SEO København – Opnå større online synlighed 

Leder du efter et digital marketing bureau der kan hjælpe dig med SEO i København? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos os arbejder vi med alle aspekter af SEO, både den mere content-tunge del, men også de tekniske aspekter. På den måde sikrer vi, at vi kommer hele vejen rundt. Vi sørger altid for at holde os opdateret ift. Googles nyeste algoritmer og ændringer, og på den måde sikrer vi, at vi altid arbejder ud fra den nyeste viden.

Med mere end 300 projekter i bagagen, ved vi hvordan vi varetager mange forskellige størrelser af SEO-projekter.

 • Ingen binding
 • Kompetente specialister
 • 300+ SEO projekter
 • Fokus på kvalitet
 • On page seo og content-baseret SEO
 • Månedlig rapportering
Udregn din pris på SEO her
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

SEO bureau med fokus på organisk vækst

Når vi laver SEO for virksomheder i københavnsområdet eller på Sjælland, så er fokus altid at skabe mest mulig vækst, samt hurtigst mulige resultater for vores kunder, så vi tjener os selv hjem hurtigst muligt.
Dette gør vi ud fra en konkret strategi som vi følger før at samarbejdet kan starte op:

Få topplaceringer i de organiske søgeresultater

ROI ppc vs SEO

SEO står for “Search Engine Optimization”, også kendt som søgemaskineoptimering, er en markedsførings disciplin på Google, hvor optimerer hjemmesider efter Googles retningslinjer. Hvis du mangler et SEO bureau i København, så er du ikke gået forkert. Når vi går ind og laver SEO, så sørger vi for at du får bedre placeringer på Google, så dine potentielle kunder finder dig, på de søgeord der er relevant for din virksomhed.

Når din virksomhed opnår topplaceringer på Google, så får du også mere organisk trafik, hvilket betyder flere besøgende til din hjemmeside. Vi hjælper dig med at skaffe de relevante brugere der har interesse i dig og dit produkt/ydelse, og herved får du også flere henvendelser eller flere køb online i din webshop.

Det er vigtigt at forstå, at SEO er en disciplin der på sigt kan give et rigtigt godt afkast, men når vi arbejder ud fra Google’s retningslinjer, så har vi også nogle regler vi skal overholde for at din hjemmeside får topplaceringer, og heraf mere omsætning. De primære fokus områder er on page som f.eks. teknisk SEO og content, samt off page seo. Dette giver effekt i Googles søgeresultater når det gøres korrekt.

Der kan være forskel på om du har haft SEO optimering før, eller om vi skal ind og ligge en konkret SEO strategi fra bunden af. Det vi ofte ser hos vores kunder, er at vi som regel har lavet et positivt afkast efter 3 måneder, hvis du allerede har et godt SEO fundament på din hjemmeside. Dette vil sige, at du allerede har besøgende, eventuelt nogle backlinks til at øge din hjemmesides troværdighed og at din side er tunet til online markedsføring, så du har tænkt selve brugerrejsen ind, og din hjemmeside er visuelt up to date.

En succesfuld SEO indsats kræver typisk grundige indledende analyser, hvor vi gennemgår jeres vigtigste søgeord, men også lavthængende frugter, hvor vi kan hurtigt hente positive resultater fra. På den måde opsætter vi realistiske mål, der giver et sundt og ambitiøst samarbejde.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

SEO Cases

Herunder ser du nogle af vores vækst cases indenfor SEO. Kurven du ser herunder er stigning i organisk trafik, altså trafik fra Google som kommer igennem SEO.

 

Skioutlet fik en 360 graders overhaling med alt fra koncept til branding, digital markedsføring og ikke mindst SEO. Ovenfor ser du, hvordan SEO på bare 1 år gjorde en markant forskel for Skioutlets trafik i deres højsæson. Læs mere om Skioutlet her.

Succes med SEO på Solgt.com

 

Solgt.com kom med udfordringen: "hvordan gør vi det så nemt som muligt at sælge sin bil?". Herefter gik vi i gang med både visuel identitet og kreativt koncept, samt digital markedsføring. Gennem vores flere års samarbejde har Solgt.com fået stor succes på deres organiske indsats. Her kan du læse mere om casen.

Organisk vækst med SEO fra Adtention på DinBilpartner

 

DinBilpartner har efterhånden været kunde i huset i flere år. Her har vi også været med hele vejen rundt. I løbet af 2022 lancerede vi en ny hjemmeside til dem, og det er med til at bære yderligere frugt på det SEO arbejde vi foretager. Vil du vide mere? Læs mere om casen her.

Hvorfor skal du vælge Adtention som dit SEO bureau i København?

