SEO Aalborg

På udkig efter et digitalt marketing bureau, som kan stå for din SEO i Aalborg? Hos Adtention er vi klar til at hjælpe dig med at nå de topplaceringer du drømmer om. Vi sørger for at din hjemmeside rammer plet i forhold til Googles algoritme og det gør vi gennem alt fra content til teknisk seo til linkbuilding.

Vores specialister har kompetencerne til at håndtere din hjemmesides SEO hele vejen rundt så i kan få gode placeringer. Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste opdateringer i forbindelse med Googles algoritme, og på den måde sikrer vi os at vi altid udarbejder søgemaskineoptimering med udgangspunkt i den nyeste viden.

Vi har over 300 projekter på CV’et og vi har derfor erfaring med at varetage SEO på mange forskellige størrelser og dækker hele landet.

  • Ingen binding
  • Kompetente specialister
  • 300+ SEO projekter
  • Fokus på kvalitet
  • On page seo og content-baseret SEO
  • Månedlig rapportering
Udregn din pris på SEO her

Kom til tops i det organiske søgeresultat i Google

ROI ppc vs SEO

Du har måske hørt ordet “SEO” før, men tænkte “hvad i alverden betyder det?” – det er blot en forkortelse for “Search Engine Optimization”, der betyder “søgemaskineoptimering” på dansk. I denne disciplin handler det om at optimere sin hjemmeside således at Googles robotter kan læse og forstå, hvad din hjemmeside handler om, samt at gøre den mere relevant overfor forbrugerne sammenlignet med dine konkurrenter. På den måde vil algoritmen give dig topplaceringer på Google.

Det lyder måske meget simpelt, men da Google benytter 200+ forskellige algoritmer, som alle påvirker, hvorvidt om du skal have en 1, 10 eller 20 plads, så kan det være noget af en verden at begive sig ud i uden erfaring. Derfor er Adtention klar til at hjælpe dig som dit SEO bureau i Aalborg.

Ved at opnå de ønskede topplaceringer, vil du opleve flere kliks og forøget trafik på din hjemmeside. Vi hjælper dig med at skaffe det meste relevante og konverterbare trafik til din hjemmeside, så du kan vækste din virksomhed.

Når man arbejder med SEO er der de primære emner såsom on-page optimering og off-page optimering, hvilket er alt fra indholdet på dine landingssider, til at få eksterne hjemmesider til at link til din hjemmeside for at øge din hjemmesides troværdighed. SEO er en af de typer af online marketing, som ikke har klikpriser og eller annoncebudgetter som du oplever på Facebook annoncering og Google ads.

Det er vigtigt at forstå, at SEO typisk er den mere langsigtet marketing strategi og det er en pull-strategi. Hertil kan SEO også give et rigtig godt afkast ved at opnå de rette placeringer på de rigtige søgeord.

Vi oplever typisk at vores kunder, som har arbejdet med SEO i forvejen på deres hjemmeside kan forvente et positivt afkast allerede efter 3 måneder – det er selvfølgelig afhængigt af om fundamentet for SEO er godt i forvejen. Har du derimod ikke arbejdet med SEO på din hjemmeside før, så kan det godt tage lidt tid før at du mærker effekten af arbejdet.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

SEO bureau i Aalborg med fokus på organisk vækst

Når vi laver SEO for virksomheder i 9000 Aalborg eller i Nordjylland, så er fokus altid at skabe mest mulig vækst, samt hurtigst mulige resultater for vores kunder, så vi tjener os selv hjem hurtigst muligt.
Dette gør vi ud fra en konkret strategi som vi følger før at samarbejdet kan starte op:

Adtention er dit SEO firma i Aalborg

Det er vigtigt at vælge det rigtige SEO firma, men hvordan gør man det? Godt spørgsmål! Det er ikke altid lige til, men der er visse ting vi vil anbefale at man kigger efter.

  • Hvor mange års erfaring har de med online markedsføring?
  • Hvor mange cases har de udarbejdet gennem årene?
  • Hvor mange medarbejdere har bureauet?
  • Har de binding på deres kunder?

Et nyt bureau med få års erfaring kan levere resultater, men usikkerheden her er stadig større end, hvis man tager et veletableret bureau med flere års erfaring, og som har gennemført adskillige cases som de kan fremlægge for dig som kunde. På den måde kan du også skabe dig et indtryk af om de kan levere det produkt, som du går og drømmer om.

