Off-page SEO, din vej til en højere autoritet over for Google

Konkurrencen i onlineverdenen er kun blevet hårdere og hårdere. Derfor bliver det også endnu sværere at opnå den ideelle førsteplads i søgeresultaterne på Google, som mange går og drømmer om. Derfor står vi klar til at løse din off-page SEO-indsats for dig. Med en off-page SEO-strategi fra Adtention vil du opnå mere popularitet, autoritet, relevans og troværdighed overfor både Google og dine brugere.

  • Google My Business
  • NAP citation optimering
  • Linkbuilding
  • Konkurrentanalyse
  • Ingen binding
  • Ingen uforudsete regninger
Kom i kontakt med os
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

Off-page SEO handler om de tiltag du gør udenfor din hjemmeside

Når vi foretager off-page SEO på din hjemmeside, optimerer vi mere end bare din linkbuilding profil. Vi er med til at opbygge dit brand og skabe omtale omkring dig og din virksomhed. Med dybdegående konkurrentanalyser af både deres hjemmesider og backlink profil, vil vi udarbejde en stærk off-page strategi til din SEO-indsats.

Off-page strategien sørger for at din hjemmeside spiller på alle de mange parametre, der også skal optimeres uden for din hjemmeside. Det gælder bl.a. opsætning og optimering af din Google My Business profil. Derudover sørger vi selvfølgelig også for at indsamle dine reviews og anmeldelser på din virksomhedsprofil, så vi kan anvende dem til din fordel i markedsføringen. 

Til linkbuilding-strategien kan du forvente links af høj kvalitet, der er relevante for dig og den branche som din virksomhed opererer indenfor. Vi foretager en dybdegående analyse af din linkprofil, dine konkurrenters linkprofiler og dermed anskaffer vi de bedste links, som skal til for at trække dig op på den ønskede førsteplads på dine søgeord.

Læs mere om SEO her

De typiske arbejdsopgaver med off-page SEO indeholder

Herunder kan du se nogle af de opgaver som vi arbejder med når vi udfører off-page SEO på din hjemmeside.

Udvalgte cases

181%

Stigning i konverteringsraten

139 %

Stigning i CTR

“Jeg startede hos Adtention med ren SEO i midten af 2020, hvor de virkelig har hjulpet mig med at tage min webshop til nye højder, og skabt en drastisk stigning i organisk trafik. Efter blot få måneder med super gode resultater på SEO-delen, valgte jeg at teste google ads af hos dem også. Google ads delen har de også virkelig vist stærke resultater på, som igen har hjulpet mig med at skabe en meget flot vækst i omsætningen. De er altid hurtige på telefonen/mail hvis man har spørgsmål eller mangler hjælp, og kommunikationen spiller bare 100% med en gennemgang hver måned, af hvad de har lavet for mig.” Lukas Fagerholt Pedersen, Streetwearevolution.dk”
Lukas Fagerholt Pedersen, Streetwearevolution.dk

37%

Flere konverteringer

183 %

Højere CTR

Farveland logo

109 %

Flere konverteringer

155 %

Højere konverteringsværdi

Off-page SEO er en vigtig del af din samlede SEO-indsats

Vi ser ofte at vores kunder overser vigtigheden af off-page SEO, blandt andet linkbuilding, fordi det kan virke uoverskueligt. Det er dog en essentielt for den samlede indsats, og vi hjælper dig gerne på vej.

Til højre ser du et billede af vækst i trafik og søgeord over en periode på et år, hvor vi har arbejdet med SEO for en kunde. 

Vil du se flere vækstcases? Klik herunder.

Cases
Graf over organiske besøgende og organiske søgeord SEO

Off-page SEO hos Adtention

Vi har arbejdet med off-page SEO for mange forskellige kunder. Én af dem er Solgt.com, der har haft en stor fremgang med deres organiske trafik. 

57%

Gns. højere konverteringsrater

10 %

Gns. hurtigere websites.

30 %

Øget organisk omsætning.

40 %

Lavere omkostninger pr. lead

Adtentions indsats er helt afgørende for vores fremdrift og positive udvikling. Uanset om det er software udvikling eller online markedsføring, så er det med højt engagerede-, dygtige og selvkørende medarbejdere som skaber gode resultater. Absolut en anbefaling herfra”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Hvornår kan jeg forvente at se resultater med SEO?

Casper – SEO specialist

Når man taler om SEO og det at kunne mærke effektiviteten af SEO-indsatsen, så er det vigtigt at forstå at det er en samlet indsats. Der vil være flere forskellige indsatsområder, som skal analyseres og optimeres på. Det betyder også at SEO som udgangspunkt er en langsigtet marketingstrategi, men det kan stadig variere, hvornår du virkelig mærker effekten af off-page SEO-arbejde. En af fordelene ved at vælge SEO, og blandt andet arbejde med off-page indsatsen, som en af dine langsigtede marketingstrategier, er at der ingen annoncekroner er involveret i arbejdet. Der skal kun lægges en masse arbejdstimer med hårdt arbejde i. 

Hvis du allerede har foretaget søgemaskineoptimeringer på din hjemmeside, hvor at du kan se at det allerede har været med til at give dig trafik til din hjemmeside, så har du formentlig et godt udgangspunkt for yderligere optimeringer. Med de yderligere optimeringer vil du formentlig kunne mærke effekten af SEO-arbejdet hurtigere. Vi oplever typisk at hjemmesider, som har arbejdet med SEO i forvejen, allerede mærker effekten efter 3 – 4 måneder.

Læs mere om SEO tidsforløbet

Det kan også være at du aldrig har arbejdet med SEO på din hjemmeside. I disse tilfælde starter vi helt fra bunden og der vil være en del forarbejde, som skal udarbejdes for at vi kan trække søgeordene til din hjemmeside i den rigtige retning. Betyder det så at SEO ikke kan være succesfuldt for din hjemmeside? Overhovedet ikke – det betyder blot at du skal forvente at effekten af arbejdet tager længere tid før at det kan mærkes. 

Ved denne type af cases oplever vi normalvis at det tager omkring 6 – 12 måneder før at effekten af SEO indsatsen giver en fornuftig ROI – return of investment. 

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Søgemaskineoptimering – din værktøjskasse til højere organisk ranking

Off-page SEO er en af de vigtigste parametre i din online tilstedeværelse.