Få en hjemmeside med webshop

Leder du efter en hjemmeside med webshop er du kommet det helt rigtige sted! Hos Adtention har vi leveret over 300+ succesfulde webprojekter, og arbejder med både design og marketing i samme hus.

Vi bygger ikke hjemmesider eller webshops baseret på mavefornemmelser, men den erfaring og datagrundlag vi har fra tidligere cases. Vi er ambitiøse på vores kunders vegne – og vores egne. Det betyder at du får en fremtidssikret og optimeret løsning der er fleksibel og ikke begrænset.

  • Ingen binding
  • Kompetente webudviklere
  • 300+ hjemmesideprojekter
  • Fokus på kvalitet
  • Transparente processer
  • Fast og løbende dialog
Kom i kontakt med os
Få et prisestimat på din opgave
1
2
3

Hvilken type webløsning søger du?

Hvilken type løsning søger du?*

Det bedste fra begge verdener – hjemmeside og webshop

Der findes forskellige webshop-modeller, hvortil en stor af markedet er målrettet webshops, der fokuserer udelukkende på e-commerce.

Men der er også mange virksomheder der anvender en hjemmeside med en integreret webshop ved siden af, i stedet for at have en målrettet webshop. Gode eksempler på dette kunne være Netflix, ViaPlay, Samsung og Astralis, som er fokuseret på hjemmesidens indhold og den værdi hjemmesiden skal give brugeroplevelsen, og har derudover også en webshop, hvor 90% af hjemmesidens indhold ikke er webshoporienteret og derimod for eksempel informationsbaseret.

På den måde kan de skabe en anden oplevelse for brugeren samt en anden fortælling, som kan have stor effekt på hvordan brugeren ser den enkelte virksomhed samt anvender hjemmesiden.

Om du ønsker en målrettet webshop eller en hjemmeside med en integreret webshop, kan vi hjælpe med begge muligheder, og vi skal nok rådgive om hvilken løsning der vil være bedst til dig på baggrund af dit koncept, målgruppe og virksomhed.

Læs mere om hvordan vi vil gøre

Færdigt arbejde!

Sådan ser slagkraftig markedsføring ud, hvis du spørger vores kunder. Dyk ned i nøje udvalgte cases fuldstændig blottet for selvforherligelse. Kun ren og skær effekt.

Den rigtige webshop-løsning til dine behov

For at komme bedst fra start, er det vigtigt at du overvejer hvilken løsning der vil være mest relevant for dig. Der findes 1000+ forskellige webshopsystemer på markedet, og selvom de kan ligne hinanden en del, er der faktisk stor forskel, både når det kommer til pris, kvalitet, support og meget andet.

Det er her vi kommer ind – vi rådgiver om hvilket webshop-system der vil passe bedst til de behov du har, både på kort og lang sigt. Mange af de forskellige webshop-systemer har nemlig deres egne begrænsninger, alt efter hvor stor man ønsker at vokse sig. Det kan blandt andet være ordretal, varenumre og meget andet.

Vi bygger en hjemmeside med webshop med udgangspunkt i at webshop systemer skal være brugervenlige for dine kunder, men også for dig som administrator. Så du har størst fleksibilitet i dit system, og ikke skal betale os for at rette stavefejl, indsætte billeder og andre småting som du nemt selv kan klare.

En automatiseret webshop

Hvis en hjemmeside med webshop ikke bliver bygget ordenligt, kan du opleve at der kan være meget manuelt arbejde i at drive sin egen webshop. Derfor er automatisering af webshop et af de helt store buzzwords. Årsagen er simpel, i stedet for at du skal sidde og bogføre alle ordre manuelt, hvorfor så ikke lade systemet bogføre det automatisk?

Der findes næsten uendelige muligheder for integration, eksempelvis af automatisk bogføring, automatisk generering af labels, automatisk opfølgning på kundens oplevelse og meget mere.

