SEO Herlev

Er du på udkig efter SEO-hjælp i Herlev? Du er landet det helt rigtige sted. Vi har assisteret mange lokale virksomheder i Herlev med at forstærke deres digitale kundetiltrækning. Hvordan gør vi det, spørger du? Adtention A/S har haft sin base i Herlev siden 1985, beliggende på vores adresse i Herlev Centrum.

Desuden besidder vi nogle af landets mest kompetente SEO-eksperter. Med over 20 års samlet erfaring inden for SEO, ved vi præcis, hvordan du får mest muligt ud af søgemaskinerne gennem effektiv søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering (SEO) er afgørende for mange virksomheder i dagens Danmark. For at sikre, at du drager fuld fordel af din SEO-investering, tilbyder Adtention en gratis vurdering af dit websites SEO-muligheder. Hvis du ønsker at dykke dybere ned i dit SEO-potentiale, kan du benytte vores SEO-analyseværktøj ved at klikke nedenfor.

 • Ingen binding
 • Kompetente specialister
 • 300+ SEO projekter
 • Fokus på kvalitet
 • On page SEO og content-baseret SEO
 • Månedlig rapportering
Udregn din pris på SEO her
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

Hvorfor samarbejde med Adtention? Her er 5 gode grunde

Hvordan laver man en søgeordsanalyse visualisering
 1. Vores team af SEO-eksperter besidder tilsammen over to årtiers erfaring inden for lokal søgemaskineoptimering. Vi har assisteret mere end 300 unikke virksomheder i deres SEO-rejse, og du kan dykke ned i nogle af vores mest markante cases længere nede på siden.
 2. Selvom mange mener, at SEO er en langsom proces, er det vores erfaring, at med den rette forberedelse og en strategisk tilgang, hvor man overvejer kundens rejse og vælger de mest relevante søgeord fra begyndelsen, kan man opnå synlige resultater i løbet af kun 2-3 måneder.
 3. Ved at samarbejde med Adtention får du adgang til dedikerede og proaktive SEO-eksperter, der er klar til at løfte din virksomheds synlighed i Googles søgeresultater.
 4. Før vi påbegynder et samarbejde, vurderer vi altid din virksomheds SEO-potentiale. Vores mål er ikke blot at tjene penge på SEO, men at sikre, at din virksomhed gør det. Med vores dybdegående erfaring ved vi, at en placering i Googles top 5 er afgørende for at se en positiv ROI. Hos Adtention går vi ikke kun efter første side på Google – vi sigter efter toppositionerne.
 5. Som en del af vores service får du adgang til vores kunde-dashboard, hvor du kan overvåge din SEO’s fremskridt og se, hvordan dine søgeord præsterer. Dette sikrer fuld transparens i vores arbejde, så du altid ved, hvad vi gør for dig, og hvilken værdi vores samarbejde bringer.
Læs mere om hvordan vi gør

SEO Cases

Herunder ser du nogle af vores vækst cases indenfor SEO. Kurven du ser herunder er stigning i organisk trafik, altså trafik fra Google som kommer igennem SEO.

 

Skioutlet fik en 360 graders overhaling med alt fra koncept til branding, digital markedsføring og ikke mindst SEO. Ovenfor ser du, hvordan SEO på bare 1 år gjorde en markant forskel for Skioutlets trafik i deres højsæson. Læs mere om Skioutlet her.

Succes med SEO på Solgt.com

 

Solgt.com kom med udfordringen: "hvordan gør vi det så nemt som muligt at sælge sin bil?". Herefter gik vi i gang med både visuel identitet og kreativt koncept, samt digital markedsføring. Gennem vores flere års samarbejde har Solgt.com fået stor succes på deres organiske indsats. Her kan du læse mere om casen.

Organisk vækst med SEO fra Adtention på DinBilpartner

 

DinBilpartner har efterhånden været kunde i huset i flere år. Her har vi også været med hele vejen rundt. I løbet af 2022 lancerede vi en ny hjemmeside til dem, og det er med til at bære yderligere frugt på det SEO arbejde vi foretager. Vil du vide mere? Læs mere om casen her.

Dit SEO bureau i Kolding

Med Google som den mest dominerende søgemaskine i Danmark, ved vi hvor vigtigt det er at være synligt lokalt. Hele 97% af alle søgninger forekommer på Google i Danmark. Det er altså også lokale søgninger, som den lokale frisør eller den lokale butik nede i midtbyen. Vi hos Adtention har hjulpet over 300 forskellige virksomheder, både nationalt, men også lokalt med SEO. Vi hjælper dig med alt fra det basale onpage SEO til mere teknisk SEO og opsætning af din Google My Business.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores Kolding bureau til et uforpligtende møde om online marketing, og er vi det perfekte match, er vi altid lige i nærheden.

Udregn din pris på søgemaskineoptimering


Vi er et 360 graders digitalt bureau

Som kreativt digitalt bureau sidder vi med alle de digitale, men også offline discipliner. Vi hjælper blandt andet kunder som, Intersport, LIDL, og Eurodan Huse med at skabe den røde tråd, og udvikle deres offline materiale, og vi hjælper også flere virksomheder med Google annoncering samt sociale medier som f.eks. Facebook annoncering.

SEO danner fundamentet for at skabe endnu flere konverteringer og omsætning, i din forretning på andre markedsføringsplatforme også. Med Adtention som SEO bureau, sørger vi for at brugeroplevelsen bliver bedre på din hjemmeside, samt at din konverteringsrate bliver højere. Vi hjælper blandt andet også med at forbedre din kvalitetsscore på Google Ads, så du kan få endnu mere ud af dit budget og højere ROAS.

181%

Stigning i konverteringsraten

139%

Stigning i CTR

I forbindelse med udvikling af Solgt.com har Adtention haft til opgave at drive konceptet, udviklingen og digital markedsføring aktiviteter. Men vi har fået meget mere end blot deres know-how og ressourcer. Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i. Med Adtentions dedikation og høje kvalitet i leverancer, er vi gået fra ide til koncept på få måneder!”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Skal vi hjælpe dig?

Befinder du dig i Kolding området? Ønsker du at vi hjælper dig med din lokale online markedsføring? Så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os