Lokal SEO

Google er den dominerende søgemaskine i Danmark, med hele 97% af alle søgninger i landet. Det gælder alt fra tøj til landbrugsmaskiner, den lokale håndværker til frisører. Hvis du som virksomhed ønsker at være placeret på førstepladsen når dine potentielle, lokale kunder foretager en søgning i nærområdet, så handler det om at optimere efter lokale forhold i din SEO-indsats. 

  • Google My Business
  • NAP citation optimering
  • Linkbuilding
  • Konverteringsoptimering
  • Ingen binding
  • Ingen uforudsete regninger
Kom i kontakt med os

Lokal SEO handler om Googles forståelse af din virksomheds lokale placering

Når der skal søgemaskineoptimeres lokalt er der adskillige faktorer at tage højde for. Her gælder det bl.a. om at få implementeret NAP citations. Hos Adtention er vi erfarne med lokal SEO og er klar til at foretage de off-page og on-page optimeringer, som skal til for at dig og din lokale virksomhed kan nå til tops på lokale søgninger i din branche. 

Vi sørger for at din Google My Business profil bliver oprettet, hvis du ikke har en i forvejen. Hvis du derimod i forvejen har en Google My Business tilknyttet til din virksomhed, står vi ligeledes klar til at foretage de rette optimeringer til din lokale SEO profil. 

Med Lokal SEO hos Adtention er der altid konverteringsoptimering for øje. Derfor sørger vi også for at udarbejde en brugervenlig løsning til dine lokale søgere. Det er også med til at øge dine placeringer på Google, fordi brugervenlige hjemmesider rangerer bedre på Google.

Fordelen ved at anvende lokal SEO som en indsats til din lokale butik, service eller lignende er netop at du får en konkurrencemæssig fordel overfor dine konkurrenter. En amerikansk undersøgelse viser nemlig at hele 76% af de brugere, som søger med en lokal intention, besøger butikken samme dag. Derfor sørger vi for at tage udgangspunkt i den lokale intention når dine potentielle kunder i lokalområdet foretager en søgning på Google.

Læs mere om hvordan vi foretager SEO

Typiske opgaver under lokal SEO

Nedenfor finder du nogle af de opgaver vi udfører når vi optimerer lokal SEO.

Udvalgte cases

Kundecase logo

255 %

Mere organisk trafik

230 %

Stigning i omsætning

Vi oplever et godt og udbytterigt samarbejde med adtention. Vi er glade :-)”
Jakob, Dinbilpartner.dk

37 %

Flere konverteringer

183 %

Højere CTR

Farveland logo

109 %

Flere konverteringer

155 %

Højere konverteringsværdi

Lokal SEO gør det nemmere for lokale kunder at finde dig

Kunden på billedet til højre havde ikke tidligere arbejdet med lokal SEO. Det er ikke ualmindeligt, at det ikke er det første som virksomheder tænker på når de tænker “SEO”. Det betyder at kunden havde et stort potentiale liggende som de ikke havde udnyttet.

Øverste billede er fra før samarbejdet. 

Nederste billede viser, hvordan lokal SEO var med til at skalere den organiske trafik opad på kundens hjemmeside.

Interesseret i flere vækstcases? Se nedenfor.

Cases
SEO Case
SEO Case lokal seo

Fokus på lokal SEO

Efter vi fik fokus på den lokale SEO indsats hos Midtjysk Biludlejning, så vi markante fremskridt for hjemmesiden på organisk trafik og omsætning.

21%

Gns. højere konverteringsrater

223 %

Flere sessioner

230 %

Øget organisk omsætning.

292 %

Flere transaktioner

Hvad er tidshorisonten for at få resultater med SEO?

Mikkel – SEO specialist

For at få succes med SEO er det vigtigt at forstå at SEO er en samlet indsat. Det betyder at der er adskillige indsatsområder, som er vigtige at analysere og optimere på. På den måde vil du se et effektivt udbytte af arbejdet. Vi sørger for datadrevne optimeringer, og fordelen ved SEO er at der intet annoncebudget er i forbindelse med indsatsen. Det er udelukkende de arbejdstimer, som bliver anvendt for at optimere og forbedre din hjemmeside.

Du har måske før lavet søgemaskineoptimering på din hjemmeside og måske har du allerede organisk trafik til din hjemmeside? Så har du formentlig et stærkt udgangspunkt, hvorpå at der kan foretages flere optimeringer, som kan mærkes relativt hurtigt. Med hjemmesider der i forvejen har foretaget SEO, oplever vi typisk at kunder får mere trafik og flere konverteringer allerede efter 3 – 4 måneder.

Læs mere om SEO tidsforløbet

Det kan også være at du aldrig har foretaget søgemaskine optimering på dine hjemme. Bare rolig, det er helt okay – vi står klar til at hjælpe dig med at komme i gang med din SEO-indsats. Det eneste, som er vigtigt at holde in mente er, at vi derfor også skal starte helt fra bunden. Det betyder at der er en stor mængde forarbejde og at vi skal først have Google til at forstå, hvad din hjemmeside handler om.

Når man har en hjemmeside, hvor man ingen SEO har foretaget, skal man også forvente at det tager længere tid at se effekten af SEO-arbejdet. Det skyldes at der først skal bygges en vis autoritet op overfor Google. Autoriteten er vigtig, fordi Googles hovedmål er at dele den mest relevante og korrekte information til deres brugere. Autoriteten overfor Google hjælper dig derfor med at få bedre placeringer.

I disse cases oplever vi typisk at der går mellem 6 – 12 måneder før at indsatsen giver en god ROI.

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hvad betyder lokal seo?