Udregn pris på din hjemmeside

Hjemmeside med webshop der er fremtidssikret

En webshop skal ikke kun virke i 1-2 år, men de næste mange år. Det sikrer vi ved at lave et design der er tidsløst på baggrund af din virksomhedsidentitet, og ved at vælge et system som ikke er begrænset og altid i udvikling. Det kan blandt andet være WooCommerce, Magento og Laravel. Så er du sikker på at din webshopløsning er fleksibel og kan få bygget alle de funktioner du har brug for – både på kort og lang sigt.

En webshop bliver aldrig færdig. Det handler nemlig om at lære sin målgruppe at kende og se hvad de har behov for, så man over tid kan tilrettelægge og perfektionere sit webshop system. Jo bedre du kender målgruppen, des mindre ressourcer spilder du på funktioner som alligevel ikke bliver brugt. På den måde sikrer man den bedst mulige brugerrejse. Vi hjælper med at undersøge hvilke funktioner der oftest er bedst at have med i opstarten af en hjemmeside med webshop, og hvad i kan vente med at implementere eller udvikle på.

57%

Gns. højere konverteringsrater

10%

Gns. hurtigere websites

30%

Øget organisk omsætning

40 kr

Lavere omkostninger pr. lead

“Adtention har stået for hele processen med analyse, implementering og optimering af strategien, der i fællesskab er blevet lagt””
Rasmus, Solgt.com

Marcus – Projektleder i Web

Hvad koster en hjemmeside med webshop?

Du vil opleve at prisen på en hjemmeside med webshop kan variere meget alt efter hvilket bureau du spørger. Der findes mange forskellige prismodeller på at få lavet en hjemmeside med webshop. Først og fremmest, lige meget hvem du vælger, vil vi anbefale dig ikke at vælge et sted hvor du bliver bundet eller du får webshoppen gratis og skal betale høje priser i måneden for opretholdelse.

For at give dig en prisindikation, ligger de løsninger vi laver oftest på 26.000-72.000 kr. eksklusiv moms. Denne pris består af et udkast til design, udvikling, projektledelse, oplæringsmøde, kvalitetskontrol og rettelser. Vi har ikke nogle specifikke pakker, da vi altid skræddersyer vores tilbud på baggrund af netop det du har brug for, så du ikke betaler for noget der ikke er relevant for dig.

Du ejer hjemmesiden med webshoppen efter lanceringen hos os, og den vil blive placeret på en server, som vi råder dig til at vælge på baggrund af den mængde trafik og pres du forventer at have på siden. Herefter fungerer vi som et konsulent hus, hvor vi kan understøtte med at få videreudviklet dit webshopsystem. Vi tager 850 kr. ekskl. moms i timen, og fakturerer faktuel tid og ikke per time. Vi vil altid give et estimat på prisen inden vi påbegynder opgaven, så du altid ved hvad du kan forvente.

Minimal opsætning krævet af dig

Hvor meget tid skal du bruge på at få en hjemmeside med webshop? Det bliver vi ofte spurgt om, og det kommer helt an på hvor meget indhold og hvor mange produkter du skal have tilføjet. Vi klarer hele processen fra start til slut. I de første 60-70% af projektet er det meget begrænset hvor meget tid du skal afsætte. Her vil du primært kun få tilsendt et design som du skal godkende, ellers klarer vi resten, men vi viser dig naturligvis hvor langt vi er. Efter designet er godkendt, vil vi begynde at udvikle hele hjemmesiden med dens struktur, skabeloner og alt andet.

Efter hele hjemmesiden er klar til fremvisning til dig som kunde, vil du blive indkaldt til et oplæringsmøde i systemet, hvor du lærer at tilføje tekster og billeder og eventuelt produkter gennem en nem builder, der er en del af det nye system. Du kan forberede tekster og billeder på forhånd ved at se på designet så det allerede er klart til oplæringsmødet.

Herefter hjælper vi med at finde en server og så ellers er der lancering, hvilket vi også kan stå for.

Skal vi give et bud på en hjemmeside med webshop?

Er du blevet tændt på idéen om at lade os varetage dit projekt, så kontakt os endelig.

Det er 100% uforpligtende, og vi er altid klar på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Kontakt os Beregn din pris
Indholdsfortegnelse

Hjemmeside med webshop