Brug for hjælp til hjemmeside?

Med over 300+ hjemmesideprojekter i bagagen samt et utal af store systemer bygget, kan vi sagtens understøtte med hjælp til udvikling af din nye hjemmeside. Om du har brug for at få udviklet et nyt modul til din hjemmeside, eller måske et administrativ system, så kan vi hjælpe. Vi har nemlig erfaring med at udvikle booking-systemer, integrationer og automatiseringer, virksomhedsportaler, webapplikationer og meget mere.

Vi går altid til opgaven med udgangspunkt i vores erfaring og har rådgivningshatten på. Det vil sige du kan komme med en ide til os, selvom det måske ser umuligt ud. VI tager et kig på det med tekniske øjne og finder løsningerne.

Vil du vide mere? Læs med nedenfor eller skynd dig at kontakte os, vi glæder os allerede til at hjælpe dig videre!

 • Ingen binding
 • Kompetente webudviklere
 • 300+ hjemmesideprojekter
 • Fokus på kvalitet
 • Transparente processer
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

Hjælp til din hjemmeside behøver ikke at være dyrt

Udvikling af elementer og moduler til hjemmesider behøver ikke at være dyrt. Vi benytter mottoet “Det er dumt at genopfinde den dybe tallerken” ofte, fordi der ofte findes gode løsninger der kan justeres efter jeres behov. Der findes et uendelig mængder kode og integrationer ude på internettet i forvejen, og det handler at bruge det til ens fordel. Det er her vi kommer ind – vi tager nemlig dine ideer eller de funktioner du har brug for hjælp til at få udviklet og finder løsninger der kan optimeres til jer.

Med over 50.000 timers programmeringserfaring i vores udviklingsteam, har vi et stor indblik i hvad der bevæger sig i markedet, og hvilket muligheder der findes.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Hvad kan vi hjælpe med til din hjemmeside?

Hos Adtention er vi specialiseret i det programmeringssprog der hedder PHP, som eksempelvis WordPress, Magento, Prestashop, Laravel er bygget i. Vi arbejder både med kunders egne udviklede systemer og kendte CMS systemer. Vi er både backend og frontend orienterede, hvilket betyder at vi kan både hjælpe med systemudvikling men også brugerfladen og design.

Vi er ikke kun udviklingshus som mange andre, vi er ambitiøse omkring vores erhverv både på vores egen og kunders vegne. Samtidig er vi utrolig nørdede omkring vores løsninger, hvor vi har code review, code session og coding standards for at sikre en høj kvalitet og perfektionisme.

Vi arbejder på opgaver efter timebasis, projektbaseret og kontinuerlige aftaler. Alt efter opgavens størrelse og omfang bliver den oftest afregnet på time basis, men hvis opgaven er af større kaliber, kommer vi gerne med en projektbaseret pris. Hvis du har brug for kontinuerlig udvikling til din hjemmeside hver måned, vil vi opsætte en serviceaftale med et aftalt antal timer til en fordelagtig pris.

Udover programmering har vi også interne designere, som kan hjælpe med webdesign, og en intern markedsføringsafdeling. Det gør os til et 360-graders bureau hvor du kun har brug for at være i dialog med én virksomhed, for at få fuldendt rådgivning til hele din virksomhed.

Udregn pris på din hjemmeside

Få hjælp til hjemmeside der giver resultater

Med både marketing- og udviklingsafdeling er du sikret en samarbejdspartner der kender værdien af en hjemmeside der er korrekt optimeret, så du ikke spilder dine annoncekroner. Mange tror det blot handler om at bygge en hjemmeside, og så kommer salget af sig selv. Men gennem erfaring 600+ kunder gennem tiden, ved vi at det kræver masser af kontinuerlig indsats, erfaring og brancheviden.

Der er mange do’s and dont’s i hvordan en hjemmeside skal bygges og sættes op, samt hvilke løsninger man skal anvende – både systemmæssigt men også til kundernes samlede brugeroplevelse. Ved at lade os hjælpe dig, får du adgang til alt den data og viden vi har, både fra små og store kunder.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Simone – Projektleder i Web

Simone web projektleder

Hvad koster hjælp til hjemmeside?

Hos Adtention tager vi 850 kroneri timen for webudvikling, og vi fakturerer altid for faktisk tid og ikke påbegyndt time. Inden vi påbegynder en opgave sender vi altid et estimat af omfanget, som skal godkendes af dig som kunde, så du ved hvad du kan forvente af omkostninger. Hvis vi kan se at vi overskrider estimatet vil du få dette at vide inden vi fortsætter.

Som nævnt tidligere – hvis det er en stor opgave vil vi ofte sende en projektbaseret pris samt en kravspecifikation på hele projektet.

Hvis du har brug for kontinuerlig udvikling af din hjemmeside eller dit system med x antal timer i måneden, vil du få rabat på timeprisen alt efter hvor mange timer der er tale om.

Vi logger alt tid vi bruger i vores projektstyringssystem, hvor der vil blive fremsendt en opgørelse af tiden med fakturaen, så du kan se præcis hvornår vi starter og slutter en opgave, udspecificeret på de “tasks” som opgaven indeholder. Det betyder at du altid har et klart overblik over hvad du betaler for.

Programmering med faglighed

Vi ligger en stor vægt på at de løsninger vi laver er så tæt på perfekt som muligt. Det er selvfølgelig let at sige, og derfor har vi opsat coding-principper som sikrer at vi kan bevise det. Når vi bygger hjemmesider har vi mottoet “Hvis andre udviklere skal overtage denne løsning på senere tidspunkt, skal de have lyst til at søge job ved os, på grund af den høje standard.”

For at opretholde det motto, har vi indført 3 regler vi altid skal overholde:

 • Code review
  En anden udvikler gennemgår koden der er blevet skrevet, for at sikre at kvaliteten og funktionaliteten i arbejdet
 • Code session
  En udvikler skal hver måned fremlægge en ny teknologi indenfor programmering eller integrationer som personen skal lære de andre udviklere, for altid at være “med på beatet”:
 • Code standards
  Vi har opsat standarder for hvordan vores udviklere skal kode, hvilken struktur, navngivning, og opstillinger de skal bruge, for at strømline den høje kvalitet.

Det kan virke nørdet, og du behøver ikke kende til disse betegnelser – det skal vi nok klare. Det er ren og skær for at bevise, at vi tager vores fag seriøst, og vi går meget op i kvaliteten når vi hjælper med din hjemmeside.

Skal vi give et bud på at hjælpe med din hjemmeside?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hjælp til hjemmeside