SEO Kolding

Mangler du hjælp til SEO i Kolding? Så er du kommet til det rette sted, vi har hjulpet et hav af lokale virksomheder i Kolding med at sikre flere kunder digitalt. Hvordan gør vi det tænker du? Adtention A/S har været lokalt forankret i Kolding siden 1985, i vores lokaler på Dalbygade 40F 6000 Kolding.

Derudover har vi nogle af de dygtigste SEO specialister i Danmark. Med vores mere end 20 års sammenlagt SEO erfaring, ved vi hvad der skal til for, at du får maksimalt ud af diverse søgemaskiner med din søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering (SEO) er essentielt for de fleste virksomheder. For at sikre, at du får det maksimale ud af din SEO-investering, tilbyder Adtention en uforpligtende vurdering af dit websites SEO-potentiale. Ønsker du at få indsigt i dit SEO-potentiale, kan du bruge vores SEO-beregner ved at trykke herunder.

 • Ingen binding
 • Kompetente specialister
 • 300+ SEO projekter
 • Fokus på kvalitet
 • On page SEO og content-baseret SEO
 • Månedlig rapportering
Udregn din pris på SEO her
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

5 gode grunde til hvorfor du skal have et SEO samarbejde med Adtention

Hvordan laver man en søgeordsanalyse visualisering
 1. Vores SEO specialister har sammenlagt mere end 20 års erfaring med lokal SEO. Vi har hjulpet over 300 forskellige virksomheder med SEO, længere nede af siden kan du se nogle af vores SEO cases.
 2. Mange siger SEO ikke kan gå stærkt og det er en langsigtet process. Det er til dels også rigtigt, men gør man det korrekte forarbejde, og laver SEO på et strategisk plan, tænker kunderejsen igennem, og udvælger de rigtige søgeord fra start af, så ser vi i de fleste tilfælde at man kan opnå resultater indenfor 2-3 måneder.
 3. Med Adtention som SEO samarbejdspartner vil du altså opleve top professionelle og initiativrige SEO specialister som kan tage din virksomhed til nye højder i Googles søgeresultater.
 4. Inden vi indgår et samarbejde undersøger vi altid om din virksomhed har et SEO potentiale, vi laver nemlig ikke SEO for at tjene penge, vi laver SEO for at din virksomhed tjener penge. Derfor ved vi også gennem mange års erfaring at du skal ligge i minimum en top 5 placering på Google, før dine søgeord overhovedet giver dig et afkast på bundlinjen. Vi jagter ikke side 1 placeringer, vi jagter topplaceringer hos Adtention digitalt bureau.
 5. Du får adgang til vores kunde dashboard, hvori du vil kunne følge med i din søgemaskineoptimering, og hvordan dine søgeord udvikler sig. Dette betyder også for dig, at du har adgang til alt det vi laver, og derfor kan vi med sikkerhed sige vi er 100% gennemsigtige i alt hvad vi laver for dig, og hvad du får ud af vores samarbejde.
Læs mere om hvordan vi gør

SEO Cases

Herunder ser du nogle af vores vækst cases indenfor SEO. Kurven du ser herunder er stigning i organisk trafik, altså trafik fra Google som kommer igennem SEO.

 

Skioutlet fik en 360 graders overhaling med alt fra koncept til branding, digital markedsføring og ikke mindst SEO. Ovenfor ser du, hvordan SEO på bare 1 år gjorde en markant forskel for Skioutlets trafik i deres højsæson. Læs mere om Skioutlet her.

Succes med SEO på Solgt.com

 

Solgt.com kom med udfordringen: "hvordan gør vi det så nemt som muligt at sælge sin bil?". Herefter gik vi i gang med både visuel identitet og kreativt koncept, samt digital markedsføring. Gennem vores flere års samarbejde har Solgt.com fået stor succes på deres organiske indsats. Her kan du læse mere om casen.

Organisk vækst med SEO fra Adtention på DinBilpartner

 

DinBilpartner har efterhånden været kunde i huset i flere år. Her har vi også været med hele vejen rundt. I løbet af 2022 lancerede vi en ny hjemmeside til dem, og det er med til at bære yderligere frugt på det SEO arbejde vi foretager. Vil du vide mere? Læs mere om casen her.

Dit SEO bureau i Kolding

Med Google som den mest dominerende søgemaskine i Danmark, ved vi hvor vigtigt det er at være synligt lokalt. Hele 97% af alle søgninger forekommer på Google i Danmark. Det er altså også lokale søgninger, som den lokale frisør eller den lokale butik nede i midtbyen. Vi hos Adtention har hjulpet over 300 forskellige virksomheder, både nationalt, men også lokalt med SEO. Vi hjælper dig med alt fra det basale onpage SEO til mere teknisk SEO og opsætning af din Google My Business.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores Kolding bureau til et uforpligtende møde om online marketing, og er vi det perfekte match, er vi altid lige i nærheden.

Udregn din pris på søgemaskineoptimering


Vi er et 360 graders digitalt bureau

Som kreativt digitalt bureau sidder vi med alle de digitale, men også offline discipliner. Vi hjælper blandt andet kunder som, Intersport, LIDL, og Eurodan Huse med at skabe den røde tråd, og udvikle deres offline materiale, og vi hjælper også flere virksomheder med Google annoncering samt sociale medier som f.eks. Facebook annoncering.

SEO danner fundamentet for at skabe endnu flere konverteringer og omsætning, i din forretning på andre markedsføringsplatforme også. Med Adtention som SEO bureau, sørger vi for at brugeroplevelsen bliver bedre på din hjemmeside, samt at din konverteringsrate bliver højere. Vi hjælper blandt andet også med at forbedre din kvalitetsscore på Google Ads, så du kan få endnu mere ud af dit budget og højere ROAS.

181%

Stigning i konverteringsraten

139%

Stigning i CTR

I forbindelse med udvikling af Solgt.com har Adtention haft til opgave at drive konceptet, udviklingen og digital markedsføring aktiviteter. Men vi har fået meget mere end blot deres know-how og ressourcer. Adtention fra start har været dedikeret på et niveau langt over hvad man kan forvente af et eksternt bureau. Det har skabt en unik løsning, som vi er ovenud tilfredse med og ser et stort potentiale i. Med Adtentions dedikation og høje kvalitet i leverancer, er vi gået fra ide til koncept på få måneder!”
Rasmus Pallesen, Solgt.com

Skal vi hjælpe dig?

Befinder du dig i Kolding området? Ønsker du at vi hjælper dig med din lokale online markedsføring? Så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os