Der er rigtig mange seo bureauer om buddet, og rigtig mange virksomheder har også brændt fingrene på selvudnævnte SEO guruer, som mener de kan levere et godt produkt. Vi har reel data på, at vi kan levere SEO resultater som skaber værdi, og med mere end sammenlagt 20 års erfaring indenfor SEO, kan du her til højre se hvordan resultaterne taler for sig selv.

 • Vi har hjulpet kunder med digitale strategier, og forretningsudvikling siden 1985, og er i dag over 35 kreative og digitale specialister.
 • I samarbejde med dig har du nogle indsigter i din virksomhed som vi bruger til at undersøge markedet. Og på den måde kan vi være sikre på, at vi får de rigtige besøgende ind til din hjemmeside, så du øger din omsætning. Alt lige fra flest mulige henvendelser eller direkte salg i din virksomhed måler vi på.
 • Som kunde hos os har du ingen bindings aftale. Vi lever af at skabe resultater – Kan du lide vores service, så har du heller ikke lyst til at stoppe igen.
 • Vi har over 20 års erfaring med SEO og har hjulpet over 300 forskellige virksomheder i Danmark og hjulpet større brands med at penetrere nordiske og europæiske markeder.
 • Vi har et kundecenter som du får adgang til, heri kan du 24/7 holde øje med resultatskabelsen.
 • Ønsker du en fast konsulent og have dialogen igennem så er dette også en mulighed, men du er mere end velkommen til at snakke med alle vores specialister.

Vi ønsker at bevise at vi er det bedste SEO bureau i Danmark. Lad os varetage din digital markedsføring, så udarbejder vi den rette SEO strategi til dig og din virksomhed. En strategi som skaffer relevant trafik, der konverterer og giver øget omsætning.

Med Adtention får du professionel hjælp til din online tilstedeværelse, og vi ønsker et så tæt samarbejde som overhovedet muligt. Derfor kan du forvente fuld gennemsigtighed i vores arbejde. Vores customer succes manager sørger for at holde dig opdateret og kontakten med dig hele vejen i gennem. Med et tæt samarbejde mellem bureau og kunde, erfarer vi gode resultater, som kan mærkes.

Udregn din pris på Søgemaskineoptimering
Adtention digitalt bureau miljø billede
Adtention digitalt bureau miljøbillede

Vi er et 360 graders digitalt bureau

Som kreativt digitalt bureau sidder vi med alle de online marketing kanaler, men også offline discipliner. Vi hjælper blandt andet kunder som, intersport, lidl, og eurodan huse med at skabe den røde tråd og udvikle deres offline materiale, og vi hjælper også flere virksomheder med Google annoncering samt facebook annoncering.

On-page optimering med SEO danner fundamentet for at skabe endnu flere konverteringer og omsætning i din forretning på andre markedsføringsplatforme også, f.eks. Google Ads og annoncering på sociale medier alla Facebook annoncering eller Tiktok. Adtention er et professionelt SEO bureau og vi sørger for at brugeroplevelsen bliver bedre på din hjemmeside, samt at din konverteringsrate bliver højere. Vi hjælper blandt andet også med at forbedre din kvalitetsscore på Google Adwords, så du kan få endnu mere ud af dit budget og højere ROAS.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Upload Image...

Rico – SEO specialist

Rico SEO specialist

Lokal SEO i København

Ønsker du udelukkende at konkurrerer indenfor et geografisk område, så er dette også en mulighed, det er dette vi kalder lokal SEO hvor fokus er lokal forankret, og fokus vil være at skaffe flest mulige henvendelser udefra din butik, dit værksted, eller din tømrer virksomhed osv. Her vil man både kigge på de lokale søgninger, der er i området af din virksomhed og herefter udvælge relevante søgeord for jer. Derudover vil man også optimere Google Business profile (Forhenværende Google my business) så du bliver vist i Google maps samt har muligheden for at lægge 2 gange i søgeresultatet, hvilket giver øget trafik.

Læs mere om lokal SEO
Lokal SEO søgning værksted københavn

WordPress hjemmesider

Næsten halvdelen af verdens hjemmesider er bygget i WordPress. Det er der mange gode grunde til. WordPress giver stor fleksibilitet i udviklingen af systemet, og er som tommelfingerregel enormt brugervenligt for både dig og dine besøgende. Systemet har millioner af udviklere koblet på verden over, der kontinuerligt videreudvikler systemet. Dermed er du altid sikret et opdateret produkt.

Læs mere om WordPress hjemmesider

Laravel hjemmeside

WordPress passer naturligvis ikke til alt, og som dit webbureau er vores vigtigste opgave, at rådgive dig korrekt (og så er det naturligvis sjovere for os begge to, hvis vi også kan føre rådgivningen ud i livet). Derfor udvikler vi også i Laravel, de egner sig odt til hjemmesider, der kræver større og mere tekniske løsninger, eller til hjemmesider med et større datagrundlag.

