udgangspunkt i din målgruppe

Desværre er der ingen facitliste på hvad en professionel hjemmeside er og hvad den indeholder, men der er helt klart nogle elementer der er nødvendige.

Hvis du driver en B2B forretning skal hjemmesiden bygges op helt anerledes end den skal til B2C markedet. Ved B2C skal det oftest være meget salgsorienteret hvortil B2B skal være mere informativ.

Lad os antage at din hjemmeside skal markedsføres i Kina og Danmark, og din hjemmeside bliver designet i sort/mørk for at give et eksklusivt design, som fremhæver produkterne, hvilket oftest bliver anvendt i Danmark. Der vil den i Kina blive taget imod som negativ, fordi farven sort har mange negative konnotationer på et kulturelt plan. Men er hjemmesiden så professionel eftersom den ikke der ikke er tænkt på begge målgrupper?

En professionel hjemmeside for os, er en hjemmeside der lever op til din målgruppes forventninger, på baggrund af viden og analyser og opfylder det formål med hjemmesiden, som du har sat og samtidig indrammer din virksomheds identitet.

Nogle tror at sætte et simpelt, moderne tema op er en professionel hjemmeside. Men ved du ikke hvilke teknologier der skal anvendes bagved, hvor elementer skal placeres alt efter hvilken branche du markedsfører for, og hvis der ikke er fokus på brugerrejsen for den besøgende, så er det ikke en professionel hjemmeside, men blot en almindelig hjemmeside, der måske endda skiller sig ud af de forkerte grunde.

Læs om vores proces

Hvad skal en professionel hjemmeside indholde?

Det er nemt sagt, at en professionel hjemmeside skal følge nutidens teknologiske tendenser. Men der bliver udviklet næsten 100 nye teknologier hver dag, som alle er unikke til hver sit scenarie. Herunder kan du læse om 6 ting der er essentielle på den professionelle hjemmeside.

Vores måde at tænke en professionel hjemmeside på

En professionel hjemmeside består af 2 flader: den kunden navigerer i og den du navigerer i som administrator af systemet.

Her fokuserer vi på begge flader. Ligesom det også skal være nemt for kunden at bevæge sig rundt, skal det også være nemt for dig som administrator at bruge systemet.

Vi anvender kun systemer, som giver dig en stor fleksibilitet som administrator af systemet, så du kan være uafhængig af os som webbureau. Så kan du selv lave basale ændringer som at redigere indholdet på din forside, skifte billeder, tilføje produkter eller nye medarbejdere.

En professionel hjemmeside skal ud fra vores overbevisning være en fornøjelse at bevæge sig rundt i som kunde, men også som dig der bruger systemet dagligt.

De systemer vi anvender, eksempelvis WordPress, Laravel og Magento, har vi valgt fordi de er fremtidssikrede. De er open source systemer som gør at du altid kan finde nogle der kan hjælpe dig med dine løsning, og du ikke er begrænset i form i den måde din hjemmeside er udviklet på.

Beregn pris på hjemmeside
Mads Client consultant og Mathias Head of sales går ned af gangen miljø billede

En professionel hjemmeside skabt til resultater

En professionel hjemmeside er en investering, og en investering skal kunne tjene sig hjem igen. Hos Adtention er vi langt mere end bare et webbureau. Vi er nemlig et digital bureau, hvilket vil sige at vi har alle aspekter med inde over når vi laver webdesigns, så hjemmesiden er forberedt til at konvertere den trafik du får.

56%

Stigning i Return on Ad Spend (ROAS)

10%

Fald i klikpris (CPC)

17%

besøgsvarighed

-24

bounce rate

Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i.”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Dansani mockup design materiale eksempel

Bjørn – Udvikler

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Som nævnt tidligere er en professionel hjemmeside i vores øjne ikke blot en flot hjemmeside, men en hjemmeside der opfylder det formål du har som virksomhed, men som også imødekommer din målgruppes forventninger til hjemmesiden.

For at give dig en prisindikation koster en professionel hjemmeside vi laver oftest mellem 24.000 – 56.000 kr. eksklusiv moms. Denne pris er ikke kun for en hjemmesiden, men inklusiv et desig udkast og projektledelse for at sikre at opgaven bliver løst til UG.

Prisen kan variere alt efter om dit formål er salg, informativitet eller branding. Opbyggelsen af hjemmesiden er nemlig afgørende alt efter hvilken af de 3 udgangspunkter du vælger.

Hvis du gerne vil have os til at give et bud på en professionel hjemmeside til dig er du mere end velkommen til at ringe eller skrive, ellers kan du prøve vores pris beregner nedenfor.

Hvad koster en hjemmeside om året?

At drive en hjemmeside kan variere i pris alt efter hvor mange integrationer man skal have, hvor mange besøgende man skal bruge, og hvor meget båndbredde din hjemmeside skal bruge. Men tager man udgangspunkt i en normal hjemmeside med en kontakt formular og undersider som trækker 5.000-10.000 besøgende om året vil det koste omkring 50 kr/mdr.

