On-page SEO

En hjemmeside er ikke længere blot et middel til at vise dine produkter, services og lignende. Det er dit ansigt udadtil og din genvej til dine kunder og målgruppe. Jagten på førstepladsen på Google afhænger af mange forskellige ting – relevant indhold, links og meget andet, og her kan on-site SEO være et stærkt værktøj.

On-page SEO består af flere forskellige discipliner, der alle sammen er vigtige for din hjemmesidens performance i forhold til SEO – søgemaskineoptimering.

  • Ingen binding
  • Fokus på kvalitet
  • Kompetente SEO-specialister
  • Hjemmesidestruktur
  • Indhold af høj kvalitet
  • Løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

On-page SEO hjælper din målgruppe med at finde dig

On-page SEO er en måde at arbejde med ens placeringer – for eksempel på Google – ved at forbedre det organiske indhold på ens hjemmeside. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og hos Adtention har vores SEO-specialister erfaring med on-page optimering i alle former for virksomheder.

On-site SEO, som det også kaldes, kan forbedres på mange forskellige måder. Det er alt fra at kreere indhold til ens forskellige sider – for eksempel beskrivelser af produkter, guides og blogindlæg, content marketing og overordnet hjemmesidetekst, til forbedring af metabeskrivelser og titelstruktur. Der er altså nok at gå i gang med, hvis man ønsker at forbedre ens placering i søgeresultaterne.

Vores erfaring sikrer at vi ofte tydeligt kan se hvad der skal til for at du kan forbedre din placering på forskellige relevante søgeord, og vi tager dig selvfølgelig med på rejsen gennem dialog og rapporter, der sikrer at du også bliver klogere på hvad der sker i processen.

Læs mere om SEO

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Adtention kan vi tilbyde dig professionel rådgivning og effektivt arbejde når det kommer til SEO og On-page SEO i din virksomhed og på din hjemmeside. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de discipliner vi behersker inden for On-page SEO.

Hvad er on-page SEO?

Som nævnt længere oppe, består on-page SEO ofte af flere forskellige elementer, der spiller sammen for at forbedre den overordnede SEO-præstation, og bringe din hjemmeside frem blandt de øverste resultater på Google under relevante søgeord. Mens off-page SEO blandt andet beskæftiger sig med alt det udenfor din hjemmeside, for eksempel linkbuilding, der er med til at give din hjemmeside troværdighed og relevans, tager on-page SEO fat i det der sker på selve din hjemmeside.

Det er for eksempel relevant tekst, der er med til at vise Google at her sker der noget spændende og relevant, som skal længere op i søgeresultaterne. Relevant tekst er tekst der indeholder et søgeord – for eksempel autoværksted Kolding, samt information om dette. Det kan også være nuanceringer af søgeordet, blandt andet billigt værksted Kolding, eller autoværksted Sydjylland. 

Der findes også mere tekniske aspekter – for eksempel hastighedsoptimering, mobilvenlighed, indeksering samt indhold som metabeskrivelser, overskrifter og billeder.

Optimerings muligheder med SEO liste
Optimerings muligheder med SEO

SEO i praksis

SEO er en af de mest udbredte discipliner indenfor online markedsføring, og med god grund. Det er en bred kategori, der både inkluderer on-page SEO – for eksempel forbedring af metabeskrivelser og tekstforfatning, samt off-page SEO, for eksempel i form af linkbuilding. Hos Adtention hjælper vi dig gennem hele processen, om du har arbejdet med SEO før, eller er helt grøn på området.

279%

Gns. flere transaktioner

259%

Gns. flere brugere

308%

Øget organisk omsætning

314 %

Flere sessioner

Efter jeg startede hos Adtention med udelukkende SEO i midten af 2020, hjalp de mig med at tage min webshop til nye højder. Efter jeg oplevede en drastisk stigning i organisk trafik, valgte jeg også at prøve Google Ads og begge har givet gode resultater i omsætningen.”
Lukas Fagerholt Pedersen, Streetwearevolution.dk

Rico – SEO Specialist

Rico SEO specialist

Hvorfor er on-page SEO vigtigt?

On-site optimering og SEO er vigtigt af flere forskellige grunde. Først og fremmest er det det der hjælper Google med at se at din hjemmeside er troværdig og relevant, men det har også en betydning når det kommer til dine kunder, der jo skal vælge dig fremfor dine konkurrenter – placering har en betydning, men det har udseende, indhold og relevans også, sammen med tekniske aspekter som brugervenlighed og hastighed.

Gennemtænkt on-page SEO giver dig altså de bedste vilkår for at ligge i topresultaterne på Google, så dine kunder og potentielle kunder får øje på dig.

Sådan arbejder vi med on-page SEO

Det er vigtigt for os at I får noget ud af SEO-arbejdet. Dette gør vi blandt andet ved hjælp af dialog og rapporter, så i altid har en forståelse af de ting vi laver på jeres hjemmeside. Sammen med jer kan vi vurdere hvilke ting der skal fokuseres på – for eksempel om det er metabeskrivelser eller produktion af tekst til hjemmesiden.

Hvis du før har arbejdet med SEO på din hjemmeside, kan det være der er ting der skal optimeres og opdateres, og hvis du ikke har arbejdet med det før, starter vi selvfølgelig fra bunden, så du får et solidt fundament.

Tekstforfatning

Gode, skarpe og gennemtænkte tekster til dine produkter, produktkategorier og services er en vigtig del af on-page SEO. Disse tekster bruges både af din målgruppe, men også af Google, der hele tiden forsøger at placere de bedste og mest relevante tekster øverst.

Tekster vurderes blandt andet på søgeord, relevans, længde og flere andre faktorer og parametre.

Bliv klogere på tekstforfatning

Søgeordskannibalisme

Søgeordskannibalisme, eller keyword cannibalism som det også kaldes, er en problemstilling hvor man tænker “jo mere, jo bedre” og bruger det samme søgeord på flere sider – men dette kan faktisk giver flere problemer end fordele og vi sørger selvfølgelig for at mængden af søgeord og sekundære søgeord er lige tilpas, og at du får relevante søgeord der passer til de rigtige sider.

Læs mere om SEO og søgeord

Skal vi give et bud på dit projekt?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris