SEO Vejle

Leder du efter et SEO bureau der kan hjælpe dig med SEO i Vejle og omegn? Så kan du stoppe din søgen her. Vi hjælper dig hellere end gerne med din SEO-opgave, om det er lokalt, nationalt eller internationalt.

SEO, eller søgemaskineoptimering, giver dig mere synlighed i Google, og det resulterer typisk også i flere brugere, som besøger din hjemmeside. Det afgørende er dog ikke flere besøgende – det der giver brød på bordet er salg. Derfor er det vigtigt, at du får de rigtige besøgende ind på din side, som giver mere salg, og det er netop det vores SEO specialister hver dag stræber efter i deres arbejde.

Herunder kan du læse om, hvorfor du skal vælge os:

  • Ingen binding
  • Kompetente specialister
  • Fokus på at skabe resultater – Både økonomisk & placeringsmæssigt
  • Rådgivning & sparring – Vi giver gode råd og vejledning
  • Fuld gennemsigtighed
  • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et uforpligtende prisestimat
1
2

Hvilken type forretning driver du?

Hvilken type forretning driver du?*

Flere relevante besøgende og mere omsætning med SEO

Selvom du måske har en flot, brugervenlig og konverterbar hjemmeside, så er det ikke ensbetydende med, at kunderne kommer væltende ind ad jeres digitale fordør. For at i får flere kunder gennem jeres hjemmeside, er det naturligvis vigtigt, at den i første omgang er synlig for potentielle kunder. Det kan i bl.a. gøre med bedre placeringer i de organiske søgeresultater på diverse søgemaskiner. Det kræver en skræddersyet SEO analyse med både on-page og off-page optimeringer, der kan styrke din online synlighed. På den måde kan omsætningen stige på dit websted.

Her er det nemlig ikke lige meget hvilke brugere der kommer ind på jeres side. Hvis 90% af de brugere der kommer ind på jeres side kun er der for at læse informationer, så er der ikke så stor sandsynlighed for, at de konverterer, hvilket har en afgørende rolle. Derfor er det vigtigt, at man fokuserer ens indsats dér, hvor der er størst indtjeningsmæssigt potentiale. Det er sådan vi arbejder med SEO-optimering, så vi sikrer, at i hurtigst muligt kommer til at kunne mærke vores arbejde på bundlinjen.

Dette gælder både når man arbejder med lokal SEO, og når man arbejder med national SEO. Arbejder vi med fx en automekaniker der befinder sig i Vejle, så er det vigtigt, at fortælle Google vha. de rigtige søgeord, at netop denne placering er vigtig for en. Derfor er det vigtigt at man foretager en søgeordsanalyse, ud fra den lokation man arbejder med, og ikke kun arbejder med nationale søgeord, da disse både vil kræve flere ressourcer at rangere på, samt at de vil give en stor andel irrelevante besøgende.

Det er altså altafgørende, at man benytter den rigtige SEO-strategi, hvis man skal have mest muligt ud af ens SEO arbejde.

SEO Cases

Herunder ser du nogle af vores vækst cases indenfor SEO. Kurven du ser herunder er stigning i organisk trafik, altså trafik fra Google som kommer igennem SEO.

 

Skioutlet fik en 360 graders overhaling med alt fra koncept til branding, digital markedsføring og ikke mindst SEO. Ovenfor ser du, hvordan SEO på bare 1 år gjorde en markant forskel for Skioutlets trafik i deres højsæson. Læs mere om Skioutlet her.

Succes med SEO på Solgt.com

 

Solgt.com kom med udfordringen: "hvordan gør vi det så nemt som muligt at sælge sin bil?". Herefter gik vi i gang med både visuel identitet og kreativt koncept, samt digital markedsføring. Gennem vores flere års samarbejde har Solgt.com fået stor succes på deres organiske indsats. Her kan du læse mere om casen.

Organisk vækst med SEO fra Adtention på DinBilpartner

 

DinBilpartner har efterhånden været kunde i huset i flere år. Her har vi også været med hele vejen rundt. I løbet af 2022 lancerede vi en ny hjemmeside til dem, og det er med til at bære yderligere frugt på det SEO arbejde vi foretager. Vil du vide mere? Læs mere om casen her.

SEO bureau Vejle – fokuseret på vækst

Med den rigtige strategi og tilgang, kan SEO skabe større omsætning for dig og din virksomhed. Gode placeringer er ikke meget værd, hvis det er på de forkerte søgeord. Derfor har vi altid dialog med dig om, hvad der er vigtigst at fokusere på for dig i din forretning, for at du tjener penge.

84%

Stigning i synlighed

62%

Stigning i antal besøgende

2806%

Stigning i omsætning

500%

Flere søgeord i top 3

“Jeg startede hos Adtention med ren SEO i midten af 2020, hvor de virkelig har hjulpet mig med at tage min webshop til nye højder, og skabt en drastisk stigning i organisk trafik. Efter blot få måneder med super gode resultater på SEO-delen, valgte jeg at teste google ads af hos dem også. Google ads delen har de også virkelig vist stærke resultater på, som igen har hjulpet mig med at skabe en meget flot vækst i omsætningen. De er altid hurtige på telefonen/mail hvis man har spørgsmål eller mangler hjælp, og kommunikationen spiller bare 100% med en gennemgang hver måned, af hvad de har lavet for mig”
Lukas, Streetwearevolution.dk

Fjordenhuse i Vejle

Mikael – Head of Marketing

Mikael Sørensen head of marketing hos Adtention A/S

Synergien mellem kanaler

Vi er ikke blot et SEO bureau – vi kan også sørge for at hjælpe dig med dine sociale medier som f.eks. Facebook annoncering, eller din Google Ads og din email marketing. Alle disse medier indenfor online markedsføring har gode synergieffekter med SEO, og kan fungere til at skabe endnu mere værdi i din forretning, der giver dig en øget omsætning eller flere leads.

Facebook annoncering:
Med Facebook annoncering får du adgang til annoncering til et stort publikum, og vi har mulighed for at målrette dine annoncer mod netop din målgruppe. Derudover kan du målrette din annoncering mod brugere, som har besøget din hjemmeside, og på den måde øge sandsynligheden for, at brugere som allerede er begyndt at bevæge sig ned igennem den famøse salgstrakt, rent faktisk konverterer. Til sidst kan man også bruge annoncering på Facebook til at øge ens synlighed, ved at annoncere mere bredt, og på den måde få skabt brand awareness.

Google Ads:
Tager vi Google Ads, så er dette bl.a. de annoncer du ser i toppen af Google, enten som tekstannoncer, eller som produkter der typisk vises øverst i søgeresultatet. Google Ads er et annoncerings-medie, som især har gode synergier med SEO. Dette skyldes, at man med det rigtige indhold kan være med til at forbedre ens performance på Google Ads, og på den måde få mere ud af ens annoncekroner.

Skal vi give et bud på SEO i Vejle?

Synes du at SEO kræver for mange ressourcer? Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit SEO-projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dine placeringer til nye højder.

Kontakt os