Læs mere om Laravel hjemmeside

Skræddersyede løsninger

Vink farvel til standardløsninger og “one size fits all”. Med Adtention som dit webbureau, får du skræddersyede løsninger pakket ind i kompetent rådgivning, høj faglighed og et bredt kompetenceniveau. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler et skræddersyet tilbud på din unikke løsning.

Læs mere om backend udvikling

Skal vi give et bud på dit digitale projekt?

Er du blevet overbevist om at vi er det rigtige SEO bureau for dig? Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt? Så kontakt os endelig.

Det er en 100% uforpligtende snak, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os
Indholdsfortegnelse

Hvordan forbedrer vi din digitale tilstedeværelse?

Alle kunder er ikke ens og derfor starter det hele starter en indledende fase, hvor vi drøfter hvilke fokusområder, der er særdeles vigtige for dig og din virksomhed. I den forbindelse har vi gjort vores forarbejde og foretaget en grundig analyse, hvor vi har gennemgået din hjemmeside i forhold til forbedringer, og potentialer i forhold til søgeord. Hertil er der også udarbejdet den mere tekniske analyse, der kortlægger hvordan din hjemmeside performer i forhold til vigtige elementer som f.eks. brugerrejsen og core web vitals. Det betyder også at vi belyser hvilke ting, der er nødsaget til at skulle løses for at have de bedste forudsætninger til markedsføring. 

Når målsætningerne for samarbejdet er fastlagt, sættes SEO-arbejdet i gang og vi påbegynder det arbejder, som skal til for at opnå de gode placeringer, der skaber værdi for dig og din virksomhed. Dette er vores fornemmeste opgave. 

Vi arbejder med alle facetter

Fordi vi er et 360 graders kreativt bureau sørger vi også for at du får en rød tråd, der skaber en større synlighed online. Da vores SEO specialister til dagligt arbejder tæt sammen med vores Google Ads og SoMe specialister, så ved de præcist hvad de skal være opmærksomme på for at spille deres kollegaer endnu bedre.

Skræddersyede løsninger med Adtention

I den digitale tidsalder er en stærk online tilstedeværelse altafgørende for virksomheder, der ønsker at trænge igennem støjen og nå ud til deres målgruppe. Med Adtention ved roret har mange virksomheder oplevet vækst og forbedret deres online positionering. Men hvad er hemmeligheden bag Adtentions succes?

Hos Adtention er nøgleordet ‘skræddersyethed’. Forståelsen for, at hver virksomhed er unik og fortjener en individuel tilgang, er indlejret i Adtentions DNA. Uanset om du er en startup i vækst, en etableret webshop eller en stor virksomhed med komplekse behov, har Adtention den nødvendige ekspertise til at tilbyde skræddersyede SEO-løsninger, der matcher dine behov.

Med Adtention får du en partner, der ser potentialet i din virksomhed. Et team, der ikke kun tilbyder generelle SEO-tjenester, men dykker dybt ned i din virksomheds specifikke behov, udfordringer og muligheder. Fra on-page og off-page SEO til teknisk SEO, content marketing og meget mere – Adtention har løsningen.

Ønsker du også at opleve synergi i din markedsføring, forbedre din placering på Google, eller måske bare have en sparringspartner, der forstår din vision? Kontakt Adtention og lad os skræddersy en SEO-løsning, der sætter skub i din virksomhed.

Data drevet analyser fører til top placeringer på Google

I den digitale tidsalder er det ikke nok bare at have en online tilstedeværelse. Det er afgørende at kunne navigere i den komplekse verden af søgemaskineoptimering (SEO), for at sikre at din virksomhed bliver set af dit målpublikum. Hos Adtention forstår vi denne nødvendighed og er rustet til at tage din virksomhed til nye højder.

Data i centrum

Hos os begynder enhver SEO-proces med data. Dette betyder, at beslutninger ikke træffes baseret på mavefornemmelser, men snarere på håndfaste fakta og klare analyser.

Grundig analyse = præcise resultater

For at placere din hjemmeside på toppen af Googles søgeresultater, dykker vi dybt ned i detaljerne ved hjælp af omfattende søgeordsanalyser, website reviews og konkurrenceanalyser. Vi identificerer, hvad der virker, hvad der ikke gør, og hvilke muligheder der ligger fremad.

Forstå din forretning

En af vores største styrker er evnen til at forstå din forretning. Vi ved, at for at skabe en effektiv SEO-strategi, er det nødvendigt at forstå din virksomheds unikke udfordringer og mål. Når denne forståelse kombineres med vores data drevne tilgang, kan magiske resultater opnås.

Synergi mellem markedsføringskanaler

Vi fokuserer ikke kun på SEO. Vi ser også på, hvordan SEO kan fungere i synergi med andre markedsføringskanaler, som Facebook-annoncering eller Google Ads, for at give den mest omfattende løsning.