SEO Aalborg

På udkig efter et digitalt marketing bureau, som kan stå for din SEO i Aalborg? Hos Adtention er vi klar til at hjælpe dig med at nå de topplaceringer du drømmer om. Vi sørger for at din hjemmeside rammer plet i forhold til Googles algoritme og det gør vi gennem alt fra content til teknisk seo til linkbuilding.

Vores specialister har kompetencerne til at håndtere din hjemmesides SEO (search engine optimization) hele vejen rundt så i kan få gode placeringer. Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste opdateringer i forbindelse med Googles algoritme, og på den måde sikrer vi os at vi altid udarbejder søgemaskineoptimering med udgangspunkt i den nyeste viden i både on-page og off-page SEO. Med de rigtige søgeord vil du får mere trafik, der giver din virksomhed værdi. 

Vi har over 300 projekter på CV’et og vi har derfor erfaring med at varetage SEO på mange forskellige størrelser og dækker hele landet.

  • Ingen binding
  • Kompetente specialister
  • 300+ SEO projekter
  • Fokus på kvalitet
  • On page seo og content-baseret SEO
  • Månedlig rapportering
Udregn din pris på SEO her
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

SEO Cases

Herunder ser du nogle af vores vækst cases indenfor SEO. Kurven du ser herunder er stigning i organisk trafik, altså trafik fra Google som kommer igennem SEO.

 

Skioutlet fik en 360 graders overhaling med alt fra koncept til branding, digital markedsføring og ikke mindst SEO. Ovenfor ser du, hvordan SEO på bare 1 år gjorde en markant forskel for Skioutlets trafik i deres højsæson. Læs mere om Skioutlet her.

Succes med SEO på Solgt.com

 

Solgt.com kom med udfordringen: "hvordan gør vi det så nemt som muligt at sælge sin bil?". Herefter gik vi i gang med både visuel identitet og kreativt koncept, samt digital markedsføring. Gennem vores flere års samarbejde har Solgt.com fået stor succes på deres organiske indsats. Her kan du læse mere om casen.

Organisk vækst med SEO fra Adtention på DinBilpartner

 

DinBilpartner har efterhånden været kunde i huset i flere år. Her har vi også været med hele vejen rundt. I løbet af 2022 lancerede vi en ny hjemmeside til dem, og det er med til at bære yderligere frugt på det SEO arbejde vi foretager. Vil du vide mere? Læs mere om casen her.

SEO bureau i Aalborg med fokus på organisk vækst

Dette gør vi ud fra en konkret strategi som vi følger før at samarbejdet kan starte op:

Adtention er dit SEO firma i Aalborg

At vælge det rette SEO firma kan være svært, men overvej følgende:

  • Har de mange års erfaring med online markedsføring?
  • Har de mange gennemførte cases?
  • Hvor mange medarbejdere er i bureauet?
  • Har de kundebinding?

Et veletableret bureau med mange års erfaring og mange cases kan give dig sikkerhed for kvalitet. Vær opmærksom på aftalens vilkår, specielt bindingsperioder, som kan låse dig fast, selvom samarbejdet ikke er optimalt.

Adtention vægter aftaler uden binding, da vi tror på vores resultater skal fastholde kunderne. Vi fokuserer på målbare resultater, øget trafik fra potentielle kunder og bedre online placeringer. Hos os får du gennemsigtighed og løbende opdatering om processen for et stærkt samarbejde.

Udregn din pris på Søgemaskineoptimering
Miljø billede af Kasper kreativ designer
Upload Image...

Adtention – et 360 graders digitalt bureau

Vi er i sandheden et kreativt digitalt bureau, som kommer hele vejen rundt om din virksomhed. Vi hjælper med alle de digitale markedsføringskanaler og med dit website, hvis du mangler et webbureau.

SEO sætter rammen for at skabe mere organisk trafik, der har til formål at give endnu flere konverteringer og mere omsætning i din forretning. Ikke alene hjælper vi med at skabe synlighed i søgeresultaterne, men med SEO fra os hjælper det også dine andre marketingindsatser.

Vi udarbejder en markedsføringsstrategi, som skal komme hele vejen rundt og derved forøges din kvalitetsscore også til Google Ads, hvilket betyder at du vil få mere ud af dit annoncebudget, fordi dine klikpriser bliver billigere og du vil derfor opleve en højere ROAS. Ligeledes vil dine annoncer på sociale medier have en mere relevant retargeting. 

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Mikkel – SEO specialist

SEO Specialist - Mikkel

Lokal SEO til dig i Aalborg

Har du brug for hjælp til din on page SEO optimering, der gør at dine kunder i lokal området finder dig først i de organiske søgeresultater på Google? Så lad os være din lokal SEO partner. Vi ved, hvilke algoritmer søgemaskinerne benytter for at vurdere, hvilke hjemmesider, som skal have de høje placeringer. Det handler bl.a. om brugervenlighed og relevans i forhold til de besøgende og deres søgning.

Det er derfor vigtigt at kigge på din målgruppe i lokalområdet og få en forståelse af deres søgeintention. Gennem denne analyse kan vi skabe gode resultater ved bl.a. at lægge fokus på at udarbejde de rette onpage optimeringer, men også forbedre din Google My Business. På den måde kan du både blive vist i Google Maps og i det organiske søgeresultat. Kom igang med Aalborg SEO i dag og få succes i din branche online.

Læs mere om lokal SEO
Lokal Google søgning i Aalborg

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse