SEO Esbjerg

Du er højt sandsynligt landet på denne side fordi du har søgt på SEO Esbjerg eller SEO i Esbjerg på Google. Så sidder du som en lokal virksomhed i Esbjerg og ønsker flere potentielle kunder i gennem Googles søgeresultater, så er du kommet til det rette sted.

Er du i tvivl om hvad Search Engine Optimization faktisk er, så kan du læse med omkring det her.

 • Ingen binding
 • Kompetente specialister
 • Fokus på at skabe resultater – Både økonomisk & placeringsmæssigt
 • Rådgivning & sparring – Vi giver gode råd og vejledning
 • Fuld gennemsigtighed
 • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os

Hvorfor skal du så vælge os?

Hvordan laver man en søgeordsanalyse visualisering

 

 • Bureauet Adtention ligger godt nok ikke i Esbjerg, men vi har hjulpet flere virksomheder i Esbjerg med markedsføring til mange potentielle kunder. Derfor har vi også en del erfaring inden for lokal SEO i Esbjerg.

 • Flere af vores SEO specialister er faktisk bosat i Esbjerg og kender derfor også til lokalområdet.

 • Vi har mange års erfaring med at få mere omsætning igennem de organiske søgeresultater.

 • Vi hjælper alle virksomheder, både store som små og har erfaring med helt store virksomheder men også ny opstartede. Så derfor kan vi også hjælpe dit firma uanset størrelse.

 • Vi kan hjælpe dig med meget mere end bare SEO. Hos Adtention har vi både en afdeling til online markedsføring, webudvikling og en kreativ afdeling. Så her behøver du ikke have 3 forskellige bureauer indover markedsføringen.

Ikke bare endnu et online markedsføringsbureau

Vi beskæftiger os selvfølgelig med mange forskellige markedsføringskanaler som Google Ads, Facebook annoncering, søgemaskineoptimering og lokal SEO, lige som mange andre bureauer også gør.

Men hvordan udskiller vi os så fra alle de andre bureauer tænker du nok? Her skal vi helt tilbage og kigge hvor Adtention stammer fra.

Adtention har i mange år også før online markedsføring var en ting, beskæftiget sig med markedsføring, yes den gang var det bare med brochure, avis reklamer og andre tryksager.

En stor del af denne markedsføring består af brandstrategi og identitetsdesign, som begge er to ting, som vi ofte oplever andre bureauer ikke har med i deres online markedsføring, om så det er i gennem Google Ads, SEO eller Facebook annoncerne.

Vores 3 afdelinger gør at vi kan hjælpe jer med alt, uden at der skal eksterne webudviklere eller grafikere ind over. Du kan altså samle alt hos os, som ofte også skaber rammerne for de bedste resultater.

Få flere kunder igennem SEO

For at forstå hvordan du kan få en øget omsætning igennem søgemaskineoptimering er det vigtigt at forstå hvad SEO faktisk er.

Som du nok har kunne læse dig til, så står SEO for Search Engine Optimization som på dansk er over sat til Søgemaskineoptimering. Som man kan læse ud fra ordet handler det om at optimere i forhold til søgemaskinerne. Største delen af den danske befolkning anvender google som deres primære søgemaskine, hvilket også er derfor folk primært optimere frem mod hvad Google ønsker.

SEO kan give mere omsætning ved at trække flere kunder til din forretning. En bedre placering på Google betyder også mere synlighed, som gerne skulle være med til at tiltrække mere trafik til siden og derved også en øget omsætning.

Det opnår du ved optimering af din hjemmeside i forhold til nogle af de parameter som Google måler på. Det kan for eksempelvis være optimering af meta informationer, eller brugen af søgefraser i indholdet på siden. Her prøver man så vidt muligt, at klare sig bedre sine konkurrenter i forhold til de parameter der måles på.

Det kan være relevant at lave en søgeords analyse før man begynder at give sig i kast med at optimere på diverse parameter. Så man ikke ender med at spilde tid og resourcer på en masse søgeord som ikke giver mening at rangere på.

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Lokal SEO

Vil du gerne ramme de lokale kunder ude i søgeresultaterne, så er det lokal SEO du skal i gang med. Det er ikke fordi Lokal SEO er meget anderledes end normalt SEO. Her har man bare valgt man specifikt vil ramme et lokalt søgeord.

Det kan for eksempelvis være du har en is butik i Esbjerg og gerne vil ramme nye og eksisterende kunder. Her vil et lokalt søgeord som “Is butik Esbjerg” være en rigtig god ide frem for “Is butik” som er en søgning der dækker hele landet.

Værd at vide inden du investere tid eller penge i SEO

SEO er ikke en hurtig vej frem til øget omsætning. Der skal som regel enten investeres en del resourcer før man begynder at se et fornuftigt afkast. Det kan dog blive nogle meget værdifulde resourcer i længden. Så man skal se det som en investering.

SEO virker stadig efter man stopper arbejdet modsat Google Ads, hvor annonceringen stopper så snart betaling for annonceringen stopper. Derfor kan det være en rigtig god ide også at have arbejdet med sin SEO, så man ikke udelukkende er afhængig af sine Google Ads.

 

Stadig i tvivl om SEO er noget i skal i gang med?

Vi står altid klar til at yde rådgivning til dig og din virksomhed. Giv os et kald, så finder vi hurtigt ud hvilke markedsføringskanaler der er relevante for jer. Vi har kontor i Kolding, men har kunder landet rundt, så du vil ikke blive vores første SEO kunde i Esbjerg.