Derudover er der hele elementet af, hvordan de udformer deres aftaler. Kræver bureauet en bindingsperiode af dig kan det være et farligt spil du begiver dig ud i. Det betyder nemlig at du ikke har muligheden for at hoppe ud af samarbejdet, hvis du ikke føler at det giver mening for dig.

Hos Adtention foretrækker vi samarbejdsaftaler med vores kunder, hvor de ikke er bundet af en kontrakt, vi ønsker at det er vores resultater, som gør at du som kunde har lyst til at forblive i huset.

Ønsker du målbare resultater? Mere trafik? En forøget online tilstedeværelse? Bedre placeringer? Adtention står klar til at hjælpe dig med at få flere kunder i din forretning. Her får du et tæt samarbejde, der tager udgangspunkt i at lade resultaterne tale sin sag for sig. Samtidig har du fuld gennemsigtighed og er hele tiden med i processen. Da vi ved at gennemsigtighed i høj grad er en vigtig del af et godt samarbejde, sørger vores customer succes manager for at holde dig opdateret hele vejen igennem.

Udregn din pris på Søgemaskineoptimering

Adtention – et 360 graders digitalt bureau

Vi er i sandheden et kreativt digitalt bureau, som kommer hele vejen rundt om din virksomhed. Vi hjælper med alle de digitale markedsføringskanaler og med dit website, hvis du mangler et webbureau, men vi hjælper også med offline discipliner. Vi er bl.a. stolte af det samarbejde vi har med Intersport, Eurodan Huse og Lidl. Her hjælper vi med at skabe en rød tråd og derved udvikle deres offline materiale.

SEO sætter rammen for at skabe mere organisk trafik, der har til formål at give endnu flere konverteringer og mere omsætning i din forretning. Ikke alene hjælper vi med at skabe synlighed i søgeresultaterne, men med SEO fra os hjælper det også dine andre marketingindsatser.

Ved at forbedre brugeroplevelsen på din hjemmeside og gøre den mere relevant i forhold til dine produkter eller services du tilbyder, vil du også kunne spare penge på din annoncering på Google Ads.

Vi udarbejder en markedsføringsstrategi, som skal komme hele vejen rundt og derved forøges din kvalitetsscore også til Google Adwords, hvilket betyder at du vil få mere ud af dit annoncebudget, fordi dine klikpriser bliver billigere og du vil derfor opleve en højere ROAS.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Mikkel – SEO specialist

SEO Specialist - Mikkel

Lokal SEO til dig i Aalborg

Har du brug for hjælp til din on page SEO optimering, der gør at dine kunder i lokal området finder dig først i de organiske søgeresultater på Google? Så lad os være din lokal SEO partner. Vi ved, hvilke algoritmer søgemaskinerne benytter for at vurdere, hvilke hjemmesider, som skal have de høje placeringer. Det handler bl.a. om brugervenlighed og relevans i forhold til de besøgende og deres søgning.

Det er derfor vigtigt at kigge på din målgruppe i lokalområdet og få en forståelse af deres søgeintention. Gennem denne analyse kan vi skabe gode resultater ved bl.a. at lægge fokus på at udarbejde de rette onpage optimeringer, men også forbedre din Google My Business. På den måde kan du både blive vist i Google Maps og i det organiske søgeresultat. Kom igang med Aalborg SEO i dag og få succes i din branche online.

Læs mere om lokal SEO
Lokal Google søgning i Aalborg

WordPress hjemmeside

Næsten halvdelen af verdens hjemmesider er bygget i WordPress. Det er der mange gode grunde til. WordPress giver stor fleksibilitet i udviklingen af systemet, og er som tommelfingerregel enormt brugervenligt for både dig og dine besøgende. Systemet har millioner af udviklere koblet på verden over, der kontinuerligt videreudvikler systemet. Dermed er du altid sikret et opdateret produkt.

Læs mere om WordPress hjemmesider

Laravel hjemmeside

WordPress passer naturligvis ikke til alt, og som dit webbureau er vores vigtigste opgave, at rådgive dig korrekt (og så er det naturligvis sjovere for os begge to, hvis vi også kan føre rådgivningen ud i livet). Derfor udvikler vi også i Laravel, de egner sig odt til hjemmesider, der kræver større og mere tekniske løsninger, eller til hjemmesider med et større datagrundlag.

Læs mere om Laravel hjemmeside

Skræddersyede løsninger

Vink farvel til standardløsninger og “one size fits all”. Med Adtention som dit webbureau, får du skræddersyede løsninger pakket ind i kompetent rådgivning, høj faglighed og et bredt kompetenceniveau. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler et skræddersyet tilbud på din unikke løsning.

Læs mere om backend udvikling

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse