SEO København – Opnå større online synlighed 

Leder du efter et digital marketing bureau der kan hjælpe dig med SEO i København? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos os arbejder vi med alle aspekter af SEO, både den mere content-tunge del, men også de tekniske aspekter. På den måde sikrer vi, at vi kommer hele vejen rundt. Vi sørger altid for at holde os opdateret ift. Googles nyeste algoritmer og ændringer, og på den måde sikrer vi, at vi altid arbejder ud fra den nyeste viden.

Med mere end 300 projekter i bagagen, ved vi hvordan vi varetager mange forskellige størrelser af SEO-projekter.

 • Ingen binding
 • Kompetente specialister
 • 300+ SEO projekter
 • Fokus på kvalitet
 • On page seo og content-baseret SEO
 • Månedlig rapportering
Udregn din pris på SEO her

Få topplaceringer i de organiske søgeresultater

ROI ppc vs SEO

SEO står for “Search Engine Optimization”, også kendt som søgemaskineoptimering, er en markedsførings disciplin på Google, hvor optimerer hjemmesider efter Googles retningslinjer. Hvis du mangler et SEO bureau i København, så er du ikke gået forkert. Når vi går ind og laver SEO, så sørger vi for at du får bedre placeringer på Google, så dine potentielle kunder finder dig, på de søgeord der er relevant for din virksomhed.

Når din virksomhed opnår topplaceringer på Google, så får du også mere organisk trafik, hvilket betyder flere besøgende til din hjemmeside. Vi hjælper dig med at skaffe de relevante brugere der har interesse i dig og dit produkt/ydelse, og herved får du også flere henvendelser eller flere køb online i din webshop.

Det er vigtigt at forstå, at SEO er en disciplin der på sigt kan give et rigtigt godt afkast, men når vi arbejder ud fra Google’s retningslinjer, så har vi også nogle regler vi skal overholde for at din hjemmeside får topplaceringer, og heraf mere omsætning. De primære fokus områder er on page og off page seo, også kaldet teknisk SEO, dette giver effekt i Googles søgeresultater når det gøres korrekt.

Der kan være forskel på om du har haft SEO optimering før, eller om vi skal ind og ligge en konkret SEO strategi fra bunden af. Det vi ofte ser hos vores kunder, er at vi som regel har lavet et positivt afkast efter 3 måneder, hvis du allerede har et godt SEO fundament på din hjemmeside. Dette vil sige, at du allerede har besøgende, eventuelt nogle backlinks til at øge din hjemmesides troværdighed og at din side er tunet til online markedsføring, så du har tænkt selve brugerrejsen ind, og din hjemmeside er visuelt up to date.

En succesfuld SEO indsats kræver typisk grundig analyse, hvor vi gennemgår jeres vigtigste søgeord, men også lavthængende frugter, hvor vi kan hurtigt hente positive resultater fra. 

Læs mere om hvordan vi vil gøre

SEO bureau med fokus på organisk vækst

Når vi laver SEO for virksomheder i københavnsområdet eller på Sjælland, så er fokus altid at skabe mest mulig vækst, samt hurtigst mulige resultater for vores kunder, så vi tjener os selv hjem hurtigst muligt.
Dette gør vi ud fra en konkret strategi som vi følger før at samarbejdet kan starte op:

Hvorfor skal du vælge Adtention som dit SEO bureau i København?

Der er rigtig mange seo bureauer om buddet, og rigtig mange virksomheder har også brændt fingrene på selvudnævnte SEO guruer, som mener de kan levere et godt produkt. Vi har reel data på, at vi kan levere SEO resultater som skaber værdi, og med mere end sammenlagt 20 års erfaring indenfor SEO, kan du her til højre se hvordan resultaterne taler for sig selv.

 

 • Vi har hjulpet kunder med digitale strategier, og forretningsudvikling siden 1985, og er i dag over 35 kreative og digitale specialister.

   

 • I samarbejde med dig har du nogle indsigter i din virksomhed som vi bruger til at undersøge markedet. Og på den måde kan vi være sikre på, at vi får de rigtige besøgende ind til din hjemmeside, så du øger din omsætning. Alt lige fra flest mulige henvendelser eller direkte salg i din virksomhed måler vi på.

   

 • Du har ingen bindings aftale hos os. Vi lever af at skabe resultater – Kan du lide vores service, så har du heller ikke lyst til at stoppe igen.