Beregn pris på hjemmeside

Hvordan ved du om vi kan levere en professionel hjemmeside til dig?

Det er et legitimt spørgsmål, og meget forståeligt, eftersom man har hørt mange skrækhistorier fra webbureauer.

Igennem de sidste 5 år, har vi udviklet 200+ hjemmesider, og gennem disse mange projekter har vi opbygget en process for hvordan et succesfuldt webprojekt skal forløbe sig. På den måde kan vi sikre alle afkroge af projektet fra forventningsafstemning, tidsplan, deadlines, og levering af et ordentligt og funktionelt produkt. Ydermere har vi opsat interne retningslinjer gennem de fejl vi har begået igennem tiden, hvilket giver en høj struktur og faglighed på vores udviklere og designere igennem:

 • Code session
  En udvikler skal forberede et emne/funktion og fremlægge for de andre udviklere for at sprede viden i afdelingen.
 • Code review
  “ikke kunne se skoven for bare træer” gælder bestemt også i udvikling. Derfor bliver det kode vi skriver gennemgået af en anden udvikler for at øge kvaliteten og finde eventuelle fejl der skulle være sluppet gennem nåleøjet.
 • Code standards
  Med ens arbejdsmetoder og tankesæt når vi opbygger hjemmesider,betyder det at selvom der er sygdom, har du altid en anden udvikler der kan overtage dit projekt.

Sidst og ikke mindst har vi ingen binding, og det er dig der ejer hjemmesiden efter lancering, hvortil vi blot bliver et konsulenthus der rådgiver og hjælper dig med at drive din hjemmeside.

Med flere punkter end ovenstående, sikrer det at vi kan levere en professionel hjemmeside til din virksomhed.

WooCommerce-webshop

WooCommerce er en del af WordPress, og installeres ind i WordPress-motoren. Over 1.000.000 webshops er bygget i WooCommerce, hvilket gør det til en utrolig fordelagtig platform til din nye webshop og et system, vi gerne anbefaler vores kunder.

Læs mere om WooCommerce webshop

Laravel-hjemmeside

WordPress hjemmesider passer til mange forskellige projekter, men ikke alle. Drømmer du om en hjemmeside eller en webshop, der ikke passer ned i en standard template og kræver en større datamotor, så anbefaler vi Laravel. Laravel er et fleksibelt system, der gør det muligt at opbygge utroligt kraftfulde løsninger.

WordPress hjemmesider passer til mange projekter, men hvis du har et system der ikke passer ned i en standardskabelon og som kræver større fleksibilitet, kan Laravel bestemt anbefales til dig.

Læs mere om Lavarel

Hastighedsoptimering

Hastigheden på din WordPress hjemmeside er én af de vigtigste faktorer. Hvis din indlæsningshastighed er 2-4 sekunder, er der faktisk 40% større chance for, at kunden hurtigt er væk og videre fra din hjemmeside igen. Derfor gør vi en dyd ud af at gøre din hjemmeside er så hurtig og effektiv som mulig – for både din skyld, for brugervenligheden af siden for dine besøgende, og for Googles rangering af din side.

Læs mere om hastighedsoptimering

Vil du have et bud på en professionel hjemmeside?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

En hjemmeside klar til din online markedsføring

Det er vigtigt at din nye hjemmeside er klar til online markedsføring fra starten af. Uden trafik vil din hjemmeside intet værdi give. Derfor er de hjemmesideløsninger vi laver optimeret til sociale medier, Google Ads, SEO og lignende.

Dette kan vi opnå ved at sikre at det CMS system vi bygger hjemmesiden i, kan understøtte de nyeste trends indenfor markedsføring og er optimeret ud fra Googles retningslinjer med teknisk SEO. Samtidig installerer vi tracking med det samme til Google Analytics og Facebook Pixel, og hvis det er en webshop opsætter vi Google Product Feeds, så du kan markedsføre dine produkter, for eksempel på Google Maps.

Vi laver professionelle hjemmesider

Spørger du et webbureau, om de laver professionelle hjemmesider, så er der ingen der vil sige nej. Men hvordan kan du som kunde så vurdere hvad der er professionelle hjemmesider og hvad der ikke er?

Hos os tænker vi ikke kun på at levere et ordenligt produkt som din nye hjemmeside, men vi fokusere på at levere en professionel oplevelse. Det vil sige, at både vores produkt, vores service, og vores inddragelse af dig som kunde i projektets levetid skal ske igennem en professionel tilgang. Så når du bestiller en ny hjemmeside ved os, er vi sikre på at det vil blive en vellykket proces.

Dette sikrer vi ved ikke at have binding, og sørger for at du ejer hjemmesiden efter lancering. Men samtidig vil vi også altid forventningsafstemme på forhånd hvad du skal foretage dig og hvad vi skal foretage os, og samtidig opsætte den rigtige proces på præcis denne case, for at få projektet succesfuldt i mål. Gennem en transparent proces med en detaljeret tidsplan, vil du vide præcis hvordan det hele forløber sig.

Dermed sikrer vi, at det vi levere er en professionel løsning, om du leder efter en billig hjemmeside eller et større system.