Teknisk SEO

Teknisk SEO er et SEO-begreb, der dækker over alle de tekniske perspektiver og elementer indenfor søgemaskineoptimering. Det kan være alt lige fra, hvordan din hjemmeside er sat op, til hvilken server eller hvilket domænenavn du bruger til din hjemmeside. Det betyder også mere og mere hvor hurtigt hjemmesiden er, og om den er 100% optimeret til mobilenheder. Vores specialister har hjulpet over 500 virksomheder med teknisk SEO.

  • Core web vitals
  • LCP optimering
  • CLS optimering
  • Konverteringsoptimering
  • Ingen binding
  • Ingen uforudsete regninger
Kom i kontakt med os

Teknisk SEO handler om Googles forståelse af dit website

Der er mange elementer, der bliver optimeret når vi laver søgemaskine optimering. Men vægter Google nogle elementer højere end andre? Ja, men Googles vægtning af elementer ændrer sig hele tiden. Vi har været med lige siden start, og har fornyet os på alle de nye algoritmeopdateringer, der har været igennem årene.

Google vægter mere og mere data fra brugerne, og fokuserer på hvordan de navigerer og bruger de specifikke hjemmesider. Dette betyder også at teknisk SEO betyder mere og mere for at få topplaceringer på Google.

Hele Google eksistensgrundlag er opbygget på at finde det mest relevante indhold til deres brugere. Hvis du ikke har styr på kunderejsen, hastighedsoptimering, eller har en overskuelig hjemmeside til de brugere der søger efter din ydelse, service, eller andet, så får du heller ikke topplaceringer på Google.

Fordelen ved teknisk SEO er at vi optimerer på mange forskellige faktorer, der også hjælper dine andre marketingkanaler med at performe bedre. Som udgangspunkt optimerer vi efter brugerrejser og forbedrer konverteringsraten på dit website, hvad enten om det er flere konverteringer af et specifikt produkt, eller forøgelse af din gennemsnitlige ordrestørrelse.

Læs mere om SEO

De typiske opgaver indenfor teknisk SEO indeholder

Herunder ser du nogle af de opgaver vi udfører når vi optimerer din hjemmeside via teknisk SEO.

Udvalgte cases

181%

Stigning i konverteringsraten

139%

Stigning i CTR

“Vi oplever et godt og udbytterigt samarbejde med adtention. Vi er glade:-)””
Jakob, Dinbilpartner.dk

37%

Flere konverteringer

183%

Højere CTR

Farveland logo

109%

Flere konverteringer

155%

Højere konverteringsværdi

Teknisk SEO øger helheden på dine placeringer på din hjemmeside

Vores kunde du ser på billedet til højre, havde fået en ny hjemmeside af et bureau, der ikke havde styr på SEO. Dette gjorde at han mistede en del af hans trafik da hans nye og smarte hjemmeside kom online. Dette er noget vi ser gang på gang – man får et dårligere udgangspunkt, selvom den nye side skulle være væsentlig bedre.

Det øverste billede er fra før vores samarbejde.

Det nederste billede er efter vi hjalp kunden med teknisk SEO.

Vil du se flere vækstcases? Klik herunder.

Udregn din pris
SEO vækst data

Forøgelse af teknisk SEO

Udfordringen bestod for Solgt.com i optimering af deres nuværende hjemmeside og udvikling af den digitale markedsføringsstrategi.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites.

50000

Leads

40%

Lavere omkostninger pr. lead

Adtentions indsats er helt afgørende for vores fremdrift og positive udvikling. Uanset om det er software udvikling eller online markedsføring, så er det med højt engagerede-, dygtige og selvkørende medarbejdere som skaber gode resultater. Absolut en anbefaling herfra”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Hvor lang tid tager det at få resultater med SEO?

Rico – SEO specialist

Rico SEO specialist

SEO er en samlet indsats. Dette betyder også at der er mange indsatsområder man skal ind og optimere på for at se effekten af arbejdet. Fordelen ved SEO er at der ikke er bundet noget annoncebudget til de forskellige marketingplatforme, og derved er det ren og skær arbejdstimer, der bliver lagt i at optimere på hjemmesiden.

Har du allerede haft SEO før? Og kan du allerede se du får trafik til din hjemmeside? Så har du højst sandsynligt også et rigtigt godt udgangspunkt for at der kan optimeres yderligere og hurtigt, og her ser vi i gennemsnit at man allerede ser mere trafik og flere konverteringer efter 3-4 måneder.

Læs mere om SEO tidsforløbet

Har du derimod aldrig optimeret din hjemmeside, eller haft kendskab til SEO, bør vi starte fra bunden. Heri ligger der en masse forarbejde, samt at vi først skal trække søgeordene op fra bunden af Google og om på side 1.

Man kan sammenligne det lidt med spædbørn og voksne, spædbørn har ikke så meget relevant viden at dele – fremfor et voksen menneske, og derfor er de heller ikke de første man går til når man mangler relevant information.

I dette tilfælde ser vi oftest at der kan gå 6-12 måneder, før man ser en fornuftig ROI.

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Teknisk SEO beskrivelse