   

 • Vi har over 20 års erfaring med SEO og har hjulpet over 300 forskellige virksomheder i Danmark og hjulpet større brands med at penetrere nordiske og europæiske markeder.

   

 • Vi har et kundecenter som du får adgang til, heri kan du 24/7 holde øje med resultatskabelsen.

   

 • Ønsker du en fast konsulent og have dialogen igennem så er dette også en mulighed, men du er mere end velkommen til at snakke med alle vores specialister.

 

Vi ønsker at bevise at vi er det bedste SEO bureau i Danmark. Lad os varetage din digital markedsføring, så udarbejder vi den rette SEO strategi til dig og din virksomhed. En strategi som skaffer relevant trafik, der konverterer og giver øget omsætning. 

Med Adtention får du professionel hjælp til din online tilstedeværelse, og vi ønsker et så tæt samarbejde som overhovedet muligt. Derfor kan du forvente fuld gennemsigtighed i vores arbejde. Vores customer succes manager sørger for at holde dig opdateret og kontakten med dig hele vejen i gennem. Med et tæt samarbejde mellem bureau og kunde, erfarer vi gode resultater, som kan mærkes. 

Udregn din pris på Søgemaskineoptimering

Vi er et 360 graders digitalt bureau

Som kreativt digitalt bureau sidder vi med alle de online marketing kanaler, men også offline discipliner. Vi hjælper blandt andet kunder som, intersport, lidl, og eurodan huse med at skabe den røde tråd og udvikle deres offline materiale, og vi hjælper også flere virksomheder med Google annoncering samt facebook annoncering.

SEO danner fundamentet for at skabe endnu flere konverteringer og omsætning i din forretning på andre markedsføringsplatforme også, f.eks. Goole Ads og annoncering på sociale medier. Med Adtention som SEO bureau sørger vi for at brugeroplevelsen bliver bedre på din hjemmeside samt din konverteringsrate bliver højere. Vi hjælper blandt andet også med at forbedre din kvalitetsscore på Google Adwords, så du kan få endnu mere ud af dit budget og højere ROAS.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Rico – SEO specialist

Rico SEO specialist

Lokal SEO i København

Ønsker du udelukkende at konkurrerer indenfor et geografisk område, så er dette også en mulighed, det er dette vi kalder lokal SEO hvor fokus er lokal forankret, og fokus vil være at skaffe flest mulige henvendelser udefra din butik, dit værksted, eller din tømrer virksomhed osv. Her vil man både kigge på de lokale søgninger, der er i området af din virksomhed og herefter udvælge relevante søgeord for jer. Derudover vil man også optimere Google Business profile (Forhenværende Google my business) så du bliver vist i Google maps samt har muligheden for at lægge 2 gange i søgeresultatet, hvilket giver øget trafik.

Læs mere om lokal SEO
Lokal SEO søgning værksted københavn

WordPress hjemmesider

Næsten halvdelen af verdens hjemmesider er bygget i WordPress. Det er der mange gode grunde til. WordPress giver stor fleksibilitet i udviklingen af systemet, og er som tommelfingerregel enormt brugervenligt for både dig og dine besøgende. Systemet har millioner af udviklere koblet på verden over, der kontinuerligt videreudvikler systemet. Dermed er du altid sikret et opdateret produkt.

Læs mere om WordPress hjemmesider

Laravel hjemmeside

WordPress passer naturligvis ikke til alt, og som dit webbureau er vores vigtigste opgave, at rådgive dig korrekt (og så er det naturligvis sjovere for os begge to, hvis vi også kan føre rådgivningen ud i livet). Derfor udvikler vi også i Laravel, de egner sig odt til hjemmesider, der kræver større og mere tekniske løsninger, eller til hjemmesider med et større datagrundlag.

Læs mere om Laravel hjemmeside

Skræddersyede løsninger

Vink farvel til standardløsninger og “one size fits all”. Med Adtention som dit webbureau, får du skræddersyede løsninger pakket ind i kompetent rådgivning, høj faglighed og et bredt kompetenceniveau. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler et skræddersyet tilbud på din unikke løsning.

Læs mere om backend udvikling

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet overbevist om at vi er det rigtige SEO bureau for dig? Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt? Så kontakt os endelig.

Det er en 100% uforpligtende snak, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse